|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
23.4.2009 17:56:02   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

gogabojan:

http://www.planetdaril.si/darilni-kuponi.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_foto.tpl&product_id=38&category_id=7

HVALA Pikica točno to sem iskala. Pa fulll poceni varjanta vidim. Super ej. Hvala še enkrat. Ti si carica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
23.4.2009 17:57:00   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

gogabojan:

http://www.planetdaril.si/darilni-kuponi.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_foto.tpl&product_id=38&category_id=7

HVALA Pikica točno to sem iskala. Pa fulll poceni varjanta vidim. Super ej. Hvala še enkrat. Ti si carica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si kdaj dvomla? ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
23.4.2009 18:12:07   
gogabojan

gogabojan:

A si kdaj dvomla? ;)

ammmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
23.4.2009 18:33:45   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

dobiliiii!!! yesssssssssss user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
23.4.2009 18:41:42   
Pšemek
Jaz imam pa Nejkine stvari že vse spakirane, še zase moram vzeti, potem smo pa ready. Bi že kar danes šla k tok komaj čakam. Upam, da bo Nejka dobro sprejela. Do sedaj je že vse spremembe brez problemov sprejela. 

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
23.4.2009 18:41:53   
PikicaStonoga

gogabojan:

A si kdaj dvomla? ;)

ammmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOKE user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1731
23.4.2009 19:34:09   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jaz imam pa Nejkine stvari že vse spakirane, še zase moram vzeti, potem smo pa ready. Bi že kar danes šla k tok komaj čakam. Upam, da bo Nejka dobro sprejela. Do sedaj je že vse spremembe brez problemov sprejela. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za oddih
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za Nejko pa držimo pesti

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
23.4.2009 19:46:52   
jolly123
Valla kdaj pa potem začnete z vrtcem?

Uf sem ga zdaj težko uspavala...upam samo da bo čim dlje trajalo, ker danes je bil res tako siten, da bi ga že parkrat k sosedom nesla in rekla naj ga obdržijo...dretje več ali manj skoz user posted image
Grem pod tuš pol pa kar na kavč in kmalu spat...lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1733
23.4.2009 19:52:49   
Lovely
Valla, super duper, da ste dobili!!!! user posted image

Gogabojan, o f......... kar gnojna angina. Dej ne se hecat, počivaj ful, to ni mačji kašelj...

Pšemek, kok ti privoščim, uživajte maksimalno! In brez skrbi, boste že dali še to spremembo brez problema čez, boš videla. Če do zdaj ni imela težav jih tudi zdaj ne bo.

Jolly, prebranac in pivo. Kjera huda kombinacija za prebavo, meni bi to zdaj nardilo šrauf šrauf pa frrrrrrr frrrrrrrrrr.... Bravo za Taja, sej pikice bodo hitro mimo.

Inya je imela čez dan tam od 36.8 do največ 37 (v ušesku, je šel moj dragi nov termometer kupit). Apetit je seveda izgubila, za mleko je tako kot Taj - no way. Pojedla je zjutraj banano s piškotki, za kosilo malo bučke in korenčka z rižem (komaj, ni hotla dokler nisem zmešala z riževo kašo), potem mleko (HB vsaj nekaj) in potem hruško s piškotki. Zdaj ji bom pa nekaj mlečnega dala pa vseeno ne bomo prišli na pol litra mlekca user posted image  Tečka je ful ampak ne jokica temveč zelo zahtevna, non stop želi pozornost, nestrpna postane hitreje ko se igra in ji kaj ne gre... No, zdaj jo ima oči še ene pol urce potem bova pa spet sami, ker gre na nek žur za nek rd... Težko mi je danes, zelo sem utrujena.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1734
23.4.2009 21:26:16   
Pšemek
Jaz se za danes poslavljam. Bom probala še jutri malo gor na RR skočit, siver se pa verjetno pišemo v nedeljo, ko se vrnemo...

