|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
23.4.2009 9:24:16   
leda

Objave: 7128
Status: odsoten Saraya, pojdi na večerjo in daj otroke na off.

Ne vem, zakaj mamice vedno mislimo, da moški ne bodo znali porihtat user posted image . Oz. zakaj se nam moški smilijo, ker morajo revčki v službo, pa bog ne daj, da bi jih otroci ponoči motili.

Me pa lahko ponoči vstajamo in še cel dan za otroke skrbimo. Pa se nikomur ne zdi, da bi lahko bile utrujene od tega.

no, tole pa bi lohk tut jaz napisala user posted image

pa še to dodam; vsaj meni je težko it ven, ker se mi kao ne da, pa ker sem ded, pa kronično neprespana. ko pa sem enkrat zunaj, pa se mi moči čudežno povrnejo. in vedno z obžalovanjem šibam nazaj, na prvo jošk budnico.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
23.4.2009 9:34:11   
arabela*
ja,saj vem...ko se opogumiš in greš malo za sebe ven...se ti čudežno moči povrnejo....eh...bom videla.....ma po eni strani pa vem,da bom živčna,pa nonstop bom klicarila domov....pa še vožnje imam full do tja,kamor želim it.....
grem zdaj malo migar,pospravljat..ven tak ne gremo...ker je dež...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
23.4.2009 9:34:18   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce, ki ne dojite a dajete še svojim malčkom sploh za jest ponoči in ali je to sploh še potrebno glede na starost? Prosim za odgovore.

baje da naj bi po 6. mesecu ne bi bilo več potrebno nočno hranjenje. če se Sara zbudi ji dam čaj in ponavadi potem zaspi. kdaj pa kdaj pa po čaju ne zaspi in ji potem dam še malo aptamila. ampak se mala zelo redko zbuja (razen ob luni ali pa kakem "težkem dnevu") in se mi ne zdi tako hudo, če ji ponoči dam mleko. baje da ne rabijo več, ampak po njem vsaj takoj nazaj zaspi. se mi tudi pri tem zdi, da naj ne bi veljalo to splošno pravilo, ampak da naj otroček sam "pove" če po 6. mesecu še vedno rabi flaško ponoči.

ne obremenjuj se s tem. probaj s čajem/vodo, če pa to ne zaleže pa daj user posted image  mleko.

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
23.4.2009 9:45:07   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja,saj vem...ko se opogumiš in greš malo za sebe ven...se ti čudežno moči povrnejo....eh...bom videla.....ma po eni strani pa vem,da bom živčna,pa nonstop bom klicarila domov....pa še vožnje imam full do tja,kamor želim it.....
grem zdaj malo migar,pospravljat..ven tak ne gremo...ker je dež...user posted image

tudi jaz sem že šla zvečer s prijateljicami ven in ponavadi mala spi trdno od 18.00-6.00 ampak se je ravno tisti večer zbudila... je možek lepo zrihtal! sicer mi je poslal sms, če naj ji da mleko, ker čaj ni zalegel, ko pa sem prišla domov, je mala že spančkala.

sicer je res, da sem po tistem sms-u ratala živčna in sem hotela kar takoj domov, pa čeprav sem vedela, da jo bo možek fajn zrihtal. to je pač materinska skrb... ne moreš iz svoje kože.

saraya poskusi it malo ven in si vzemi čas zase. vem da je težko ampak saj če bo tvoj dragi moral sam postoriti vse boš videla da mu bo šlo. ko ni mamice zraven, očetje dobijo neverjetno moč, ker so zdaj oni "glavni in odgovorni" in potem čisto v redu poštimajo otročke. 

sicer pa če misliš, da boš preveč živčna in če ne boš sproščena pa raje ne it. raje naj kak večer očka sam poštima user posted image , ko boš ti doma. tako se bo navadil in boš naslednjič z mirno vestjo lahko šla malo ven. prijateljice pa tako prosi za ponovno srečanje nekje bližje vašemu domeku.

