|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
22.4.2009 14:40:21   
Lubenička
Pozdravljene! user posted image

Tak lep sonček...komaj čakam poletje. user posted image

Jaz sem se na začetku, sekirala, ker kg niso šli nikamor, pol sem pa v enem mesecu dobila +3kg. Sedaj pri 20tednih (jutri gremo že v 21t) sem jih pridelala +5. A se ne sekiram, ker samo prsi in buši raste...drugje ni nič vidno. user posted image
Mene tudi že sprašujejo, če grem proti koncu. user posted image

Oblekce...jaz si tudi želim, lepih poletnih oblekc, a kaj ko ni denarja. user posted image   Sem razmišljala, da bi kupila blago in dala šivilji ali pa babici (če bo imela čas) sešiti oblekce...najprej pa moram najti, sponzorja, ki bi mi financiru blago. user posted image

Za 3D ultrazvok pa...jaz si želim, a moja ljubezen pravi, da ni denarja. Tako, da spet...če najdem sponzorja...gremo. user posted image

Punce, veliko jamrate... Jaz pa kar sijem. Polna sem energije in skačem, sem in tja. Uglavnem, dobro se počutim. user posted image

Bodite pridne, mislite pozitivno in veliko se smejte! user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
22.4.2009 21:01:41   
Tanik
kje ste čvekice, zdaj pa nobene ko sem jaz končno spet na RR.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
22.4.2009 21:23:53   
JaLuca
Jaz sem tu!

Imam ravno obhladek - gel na nogi, da si jo ohladim, potem pa namažem s kremo proti žilam. Upam da bo pomagalo, da bo manj bolelo. Mali dve spita, pa še povečerjala sem. No zdaj pa čakam, da minejo teh 20 min.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
22.4.2009 21:41:38   
JaLuca
Kje ste?

Ah nič, si še namažem, pa gremuser posted image .

Imam jutri dopoldne obveznosti.

Lahko noč!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
22.4.2009 22:36:46   
barika
helow

meni je rač. crknil, pa tale IE8 ali kaj je mi je živce požrl, danes je pa boljšeuser posted image

JAz še vedno vsako jutro bruham, ker ... se zbudim na hrbtu in ko vstanem, moram najprej na wcuser posted image , če se zbudim na boku je pa vse ok.user posted image

mali fuul brca, po navadi v mehur, ponoči ga pa čutim nekje prečno oz. če je to on, ker je taka smešna mala izboklina čez cel trebuhuser posted image , mažem se ne ,sem se v prvi user posted image , pa imam strij za izvoz tak da sem obupala ..pač nimam raztegljive kožeuser posted image
po nakupih grem pa po MF, oz. naročit vozek, ostalo bo pa že potem 1x (postlca, jogi in flaške ...aja pa en kompetek za iz porodnišnice)

aja, o kilah pa ne bom, ker se ne tehtam doma, čakam da me G. razveseli, čeprav mami pravi, da me je fuuul manj skupaj kot prvič, pa zeeelo nizko nosim, tak da več kot 2 uri na dan ne morem biti na sprehoduuser posted image , ker mi začne dol tiščati, pa trebuh mi otrdeva, jaz bo pa rada prigurala nekje do 35 tedna.

mnde sem vse napisala, če ne, pač ...bom jutriuser posted image

lahko noč

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
23.4.2009 7:05:17   
kepica
Dobro jutro user posted image

Kljub kislemu vremenu sem dobre volje in polna energije. Upam, da tako ostane cel dan.
Jupi, sem v 21. tednu user posted image  Čisto sem v devetih nebesih.

Lep začetek dneva vam želim!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
23.4.2009 7:50:23   
simonae
Pozdravček user posted image !