Uživajte, mi bomo sigurno - upam

(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
23.4.2009 21:28:14   
evelin

Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine.

Madona me čisto vse boli.

Evo enako kot js. Upam da se čimprej pozdraviš

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 1736
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 21:32:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu evelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 21:43:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1738
23.4.2009 21:52:34   
irma78

.stonoga, glede izračuna za vrtec. Če ga dobiš, boš to ceno plačevala samo 3 mesece, ker potem je že leto 2010. Tko da si izračunaj še iz doh.2008 (upam, da je kaj manjša user posted image ). Morš pa vzet še povpr. plačo za l.2008 - ampak verjetno ni velik višja kot 2007.

irma, še tebi sem hotla zadnjič v Areni tole povedat... glede plačevanja vrtca, če ukinejo brezplačno za drugega otroka. Ni tak črn scenarij, kot si rekla. Za prvega otroka plačaš max. 80% polne cene, ko rodiš še enega, se dohodek deli na 4 člane, kar ti spet zniža dohodek na člana (in verjetno padeš nižje), ko pa se drugi otrok vključi  v vrtec, pa še prvi pade 1 razred nižje.

Hvala ti za tole informacijo. Sicer pa izgleda, da ne bodo ukinili brezplačnega vrtca za drugega otroka. Vsaj nekaj dobrega. Itak bova pa po mojem padla v najvišji razred, pod pogojem, če bomo vrtec sploh dobili. Jaz nisem dobila še nobene pošte, pa sem dala vloge na ene 6 vrtcev. Pričakujem pa bolj ali manj negativne odgovore.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 1739
23.4.2009 21:55:41   
irma78

dobiliiii!!! yesssssssssss user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si se oddahnila a ne?

Bravo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1740
23.4.2009 22:04:37   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine.

Kak dolgo pa te je matrala vročina. Men vročina ne pada. Sam pa sem boljša kot včeraj. Me obleke na meni niti ne motijo toliko.

Kdaj pa te je nehal gru bolet.??????

Jaz sem si GNOJ iz žrela ven jemala z pinceto. Ker sem mela tooookkkkkkkk gnojčka not. Pa sem ga mal dala ven, pa sem lažje požirala. Sam boli pa me vedno ko požiram. Se skoraj polulam od bolečin, ko pogoltnem slino.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
23.4.2009 22:05:27   
irma78
DOber večer!

Berem, da vas je kar nekaj bolanih oz. so bolni vaši user posted image . Upam, da se čim prej pozdravite in da vse težave hitro minejo.

Mi smo zaenkrat kar zdravi - trkam. Mi je pa danes tole vreme čisto zamorilo dan. HB je NIk kar nekaj spal, tako da sem malo lenarila na kavču, kar že dolgo nisem počela, pa malo pospravila. Ko je pa nehalo padat, sva šla pa z Nikom hitro v foto atelje po slike in na banko. Ko je pa dragi prišel iz službe, smo šli pa v Merkur ta veliko gugalnico kupit, pa ene športne čevlje sem si kupila, pa v Hofer smo šli po plenice, tako da je popoldan oz. večer spet hitro minil.

Jutri sem pa dogovorjena s kolegico v Tivoliju, samo upam, da ne bo dežja.

Drugače se pa jaz strinjam, da prestavimo uro za torkova srečanja na 12.

.100noga - že stokrat sem te hotela vprašati, če ti je uspelov HM zamenjati čevljce?

lovely - nekaj mi internet štrajka zadnje dni, pa ne vem, če ti mi je uspelo že posredovatio tisto številko. Bi te lepo prosila, če mi jo lahko še enkrat, ker sedaj pa taščo poleg zaprtosti daje še hrbet, pa bi ji mogoče oni gospod še pri tem lahko pomagal. Prosim, prosim! THX!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
23.4.2009 22:06:56   
irma78

Kak dolgo pa te je matrala vročina. Men vročina ne pada. Sam pa sem boljša kot včeraj. Me obleke na meni niti ne motijo toliko.

