Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:43:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* no, ampak to je pa treba priznat, da naredi pravo revolucijo telesu: strije, celulit, kilce, hemeroidi, ščitnica, izpadanje las, krčne žile.... in da se nekatere od teh stvari nikoli ne povrnejo v stanje pred nosečnostjo. jaz ne vidim razlik...edina opazna je bolj mehke prsi...pa še te bom počasi utrdila....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:43:30
|
|
|
|
pf
|
Grem malo mojo miško prečekirat kak spi, pa malo pobožat. Me je kar prijelo, ko sem gledala vaše bavce.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:43:57
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you eno uro in pol sem jo dajala spat....ne vem.......a čuti, da ni atija (je na sl.poti) ali kaj ji je??kr neki je čivkala, pa jokala, pa dudo megtala po celi sobici, spila celo flašo čaja, zdle pa še 130 ml mleka.....ne vem...... Ja seveda čuti, da ni atija. Če se ti ne počutiš OK, se tudi ona gotovo ne bo. Tako je bilo pri nas vsakič, ko sva bila sama. Zato greva rajši k dediju in babici prespat, pa je vse v redu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:44:16
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa res.. pf - drugič ji reči, da v trgovini prodajajo tud tisto želeno solato v vrečkah...za lene babe ...mogoče pa začnejo tole solato za lene babe pa tudi jaz včasih kupim, če se res mudi. sicer pa imam domačo iz vrta in je kar precej dela to oprat. ko jo dam na pult, običajno leti v vse smeri (mravljice, polžki, črvički, žužki...). kupljena solata je dosti bolj čista (na pogled).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:45:09
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ela pa meni deluje kat kakšen navihan fantek Meni tudi, jaz sem mislila, da je ona Tarik. Taka navihanka mi pride naprej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:47:02
|
|
|
|
gold fish
|
.....jaz sem si pa Tarika čisto bolj temnega predstavljala..... ...ampak ustnice......pa ima res ....pravi lubek mali .....Lija je cela mama, isto se mi zdi za Elo in Bubiko, Lara pa se mi zdi, da je atijeva .... carteki so mali vsi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:47:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa res.. pf - drugič ji reči, da v trgovini prodajajo tud tisto želeno solato v vrečkah...za lene babe ...mogoče pa začnejo tole solato za lene babe pa tudi jaz včasih kupim, če se res mudi. sicer pa imam domačo iz vrta in je kar precej dela to oprat. ko jo dam na pult, običajno leti v vse smeri (mravljice, polžki, črvički, žužki...). kupljena solata je dosti bolj čista (na pogled). jaz pa včasih rdečo peso odprem,ker sem lena me pa r................,če mi kdo čist blatno solato prinese...tista pa v koš roma....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:49:10
|
|
|
|
arabela*
|
lepi mali bauceki na fotkah
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:49:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz ne vidim razlik...edina opazna je bolj mehke prsi...pa še te bom počasi utrdila.... kako
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:49:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz ne vidim razlik...edina opazna je bolj mehke prsi...pa še te bom počasi utrdila.... kako ja z fitnesom..prmejdun da mora ratat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:50:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa res.. pf - drugič ji reči, da v trgovini prodajajo tud tisto želeno solato v vrečkah...za lene babe ...mogoče pa začnejo tole solato za lene babe pa tudi jaz včasih kupim, če se res mudi. sicer pa imam domačo iz vrta in je kar precej dela to oprat. ko jo dam na pult, običajno leti v vse smeri (mravljice, polžki, črvički, žužki...). kupljena solata je dosti bolj čista (na pogled). ...no saj jaz tudi, samo v trgovini ji prodajalke tak rečejo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:50:21
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz ne vidim razlik...edina opazna je bolj mehke prsi...pa še te bom počasi utrdila.... kako Dej Saraya, boš mela kar inštrukcije za vse. Bi nam prav prišlo . Ma ne, resno. Kakšne vaje delaš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:51:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* no, ampak to je pa treba priznat, da naredi pravo revolucijo telesu: strije, celulit, kilce, hemeroidi, ščitnica, izpadanje las, krčne žile.... in da se nekatere od teh stvari nikoli ne povrnejo v stanje pred nosečnostjo. jaz ne vidim razlik...edina opazna je bolj mehke prsi...pa še te bom počasi utrdila.... Lahko tebi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:51:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ela pa meni deluje kat kakšen navihan fantek Meni tudi, jaz sem mislila, da je ona Tarik. Taka navihanka mi pride naprej. babike...pa saj se loči kaj je babika in kaj pubec.....pa ni treba plenice dol dajat.... .. al to vidimo bolj tiste, ki imamo pubece
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:51:19
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..ampak ustnice......pa ima res ....pravi lubek mali .....Lija je cela mama, isto se mi zdi za Elo in Bubiko, Lara pa se mi zdi, da je atijeva Men se tudi zdita mamam podobni!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:51:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz ne vidim razlik...edina opazna je bolj mehke prsi...pa še te bom počasi utrdila.... kako ja z fitnesom..prmejdun da mora ratat.... no poročaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:52:33
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz ne vidim razlik...edina opazna je bolj mehke prsi...pa še te bom počasi utrdila.... kako ja z fitnesom..prmejdun da mora ratat.... Tko se govori vidiš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:53:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..ampak ustnice......pa ima res ....pravi lubek mali .....Lija je cela mama, isto se mi zdi za Elo in Bubiko, Lara pa se mi zdi, da je atijeva Men se tudi zdita mamam podobni! a tvoja pa se ti ne zdi al kaj? ,...... če se spomnim tistih slikic, ko ti na tleh sediš...cela mama...no ja, atija še vidla nisem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:53:08
|
|
|
|
Jazzy1
|
ah, moje citiranje. Grrrrrrrrr.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:53:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Dej Saraya, boš mela kar inštrukcije za vse. Bi nam prav prišlo . Ma ne, resno. Kakšne vaje delaš? ja,pa če pravim..fitnes..naprave za prsne mišice... pa sklece bi naj pomagale....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.4.2009 21:55:49 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:54:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike...pa saj se loči kaj je babika in kaj pubec.....pa ni treba plenice dol dajat.... .. al to vidimo bolj tiste, ki imamo pubece eh..naši rečejo včasih da je pubec..pa je v roza oblečena...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:55:02
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: AinB Dej Saraya, boš mela kar inštrukcije za vse. Bi nam prav prišlo . Ma ne, resno. Kakšne vaje delaš? ja,pa če pravim..fitnes..naprave za prsne mišice... pa sklece bi na pomagale.... kaj je že to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:55:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ela pa meni deluje kat kakšen navihan fantek Meni tudi, jaz sem mislila, da je ona Tarik. Taka navihanka mi pride naprej. babike...pa saj se loči kaj je babika in kaj pubec.....pa ni treba plenice dol dajat.... .. al to vidimo bolj tiste, ki imamo pubece Jaz odkrito povem, da sem mislila da je Ela Tarik. Najprej mi je ona padla v oči, ker je tak visoko sedela. Laro in bubiko pa sem takoj prepoznala, pa Lijo od Jazzy po avtarju. Elo in Tarika pa res ne. Pa saj važno je da sta oba fejst.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:56:09
|
|
|
|
AinB
|
Jazzy - z.s.!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:56:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike...pa saj se loči kaj je babika in kaj pubec.....pa ni treba plenice dol dajat.... .. al to vidimo bolj tiste, ki imamo pubece eh..naši rečejo včasih da je pubec..pa je v roza oblečena... tak mojemu včasih kdo reče pupa ..pa ni v roza
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?