|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
23.4.2009 7:56:35   
Jazzy1
Ampak tale dan je pa res rahlo mrk, se vem ne zdi? Ko takole dežuje prav zavidam vsem, ki imate (dovolj velike) garaže, da date svoje cmoke na suhem v avto user posted image .

SIcer pa tudi L. ni všeč tak dan, že od jutra (torej odkar je vstala pred eno uro) skoz nekaj nerga. Mogoče jo tako kot mamico pritisk daje user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 23.4.2009 7:57:35 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
23.4.2009 8:04:22   
Virtualna
Dobro jutro user posted image

midve z user posted image  sva ze od 5:45 budne...sem jo morala zbuditi, ker sva user posted image  v sluzbo peljali,  imam tudi jaz danes planirano pohajkovanje po Berlinu, a zal imava samo en auto.  No, ob 10h ima Leyla cepljenje in sistematiko, potem jo peljem k babici v varstvo, jaz si grem pa kaksno novo cunjo kupit.
Jutri oz. zgodaj zjutraj v soboto, se pa odpravljamo v Ljubljano, ker ima sestrica poroko drugega maja...tak, da ... nimam se obleke nabavljene, pa si grem kej kupit user posted image ... upam, da bom spravla kaj lepega na to svojo rit user posted image

Vsem vam, ki se boste danes dobile na kavici, pa zelim cim vec cveka in cim bolj pridne baby-je user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
23.4.2009 8:08:54   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna
No, ob 10h ima Leyla cepljenje in sistematiko, potem jo peljem k babici v varstvo, jaz si grem pa kaksno novo cunjo kupit.
Jutri oz. zgodaj zjutraj v soboto, se pa odpravljamo v Ljubljano, ker ima sestrica poroko drugega maja...tak, da ... nimam se obleke nabavljene, pa si grem kej kupit user posted image

O tole (poroka sestrice) je pa lepo! Sigurno boš v Berlinu našla kaj lepega za oblečt!

No, upam, da imate vsaj vreme lešpe kot tukaj v Lj. user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
23.4.2009 8:20:13   
arabela*
dobro jutro....user posted image .
mi spet nismo nič spali,vsega skupaj če sem za urico zaspala...mala se je celo noč prebujala,jamrala,se obračala počez.Jedla je 3 krat...
Ma čist sem  uničena....se pozna,ko dolgo časa nič ne spiš....
Za danes pa sem prvič odkar je M, zmenjena,da gremo kolegice na večerjo zvečer.....pa zgleda bom morala odpovedat,saj sploh nevem,če je smisel kam rinit v takem.....user posted image
eh...pa še vreme je tako.....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.4.2009 8:23:56   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Za danes pa sem prvič odkar je M, zmenjena,da gremo kolegice na večerjo zvečer.....pa zgleda bom morala odpovedat,saj sploh nevem,če je smisel kam rinit v takem.....user posted image

Saraya user posted image . Daj probaj vseeno it na večerjo - ti bo takšna sprostitev pomoje vseeno dobro dela, pa se boš vsaj psihično bolje počutila, boš videla!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.4.2009 8:43:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Saraya user posted image . Daj probaj vseeno it na večerjo - ti bo takšna sprostitev pomoje vseeno dobro dela, pa se boš vsaj psihično bolje počutila, boš videla!

vem,full bi rada šla.....samo me skrbi kak bojo se poštimali sami spat in ko bo user posted image  tečka...pa še moj se mora jutri ob pol treh vstat zjutraj...šiht..ne vem....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.4.2009 8:46:39   
ključek
jutro.........

glede srečanja...........a ste za to (glede na to smotano vreme), da se prestavimo v city park?? meni se zdi lažje, ker so garaže pokrite, pri koloseju oz. areni vodafone pa niso. in ker pri nas fula dežuje, predvidevam da v lj tudi. no, ljubljančanke malo pokomentirajte kakšno vreme imate??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.4.2009 8:53:03   
pf

dobro jutro....user posted image .
mi spet nismo nič spali,vsega skupaj če sem za urico zaspala...mala se je celo noč prebujala,jamrala,se obračala počez.Jedla je 3 krat...
Ma čist sem  uničena....se pozna,ko dolgo časa nič ne spiš....

