|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
23.4.2009 15:05:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

....ja pa vam povem da že spi od 13.30.....to je čudežžžžžžžžžžuser posted image

......zato pa zgleda naš nekaj štrajka....še sploh ni spal.....jaz mam pa namen čez 1 uro v A ituser posted image ......po moje glih, ko bo mož malo pred domom bo ta malega pobralo in adijo A...

< Sporočilo je popravil gold fish -- 23.4.2009 15:11:59 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
23.4.2009 15:05:49   
gold fish

sem se odločla,da bom danes zvečer doma ostala.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
23.4.2009 15:06:43   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: pf

sem se odločla,da bom danes zvečer doma ostala.....user posted image

Ma zakaj bi doma ostala? Pojdi in se imej fajn, pač idi prej domov, če te skrbi, da se bo M zbudila bolj hitro.

ne,sem tak ful nenaspana in nisem niti pri volji..Pa še v CE bi se morala peljat....

Ja tole pa ni ravno blizu. O nenaspanosti pa ti lahko samo rečem tole, da se zna narediti, ampak bog pomagaj, da boš še en čas nenaspana. user posted image Pa ne delam se norca iz tebe, tudi zame velja. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
23.4.2009 15:08:01   
petra1978

Gold fish in Petra kako je stanje? Mašinca je tečno, če si cel dan doma. Mislim, da je nehalo deževati in ne vem, če ne bova krenle malo na pot. Imam še neke darilne bone za ponucati.

A ste že dale punce svojim frutolino za jest? Sem ji mislila dati sedaj za popoldansko malico. A se to daje sploh za malico? Mi nekak ne paše to za večerjo. V bistvu zato, ker se z vodo meša, ampak saj se tudi druge mlečne kašice. user posted image

Stanje? Pravkar sem se najedla, zdaj bi se pa morala it malo učit, pa mi Gal ne pusti.
jaz pa dam Galu včasih frutolino za popoldansko malico. Meni ni nič kaj dober, Gal ga ima pa rad.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
23.4.2009 15:09:30   
petra1978

Ja tole pa ni ravno blizu. O nenaspanosti pa ti lahko samo rečem tole, da se zna narediti, ampak bog pomagaj, da boš še en čas nenaspana. user posted image Pa ne delam se norca iz tebe, tudi zame velja. user posted image

Me nekako skrbi, da velja to tudi zame user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
23.4.2009 15:11:23   
gold fish

Gold fish in Petra kako je stanje? Mašinca je tečno, če si cel dan doma. Mislim, da je nehalo deževati in ne vem, če ne bova krenle malo na pot. Imam še neke darilne bone za ponucati.

A ste že dale punce svojim frutolino za jest? Sem ji mislila dati sedaj za popoldansko malico. A se to daje sploh za malico? Mi nekak ne paše to za večerjo. V bistvu zato, ker se z vodo meša, ampak saj se tudi druge mlečne kašice. user posted image

....pri nas je kar ok...ne bom nič hvalila, ker se stanje ponavadi še isti dan obrneuser posted image ....   Se mi zdi, da zdaj, ko mu dam nekaj na žlico pred spanjem in pol flaško, da boljše spi....sicer se še zbuja, ampak pol zjutraj dalje potegne....9.30, 8.30....  pa danes recimo...sem prav videla, da je iskal mojo bližino...pol je pač prišel v ta veliko posteljo in se tišal k meni, da sem skoraj s postelje padlauser posted image ...

...jaz mu nisem dala še frutolinota, ampak čokolino na aptamilu pripravljen...pa tak na žlico, ne po flaški....  Mu pa razne sadne variante ne dajem zvečer....  No zdaj bo dobil za pop. malico jugurt..pa malo rižolinota not....da malo zgosti.....

..pf prvi stavek je pa fajn napisanuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
23.4.2009 15:11:28   
leda
Me nekako skrbi, da velja to tudi zame

user posted image

mislim, da tale smajli pove vse o tem, kaj in kako skrbi mene.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
23.4.2009 15:12:26   
arabela*

jaz ji dva meseca dajem in je mala nenormalno navdušena....
so pa najboljši od Lino...
jaz ji dan tudi zvečer okoli šestih včasih,zmaže cel krožnik z 2 dl vode,pa ni nič narobe..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
23.4.2009 15:12:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....ja pa vam povem da že spi od 13.30.....to je čudežžžžžžžžžžuser posted image

......zato pa zgleda naš nekaj štrajka....še sploh ni spal.....jaz mam pa namen čez 1 uro v A ituser posted image ......po moje glih, ko bo mož malo pred domom bo ta malega pobralo in adijo A...

