Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je pri vas tudi dež? ja na žalost že cel dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kje ste zdaj vse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:36:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pa kje ste zdaj vse jaz sem bila tako ckrnjena, da sem si privoščila 45 min spanja, ko sta oba spala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:36:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan fuj kako vreme jaz se moram pohvalit, moja miška je že 5 noč zelo pridno spala drugače smo pa spet celo dopoldne kofetkale Naty, Katina, Kasso in hvala za družbo Da vidmo kaj tu dogaja. jo boš lahko počasi spet nazaj prestavila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:36:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj. Videk je bil baje zelo priden pri dediju. Sem še končno uspela k moji G po recept za KT, ker v nedeljo moram vzet tableto, jaz pa nisem imela niti ene škatlice več. Sedaj Videk spi, jaz pa kuham kosilo. Danes bo telečja obara oz.golaž (ne vem kaj bo nastalo) in polenta. Upam, da mi uspe v eni uri spacat. meni je hb ratalo dobit recept za 1 leto jst ga tud dobim naslednjič meni je to prav fajn, da ne rabim nekam v čakalnico rinit pa varstvo rihtat oz. tako kot včeraj oba vlečt zraven men je nazadnje kar lepo povedla, da naj si naslednjič malo več časa vzamem, ker bom mogla do G. bo pa le 1 leto mir! men je smotano, ker dela popoldan samo ob sredah, jst sm pa itak takrat do 4ih in prej ko pridem do nje, pa pol še domov... jaz pa sem čakala mogoče 1 min, da je prišla G
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pa kje ste zdaj vse evo mene . Morm bit doma, je Gaja neki boga , se ji prov po učkah vid, ma čist take micene, revček moj Suzy full lep uvod drugač pa nism nč brala, a je kej pomembnega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:42:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pa kje ste zdaj vse evo mene . Morm bit doma, je Gaja neki boga , se ji prov po učkah vid, ma čist take micene, revček moj Suzy full lep uvod drugač pa nism nč brala, a je kej pomembnega? saj je prav, da si doma POČIVAJ ja derem se za Gajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha še to, slikce od Estrelle sm pa vidla, bravo bejba kr tko naprej, ti gre res dobr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pa kje ste zdaj vse evo mene . Morm bit doma, je Gaja neki boga , se ji prov po učkah vid, ma čist take micene, revček moj Suzy full lep uvod drugač pa nism nč brala, a je kej pomembnega? saj je prav, da si doma POČIVAJ ja derem se za Gajo , no sej dopoldne me ni blo, sm si šla nohtke uredit , vsaj ena stvar ki si jo privoščim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeri sm mela pa prov fajn obiske, Edino, Naty, AT pa Žankota, smo se mal načvekale, pa prov fajn vreme smo mel, da smo ble lahko uzuni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:52:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Včeri sm mela pa prov fajn obiske, Edino, Naty, AT pa Žankota, smo se mal načvekale, pa prov fajn vreme smo mel, da smo ble lahko uzuni IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan fuj kako vreme jaz se moram pohvalit, moja miška je že 5 noč zelo pridno spala drugače smo pa spet celo dopoldne kofetkale Naty, Katina, Kasso in hvala za družbo Da vidmo kaj tu dogaja. Same čvekice Za AT pa velikanski za pridno spanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:52:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pa kje ste zdaj vse evo mene . Morm bit doma, je Gaja neki boga , se ji prov po učkah vid, ma čist take micene, revček moj Suzy full lep uvod drugač pa nism nč brala, a je kej pomembnega? Za Gajo Ti pa le počivaj!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:54:59
|
|
|
|
špelin@
|
Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.4.2009 14:56:27 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:56:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla! Spanje: Počutje: sam zato k je DEŽ, drgač sm Vreme: Vid je od kar sm pršla domov tečen ko driska, skoz neki joka, pa nosu bi se. Uf,..bo že. Upam, da je slaba volja samo od vremena in ne gre kaj nanj Ne, sam zarad vremena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:56:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz pofočkam na 19.delu. Suzy...super si pripravila.Sem kar solze dobila v oči Estrella... za hujšanje.Razlika je očitna. Špelin in SS.. za spanje SS...luštna Manca in za mere Jana...nejc je pa res že velik fant Mi smo včerajšnji dan preživeli na sončku.Sem upala,kako bo Tilen spal,ker je celo popoldne kopal po pesku,pa nič od tega Spet ga je nekja zvijalo in se je sredi noči še pokakal.Potem se je pa le umiril do 6.30.Takrat sem ga dal med igrače do 7.,jaz sem pa še malo podremuckala Danes smo se pa že potepali in spet evre pustili v Muellerju Pa še par slikic: naša psica: Takole čuva Tilna iz varne razdalje: takole mu pa pride dat lupčka : iiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 15:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelin@ jest ne morm dat nekega mnenja, ker sm mela vedno