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
23.4.2009 10:44:59   
leda

ajde punce,

tole vreme zgleda čist tu mač. no, bubi pravi, da je una igralnica v cityju zraven slaščičarne in to je zame dovolj. tko da se dobimo zraven igralnice.

hm. kje pa je to?

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
23.4.2009 10:47:16   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Punce, ki ne dojite a dajete še svojim malčkom sploh za jest ponoči in ali je to sploh še potrebno glede na starost? Prosim za odgovore.

Midva še tudi jema 2x ponoči, čeprav sem prepričana, da to ni več potrebno. Ampak kaj pa naj. Da se joka ga ne bom pustila, potem mu pač dam zizo, poje in zaspi nazaj.

..jaz tudi tko....sem ga pa nocoj pustila da joka in sem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zafuser posted image noč ker se je mali jokal dok ni ostal brez glasu,pol je pa začel kašljat pa ihtatuser posted image ...jaz več nisem dosti pametna kaj najuser posted image ...v knjigah so tko različna mnenja da se več ne grem,P en govori tko drugi tko...probala bom delat po svoje pa če bo šlo bo šlo, če ne pa ne se bom sprijaznila da pač tko je in da enkrat bo spaluser posted image ...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
23.4.2009 10:48:29   
gloria

Dobro jutro babike!

Sploh vas ne folgam več brat, kaj šele komentirat. Gal je že par dni taka tečka. Pojma nimam kaj ga mantra.

Pred časom je bilo govora o teh avijončkih, ki jih user posted image  delajo, pa jih naj ne bi. Mislim, da je celo Meta nekaj o tem govorila. No, Gal je zdaj začel to delat. Kako naj mu to preprečim?
Pa tudi ko leži na hrbtu, se je začel tako v most dvigovat. Me je kar groza ko to vidim. A bi mogoče morala to P omenit?

Tiste, ki boste danes kofetkale, vam želim da uživate in se načvekate.

Pa še to vam moram povedat. Od kar sma uvedla še 2. obrok goste hrane imam jaz precej manj mleka. In parkrat je bilo že tako, da sploh ni hotel jest nas prsih in sem mu mogla naredit flašo. Mi je bilo tako hudo zraven, sem tak user posted image . Saj vem, zdaj boste rekle, da pa saj je že skoraj 7 mesecev star, samo meni je bilo oz. saj še mi je tako lepo, ko se dojima. Upam, da je to samo trenutna muha in ga bo minilo.

Bubi, zelo lep krstni album od Bubike si naredila user posted image user posted image

Včeraj sma z user posted image  kupila nove mize in stole za na balkon in sma si " na spomin na stare čase" zaželela kapučino in en cigaret zraven user posted image . Tako da je user posted image  skuhal kapučino, jaz sem šla k sosedom (beri moji starši) po 2 cigareta in sma si privoščila najine pol urce. Je bilo tako super, da bi se človek komot nazaj navadil na to. Ampak se ne bomo!

..lepo sta si vzela čas za sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
23.4.2009 10:49:14   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Dobro jutro user posted image

midve z user posted image  sva ze od 5:45 budne...sem jo morala zbuditi, ker sva user posted image  v sluzbo peljali,  imam tudi jaz danes planirano pohajkovanje po Berlinu, a zal imava samo en auto.  No, ob 10h ima Leyla cepljenje in sistematiko, potem jo peljem k babici v varstvo, jaz si grem pa kaksno novo cunjo kupit.
Jutri oz. zgodaj zjutraj v soboto, se pa odpravljamo v Ljubljano, ker ima sestrica poroko drugega maja...tak, da ... nimam se obleke nabavljene, pa si grem kej kupit user posted image ... upam, da bom spravla kaj lepega na to svojo rit user posted image

Vsem vam, ki se boste danes dobile na kavici, pa zelim cim vec cveka in cim bolj pridne baby-je user posted image

..o kok lepo poroka..moja se tudi poroči septembrauser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
23.4.2009 10:50:47   
gloria

dobro jutro....user posted image .
mi spet nismo nič spali,vsega skupaj če sem za urico zaspala...mala se je celo noč prebujala,jamrala,se obračala počez.Jedla je 3 krat...
Ma čist sem  uničena....se pozna,ko dolgo časa nič ne spiš....
Za danes pa sem prvič odkar je M, zmenjena,da gremo kolegice na večerjo zvečer.....pa zgleda bom morala odpovedat,saj sploh nevem,če je smisel kam rinit v takem.....user posted image
eh...pa še vreme je tako.....