...popravljam...je zaspal.... mogoče pa vseeno gremo v A..moram plenice, pa še neke stvari kupit....sem zadnjič bla, pa vse drugo kupovalauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
23.4.2009 15:13:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Me nekako skrbi, da velja to tudi zame user posted image

mogoče tud zameuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4535
23.4.2009 15:14:28   
leda
hja, bo treba moji punci večkrat septembrčke gledat peljat...ela je zaspala takoj, ko sem jo dala v lupinico in zdejle, skoraj dve uri kasneje še vedno spi. in to se pri nas ne dogaja kar tako, brez premikanja...

zoja pa itak. ampak ona ma pa še vedno občasno tri ure dnevnega spanca.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
23.4.2009 15:15:00   
petra1978
Zadnjič sem dobila en bon, ampak ga ne potrebujem. Če bi kateri prišel prav oz. bi ga rada imela, ji ga pošljem.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4537
23.4.2009 15:16:15   
arabela*

ja,zato...pa šele ob osmih bi tja krenle,tako da nevem,če bi pred polnočjo bila nazaj....eh pozabimo.....user posted image
glede nenaspanosti pa tako,da se je začelo meni komaj zdaj poznat,ko se mala petrkrat na noč zbuja,ne vem kaj ji je...prej je spala v kinderpetu popoldan(običajno ne spi tam),pa se je zbudila in začela jamrat,kot ponoči,sem jo pustila in je zaspala naprej....mogoče zobi...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
23.4.2009 15:17:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...popravljam...je zaspal.... mogoče pa vseeno gremo v A..moram plenice, pa še neke stvari kupit....sem zadnjič bla, pa vse drugo kupovalauser posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4539
23.4.2009 15:17:26   
pf
Kam to hodiš Gold fish? V Lipnico ali Graz, ali kam drugam? Saj zdaj se ti bo naspal eno urco, potem pa krenete. Saj bolje, da ti je zaspal, da bo vesel in nasmejan v Avstriji. Itak, da bo vesel, če bo šlo dobršen del eurčkov za njega. user posted image

Spet se je ulilo, naj gre v kišto.

Neposredna povezava do sporočila: 4540
23.4.2009 15:19:56   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

hja, bo treba moji punci večkrat septembrčke gledat peljat...ela je zaspala takoj, ko sem jo dala v lupinico in zdejle, skoraj dve uri kasneje še vedno spi. in to se pri nas ne dogaja kar tako, brez premikanja...

zoja pa itak. ampak ona ma pa še vedno občasno tri ure dnevnega spanca.

Lepo, da spita. Verjetno je Zoja bolj migec in ker toliko se dogaja je pol verjetno tudi zaspana za ponoreti. Itak pa, da mora spat, saj je stara komaj tri leta, ali pa štiri. Tu nisem ziher.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
23.4.2009 15:21:45   
pf

ja,zato...pa šele ob osmih bi tja krenle,tako da nevem,če bi pred polnočjo bila nazaj....eh pozabimo.....user posted image
glede nenaspanosti pa tako,da se je začelo meni komaj zdaj poznat,ko se mala petrkrat na noč zbuja,ne vem kaj ji je...prej je spala v kinderpetu popoldan(običajno ne spi tam),pa se je zbudila in začela jamrat,kot ponoči,sem jo pustila in je zaspala naprej....mogoče zobi...user posted image

Jaz upam, da so zobi, če se že zbujamo. Mi imamo že štiri in baje, da ko začnejo enkrat bucat ven, gre pol kar kot po tekočem traku. Ko bi le bilo tako, da bi do službe čimveč ven prišlo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
23.4.2009 15:23:49   
leda
tak pa, da mora spat, saj je stara komaj tri leta, ali pa štiri. Tu nisem ziher.

user posted image

si kar zadela. julija bo 4.

ja, kar rabi svojo dozo. drgač pa je itak hurikan.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
23.4.2009 15:26:34   
gold fish

sem ga pa nocoj pustila da joka in sem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zafuser posted image noč

gloria, jaz ga pri tehle mescih ne bi pustila jokat. no, jst v bistvu tut zoje nisem nikol pustila jokat, ampak to je pač moj način. čeprav morm rečt, da me pri eli prime vsake tolk časa user posted image  

vsak po svoje, bi ti pa eno svetovala; za katerokoli taktiko se boš odločila, jo dobro premisli, uskladi z možem in vztrajaj. po mojih izkušnjah rabiš okrog dva tedna za spremembo vkoreninjenih navad in sploh če se boš odločila za take drastične, ga vsaj ne begaj s tem, da enkrat jošk ja, enkrat ne. vem pa, da je ful težko (sej veš, moja tut ni spalne sorte) bit ponoč dosleden, ampak po moje edino to dela.

je pa kar nekaj knigg, ki ti znajo olajšat pripravo strategije. sej ni treba vsega vzet za zlato, ampak gotovo pa najdeš vsaj kak nasvet ali pa idejo, ki vam bo olajšala noči (in življenje)...

gloria - tu se čisto strinjam z ledo... tudi drugače enostavno nimam srca takega malega gledat, ko joka...pa vse kar za sabo to potegne...

