|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
23.4.2009 12:11:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem šla malo iskat in je bila tišinauser posted image  Baje se je več al manj cartala in ni jokala, ko sem prišla je malo manjkalo, da ni planila v jok, potem pa se je smejala. Zajtrka ni hotla jest, je pa malicala. Sedaj sem ji naštimala flašo mleka in jo dala spat, pa je po 140ml že zaspala in sem jo samo v posteljco položila

Sem pa v 2h ful naredila doma in še na RR blauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Alja! no, vidiš, da ne bo tako hudo!

Upam, da res ne. Sicer pa nima druge izbire kot, da se navadi! Me prav zanima koliko časa bo trajalo, da se bo popolnoma upeljala(beri jedla in ne jokala)user posted image

Tako  jaz grem na hitro spacat makaron fleisch in spečt jabolčni štrudel, ker je mama dala cel kup jabolk in bodo zgnila, ker jih pri nas bolj tako tako jemouser posted image

Njam user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 151
23.4.2009 12:12:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kdaj ste naklofale tolko, da smo že na novem delu????

drugače pa dober dan

grem prvo mal brat, ker itak pri meni je vse po staremuser posted image

sesil, kdaj se tebi izteče porodniška? Velikokrat mislim nate in stiskam pestke, da najdeš drugo službo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

28.4. , 4.5. pa grem delat - mi ne da dopustauser posted image .
kolikor gledam razpise ni nič v moji stroki.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 152
23.4.2009 12:13:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Imam pa kup posla z Gregcem, ker kar naprej sesam nos, treba je inhalirat fiziološko, Ventolin,...

tule te pa čist razumem, imam isto sra.nje z Nejcem, pa še siten je dons.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še vreme je drekasto...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 153
23.4.2009 12:15:30   
sesil
zdej sem pisala vlogo za otroški dodatek. ko sem videla cifro na koncu, sem pogruntala, da sem še daleč od tiste cifre, ki si jo je uni user posted image izplačal za nagrado pri nlb.

eni rabimo 2 leti da pridemo do tistega kar je idiot dobil v 1 mesecu

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 154
23.4.2009 12:16:13   
tilči
Dober dan!

Se še jaz pofočkam na 19.delu.user posted image user posted image
Suzy...super si pripravila.Sem kar solze dobila v oči
Estrella...user posted image user posted image  za hujšanje.Razlika je očitna.

Špelin in SS..user posted image user posted image user posted image   za spanje

SS...luštna Mancauser posted image in user posted image user posted image  za mere

Jana...nejc je pa res že velik fantuser posted image user posted image

Mi smo včerajšnji dan preživeli na sončku.Sem upala,kako bo Tilen spal,ker je celo popoldne kopal po pesku,pa nič od tegauser posted image Spet ga je nekja zvijalo in se je sredi noči še pokakal.Potem se je pa le umiril do 6.30.Takrat sem ga dal med igrače do 7.,jaz sem pa še malo podremuckalauser posted image
Danes smo se pa že potepali in spet evre pustili v Muellerjuuser posted image

Pa še par slikic:

naša psica:

user posted image

Takole čuva Tilna iz varne razdalje:
user posted image

takole mu pa pride dat lupčkauser posted image :
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 155
23.4.2009 12:17:52   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

ALJA (Estrella)
TAJDA (mmoojjccaa)
VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 156
23.4.2009 12:18:08   
sesil
uuuuuuuuu Estrella, zdej sem vidla slikce - pa ti si carica. verjetno si me že prehitela, a?
user posted image user posted image user posted image user posted image za hujšanje

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 157
23.4.2009 12:19:02   
špelin@
zdej sem pisala vlogo za otroški dodatek. ko sem videla cifro na koncu, sem pogruntala, da sem še daleč od tiste cifre, ki si jo je uni user posted image izplačal za nagrado pri nlb.

eni rabimo 2 leti da pridemo do tistega kar je idiot dobil v 1 mesecu

user posted image user posted image Raje sploh ne razmišljam o tem. On vsaj ni zagonil NLB, ok, naj mu bo user posted image Ker meni se zdi žalostno še nekaj drugega. Da mora vsak mali tat odgovarjti za svoje dejanje (dobesedno če ukrade samo sendvič!), veliki tatovi (samozvani managerji, ki zaje.be.jo celo firmo) pa odkorakajo v nove "zmage" user posted image user posted image Brez negativnih posledic, nabasani z denarjem.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 158
23.4.2009 12:20:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Mi smo včerajšnji dan preživeli na sončku.Sem upala,kako bo Tilen spal,ker je celo popoldne kopal po pesku,pa nič od tegauser posted image Spet ga je nekja zvijalo in se je sredi noči še pokakal.Potem se je pa le umiril do 6.30.Takrat sem ga dal med igrače do 7.,jaz sem pa še malo podremuckalauser posted image
Danes smo se pa že potepali in spet evre pustili v Muellerjuuser posted image