Saraya podajva si roke, le da je jedla dvakrat. Komaj čakam, da pridemo iz dopusta prvomajskega, da ukinem dojenje. Dosti je bilo heca, drugače bomo še leto bedeli. Sicer ni garancije, da tudi pol ne bomo, ampak bomo probali. Ker tole je pa brezveze že vse skupaj. Prej je ok spala, zdaj bi pa že ob pol enih, enih jedla, čeprav se ob sedmih ful naje, pol pa še enkrat je danes ponoči hotela jesti, ker ji je pač tak se zahotelo, pa še zjutraj ob osmih. Sem še 14 dni nazaj mislila kak bom ukinila tisto eno nočno, zdaj imam zgleda dva nočna obroka že. Itak pa že ful gosto hrano je in bomo pač več čez dan jedli, če je že tak hudoooo lačna, ker mama se več ne gre. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.4.2009 8:56:40   
pf
Saraya tudi jaz ti svetujem da pojdi na večerjo s prijateljicami. Se bojo že poštimali. Napotke za flašo mu daj v primeru, če bo lakota in idi, mrda itak tebi ali njemu v postelji. Ne bo nič boljše in nič slabše, če te ne bo. Če imaš dogovorjeno pojdi in se imej fajn.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.4.2009 8:57:01   
pf
Me to you vi ste spali?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.4.2009 8:58:42   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Me to you vi ste spali?

bolj slabo. že zaspati je bila prava umetnost, sem jo nosila, kar jo ni bilo treba že par mesecev. user posted image  bila je malo vroča, vendar več kot 36,6 termometer ni pokazal. potem pa ponoči in sploh proti jutru, čivkanje na vsake pol ure.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.4.2009 8:59:34   
ključek

pojdi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.4.2009 9:02:01   
leda

Objave: 6114
Status: prisoten jutro.........

glede srečanja...........a ste za to (glede na to smotano vreme), da se prestavimo v city park??

evo ljubljančanka. tukaj tudi lije...žal. ampak bi vseeno raje v areno. mela bom namreč še zojo s sabo in ona rabi kaj za poigrat zraven. in una hiška je zgledala idealna. bomo pa seveda mal vlažne user posted image , ker bom težko vse tri suhe pripeljala. ampak sej ni več tko mrzlo.

no, skratka, jaz sem proti.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.4.2009 9:02:52   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Me to you vi ste spali?

bolj slabo. že zaspati je bila prava umetnost, sem jo nosila, kar jo ni bilo treba že par mesecev. user posted image  bila je malo vroča, vendar več kot 36,6 termometer ni pokazal. potem pa ponoči in sploh proti jutru, čivkanje na vsake pol ure.

Tak hudo še pri nas ni. Zaspala je ob pol osmih, prvič zbudila ob pol enih, drugič ob treh, pa čez petnajst minut spet, četrtič ob pol štirih, takrat tudi jedla in zaspala nazaj do nekaj čez pol sedem.

Groza, groza. Pa tak je že spala. Se mi zdi stalno slabše. A tudi še je ponoči flaško?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.4.2009 9:03:08   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jutro.........

glede srečanja...........a ste za to (glede na to smotano vreme), da se prestavimo v city park?? meni se zdi lažje, ker so garaže pokrite, pri koloseju oz. areni vodafone pa niso. in ker pri nas fula dežuje, predvidevam da v lj tudi. no, ljubljančanke malo pokomentirajte kakšno vreme imate??

A veš da sem sama isto premišljevala - imaš pokrito pot do CP! Jaz sem za!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.4.2009 9:03:57   
pf
Punce fajn se imejte danes na srečanju v Ljubljani in upam, da dež kaj preneha.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.4.2009 9:05:22   
leda
da bo mal organizirano user posted image

arena:
leda

city
mty,
jazzy

ainB še prosim, da pove svoje mnenje in še vse tiste, za katere sem pozabla, da so se pofočkale, bubi pa po moje ni več na netu.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
23.4.2009 9:05:26   
pf
Punce, ki ne dojite a dajete še svojim malčkom sploh za jest ponoči in ali je to sploh še potrebno glede na starost? Prosim za odgovore.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
23.4.2009 9:07:17   
petra1978
Dobro jutro babike!

Sploh vas ne folgam več brat, kaj šele komentirat. Gal je že par dni taka tečka. Pojma nimam kaj ga mantra.

Pred časom je bilo govora o teh avijončkih, ki jih user posted image  delajo, pa jih naj ne bi. Mislim, da je celo Meta nekaj o tem govorila. No, Gal je zdaj začel to delat. Kako naj mu to preprečim?
Pa tudi ko leži na hrbtu, se je začel tako v most dvigovat. Me je kar groza ko to vidim. A bi mogoče morala to P omenit?

