Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 14:29:44
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: valla. JAO, jest sem pa vmes ko sem bla pri .stonogi, dobila pošto iz vrtca!! In zdej morm čakat do 17h da jo grem iskat Ooooo, kolk me matra, a smo dobil al ne!!! Joj ej jaz že vsak dan nestrpno pričakujem. Upam, da ste dobili. samo kako pa veš, da je vrtec? sej na listku nč ne piše ...no a si že šla iskat?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 14:31:21
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jolly ajej sam a res nč drugega ne je ? ker če boš smao frutke kupovala, je pa to drag špas Ja trenutno...samo mislim da bo to kak dan, dva pol pa bo. aha to pol zarad bolezni a ne? Ja, ja zdaj mamo izgubo apetita drugače smo jedli vse od a do ž.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 14:32:11
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: valla. JAO, jest sem pa vmes ko sem bla pri .stonogi, dobila pošto iz vrtca!! In zdej morm čakat do 17h da jo grem iskat Ooooo, kolk me matra, a smo dobil al ne!!! Joj ej jaz že vsak dan nestrpno pričakujem. Upam, da ste dobili. samo kako pa veš, da je vrtec? sej na listku nč ne piše ...no a si že šla iskat? Verjetno ne, ker na listku piše, da mora počakat do 17-ih
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 14:35:27
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Janja, hvala. Meni je rekla P, da 1 odšteješ al pa nisem razumela pravilno OK, torej v ritki 39 - takrat zbijam. Dobro. Btw, ta nov toplomer za uho bom pa sam v smeti zabrisala k je za en k.... jaz mam pa kr unga običnega digitalnega in ji vedno merim pod pazdugo, nč ne teži in pol nč ne odbijam ...mi je bl u iziz k pa u ritko ... Meni tudi. Tisto v ritki mi je čist mim, to so delali včasih.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 14:45:44
|
|
|
|
Dream
|
Dan! Joj, kolk sem trapasta. Najprej sem komentzirala, pa vas niti pozdravila nisem! Kaj počnete, da je tako deževno vreme Spet nikamor ne moreva. Sploh ne vem, kdaj sva bila nazadnje z vozičkom zunaj Če ni dežja, pa tako svinj*** veter piha, da ni nikamor za it IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: valla. zanimivo, da je večina oktobrčkov dobila vročino po tretjem cepljenju... moja ne je trdoživa Matic tut nikoli ni imel vročine. Mi je pa danes zavračat GH, mleko mu je šlo pa z lahkoto dol. Očitno bojo res zobki...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 14:46:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 14:52:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 14:59:55
|
|
|
|
gogabojan
|
Pikica zakaj pa ne vprašaš za subvencijo mlade družine, glede na to, da se še ukvarjate z hiško.??????????? Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine. Madona me čisto vse boli. AJA PRI NAS PA DEŽEK NE PADA. Tako da smo šli h dr. kar z vozičkom, in se malo svežega zraka nadihal. Stanovanje pa sem fajn prepihala, medtem ko nas ni bilo. lp
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 15:08:11
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Pikica zakaj pa ne vprašaš za subvencijo mlade družine, glede na to, da se še ukvarjate z hiško.??????????? imam v mislih ;) hvala za skrb ...razpis bo izšel 30. aprila. samo so tud tam neki cenzusi in upam, da ob šlo samo na plačo, ker bom res znorela, če ne bom nikjer zraven prišla!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 15:09:18
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jolly ajej sam a res nč drugega ne je ? ker če boš smao frutke kupovala, je pa to drag špas Ja trenutno...samo mislim da bo to kak dan, dva pol pa bo. jaz sem do zdaj sam frutkr kupovala, druzga ni hotla jesti. Pol je pa ta teden sploh štrajkala z GH, zdaj pa ji sploh ne ponudim frutka za obrok, zdaj čez pol urce bo dobila, da bo zdržala do večerje (malica je bila pred 15 minutam)- zato, ker nočem, da mi spet sam korenčke od hippa je
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 15:10:35
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. .stonoga, glede izračuna za vrtec. Če ga dobiš, boš to ceno plačevala samo 3 mesece, ker potem je že leto 2010. Tko da si izračunaj še iz doh.2008 (upam, da je kaj manjša ). Morš pa vzet še povpr. plačo za l.2008 - ampak verjetno ni velik višja kot 2007. irma, še tebi sem hotla zadnjič v Areni tole povedat... glede plačevanja vrtca, če ukinejo brezplačno za drugega otroka. Ni tak črn scenarij, kot si rekla. Za prvega otroka plačaš max. 80% polne cene, ko rodiš še enega, se dohodek deli na 4 člane, kar ti spet zniža dohodek na člana (in verjetno padeš nižje), ko pa se drugi otrok vključi v vrtec, pa še prvi pade 1 razred nižje. aja tko je to ...ja nekej nižja je 2008 ker sem delala pogodbeno samo do junija, jeseni pa ne več, ker sem že rodila ;) samo te pa še nimam za obadva pri roki, vseh papirjev pa zdej ne bom iskala, tko da ve vem, v katerem razredu bi bla ...ma lej čist mi je dol padlo ...kar bo pač bo kaj čem jaz ...zdej mam druge stvari v glavi ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 15:12:04
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Pikica zakaj pa ne vprašaš za subvencijo mlade družine, glede na to, da se še ukvarjate z hiško.??????????? Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine. Madona me čisto vse boli. AJA PRI NAS PA DEŽEK NE PADA. Tako da smo šli h dr. kar z vozičkom, in se malo svežega zraka nadihal. Stanovanje pa sem fajn prepihala, medtem ko nas ni bilo. lp angino- boga, upam, da se tvoja pikca ne nalezeta
