Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:31:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo, dve gasilski fotki....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:32:12
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pa veš koliko je takih, ki se bojijo da ne bodo več tipi topi? Pri nas je malo mesto pa se grejo porode v Postojni, Feldbachu, umetne prsi in posledično ne dojenja...... Pa nimam nič proti, ampak tak pač si včasih malo študiraš. Mame jim pridejo sesat, ker nimajo časa, kuhajo ne, ker ni časa, a sedi pa celo dopoldne z bogim otrokom v gostilni in pije kafe, pa še popoldne eno rundo. Zadnjič mi je ena rekla, da ne jejo zelene solate, ker je nima časa otrebiti. Tota je pa bila lovska. Pa ne dela nič druga kot otročka rihta, no saj dela je s tem ful, pa piksne za kosilo odpira, ob štirih pa itak mož prileti in prevzame . Včasih ko poslušam take si pol mislim za koga vrabca se pa jaz tak ženem. Pa to sem glih danes Jazzy razlagala . Kok so ene komot. Jaz se pa sekiram za vsako malenkost. Hvala bogu, da smo si tako različni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:32:58
|
|
|
|
pf
|
A bubiji so pa kar v Ljubljani ostali? Lara a iščeš gasilsko? Mini Lara že sigurno spi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:33:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pa veš koliko je takih, ki se bojijo da ne bodo več tipi topi? Pri nas je malo mesto pa se grejo porode v Postojni, Feldbachu, umetne prsi in posledično ne dojenja...... Pa nimam nič proti, ampak tak pač si včasih malo študiraš. Mame jim pridejo sesat, ker nimajo časa, kuhajo ne, ker ni časa, a sedi pa celo dopoldne z bogim otrokom v gostilni in pije kafe, pa še popoldne eno rundo. Zadnjič mi je ena rekla, da ne jejo zelene solate, ker je nima časa otrebiti. Tota je pa bila lovska. Pa ne dela nič druga kot otročka rihta, no saj dela je s tem ful, pa piksne za kosilo odpira, ob štirih pa itak mož prileti in prevzame . Včasih ko poslušam take si pol mislim za koga vrabca se pa jaz tak ženem. ... jih tud jaz nekaj takih poznam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:33:40
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz poznam tud enih par takih, ki raje nimajo kot pa da si pokvarijo postavo (ki je že v osnovi nimajo ) no, ampak to je pa treba priznat, da naredi pravo revolucijo telesu: strije, celulit, kilce, hemeroidi, ščitnica, izpadanje las, krčne žile.... in da se nekatere od teh stvari nikoli ne povrnejo v stanje pred nosečnostjo. pa tudi če bi bilo 10x slaše, bi se za naše zakladke splačalo potrudit!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:34:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Medtem pa še eno vprašanje: Do kdaj naj bi imeli dojenčki oblogo v posteljci in baldahin? ...naš jo bo imel še en čas, ker se ful obrača ponoči in se drugač zagozdi , baldahina pa ni imel nikoli.... Lana se tudi zagodzi. Že itak nogice ven potisne čez latke in pol ko hoče se obrniti ne gre in me kliče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:34:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem, samo ne miga.... Kaj ne miga? A je spet o (akciji) govora? ne tisti sarayin smaili, ki prosi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:35:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali priporočate, da nosi že rabljene čeveljčke in copatke?? ali s tem narediš nogici več škode?? ......bom ti par slikic po mailu poslala....pol pa presodi al ja al ne ..... no, jaz pa tebi, pa še naše čevlje oceni.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:35:43
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz poznam tud enih par takih, ki raje nimajo kot pa da si pokvarijo postavo (ki je že v osnovi nimajo ) no, ampak to je pa treba priznat, da naredi pravo revolucijo telesu: strije, celulit, kilce, hemeroidi, ščitnica, izpadanje las, krčne žile.... in da se nekatere od teh stvari nikoli ne povrnejo v stanje pred nosečnostjo. pa tudi če bi bilo 10x slaše, bi se za naše zakladke splačalo potrudit! se podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:36:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, dve gasilski fotki.... Joj kak so slatki. Kar raznežila sem se. Prva je Lara, pol je bubika, naprej pa ne gre. Malo pomoči prosim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:36:51