sesalec na vrečke. Tilči luštne fotke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 15:01:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm Moja soseda ima sesalec na posodico in ima z njim samo sranje. Namreč filtra v sami posodici se ne da konkretno sčistit. Jaz sem sicer proti gorenju zaradi slabih izkušenj, ampak pri tej izbiri, ki si jo dala imam raje sesalec na vrečke, bolj močen je, pa še turbo krtačo ima zraven. Edino ne vem koliko dolgi kabel ima, kar pa ima tudi svoje prednosti. Na koncu koncev pa tudi preklaplnjanje ne vzame toliko časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 15:02:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz pofočkam na 19.delu. Suzy...super si pripravila.Sem kar solze dobila v oči Estrella... za hujšanje.Razlika je očitna. Špelin in SS.. za spanje SS...luštna Manca in za mere Jana...nejc je pa res že velik fant Mi smo včerajšnji dan preživeli na sončku.Sem upala,kako bo Tilen spal,ker je celo popoldne kopal po pesku,pa nič od tega Spet ga je nekja zvijalo in se je sredi noči še pokakal.Potem se je pa le umiril do 6.30.Takrat sem ga dal med igrače do 7.,jaz sem pa še malo podremuckala Danes smo se pa že potepali in spet evre pustili v Muellerju Pa še par slikic: naša psica: Takole čuva Tilna iz varne razdalje: takole mu pa pride dat lupčka : iiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 15:15:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm definitivno klasičnega, sva imela ciklonskega pa je drek od dreka...filter se takoj zamaši, no potem ga sčistim samo 80 %, ker več se ne da..v glavnem sva nazaj kupila na vrečke. Edino vodnega se splača.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 15:20:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm Moja soseda ima sesalec na posodico in ima z njim samo sranje. Namreč filtra v sami posodici se ne da konkretno sčistit. Jaz sem sicer proti gorenju zaradi slabih izkušenj, ampak pri tej izbiri, ki si jo dala imam raje sesalec na vrečke, bolj močen je, pa še turbo krtačo ima zraven. Edino ne vem koliko dolgi kabel ima, kar pa ima tudi svoje prednosti. Na koncu koncev pa tudi preklaplnjanje ne vzame toliko časa. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm definitivno klasičnega, sva imela ciklonskega pa je drek od dreka...filter se takoj zamaši, no potem ga sčistim samo 80 %, ker več se ne da..v glavnem sva nazaj kupila na vrečke. Edino vodnega se splača. Aha, vidim, da obe omenjata isti problem. Točno to packanje sem že zasledila v drugih debatah, ampak sem vseeno rekla, da bom še povprašala. Jaz bi se vsekakor odločila (in sem se) za takega na vrečke. Moja mami se bo pa verjetno tudi Hvala vsem
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.4.2009 15:22:04 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 15:22:28
|
|
|
|
jana81
|
Kdaj bo spet sonček ? Nejc je tako siten, kar nič mu ne paše, pa še zobki bodo mnda..zdej je šla moja mami mal ven z njim, ker sem že čist hin, pa je šele popoldne...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 15:27:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Kdaj bo spet sonček ? Nejc je tako siten, kar nič mu ne paše, pa še zobki bodo mnda..zdej je šla moja mami mal ven z njim, ker sem že čist hin, pa je šele popoldne... Jaz se še sploh pobrala nisem pa še Maja je tako sitna, da je joj. Pričakujemo nove zobke, pa še iz nosa ji je začelo tečt, kar je obvezno pri zobeh. Jana, Maja gleda slikico od Nejca in govori da da, aba, .......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 15:27:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, vidim, da obe omenjata isti problem. Točno to packanje sem že zasledila v drugih debatah, ampak sem vseeno rekla, da bom še povprašala. Jaz bi se vsekakor odločila (in sem se) za takega na vrečke. Moja mami se bo pa verjetno tudi Hvala vsem Ful je packarija, pa tudi ko hočeš posodico spraznit se kadi naokrog in nisi nič naredila. Potem moraš itak vse prat pod vodo milijonkrat in tako kot sva z Jano napisali, se filter ne da več sčistit. Vrečko pa napolniš in vržeš v kanto in ni nobenega čiščenja razen krtač.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 15:29:12
|
|
|
|
barbaw
|
Naša frača je začela zlagat posodice iz skladovnice (stolp iz posodic, ki jih zlagaš po velikosti eno na drugo) in ji celo uspeva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 15:31:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, vidim, da obe omenjata isti problem. Točno to packanje sem že zasledila v drugih debatah, ampak sem vseeno rekla, da bom še povprašala. Jaz bi se vsekakor odločila (in sem se) za takega na vrečke. Moja mami se bo pa verjetno tudi Hvala vsem Ful je packarija, pa tudi ko hočeš posodico spraznit se kadi naokrog in nisi nič naredila. Potem moraš itak vse prat pod vodo milijonkrat in tako kot sva z Jano napisali, se filter ne da več sčistit. Vrečko pa napolniš in vržeš v kanto in ni nobenega čiščenja razen krtač. Dobesedno tole sem rekla mami Ampak sem vseeno želela prav konkretne izkušnje, ker sama osebno ciklonskega še nisem preizkusila in bi nekaj na pamet sklepala...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?