Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:11:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem šla malo iskat in je bila tišina Baje se je več al manj cartala in ni jokala, ko sem prišla je malo manjkalo, da ni planila v jok, potem pa se je smejala. Zajtrka ni hotla jest, je pa malicala. Sedaj sem ji naštimala flašo mleka in jo dala spat, pa je po 140ml že zaspala in sem jo samo v posteljco položila Sem pa v 2h ful naredila doma in še na RR bla Alja! no, vidiš, da ne bo tako hudo! Upam, da res ne. Sicer pa nima druge izbire kot, da se navadi! Me prav zanima koliko časa bo trajalo, da se bo popolnoma upeljala(beri jedla in ne jokala) Tako jaz grem na hitro spacat makaron fleisch in spečt jabolčni štrudel, ker je mama dala cel kup jabolk in bodo zgnila, ker jih pri nas bolj tako tako jemo Njam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:12:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil kdaj ste naklofale tolko, da smo že na novem delu???? drugače pa dober dan grem prvo mal brat, ker itak pri meni je vse po starem sesil, kdaj se tebi izteče porodniška? Velikokrat mislim nate in stiskam pestke, da najdeš drugo službo!!! 28.4. , 4.5. pa grem delat - mi ne da dopusta . kolikor gledam razpise ni nič v moji stroki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:13:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Imam pa kup posla z Gregcem, ker kar naprej sesam nos, treba je inhalirat fiziološko, Ventolin,... tule te pa čist razumem, imam isto sra.nje z Nejcem, pa še siten je dons. Pa še vreme je drekasto...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:15:30
|
|
|
|
sesil
|
zdej sem pisala vlogo za otroški dodatek. ko sem videla cifro na koncu, sem pogruntala, da sem še daleč od tiste cifre, ki si jo je uni izplačal za nagrado pri nlb. eni rabimo 2 leti da pridemo do tistega kar je idiot dobil v 1 mesecu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:16:13
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Se še jaz pofočkam na 19.delu. Suzy...super si pripravila.Sem kar solze dobila v oči Estrella... za hujšanje.Razlika je očitna. Špelin in SS.. za spanje SS...luštna Manca in za mere Jana...nejc je pa res že velik fant Mi smo včerajšnji dan preživeli na sončku.Sem upala,kako bo Tilen spal,ker je celo popoldne kopal po pesku,pa nič od tega Spet ga je nekja zvijalo in se je sredi noči še pokakal.Potem se je pa le umiril do 6.30.Takrat sem ga dal med igrače do 7.,jaz sem pa še malo podremuckala Danes smo se pa že potepali in spet evre pustili v Muellerju Pa še par slikic: naša psica: Takole čuva Tilna iz varne razdalje: takole mu pa pride dat lupčka :
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:18:08
|
|
|
|
sesil
|
uuuuuuuuu Estrella, zdej sem vidla slikce - pa ti si carica. verjetno si me že prehitela, a? za hujšanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:19:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej sem pisala vlogo za otroški dodatek. ko sem videla cifro na koncu, sem pogruntala, da sem še daleč od tiste cifre, ki si jo je uni izplačal za nagrado pri nlb. eni rabimo 2 leti da pridemo do tistega kar je idiot dobil v 1 mesecu Raje sploh ne razmišljam o tem. On vsaj ni zagonil NLB, ok, naj mu bo Ker meni se zdi žalostno še nekaj drugega. Da mora vsak mali tat odgovarjti za svoje dejanje (dobesedno če ukrade samo sendvič!), veliki tatovi (samozvani managerji, ki zaje.be.jo celo firmo) pa odkorakajo v nove "zmage" Brez negativnih posledic, nabasani z denarjem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:20:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo včerajšnji dan preživeli na sončku.Sem upala,kako bo Tilen spal,ker je celo popoldne kopal po pesku,pa nič od tega Spet ga je nekja zvijalo in se je sredi noči še pokakal.Potem se je pa le umiril do 6.30.Takrat sem ga dal med igrače do 7.,jaz sem pa še malo podremuckala Danes smo se pa že potepali in spet evre pustili v Muellerju Pa še par slikic: naša psica: Takole čuva Tilna iz varne razdalje: takole mu pa pride dat lupčka : Za nočne motnje Kakšne fotke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:37:52
|
|
|
|
nia5
|
