Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 18:33:45
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. dobiliiii!!! yesssssssssss
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 18:41:42
|
|
|
|
Pšemek
|
Jaz imam pa Nejkine stvari že vse spakirane, še zase moram vzeti, potem smo pa ready. Bi že kar danes šla k tok komaj čakam. Upam, da bo Nejka dobro sprejela. Do sedaj je že vse spremembe brez problemov sprejela.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 19:34:09
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Jaz imam pa Nejkine stvari že vse spakirane, še zase moram vzeti, potem smo pa ready. Bi že kar danes šla k tok komaj čakam. Upam, da bo Nejka dobro sprejela. Do sedaj je že vse spremembe brez problemov sprejela. bravo za oddih za Nejko pa držimo pesti
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 19:46:52
|
|
|
|
jolly123
|
Valla kdaj pa potem začnete z vrtcem? Uf sem ga zdaj težko uspavala...upam samo da bo čim dlje trajalo, ker danes je bil res tako siten, da bi ga že parkrat k sosedom nesla in rekla naj ga obdržijo...dretje več ali manj skoz Grem pod tuš pol pa kar na kavč in kmalu spat...lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 19:52:49
|
|
|
|
Lovely
|
Valla, super duper, da ste dobili!!!! Gogabojan, o f......... kar gnojna angina. Dej ne se hecat, počivaj ful, to ni mačji kašelj... Pšemek, kok ti privoščim, uživajte maksimalno! In brez skrbi, boste že dali še to spremembo brez problema čez, boš videla. Če do zdaj ni imela težav jih tudi zdaj ne bo. Jolly, prebranac in pivo. Kjera huda kombinacija za prebavo, meni bi to zdaj nardilo šrauf šrauf pa frrrrrrr frrrrrrrrrr.... Bravo za Taja, sej pikice bodo hitro mimo. Inya je imela čez dan tam od 36.8 do največ 37 (v ušesku, je šel moj dragi nov termometer kupit). Apetit je seveda izgubila, za mleko je tako kot Taj - no way. Pojedla je zjutraj banano s piškotki, za kosilo malo bučke in korenčka z rižem (komaj, ni hotla dokler nisem zmešala z riževo kašo), potem mleko (HB vsaj nekaj) in potem hruško s piškotki. Zdaj ji bom pa nekaj mlečnega dala pa vseeno ne bomo prišli na pol litra mlekca Tečka je ful ampak ne jokica temveč zelo zahtevna, non stop želi pozornost, nestrpna postane hitreje ko se igra in ji kaj ne gre... No, zdaj jo ima oči še ene pol urce potem bova pa spet sami, ker gre na nek žur za nek rd... Težko mi je danes, zelo sem utrujena.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 21:26:16
|
|
|
|
Pšemek
|
Jaz se za danes poslavljam. Bom probala še jutri malo gor na RR skočit, siver se pa verjetno pišemo v nedeljo, ko se vrnemo... Uživajte, mi bomo sigurno - upam
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 21:28:14
|
|
|
|
evelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine. Madona me čisto vse boli. Evo enako kot js. Upam da se čimprej pozdraviš
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 21:32:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 21:43:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 21:52:34
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. .stonoga, glede izračuna za vrtec. Če ga dobiš, boš to ceno plačevala samo 3 mesece, ker potem je že leto 2010. Tko da si izračunaj še iz doh.2008 (upam, da je kaj manjša ). Morš pa vzet še povpr. plačo za l.2008 - ampak verjetno ni velik višja kot 2007. irma, še tebi sem hotla zadnjič v Areni tole povedat... glede plačevanja vrtca, če ukinejo brezplačno za drugega otroka. Ni tak črn scenarij, kot si rekla. Za prvega otroka plačaš max. 80% polne cene, ko rodiš še enega, se dohodek deli na 4 člane, kar ti spet zniža dohodek na člana (in verjetno padeš nižje), ko pa se drugi otrok vključi v vrtec, pa še prvi pade 1 razred nižje. Hvala ti za tole informacijo. Sicer pa izgleda, da ne bodo ukinili brezplačnega vrtca za drugega otroka. Vsaj nekaj dobrega. Itak bova pa po mojem padla v najvišji razred, pod pogojem, če bomo vrtec sploh dobili. Jaz nisem dobila še nobene pošte, pa sem dala vloge na ene 6 vrtcev. Pričakujem pa bolj ali manj negativne odgovore.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 21:55:41
