Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 7:56:35
|
|
|
|
Jazzy1
|
Ampak tale dan je pa res rahlo mrk, se vem ne zdi? Ko takole dežuje prav zavidam vsem, ki imate (dovolj velike) garaže, da date svoje cmoke na suhem v avto . SIcer pa tudi L. ni všeč tak dan, že od jutra (torej odkar je vstala pred eno uro) skoz nekaj nerga. Mogoče jo tako kot mamico pritisk daje .
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 23.4.2009 7:57:35 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:04:22
|
|
|
|
Virtualna
|
Dobro jutro midve z sva ze od 5:45 budne...sem jo morala zbuditi, ker sva v sluzbo peljali, imam tudi jaz danes planirano pohajkovanje po Berlinu, a zal imava samo en auto. No, ob 10h ima Leyla cepljenje in sistematiko, potem jo peljem k babici v varstvo, jaz si grem pa kaksno novo cunjo kupit. Jutri oz. zgodaj zjutraj v soboto, se pa odpravljamo v Ljubljano, ker ima sestrica poroko drugega maja...tak, da ... nimam se obleke nabavljene, pa si grem kej kupit ... upam, da bom spravla kaj lepega na to svojo rit Vsem vam, ki se boste danes dobile na kavici, pa zelim cim vec cveka in cim bolj pridne baby-je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:08:54
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna No, ob 10h ima Leyla cepljenje in sistematiko, potem jo peljem k babici v varstvo, jaz si grem pa kaksno novo cunjo kupit. Jutri oz. zgodaj zjutraj v soboto, se pa odpravljamo v Ljubljano, ker ima sestrica poroko drugega maja...tak, da ... nimam se obleke nabavljene, pa si grem kej kupit O tole (poroka sestrice) je pa lepo! Sigurno boš v Berlinu našla kaj lepega za oblečt! No, upam, da imate vsaj vreme lešpe kot tukaj v Lj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:20:13
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro.... . mi spet nismo nič spali,vsega skupaj če sem za urico zaspala...mala se je celo noč prebujala,jamrala,se obračala počez.Jedla je 3 krat... Ma čist sem uničena....se pozna,ko dolgo časa nič ne spiš.... Za danes pa sem prvič odkar je M, zmenjena,da gremo kolegice na večerjo zvečer.....pa zgleda bom morala odpovedat,saj sploh nevem,če je smisel kam rinit v takem..... eh...pa še vreme je tako.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:23:56
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Za danes pa sem prvič odkar je M, zmenjena,da gremo kolegice na večerjo zvečer.....pa zgleda bom morala odpovedat,saj sploh nevem,če je smisel kam rinit v takem..... eh...pa še vreme je tako..... Saraya . Daj probaj vseeno it na večerjo - ti bo takšna sprostitev pomoje vseeno dobro dela, pa se boš vsaj psihično bolje počutila, boš videla!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:43:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Saraya . Daj probaj vseeno it na večerjo - ti bo takšna sprostitev pomoje vseeno dobro dela, pa se boš vsaj psihično bolje počutila, boš videla! vem,full bi rada šla.....samo me skrbi kak bojo se poštimali sami spat in ko bo tečka...pa še moj se mora jutri ob pol treh vstat zjutraj...šiht..ne vem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:46:39
|
|
|
|
ključek
|
jutro......... glede srečanja...........a ste za to (glede na to smotano vreme), da se prestavimo v city park?? meni se zdi lažje, ker so garaže pokrite, pri koloseju oz. areni vodafone pa niso. in ker pri nas fula dežuje, predvidevam da v lj tudi. no, ljubljančanke malo pokomentirajte kakšno vreme imate??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:53:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro.... . mi spet nismo nič spali,vsega skupaj če sem za urico zaspala...mala se je celo noč prebujala,jamrala,se obračala počez.Jedla je 3 krat... Ma čist sem uničena....se pozna,ko dolgo časa nič ne spiš.... Za danes pa sem prvič odkar je M, zmenjena,da gremo kolegice na večerjo zvečer.....pa zgleda bom morala odpovedat,saj sploh nevem,če je smisel kam rinit v takem..... eh...pa še vreme je tako..... Saraya podajva si roke, le da je jedla dvakrat. Komaj čakam, da pridemo iz dopusta prvomajskega, da ukinem dojenje. Dosti je bilo heca, drugače bomo še leto bedeli. Sicer ni garancije, da tudi pol ne bomo, ampak bomo probali. Ker tole je pa brezveze že vse skupaj. Prej je ok spala, zdaj bi pa že ob pol enih, enih jedla, čeprav se ob sedmih ful naje, pol pa še enkrat je danes ponoči hotela jesti, ker ji je pač tak se zahotelo, pa še zjutraj ob osmih. Sem še 14 dni nazaj mislila kak bom ukinila tisto eno nočno, zdaj imam zgleda dva nočna obroka že. Itak pa že ful gosto hrano je in bomo pač več čez dan jedli, če je že tak hudoooo lačna, ker mama se več ne gre.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:56:40