...joj boga...na večerjo pa kr pojdi saj so telefoni pa če mu res ne uspe z M&A te bo pa poklical...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
23.4.2009 10:52:36   
gloria
..dan...dober se imejta danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
23.4.2009 11:23:57   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Midva še tudi jema 2x ponoči, čeprav sem prepričana, da to ni več potrebno. Ampak kaj pa naj. Da se joka ga ne bom pustila, potem mu pač dam zizo, poje in zaspi nazaj.

..jaz tudi tko....sem ga pa nocoj pustila da joka in sem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zafuser posted image noč ker se je mali jokal dok ni ostal brez glasu,pol je pa začel kašljat pa ihtatuser posted image ...jaz več nisem dosti pametna kaj najuser posted image ...v knjigah so tko različna mnenja da se več ne grem,P en govori tko drugi tko...probala bom delat po svoje pa če bo šlo bo šlo, če ne pa ne se bom sprijaznila da pač tko je in da enkrat bo spaluser posted image ...

Pa si mu dala kaj vode ali čaja namesto dojenja? Jaz bom probala brez, samo duda. Naša res poje ogromno goste hrane in jaz vem, da ni lačna. Si upam kar z zagotovostjo trditi.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
23.4.2009 13:20:52   
Alenka_
... in vse tiho je bilo user posted image ...

kako se pozna, da je večina mamic na čvekanju v ljubljani... ko pridete nazaj lepoooo prosim za poročilo user posted image  in slikice!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
23.4.2009 13:28:56   
pf
Evo naša Lana se od danes dalje igra v stojici. Zaenkrat, ponavljam zaenkrat ji je všeč. Res ni nobene čvekice nikjer, ker ste vse v LJ. Pa saj je prav tako, le da ne boste še več dežja priklicale. user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
23.4.2009 14:21:41   
leda
es ni nobene čvekice nikjer, ker ste vse v LJ.

evo. prvo javljanje. sem samo potrdila svoja opažanja, kako je v bistvu bolj enostavno z dojenčkom kot z malčkom. daš ga v voziček, lupinico, naročje,...ni da ni in spi. ela je itak na koncu kinknla v lijinem vozičku, medtem ko sem zojo oblačla. zoja je pa seveda razlog, da sem že doma, ker seveda pri svojih letih še vedno spi, ampak rabi postlo. al pa avtosedež user posted image in mir.

tko da trenutno zoja spi v postli, ela pa v lupinici sredi sobe.

tarik, lija, bubika, lara in ela so se mel prov fajn. mi tudi. fotke sledijo. men je z vsake roke ena bingljala ob odhodu, tko da sem se modro odločila, da naj bodo pa dons druge paparaci.

tko. popoldne pa pakirat (palačinke je itak odplaknl) in jutri morje. juhej!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
23.4.2009 14:29:29   
arabela*
jaz sem tu.....sem malo ležala....mala še spi...sem jo z težkimi mukami uspavala,zraven obupala,nato pa je sama zaspala v stolčku....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
23.4.2009 14:29:37   
leda
sem ga pa nocoj pustila da joka in sem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zafuser posted image noč

gloria, jaz ga pri tehle mescih ne bi pustila jokat. no, jst v bistvu tut zoje nisem nikol pustila jokat, ampak to je pač moj način. čeprav morm rečt, da me pri eli prime vsake tolk časa user posted image  

vsak po svoje, bi ti pa eno svetovala; za katerokoli taktiko se boš odločila, jo dobro premisli, uskladi z možem in vztrajaj. po mojih izkušnjah rabiš okrog dva tedna za spremembo vkoreninjenih navad in sploh če se boš odločila za take drastične, ga vsaj ne begaj s tem, da enkrat jošk ja, enkrat ne. vem pa, da je ful težko (sej veš, moja tut ni spalne sorte) bit ponoč dosleden, ampak po moje edino to dela.