..glej moj pikec je imel skoraj 2 meseca neke finte..zdaj se sam obrne in je nehal pol toliko jamrat ponoči.... se tud zgodi, da včasih je 1x, včeraj sploh ni, včasih pa 2x ponoči..... pa sa mi smo isti...včasih bolj, včasih manj lačni.....   Jaz ga nikoli ne navajam kot kakega robota, če razumeš kaj mislim....red ja, samo ne pa točno na min. in ure naštelanega..... 

..prvi je tud bil taki, da ni spal....če  zdaj gledam vsa leta nazaj....sem imela res srečo pri vsem nespanju, da sem ga dojila, ker sma tako najenostavneje rešila zadevo.......

...glede prenehanja dojenja...... mene je pri prvem tudi "skrbelo".....pa je  en večer kar sam nehal kazati interes....takrat pa bodi res dosledna....ni več in konec.....  to je moje mnenje...  (to ne pomeni dojenje do 2,3 letauser posted image ..da ne bo pomote...tam do cca 1 leta mi je pa OK)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
23.4.2009 15:28:18   
pf
Petra hvala za ponujeni bon, ampak ga ne potrebujem. Še ti, ki jih grem danes vnovčit so od user posted image . Si ne vzame cajta, da bi šel kaj kupiti in sem se odločila, da si ga bom pa jaz. Pa gospodično bom zraven vzela. Bova že kaj najdle zase. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
23.4.2009 15:29:15   
pf

tak pa, da mora spat, saj je stara komaj tri leta, ali pa štiri. Tu nisem ziher.

user posted image

si kar zadela. julija bo 4.

ja, kar rabi svojo dozo. drgač pa je itak hurikan.

Saj tudi smo si vsi pri eni glihi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
23.4.2009 15:29:47   
leda
..glede prenehanja dojenja...... mene je pri prvem tudi "skrbelo".....pa je en večer kar sam nehal kazati interes....takrat pa bodi res dosledna....ni več in konec..... to je moje mnenje... (to ne pomeni dojenje do 2,3 letauser posted image ..da ne bo pomote...tam do cca 1 leta mi je pa

evo ribca. tokrat se iz prve strinjava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4547
23.4.2009 15:32:06   
arabela*
user posted image ,a pol imajo v A otroško samo tako poceni...ker hrana in ostalo se meni dost dražje zdi tam....

Neposredna povezava do sporočila: 4548
23.4.2009 15:33:24   
gold fish

Kam to hodiš Gold fish? V Lipnico ali Graz, ali kam drugam? Saj zdaj se ti bo naspal eno urco, potem pa krenete. Saj bolje, da ti je zaspal, da bo vesel in nasmejan v Avstriji. Itak, da bo vesel, če bo šlo dobršen del eurčkov za njega. user posted image

Spet se je ulilo, naj gre v kišto.

hodimo tukaj pred Grallo...ravno danes je otvoritev novega shopping centra...pa me malo mika...., pa v Graz tud....  samo tisto občasno...tu do Gralle pa večkrat...mi je bližje kot recimo EP al pa QL....al pa nekak isto no...

....V Lipnico ne grem rada, ker so vse trgovine itak tud v Gralli, pa še parkinge maš fraj tam...edino če gremo v Kado, al pa Addeso al pa tisto trgovino z živalmi..... - ampak to je blo nazadnje user posted image ...pojma nimam kdajuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
23.4.2009 15:36:17   
gold fish

Jaz upam, da so zobi, če se že zbujamo. Mi imamo že štiri in baje, da ko začnejo enkrat bucat ven, gre pol kar kot po tekočem traku. Ko bi le bilo tako, da bi do službe čimveč ven prišlo.

..jaz se pri ta prvem spomnim samo 1 zoba, da je prišel ven....pri 1o mesecih...smo se peljali na morje, pa je bil tečen 300 na uro....še na trajekt je gnjavil, pa gnjavil, ko mu je bil prvič....par mesecev prej...ful interesanten..... no, pa sma mislila, da je od vožnje..... drugo jutro pri zajtrku pa ugotovimo, da je zobek pokukal ven.....   za ostale se pa ne spomnim, da bi kdaj tečkaluser posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?