Tiste, ki boste danes kofetkale, vam želim da uživate in se načvekate.

Pa še to vam moram povedat. Od kar sma uvedla še 2. obrok goste hrane imam jaz precej manj mleka. In parkrat je bilo že tako, da sploh ni hotel jest nas prsih in sem mu mogla naredit flašo. Mi je bilo tako hudo zraven, sem tak user posted image . Saj vem, zdaj boste rekle, da pa saj je že skoraj 7 mesecev star, samo meni je bilo oz. saj še mi je tako lepo, ko se dojima. Upam, da je to samo trenutna muha in ga bo minilo.

Bubi, zelo lep krstni album od Bubike si naredila user posted image user posted image

Včeraj sma z user posted image  kupila nove mize in stole za na balkon in sma si " na spomin na stare čase" zaželela kapučino in en cigaret zraven user posted image . Tako da je user posted image  skuhal kapučino, jaz sem šla k sosedom (beri moji starši) po 2 cigareta in sma si privoščila najine pol urce. Je bilo tako super, da bi se človek komot nazaj navadil na to. Ampak se ne bomo!

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
23.4.2009 9:07:30   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

evo ljubljančanka. tukaj tudi lije...žal. ampak bi vseeno raje v areno. mela bom namreč še zojo s sabo in ona rabi kaj za poigrat zraven. in una hiška je zgledala idealna. bomo pa seveda mal vlažne user posted image , ker bom težko vse tri suhe pripeljala. ampak sej ni več tko mrzlo.

no, skratka, jaz sem proti.

Sem prvo MTY odpisala pol pa tvoj post prebrala... sicer mislim da je v CP zgoraj pri slaščičarni tudi ena igralnica, ampak se ne upam nekaj za 100% trdit, da je tako na uču kot tista v Areni. Skratka...jaz bom prišla kamor boste rekle...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
23.4.2009 9:11:39   
leda
Skratka...jaz bom prišla kamor boste rekle...

sej ni panike. vas čist štekam glede dežja, ampak je pač zlo drgač pridet z dojenčkom ali pa z malčkom...jst o igralnicah v šoping centrih nimam pojma, ker tja ne hodmo, tko da smo kar olivijin predlog posvojil user posted image   druge ideje pa nimam. ja, bi jo pa mela na dohvat uča (vsaj občasno).

tko da najbolj res, da se preštejemo glede želja in pol pač demokratično odločmo.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
23.4.2009 9:12:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

da bo mal organizirano user posted image

arena:
leda

city
mty,
jazzy

ainB še prosim, da pove svoje mnenje in še vse tiste, za katere sem pozabla, da so se pofočkale, bubi pa po moje ni več na netu.

user posted image user posted image user posted image

Sem zrihtala sebe in oba otroka, zdaj pa dragega čakamo. Tak da je čas tudi RR prečekirat.

Arena je za nas bolj optimalna. Saj po moje ne bo skoz tak vlivalo.

V Cityju so igrala zgoraj pri slaščičarni, ampak tam je bolj na tesno za toliko vozičkov.

Dajte mi javit, kako se zmenite.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.4.2009 9:14:05   
petra1978

Punce, ki ne dojite a dajete še svojim malčkom sploh za jest ponoči in ali je to sploh še potrebno glede na starost? Prosim za odgovore.

Midva še tudi jema 2x ponoči, čeprav sem prepričana, da to ni več potrebno. Ampak kaj pa naj. Da se joka ga ne bom pustila, potem mu pač dam zizo, poje in zaspi nazaj.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.4.2009 9:15:50   
*bubi*
Saraya, pojdi na večerjo in daj otroke na off.

Ne vem, zakaj mamice vedno mislimo, da moški ne bodo znali porihtat user posted image . Oz. zakaj se nam moški smilijo, ker morajo revčki v službo, pa bog ne daj, da bi jih otroci ponoči motili.

Me pa lahko ponoči vstajamo in še cel dan za otroke skrbimo. Pa se nikomur ne zdi, da bi lahko bile utrujene od tega.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.4.2009 9:22:27   
leda
bubi pa po moje ni več na netu.

user posted image user posted image

popravljam: bubi pa seveda je še vedno na netu. se že sprašujem, če nas ne bo na poti spremljala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?