No in sem se prebila z vmesnimi motnjami SS krasne fotke, Manca je čudovita Kodrana jaz obožujem mačke, jih imam kar 5, nimam besed, trebalo bi tega tipa odret Estrella lahko rečem le waw, svaka ti čast, kr tako naprej Barbaw Maja in Jaka sta prava srčka Suzy85 zelo lep uvod v tem delu Srčekgirl tej ženski na videu pa bi lahko resnično rekli supermami Alja in Tajda vse naj naj za 11m Špelin@ a si že probala slučajno fen, nam je pomagal, pa tudi Nia je danes spala le 20 minut Kasso za spanje Tilči zelo lepe fotke Anitka Gal pa je pravi zaspanec Sem kaj pozabila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:44:34
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz sem nazaj. Videk je bil baje zelo priden pri dediju. Sem še končno uspela k moji G po recept za KT, ker v nedeljo moram vzet tableto, jaz pa nisem imela niti ene škatlice več. Sedaj Videk spi, jaz pa kuham kosilo. Danes bo telečja obara oz.golaž (ne vem kaj bo nastalo) in polenta. Upam, da mi uspe v eni uri spacat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 12:54:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Špelin@ a si že probala slučajno fen, nam je pomagal, pa tudi Nia je danes spala le 20 minut Ma nisem potem nič fenala Itak kadar zaspi, zaspi. Ko se pa dere, pa tako ne sliši ničesar drugega razne svojega lastnega dretja Če ne pomaga nežno petje, nošnja, zibanje,... Pa niti si ne predstavljam, kako naj vklopim fen, medtem ko mi Gregi besni v naročju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 13:00:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, zdaj bom pa tudi jaz rekla lahko noč. Hroščeki vam pa zabičam - NOČ JE ZA SPANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!Rogovilili bomo jutri čez dan, ko bo slabo vreme! Zmenjeno? Če ne bo tetka Anitka huuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaa a ti jo tja pripeljem, da jo skregaš? Lahko, ti kar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 13:02:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Roditeljski sem včeraj preživela, a sem malo razočarana, ker je ta naš sistem tako butast. Sin pade pod podružnično šolo, kjer športnega razreda ne bo, saj bo otrok le 17...v matično pa ga ne moremo vpisat, ker ni niti enega prostora več. Ministrstvo jim je odobrilo le dva razreda, ki sta maksimalno polna. Imajo le še eno mesto, ki rezervirano za enega ponavljalca. Tako, da je to prav diskriminacija. Če nisi z mesta, se ne moreš vpisat v športni razred . Mi se pa nismo sekirali, saj smo si rekli, da če ne bo tega programa v podružnični, ga bomo vpisali v PO. Jap, zdaj se pa tega ne da. Zaradi zelo pozitivnih izkušenj nečakinje, ki obiskuje peti razred športnega razreda, bi zelo rada videla, da bi ga tudi moji otroci. Ojej, upam, da boste našli kakšen način. Morda s prepisom drugo leto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 13:05:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz sem pa malo v dilemi, ali bi šla naslednji teden za kak dan v toplice, kjer bosta tast in tašča z tavečjima, Varja še vedno malo pokašljuje, sicer vročine nima, smo ne vem, ali bi lahko šla plavat ker s tavečjima nisem hodila v bazene, dokler nista bila čez leto dni.....a ve bi šle? Ja, jaz bi definitivno šla. Pojdi pa boš vidla, če boste plavali ali ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 13:09:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Špelin@ a si že probala slučajno fen, nam je pomagal, pa tudi Nia je danes spala le 20 minut Ma nisem potem nič fenala Itak kadar zaspi, zaspi. Ko se pa dere, pa tako ne sliši ničesar drugega razne svojega lastnega dretja Če ne pomaga nežno petje, nošnja, zibanje,... Pa niti si ne predstavljam, kako naj vklopim fen, medtem ko mi Gregi besni v naročju Saj jaz sem ga uporabila, ko se je drla, ker ni hotela spat in je pol v trenutku utihnila, ker ji je frekvenca zgleda pasala. Če ni bilo hudo, sem vklopla na manjšo "pihanje" , če je bila pa sila pa sem dala na ful in potem na manj, ko pa je zaspala, pa sem izklopila. Glej, odločit se moraš sama, ampak če bi jaz bila tako obupana, bi poskusila vse, mogoče bo efekt, mogoče pa ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 13:28:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj. Videk je bil baje zelo priden pri dediju. Sem še končno uspela k moji G po recept za KT, ker v nedeljo moram vzet tableto, jaz pa nisem imela niti ene škatlice več. Sedaj Videk spi, jaz pa kuham kosilo. Danes bo telečja obara oz.golaž (ne vem kaj bo nastalo) in polenta. Upam, da mi uspe v eni uri spacat. meni je hb ratalo dobit recept za 1 leto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 13:35:13