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. dobiliiii!!! yesssssssssss Si se oddahnila a ne? Bravo!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 22:04:37
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: evelin IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine. Madona me čisto vse boli. Evo enako kot js. Upam da se čimprej pozdraviš Kak dolgo pa te je matrala vročina. Men vročina ne pada. Sam pa sem boljša kot včeraj. Me obleke na meni niti ne motijo toliko. Kdaj pa te je nehal gru bolet.?????? Jaz sem si GNOJ iz žrela ven jemala z pinceto. Ker sem mela tooookkkkkkkk gnojčka not. Pa sem ga mal dala ven, pa sem lažje požirala. Sam boli pa me vedno ko požiram. Se skoraj polulam od bolečin, ko pogoltnem slino.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 22:05:27
|
|
|
|
irma78
|
DOber večer! Berem, da vas je kar nekaj bolanih oz. so bolni vaši . Upam, da se čim prej pozdravite in da vse težave hitro minejo. Mi smo zaenkrat kar zdravi - trkam. Mi je pa danes tole vreme čisto zamorilo dan. HB je NIk kar nekaj spal, tako da sem malo lenarila na kavču, kar že dolgo nisem počela, pa malo pospravila. Ko je pa nehalo padat, sva šla pa z Nikom hitro v foto atelje po slike in na banko. Ko je pa dragi prišel iz službe, smo šli pa v Merkur ta veliko gugalnico kupit, pa ene športne čevlje sem si kupila, pa v Hofer smo šli po plenice, tako da je popoldan oz. večer spet hitro minil. Jutri sem pa dogovorjena s kolegico v Tivoliju, samo upam, da ne bo dežja. Drugače se pa jaz strinjam, da prestavimo uro za torkova srečanja na 12. .100noga - že stokrat sem te hotela vprašati, če ti je uspelov HM zamenjati čevljce? lovely - nekaj mi internet štrajka zadnje dni, pa ne vem, če ti mi je uspelo že posredovatio tisto številko. Bi te lepo prosila, če mi jo lahko še enkrat, ker sedaj pa taščo poleg zaprtosti daje še hrbet, pa bi ji mogoče oni gospod še pri tem lahko pomagal. Prosim, prosim! THX!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 22:06:56
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: evelin IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine. Madona me čisto vse boli. Evo enako kot js. Upam da se čimprej pozdraviš Kak dolgo pa te je matrala vročina. Men vročina ne pada. Sam pa sem boljša kot včeraj. Me obleke na meni niti ne motijo toliko. Kdaj pa te je nehal gru bolet.?????? Jaz sem si GNOJ iz žrela ven jemala z pinceto. Ker sem mela tooookkkkkkkk gnojčka not. Pa sem ga mal dala ven, pa sem lažje požirala. Sam boli pa me vedno ko požiram. Se skoraj polulam od bolečin, ko pogoltnem slino. o bogica, tole ti pa nič ne zavidam. A tablete kaj pomagajo? Pa Bojan, je bolje?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 22:08:26
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, začnemo s 1.9. irma, berem na RR Koledar otrokovega razvoja, pa sem našla: "Po dopolnjenem šestem mesecu ni več potrebna sterilizacija stekleničk. " Hvala. Saj doma mi ni težko - ko umijem, dam še v stelirizator, samo nisem si predstavljala, kako bi stelizirala flaške na Rodosu. Evo en problem manj. Super! Hvala ti!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 22:18:56
|
|
|
|
gogabojan
|
