pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Res je, da doječe matere imajo še to nadlogo bolj zraven. Tisti ki so na flaški se mi zdi tak lepo spijo. No saj tudi eni dojeni otročki, ampak ta prva grupa bolj. ...... se ne strinjam.... sem dala in eno in drugo skozi...v obeh primerih otrok ponoči ni spal tak lepo......garantirano je boljše v primeru dojenja.... vsaj po mojih izkušnjah..... Pri nas v mestu, ko greva z vozičkom in se pogovarjam z mamicami je zadeva sledeča, da itak doji vsaka peta. Razlogi pa so sledeči: ker nimajo mleka (30%), ker se bojijo da se bodo prsi povesile in da ne bodo več lepe (30 %) in 40 % ker so slišale, da slabše spijo otroci. Je pa res, da ko se menimo kak spijo otročki je ponavadi tak, da doječi ne spijo, razen izjem, s flaško pa bolj kot ne, čeprav so tudi tu izjeme. Ampak jih je manj. ...to se strinjam....samo so ta taka odstopanja, da ni fajn kar posploševat... ...tisto, ko čujem, da ne doji, ker se ji bodo povesile in ne bodo več lepe.... ...znorim.... Pa veš koliko je takih, ki se bojijo da ne bodo več tipi topi? Pri nas je malo mesto pa se grejo porode v Postojni, Feldbachu, umetne prsi in posledično ne dojenja...... Pa nimam nič proti, ampak tak pač si včasih malo študiraš. Mame jim pridejo sesat, ker nimajo časa, kuhajo ne, ker ni časa, a sedi pa celo dopoldne z bogim otrokom v gostilni in pije kafe, pa še popoldne eno rundo. Zadnjič mi je ena rekla, da ne jejo zelene solate, ker je nima časa otrebiti. Tota je pa bila lovska. Pa ne dela nič druga kot otročka rihta, no saj dela je s tem ful, pa piksne za kosilo odpira, ob štirih pa itak mož prileti in prevzame . Včasih ko poslušam take si pol mislim za koga vrabca se pa jaz tak ženem.
|