Tudi jaz sem spet polna energije. Kljub vremenu. Hura!user posted image

Za sabo imam že 2 nosečnosti in imam zelo suho kožo. Pa strij imam tudi cel kup - a na mojo srečo so se "nastanile" predvsem na prsih, kar se krije (v prvi n. , ko sem obležala, nisem preveč dobro prenašala modercev - vse me je vezalo, roke zatekale in so se mi prsa precej povesila (prej poleti nisem potrebovala moderčka, čeprav sem imela B košarico)) in pa na stegnih in okoli kolen, kjer pa sem jih imela tudi že prej (od 14. leta).

Na trebuhu pa nič strij! user posted image
Čeprav sem se obakrat, predvsem drugič zelo zredila in imela ogromen trebuh. Mazala pa sem se enkrat na dan po tuširanju, z mandljevim oljem v prvi nosečnosti, v drugi, ko me je vse srbelo, pa sem šla lepo na mleko (npr. Nivea), sedaj pa imam slezenčevo mleko od Justa. Videti je OK. Upam, da bom tudi tokrat brez strij po trebuhu, da lahko vsaj trebušček čez eno leto pokažem poleti brez težav.

No glede shranjevanja m.c. - za to se verjetno ne bova odločila. Razmišljam o tisti varianti, ko pač daš dovoljenje, da jih vzamejo in shranijo v javno banko, da lahko nekomu pač pomaga, ko, če potrebuje. A se še nisem poglobila.

Lep dan in vsem, ki je še nimate pošljem malo energije.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
23.4.2009 8:12:00   
baby blue
jutro

moj spanec pa danes ni bil najboljši... no čez noč je šlo proti jutru sem se pa obračala ko pujsek na žaru...potem pa wc in nisem mogla več nazaj zaspat... zdej me spet pogosto na wc tišči tako da je spet kot na začetku user posted image user posted image ... drugače pa strij zaenkrat še nimam...

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
23.4.2009 8:15:22   
cukr07
Dobro jutro.
Ja danes je pa tale deževen dan res turoben. Še dobro da sem v službi, bo vsaj hitreje minil.
Jaz se tudi mažem preventivno proti strijam, in sicer s čisto običajnim mlekom za telo. Zaenkrat se mi še niso začele pojavljat, res pa je da trebušček še ni velik.

Fajn bodte in lepo izkoristite dan, čeprav je deževen.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
23.4.2009 8:22:33   
sontschica
dobro jutro srečke nosečke,

pa se spet javljam po dolgem času.

altaja zdej nisem več na odvajanju od RR, pri meni je urnik zdaj kar natrpanuser posted image user posted image . če lepo sije sonček (žal ga danes ni) se lepo martinčkam zunaj, grem na kak sprehod, mal več se dobivam s prijatelji, v nedeljo sem bila z mojim user posted image na državnem prvenstvu v plesu....tako da mi dnevi kar bežijo...pa lahko se naspim po voji volji, kar je najpomembnejše. 

če pa takole gledam in berem, ko aprilčice2009 naklofajo v enem dnevu 10 strani ali pa več, si pa rečem, da sem raje zunaj in uživam življenje in to nosečnost, kot da bi cele dneve visela za računalnnikom.

najprej vsem, ki ste imele preglede in MF user posted image user posted image user posted image user posted image in tebi Lorian za super rezultate in fantkauser posted image user posted image . že čez dober teden pa še mal, imam pa že jaz MF, komaj čakam. v bistvu upam najbolj na to, da bo bil v pravi legi, da bova izvedla spol, ker se je do zdej zelo uspešno skrivaluser posted image user posted image

kar se tiče 3D, jaz menim, da je to super zadeva...vendar žal predraga, da bi šlauser posted image najprej morava z user posted image kupit eno omaro za cotke in ostale stvari za user posted image , pol sva razmišljala, da bi mogoče zamenjala sedežno (se še odločujemo), no potem bo pa treba nabavit še vse stvari za user posted image , kar verjetno tudi ne bo poceni.

sem pa zelo vesela, ker že nekaj dni čutim najinega dojenčka. to je pa res najlepši občutek in najlepši del nosečnosti. se strinjate, ne?