Pa še par slikic:

naša psica:

user posted image

Takole čuva Tilna iz varne razdalje:
user posted image

takole mu pa pride dat lupčkauser posted image :
user posted image

Za nočne motnje user posted image user posted image user posted image
Kakšne fotke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 159
23.4.2009 12:37:52   
nia5
No in sem se prebila z vmesnimi motnjami user posted image

SS krasne fotke, Manca je čudovita user posted image

Kodrana jaz obožujem mačke, jih imam kar 5, nimam besed, trebalo bi tega tipa odret user posted image

Estrella lahko rečem le waw, svaka ti čast, kr tako naprej

Barbaw Maja in Jaka sta prava srčka user posted image

Suzy85 zelo lep uvod v tem delu user posted image

Srčekgirl tej ženski na videu pa bi lahko resnično rekli supermami user posted image

Alja in Tajda vse naj naj za 11m user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelin@ a si že probala slučajno fen, nam je pomagal, pa tudi Nia je danes spala le 20 minut user posted image

Kasso user posted image user posted image user posted image za spanje

Tilči zelo lepe fotke user posted image

Anitka Gal pa je pravi zaspanec user posted image user posted image

Sem kaj pozabila user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 160
23.4.2009 12:44:34   
hijenca
Jaz sem nazaj. Videk je bil baje zelo priden pri dediju. Sem še končno uspela k moji G po recept za KT, ker v nedeljo moram vzet tableto, jaz pa nisem imela niti ene škatlice več.

Sedaj Videk spi, jaz pa kuham kosilo. Danes bo telečja obara oz.golaž (ne vem kaj bo nastalo) in polenta. Upam, da mi uspe v eni uri spacat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 161
23.4.2009 12:54:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Špelin@ a si že probala slučajno fen, nam je pomagal, pa tudi Nia je danes spala le 20 minut user posted image

Ma nisem potem nič fenala user posted image Itak kadar zaspi, zaspi. Ko se pa dere, pa tako ne sliši ničesar drugega razne svojega lastnega dretja user posted image Če ne pomaga nežno petje, nošnja, zibanje,... Pa niti si ne predstavljam, kako naj vklopim fen, medtem ko mi Gregi besni v naročju user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 162
23.4.2009 13:00:52   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tako, zdaj bom pa tudi jaz rekla lahko noč.

Hroščeki vam pa zabičam - NOČ JE ZA SPANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!Rogovilili bomo jutri čez dan, ko bo slabo vreme! Zmenjeno? Če ne bo tetka Anitka huuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaauser posted image

a ti jo tja pripeljem, da jo skregaš? user posted image

Lahko, ti karuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 163
23.4.2009 13:02:35   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Roditeljski sem včeraj preživela, a sem malo razočarana, ker je ta naš sistem tako butast. Sin pade pod podružnično šolo, kjer športnega razreda ne bo, saj bo otrok le 17...v matično pa ga ne moremo vpisat, ker ni niti enega prostora več. Ministrstvo jim je odobrilo le dva razreda, ki sta maksimalno polna. Imajo le še eno mesto, ki rezervirano za enega ponavljalca. Tako, da je to prav diskriminacija. Če nisi z mesta, se ne moreš vpisat v športni razreduser posted image .
Mi se pa nismo sekirali, saj smo si rekli, da če ne bo tega programa v podružnični, ga bomo vpisali v PO. Jap, zdaj se pa tega ne da.user posted image
Zaradi zelo pozitivnih izkušenj nečakinje, ki obiskuje peti razred športnega razreda, bi zelo rada videla, da bi ga tudi moji otroci.

Ojej, upam, da boste našli kakšen način. Morda s prepisom drugo leto?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 164
23.4.2009 13:05:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jaz sem pa malo v dilemi, ali bi šla naslednji teden za kak dan v toplice, kjer bosta tast in tašča z tavečjima, Varja še vedno malo pokašljuje, sicer vročine nima, smo ne vem, ali bi lahko šla plavatuser posted image
ker s tavečjima nisem hodila v bazene, dokler nista bila čez leto dni.....a ve bi šle?