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj. Videk je bil baje zelo priden pri dediju. Sem še končno uspela k moji G po recept za KT, ker v nedeljo moram vzet tableto, jaz pa nisem imela niti ene škatlice več. Sedaj Videk spi, jaz pa kuham kosilo. Danes bo telečja obara oz.golaž (ne vem kaj bo nastalo) in polenta. Upam, da mi uspe v eni uri spacat. meni je hb ratalo dobit recept za 1 leto jst ga tud dobim naslednjič
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 13:36:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj. Videk je bil baje zelo priden pri dediju. Sem še končno uspela k moji G po recept za KT, ker v nedeljo moram vzet tableto, jaz pa nisem imela niti ene škatlice več. Sedaj Videk spi, jaz pa kuham kosilo. Danes bo telečja obara oz.golaž (ne vem kaj bo nastalo) in polenta. Upam, da mi uspe v eni uri spacat. meni je hb ratalo dobit recept za 1 leto jst ga tud dobim naslednjič meni je to prav fajn, da ne rabim nekam v čakalnico rinit pa varstvo rihtat oz. tako kot včeraj oba vlečt zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 13:44:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj. Videk je bil baje zelo priden pri dediju. Sem še končno uspela k moji G po recept za KT, ker v nedeljo moram vzet tableto, jaz pa nisem imela niti ene škatlice več. Sedaj Videk spi, jaz pa kuham kosilo. Danes bo telečja obara oz.golaž (ne vem kaj bo nastalo) in polenta. Upam, da mi uspe v eni uri spacat. meni je hb ratalo dobit recept za 1 leto Bi mogla G čakat, ker mi ga lahko ona napiše, jaz pa nisem mela časa danes čakat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 13:56:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj. Videk je bil baje zelo priden pri dediju. Sem še končno uspela k moji G po recept za KT, ker v nedeljo moram vzet tableto, jaz pa nisem imela niti ene škatlice več. Sedaj Videk spi, jaz pa kuham kosilo. Danes bo telečja obara oz.golaž (ne vem kaj bo nastalo) in polenta. Upam, da mi uspe v eni uri spacat. meni je hb ratalo dobit recept za 1 leto jst ga tud dobim naslednjič meni je to prav fajn, da ne rabim nekam v čakalnico rinit pa varstvo rihtat oz. tako kot včeraj oba vlečt zraven men je nazadnje kar lepo povedla, da naj si naslednjič malo več časa vzamem, ker bom mogla do G. bo pa le 1 leto mir! men je smotano, ker dela popoldan samo ob sredah, jst sm pa itak takrat do 4ih in prej ko pridem do nje, pa pol še domov...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 13:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan fuj kako vreme jaz se moram pohvalit, moja miška je že 5 noč zelo pridno spala drugače smo pa spet celo dopoldne kofetkale Naty, Katina, Kasso in hvala za družbo Da vidmo kaj tu dogaja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa ne moreš verjet: mali je uspel spati samo 15 minut!!! In se že ves spočit in poln enegije meče po posteljici z eno veliko igračo zgleda, da majo res nekateri tako malo spanja dosti, da si napolnijo baterije! a jej Gregi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 14:08:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kako ste spale? Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspa. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrči pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka. Ah, kako se tole lepo bere... Naš princ je spet celo noč rogovili, mene bo od nespanja pobralo Pa itak zaradi male budilke vstajam večinoma že ob šestih, samo včeraj je spal do pol sedmih... KAKO VAM RATA, DA VAŠI TOLIKO ČASA SPIJO???? Ja, derem se MI smo spali do 8-ih ampak zato, ker so do 6.30 rogovilili. Meni se že čisto . Zdaj je ok, ampak ponoči sem pa na robu joka in kmaj čakam, da je konec noči. a jej a tudi vi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?