Jaz sem si GNOJ iz žrela ven jemala z pinceto. Ker sem mela tooookkkkkkkk gnojčka not. Pa sem ga mal dala ven, pa sem lažje požirala. Sam boli pa me vedno ko požiram. Se skoraj polulam od bolečin, ko pogoltnem slino.

o bogica, tole ti pa nič ne zavidam. A tablete kaj pomagajo?

Pa Bojan, je bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 1743
23.4.2009 22:08:26   
irma78

jolly, začnemo s 1.9. user posted image

irma, berem na RR Koledar otrokovega razvoja, pa sem našla: "Po dopolnjenem šestem mesecu ni več potrebna sterilizacija stekleničk. " user posted image

Hvala. Saj doma mi ni težko - ko umijem, dam še v stelirizator, samo nisem si predstavljala, kako bi stelizirala flaške na Rodosu. Evo en problem manj. Super! Hvala ti!

Neposredna povezava do sporočila: 1744
23.4.2009 22:18:56   
gogabojan
Glede Bojana vs. hrana

Bojan že malo bolje je!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nekaj mu paše pohana salama in ker želimo da vsaj nekaj poje, mu jo pač non stop pečeva. Zdraven pa še kaj.

Če pa poje ves obrok, ki mu je namenjen dobi za nagrado komplet dekorativnih nalepkic. To pa ratuje. Pa vidi se, da manj tekočine spije.

Aja pa bili smo danes pri zobarju. Danes je pa jedel kot nor. Se vidi, da noče jesti, ker se boji, da ga zobčki nebi boleli. Ker pa je bil pri zobarju, in je zobar vse poštimu, se je bojan odločil da bo ATTACK FOOD.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
23.4.2009 22:19:54   
evelin

Js sem mela vročino 5 dni, grlo pa me je bolelo ene 8 dni pol pa je šlo počas na boljš.
Drugač pa ti priporočam da si grlo izpiraš z žajblom, zlo pomaga.
Ja res je hudič tale angina, js sem en dan misla da me bo pobralo, mi je blo tk slabo itak nism mogla jest ker me je grlo bolelo men je pa kr gor dvigovalo, tk da sem na wc-ju jokala in stokala ko sm misla da bom želodec vn vrglauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1746
23.4.2009 22:24:24   
irma78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Bojana! Vidiš, da se bo vse uredilo. Si super mami!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1747
23.4.2009 22:24:59   
gogabojan

Js sem mela vročino 5 dni, grlo pa me je bolelo ene 8 dni pol pa je šlo počas na boljš.
Drugač pa ti priporočam da si grlo izpiraš z žajblom, zlo pomaga.
Ja res je hudič tale angina, js sem en dan misla da me bo pobralo, mi je blo tk slabo itak nism mogla jest ker me je grlo bolelo men je pa kr gor dvigovalo, tk da sem na wc-ju jokala in stokala ko sm misla da bom želodec vn vrglauser posted image

POZNAM TO.

Ej jaz sem bila včeraj tako katastrofa. Sem svojega zbrcala z nogo, ko mi je obkradke dajal gor. Sem mela čez 40. Potem pa je Bojana našuntal, pa sem bila mirna, ker sem se bala da ga nebi preveč udarila z nogo sam drla pa sem se kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

So policaji mislili, da me koljejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ej pa kok mam kožo nadraženo. HB danes Bojan ni šel v šolo, in mi je malo pomagal glede user posted image . Pa še mami mi je pršla mal pomagat. Zdaj se mi počasi spet dviguje temperatura. Pa spati NO WAY HOSE.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
23.4.2009 22:28:00   
evelin
Enako kot pri meni. Js tamale 4 dni sploh nism mela zravn sebe jo je moj skoz čuval. Bravo za našga atijauser posted image .
Ja js bi si najrajš kožo dol strgala tk mi je šlo vse na živceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1749
23.4.2009 22:29:16   
evelin
Za dober tedn si kr bolniško odpri

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?