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, dve gasilski fotki.... Ma zdej pa povejte če to niso pravi manekeni??????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:37:15
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, dve gasilski fotki.... OOOOOOO, hvala, hvala!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:37:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, dve gasilski fotki.... ....od leve lara, bubika, ela, od jazzy lija(sem prav napisala).., pa tarik....a je prav? pa ful luškani so vsi....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 23.4.2009 21:40:24 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:37:41
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz poznam tud enih par takih, ki raje nimajo kot pa da si pokvarijo postavo (ki je že v osnovi nimajo ) no, ampak to je pa treba priznat, da naredi pravo revolucijo telesu: strije, celulit, kilce, hemeroidi, ščitnica, izpadanje las, krčne žile.... in da se nekatere od teh stvari nikoli ne povrnejo v stanje pred nosečnostjo. pa tudi če bi bilo 10x slaše, bi se za naše zakladke splačalo potrudit! To je beseda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:38:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf Zadnjič mi je ena rekla, da ne jejo zelene solate, ker je nima časa otrebiti. Tota je pa bila lovska. Pa ne dela nič druga kot otročka rihta, no saj dela je s tem ful, pa piksne za kosilo odpira, ob štirih pa itak mož prileti in prevzame . đizus!!! Tale pa je huda ja! ojej....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:38:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, dve gasilski fotki.... Lara, Tjaša, ??, Lija, Tarik pa kako veliki so že! ne morem verjeti, da so to naši septembrčki, ki so komaj bili male štručke...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:38:17
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, dve gasilski fotki.... Joj kak so slatki. Kar raznežila sem se. Prva je Lara, pol je bubika, naprej pa ne gre. Malo pomoči prosim. Lara, bubika, Ela, Lija, Taril. Upam, da sem prav povedala!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:39:37
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, dve gasilski fotki.... Ma zdej pa povejte če to niso pravi manekeni?????? Očitno ima tvoja fetiš na čevlje (glej prvo fotko) . Prava dama ni kaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:39:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali priporočate, da nosi že rabljene čeveljčke in copatke?? ali s tem narediš nogici več škode?? ......bom ti par slikic po mailu poslala....pol pa presodi al ja al ne ..... no, jaz pa tebi, pa še naše čevlje oceni....... ma glej...jaz vem koliko jih je moj prvi imel obute, shranila sem jih tako kot treba...obložene..in so kot novi....še podplat .....pa je že hodil z njimi....samo po ccac 3 tednih so mu bli itak premali....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:40:05
|
|
|
|
pf
|
Mini Lara še ima zmeraj take lepe očke kot dolarje. Pa tak lepo ji žarijo. Ušesa so pa čisto ok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:41:08
|
|
|
|
ključek
|
eno uro in pol sem jo dajala spat....ne vem.......a čuti, da ni atija (je na sl.poti) ali kaj ji je??kr neki je čivkala, pa jokala, pa dudo megtala po celi sobici, spila celo flašo čaja, zdle pa še 130 ml mleka.....ne vem......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:41:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf Zadnjič mi je ena rekla, da ne jejo zelene solate, ker je nima časa otrebiti. Tota je pa bila lovska. Pa ne dela nič druga kot otročka rihta, no saj dela je s tem ful, pa piksne za kosilo odpira, ob štirih pa itak mož prileti in prevzame . đizus!!! Tale pa je huda ja! ojej.... pa res.. pf - drugič ji reči, da v trgovini prodajajo tud tisto zeleno solato v vrečkah...za lene babe ...mogoče pa začnejo
< Sporočilo je popravil gold fish -- 23.4.2009 21:47:43 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:41:43
|
|
|
|
Olivija*
|
ela pa meni deluje kat kakšen navihan fantek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:42:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, dve gasilski fotki....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:42:34
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Očitno ima tvoja fetiš na čevlje (glej prvo fotko) . Prava dama ni kaj. Hehe - čist po mamici. z.s. again
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?