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 15:18:14
|
|
|
|
afnica mala
|
Midve sva bili pri meni v službi. Na hitrico, ker gre šefica jutri na dopust v Disneyland (FRancijo) z avtodomom- ji kar zavidam. Mi bomo počakali do Nelinega vsaj 5 leta. Midva sva šla enkrat dolino Loare in Pariz (z avtom), do Disneya pa nisva šla. V prtljažniku imam pa 4 sadike borovnic- polno cvetov- to bo pridelka , visoke so že cca 80 cm Neli je spet pridno papala govejo juhico z porom, korenčkom in bučko. Zdaj pa banano, jabolko z ovsenimi kosmički. Zdaj pa še mal frutka, pa spat - upam, da lkaj več kot pol ure ji vrtim un komad, mogoče bo spet zaspala valla- držim pesti za vrtec do kdaj pa so odločbe?Do konca aprila?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 15:49:31
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: valla. JAO, jest sem pa vmes ko sem bla pri .stonogi, dobila pošto iz vrtca!! In zdej morm čakat do 17h da jo grem iskat Ooooo, kolk me matra, a smo dobil al ne!!! Joj ej jaz že vsak dan nestrpno pričakujem. Upam, da ste dobili. ja, jaz tudi čakam čakam....nestrpno..... Valla in Pikica - ja verjamem glede tem - to so večne teme...denar hrana vrtec....denar, ni kaj.pa mogoče so nam trenutno še bolj aktualne!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 16:32:30
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kukuc kje pa ste? Jaz mal lenarim :) Pospralvjala sem zjutraj, kosilo imam od včeraj, s pikico sem se prej igrala, sem jo mal posedala, zdej pa aja, me gleda in se igra, čakava atija, da pride, upam, čez kake pol ure, da smo še mal skupi, preden jaz grem ... čakam valla na tvoj odgovor in upam, da ste dobili! jolly, afnica, lovely, jolly ...invse ostale ki ste bolne, al pa so bolni otročki, kako ste kaj? Je kaj boljše???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 16:37:54
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Pikica zakaj pa ne vprašaš za subvencijo mlade družine, glede na to, da se še ukvarjate z hiško.??????????? imam v mislih ;) hvala za skrb ...razpis bo izšel 30. aprila. samo so tud tam neki cenzusi in upam, da ob šlo samo na plačo, ker bom res znorela, če ne bom nikjer zraven prišla!!! Jest bitudi tole vlogo oddala. Mi boš jutri razložila kje dobim papirje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 16:40:16
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Kukuc kje pa ste? Jaz mal lenarim :) Pospralvjala sem zjutraj, kosilo imam od včeraj, s pikico sem se prej igrala, sem jo mal posedala, zdej pa aja, me gleda in se igra, čakava atija, da pride, upam, čez kake pol ure, da smo še mal skupi, preden jaz grem ... čakam valla na tvoj odgovor in upam, da ste dobili! jolly, afnica, lovely, jolly ...invse ostale ki ste bolne, al pa so bolni otročki, kako ste kaj? Je kaj boljše??? Ja naš je bolje, vročine nimamo, samo pikasti smo pa ful Pa tečni... Važno da nismo kužni in gremo lahko ven Sem lih kar požrla prebranac in ruknila eno pivo, pa sem očitno slab pivec ker ga že čutim Tajkota sem dala spat...ker je tečen za znort, samo ga bo treba zbudit da bo šel zvečer spat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 16:41:40
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Pikica zakaj pa ne vprašaš za subvencijo mlade družine, glede na to, da se še ukvarjate z hiško.??????????? imam v mislih ;) hvala za skrb ...razpis bo izšel 30. aprila. samo so tud tam neki cenzusi in upam, da ob šlo samo na plačo, ker bom res znorela, če ne bom nikjer zraven prišla!!! Jest bitudi tole vlogo oddala. Mi boš jutri razložila kje dobim papirje. bom razložila ...sem itak imela napisat namen sem gor, bom pa kr zdele ...ti pol kr pridi jutri kadar želiš, vstajamo po pol sedmi uri ;) za vse, ki vam prav pride: v če ste mlada družina in kakkorkoli prvič rešujete stanovanjski problem(nakup stanovanja, hiše, gradnja hiše, prenova ...), lahko zaprosite za nepovranto subvencijo. (če izpolnjujete vse pogoje) Lani mislim da je bilo 300€ na člana družine na leto, če vendo izpolnjujete pogoje, vam pripada 8 let. Razpis bo objavljen 30. aprila v delu, Večeru in na spletni strani stanovanjskega sklada.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 16:58:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 17:00:41
|
|
|
|
jolly123
|
Jeeeeeeeeeeee bravo Super, ena skrb manj a ne ;)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 17:00:54
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. dobiliiii!!! yesssssssssss FUL DOBR YESSSSSSS Dej mi povej prosim podatke kolk je blo vlog za letnik 2008 in kolk jih sprejmejo ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 17:09:32
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: valla. dobiliiii!!! yesssssssssss FUL DOBR YESSSSSSS Dej mi povej prosim podatke kolk je blo vlog za letnik 2008 in kolk jih sprejmejo ... valla ...jaz pa mislim, da vem, zakaj jaz nisem dobila - ker so ziher pošiljali na STALNO prebivališče, tukej v Medvodah mam pa prijavljeno začano a veš! Ziher me čaka listek ...a veš da bi mojga po službi poslala na bajto pa na pošto, če bi mi prej kapnilo, ziher je to to ...
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 17:14:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 17:52:25
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. dobiliiii!!! yesssssssssss Če želiš iskreno sem ti mal ''fouš'', ker ste že zvedeli rezultat. Pri nas pa al april al maj gre komisija odločat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?