Ja, jaz bi definitivno šla. Pojdi pa boš vidla, če boste plavali ali ne.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 165
23.4.2009 13:09:23   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ma nisem potem nič fenala user posted image Itak kadar zaspi, zaspi. Ko se pa dere, pa tako ne sliši ničesar drugega razne svojega lastnega dretja user posted image Če ne pomaga nežno petje, nošnja, zibanje,... Pa niti si ne predstavljam, kako naj vklopim fen, medtem ko mi Gregi besni v naročju user posted image

Saj jaz sem ga uporabila, ko se je drla, ker ni hotela spat in je pol v trenutku utihnila, ker ji je frekvenca zgleda pasala. Če ni bilo hudo, sem vklopla na manjšo "pihanje" user posted image , če je bila pa sila pa sem dala na ful in potem na manj, ko pa je zaspala, pa sem izklopila. Glej, odločit se moraš sama, ampak če bi jaz bila tako obupana, bi poskusila vse, mogoče bo efekt, mogoče pa ne user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 166
23.4.2009 13:28:08   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem nazaj. Videk je bil baje zelo priden pri dediju. Sem še končno uspela k moji G po recept za KT, ker v nedeljo moram vzet tableto, jaz pa nisem imela niti ene škatlice več.

Sedaj Videk spi, jaz pa kuham kosilo. Danes bo telečja obara oz.golaž (ne vem kaj bo nastalo) in polenta. Upam, da mi uspe v eni uri spacat.

meni je hb ratalo dobit recept za 1 leto

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 167
23.4.2009 13:35:13   
suzy85

jst ga tud dobim naslednjič

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 168
23.4.2009 13:36:12   
barbaw

meni je to prav fajn, da ne rabim nekam v čakalnico rinit pa varstvo rihtat oz. tako kot včeraj oba vlečt zraven

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 169
23.4.2009 13:44:02   
hijenca

Bi mogla G čakat, ker mi ga lahko ona napiše, jaz pa nisem mela časa danes čakat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 170
23.4.2009 13:56:45   
suzy85

meni je to prav fajn, da ne rabim nekam v čakalnico rinit pa varstvo rihtat oz. tako kot včeraj oba vlečt zraven

men je nazadnje kar lepo povedla, da naj si naslednjič malo več časa vzamem, ker bom mogla do G. bo pa le 1 leto mir! user posted image  men je smotano, ker dela popoldan samo ob sredah, jst sm pa itak takrat do 4ih in prej ko pridem do nje, pa pol še domov... user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 171
23.4.2009 13:59:28   
Anonimen
Danuser posted image

fuj kako vremeuser posted image

jaz se moram pohvalit, moja miška je že 5 noč zelo pridno spalauser posted image

drugače smo pa spet celo dopoldne kofetkale Naty, Katina, Kasso in user posted image hvala za družbouser posted image

Da vidmo kaj tu dogaja.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
23.4.2009 14:02:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

ALJA (Estrella)
TAJDA (mmoojjccaa)
VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!
user posted image

tudi od nas vse najboljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
23.4.2009 14:04:11   
Anonimen

Pa ne moreš verjet: mali je uspel spati samo 15 minut!!! user posted image user posted image user posted image In se že ves spočit in poln enegije meče po posteljici z eno veliko igračo user posted image

user posted image user posted image user posted image  zgleda, da majo res nekateri tako malo spanja dosti, da si napolnijo baterije! user posted image user posted image user posted image

a jej Gregiuser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
23.4.2009 14:08:20   
Anonimen

Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
kako ste spale?

Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspa. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrčiuser posted image user posted image

pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka.

Ah, kako se tole lepo bere... Naš princ je spet celo noč rogovili, mene bo od nespanja pobralo user posted image user posted image user posted image Pa itak zaradi male budilke vstajam večinoma že ob šestih, samo včeraj je spal do pol sedmih... user posted image KAKO VAM RATA, DA VAŠI user posted image TOLIKO ČASA SPIJO???? Ja, derem se user posted image

MI smo spali do 8-ih ampak zato, ker so do 6.30 rogovilili. Meni se že čisto user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj je ok, ampak ponoči sem pa na robu joka in kmaj čakam, da je konec noči. user posted image

a jej a tudi viuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?