Glede Bojana vs. hrana Bojan že malo bolje je!!!! . Nekaj mu paše pohana salama in ker želimo da vsaj nekaj poje, mu jo pač non stop pečeva. Zdraven pa še kaj. Če pa poje ves obrok, ki mu je namenjen dobi za nagrado komplet dekorativnih nalepkic. To pa ratuje. Pa vidi se, da manj tekočine spije. Aja pa bili smo danes pri zobarju. Danes je pa jedel kot nor. Se vidi, da noče jesti, ker se boji, da ga zobčki nebi boleli. Ker pa je bil pri zobarju, in je zobar vse poštimu, se je bojan odločil da bo ATTACK FOOD.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 22:19:54
|
|
|
|
evelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: evelin IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine. Madona me čisto vse boli. Evo enako kot js. Upam da se čimprej pozdraviš Kak dolgo pa te je matrala vročina. Men vročina ne pada. Sam pa sem boljša kot včeraj. Me obleke na meni niti ne motijo toliko. Kdaj pa te je nehal gru bolet.?????? Jaz sem si GNOJ iz žrela ven jemala z pinceto. Ker sem mela tooookkkkkkkk gnojčka not. Pa sem ga mal dala ven, pa sem lažje požirala. Sam boli pa me vedno ko požiram. Se skoraj polulam od bolečin, ko pogoltnem slino. Js sem mela vročino 5 dni, grlo pa me je bolelo ene 8 dni pol pa je šlo počas na boljš. Drugač pa ti priporočam da si grlo izpiraš z žajblom, zlo pomaga. Ja res je hudič tale angina, js sem en dan misla da me bo pobralo, mi je blo tk slabo itak nism mogla jest ker me je grlo bolelo men je pa kr gor dvigovalo, tk da sem na wc-ju jokala in stokala ko sm misla da bom želodec vn vrgla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 22:24:24
|
|
|
|
irma78
|
za Bojana! Vidiš, da se bo vse uredilo. Si super mami!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 22:24:59
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: evelin IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: evelin IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine. Madona me čisto vse boli. Evo enako kot js. Upam da se čimprej pozdraviš Kak dolgo pa te je matrala vročina. Men vročina ne pada. Sam pa sem boljša kot včeraj. Me obleke na meni niti ne motijo toliko. Kdaj pa te je nehal gru bolet.?????? Jaz sem si GNOJ iz žrela ven jemala z pinceto. Ker sem mela tooookkkkkkkk gnojčka not. Pa sem ga mal dala ven, pa sem lažje požirala. Sam boli pa me vedno ko požiram. Se skoraj polulam od bolečin, ko pogoltnem slino. Js sem mela vročino 5 dni, grlo pa me je bolelo ene 8 dni pol pa je šlo počas na boljš. Drugač pa ti priporočam da si grlo izpiraš z žajblom, zlo pomaga. Ja res je hudič tale angina, js sem en dan misla da me bo pobralo, mi je blo tk slabo itak nism mogla jest ker me je grlo bolelo men je pa kr gor dvigovalo, tk da sem na wc-ju jokala in stokala ko sm misla da bom želodec vn vrgla POZNAM TO. Ej jaz sem bila včeraj tako katastrofa. Sem svojega zbrcala z nogo, ko mi je obkradke dajal gor. Sem mela čez 40. Potem pa je Bojana našuntal, pa sem bila mirna, ker sem se bala da ga nebi preveč udarila z nogo sam drla pa sem se kot . So policaji mislili, da me koljejo . Ej pa kok mam kožo nadraženo. HB danes Bojan ni šel v šolo, in mi je malo pomagal glede . Pa še mami mi je pršla mal pomagat. Zdaj se mi počasi spet dviguje temperatura. Pa spati NO WAY HOSE.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 22:28:00
|
|
|
|
evelin
|
Enako kot pri meni. Js tamale 4 dni sploh nism mela zravn sebe jo je moj skoz čuval. Bravo za našga atija . Ja js bi si najrajš kožo dol strgala tk mi je šlo vse na živce
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 22:29:16
|
|
|
|
evelin
|
Za dober tedn si kr bolniško odpri
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?