|
|
|
|
pf
|
Saraya tudi jaz ti svetujem da pojdi na večerjo s prijateljicami. Se bojo že poštimali. Napotke za flašo mu daj v primeru, če bo lakota in idi, mrda itak tebi ali njemu v postelji. Ne bo nič boljše in nič slabše, če te ne bo. Če imaš dogovorjeno pojdi in se imej fajn.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:57:01
|
|
|
|
pf
|
Me to you vi ste spali?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:58:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Me to you vi ste spali? bolj slabo. že zaspati je bila prava umetnost, sem jo nosila, kar jo ni bilo treba že par mesecev. bila je malo vroča, vendar več kot 36,6 termometer ni pokazal. potem pa ponoči in sploh proti jutru, čivkanje na vsake pol ure.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 8:59:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Za danes pa sem prvič odkar je M, zmenjena,da gremo kolegice na večerjo zvečer.....pa zgleda bom morala odpovedat,saj sploh nevem,če je smisel kam rinit v takem..... eh...pa še vreme je tako..... pojdi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:02:01
|
|
|
|
leda
|
Objave: 6114 Status: prisoten jutro......... glede srečanja...........a ste za to (glede na to smotano vreme), da se prestavimo v city park?? evo ljubljančanka. tukaj tudi lije...žal. ampak bi vseeno raje v areno. mela bom namreč še zojo s sabo in ona rabi kaj za poigrat zraven. in una hiška je zgledala idealna. bomo pa seveda mal vlažne , ker bom težko vse tri suhe pripeljala. ampak sej ni več tko mrzlo. no, skratka, jaz sem proti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:02:52
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf Me to you vi ste spali? bolj slabo. že zaspati je bila prava umetnost, sem jo nosila, kar jo ni bilo treba že par mesecev. bila je malo vroča, vendar več kot 36,6 termometer ni pokazal. potem pa ponoči in sploh proti jutru, čivkanje na vsake pol ure. Tak hudo še pri nas ni. Zaspala je ob pol osmih, prvič zbudila ob pol enih, drugič ob treh, pa čez petnajst minut spet, četrtič ob pol štirih, takrat tudi jedla in zaspala nazaj do nekaj čez pol sedem. Groza, groza. Pa tak je že spala. Se mi zdi stalno slabše. A tudi še je ponoči flaško?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:03:08
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutro......... glede srečanja...........a ste za to (glede na to smotano vreme), da se prestavimo v city park?? meni se zdi lažje, ker so garaže pokrite, pri koloseju oz. areni vodafone pa niso. in ker pri nas fula dežuje, predvidevam da v lj tudi. no, ljubljančanke malo pokomentirajte kakšno vreme imate?? A veš da sem sama isto premišljevala - imaš pokrito pot do CP! Jaz sem za!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:03:57
|
|
|
|
pf
|
Punce fajn se imejte danes na srečanju v Ljubljani in upam, da dež kaj preneha.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:05:22
|
|
|
|
leda
|
da bo mal organizirano arena: leda city mty, jazzy ainB še prosim, da pove svoje mnenje in še vse tiste, za katere sem pozabla, da so se pofočkale, bubi pa po moje ni več na netu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:05:26
|
|
|
|
pf
|
Punce, ki ne dojite a dajete še svojim malčkom sploh za jest ponoči in ali je to sploh še potrebno glede na starost? Prosim za odgovore.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:07:17