je pa kar nekaj knigg, ki ti znajo olajšat pripravo strategije. sej ni treba vsega vzet za zlato, ampak gotovo pa najdeš vsaj kak nasvet ali pa idejo, ki vam bo olajšala noči (in življenje)...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
23.4.2009 14:30:16   
leda
sem jo z težkimi mukami uspavala,zraven obupala,nato pa je sama zaspala v stolčku

user posted image

se je vdala v usodo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
23.4.2009 14:54:32   
arabela*
....ja pa vam povem da že spi od 13.30.....to je čudežžžžžžžžžžuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
23.4.2009 14:55:49   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

es ni nobene čvekice nikjer, ker ste vse v LJ.

evo. prvo javljanje. sem samo potrdila svoja opažanja, kako je v bistvu bolj enostavno z dojenčkom kot z malčkom. daš ga v voziček, lupinico, naročje,...ni da ni in spi. ela je itak na koncu kinknla v lijinem vozičku, medtem ko sem zojo oblačla. zoja je pa seveda razlog, da sem že doma, ker seveda pri svojih letih še vedno spi, ampak rabi postlo. al pa avtosedež user posted image in mir.

tko da trenutno zoja spi v postli, ela pa v lupinici sredi sobe.

tarik, lija, bubika, lara in ela so se mel prov fajn. mi tudi. fotke sledijo. men je z vsake roke ena bingljala ob odhodu, tko da sem se modro odločila, da naj bodo pa dons druge paparaci.

tko. popoldne pa pakirat (palačinke je itak odplaknl) in jutri morje. juhej!

Superca, da ste se imele fajn.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
23.4.2009 14:57:11   
arabela*
jao.je en zablojen dan danes...še jaz sem tečna. ...pa pred vrati mi že cel dan delavci skačejo,ko nekaj delajo,še pogovarjat seuser posted image   ne moremo normalno...ko se vse ven sliši.....

< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.4.2009 14:58:07 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
23.4.2009 14:58:48   
arabela*
sem se odločla,da bom danes zvečer doma ostala.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
23.4.2009 14:59:02   
pf

....ja pa vam povem da že spi od 13.30.....to je čudežžžžžžžžžžuser posted image

Tudi ti bi mogla spat zdaj, ko ona spi. Lahko reči. Lana tudi spi že več kot uro in sem se ulegla zraven in nisem mogla zaspati, ker sem gledala kako lepo spi, pa kake lepe ustke ima, pa nosek, pa lička, pa bla, bla, bla.  V glavnem zdajle bi lahko počivala, ampak ne.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
23.4.2009 15:00:15   
pf

Ma zakaj bi doma ostala? Pojdi in se imej fajn, pač idi prej domov, če te skrbi, da se bo M zbudila bolj hitro.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
23.4.2009 15:03:27   
pf
Gold fish in Petra kako je stanje? Mašinca je tečno, če si cel dan doma. Mislim, da je nehalo deževati in ne vem, če ne bova krenle malo na pot. Imam še neke darilne bone za ponucati.

A ste že dale punce svojim frutolino za jest? Sem ji mislila dati sedaj za popoldansko malico. A se to daje sploh za malico? Mi nekak ne paše to za večerjo. V bistvu zato, ker se z vodo meša, ampak saj se tudi druge mlečne kašice. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
23.4.2009 15:03:49   
arabela*

Ma zakaj bi doma ostala? Pojdi in se imej fajn, pač idi prej domov, če te skrbi, da se bo M zbudila bolj hitro.

ne,sem tak ful nenaspana in nisem niti pri volji..Pa še v CE bi se morala peljat....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?