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro babike! Sploh vas ne folgam več brat, kaj šele komentirat. Gal je že par dni taka tečka. Pojma nimam kaj ga mantra. Pred časom je bilo govora o teh avijončkih, ki jih delajo, pa jih naj ne bi. Mislim, da je celo Meta nekaj o tem govorila. No, Gal je zdaj začel to delat. Kako naj mu to preprečim? Pa tudi ko leži na hrbtu, se je začel tako v most dvigovat. Me je kar groza ko to vidim. A bi mogoče morala to P omenit? Tiste, ki boste danes kofetkale, vam želim da uživate in se načvekate. Pa še to vam moram povedat. Od kar sma uvedla še 2. obrok goste hrane imam jaz precej manj mleka. In parkrat je bilo že tako, da sploh ni hotel jest nas prsih in sem mu mogla naredit flašo. Mi je bilo tako hudo zraven, sem tak . Saj vem, zdaj boste rekle, da pa saj je že skoraj 7 mesecev star, samo meni je bilo oz. saj še mi je tako lepo, ko se dojima. Upam, da je to samo trenutna muha in ga bo minilo. Bubi, zelo lep krstni album od Bubike si naredila Včeraj sma z kupila nove mize in stole za na balkon in sma si " na spomin na stare čase" zaželela kapučino in en cigaret zraven . Tako da je skuhal kapučino, jaz sem šla k sosedom (beri moji starši) po 2 cigareta in sma si privoščila najine pol urce. Je bilo tako super, da bi se človek komot nazaj navadil na to. Ampak se ne bomo!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:07:30
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda evo ljubljančanka. tukaj tudi lije...žal. ampak bi vseeno raje v areno. mela bom namreč še zojo s sabo in ona rabi kaj za poigrat zraven. in una hiška je zgledala idealna. bomo pa seveda mal vlažne , ker bom težko vse tri suhe pripeljala. ampak sej ni več tko mrzlo. no, skratka, jaz sem proti. Sem prvo MTY odpisala pol pa tvoj post prebrala... sicer mislim da je v CP zgoraj pri slaščičarni tudi ena igralnica, ampak se ne upam nekaj za 100% trdit, da je tako na uču kot tista v Areni. Skratka...jaz bom prišla kamor boste rekle...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:11:39
|
|
|
|
leda
|
Skratka...jaz bom prišla kamor boste rekle... sej ni panike. vas čist štekam glede dežja, ampak je pač zlo drgač pridet z dojenčkom ali pa z malčkom...jst o igralnicah v šoping centrih nimam pojma, ker tja ne hodmo, tko da smo kar olivijin predlog posvojil druge ideje pa nimam. ja, bi jo pa mela na dohvat uča (vsaj občasno). tko da najbolj res, da se preštejemo glede želja in pol pač demokratično odločmo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:12:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda da bo mal organizirano arena: leda city mty, jazzy ainB še prosim, da pove svoje mnenje in še vse tiste, za katere sem pozabla, da so se pofočkale, bubi pa po moje ni več na netu. Sem zrihtala sebe in oba otroka, zdaj pa dragega čakamo. Tak da je čas tudi RR prečekirat. Arena je za nas bolj optimalna. Saj po moje ne bo skoz tak vlivalo. V Cityju so igrala zgoraj pri slaščičarni, ampak tam je bolj na tesno za toliko vozičkov. Dajte mi javit, kako se zmenite.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:14:05
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce, ki ne dojite a dajete še svojim malčkom sploh za jest ponoči in ali je to sploh še potrebno glede na starost? Prosim za odgovore. Midva še tudi jema 2x ponoči, čeprav sem prepričana, da to ni več potrebno. Ampak kaj pa naj. Da se joka ga ne bom pustila, potem mu pač dam zizo, poje in zaspi nazaj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:15:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, pojdi na večerjo in daj otroke na off. Ne vem, zakaj mamice vedno mislimo, da moški ne bodo znali porihtat . Oz. zakaj se nam moški smilijo, ker morajo revčki v službo, pa bog ne daj, da bi jih otroci ponoči motili. Me pa lahko ponoči vstajamo in še cel dan za otroke skrbimo. Pa se nikomur ne zdi, da bi lahko bile utrujene od tega.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 9:22:27
|
|
|
|
leda
|
bubi pa po moje ni več na netu. popravljam: bubi pa seveda je še vedno na netu. se že sprašujem, če nas ne bo na poti spremljala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?