pa govorile ste o čebričku, jaz sem že od enih par ljudi slišala, da ni najbolj uporaben, tako, da bova kupila kar banjico.

zdej ne vem, če sem vse pokomentirala. si grem skuhat kavico in se mogoče še kaj oglasim.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
23.4.2009 8:30:42   
Anonimen
jutro!
pri nas tud dežuje k iz škafa ampak ok bo žeuser posted image
spala sm mal bolj potem sm mogla it na wc vmes,potem se je pa kmal že škrat zbudil in je bilo treba vstatuser posted image
včeri sem zvedela da bom dobila avto sam problem je da morm pa izpit nardit,tko da zdej če bom že mela avto bom šla izpit delat k brezveze da stoji doma če me bo pa vmes zagrabil me bo pa že inštruktorca peljala do porodnišniceuser posted image bo mela mal vaje preden bo ona sama tja šlauser posted image no sej še prej jo morm poklicat da ni na bolniški k pol itak vse v vodo padeuser posted image mi je pa všeč da ma avto 5 vrat in da se mi ni treba mučit k dajem škrata vn tko da bo prov superuser posted image

zdele bom šla pa neki popapcat sam še ne vem kaj k mi nič kej tazga ne diši sam lačna pa semuser posted image

(odgovor članu sontschica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
23.4.2009 8:38:18   
planinc1978
dobro jutro,

ja danes je res en kisel dan...
Tudi jaz si trebuh že pridno mažem- tokrat z eno kremo od chiccota. V prejšnji nosečnosti sem se tud mazala a z vichyevo kremo, pa sem vseeno iz porodnišnice prišla s petimi strijamiuser posted image user posted image ..jah očitno nimam tako raztegljive kože in le ta hitro popoka. Res pa je da sem v prvi nosečnosti imela ogroommmen trebuh. Bomo videli, kako bo v drugo.
Se pa morm pohvalit, no našha tamalega...on mi namreč lepo vsak večer namaže trebuščka...pravi, da ga maže, da bo dojenček lepuser posted image .

Hm, matične celice, sem nek brala o tem ja, stvar kr draga in dvomim, da se bova za to odločla...morva še stanovanje do konca poštimatuser posted image . Za t.i."javno banko" pa ne vem, bi se mogla mal bolj poglobiti. Sicer pa vem da je stvar kr draga, sam kolk draga pa ne vem- a ve katera??

kinnie- prvi brez šivanja in 4,5kg, pa 38 obseg....uf očitno si res fino "raztegljiva". Moj taprvi je imel 4 kg in ravno tako 38 obseg, sam je bil vakuum in so me že tako morali prerezat. Mi je pa g na pregledu potem rekla, da bi bila po vsej verjetnosti, če ne bi bilo vakuuma ravnotako rezana....uf bomo videli kako bo sedaj.

In, ja, tudi jaz komaj čakam drug teden ..imam dopust in bom mal uživala...no ja, kolkr mi bo moj prvorojenec dopuščaluser posted image

Nič punce, uživajte...jaz morm it...delo kličeuser posted image

Življenje je lepo

Neposredna povezava do sporočila: 4437
23.4.2009 8:45:29   
sontschica
aja glede matičnih celic...midva jih ne bova dala shranit, ker so te stvari tako drage, da je kar user posted image . mogoče jih bova pa podarila javni banki...tut še ne vem, se moram še mal poglobit v to. sem pa itak tega mišljenja, da če nekomu drugemu pomaga pri življenju, zakaj ne. sem pa tut odločena, da si bom šla zrihtat tudi kartico, na kateri piše, da si darovalec organov (sam ne vem, kje se da to uredit).

pa glede kil, jaz se tehtam od 8 tedna naprej, (prej se dolgo dolgo nisem) in sem se zredila za dobra 2kg. v začetku user posted image mi je bilo itak tok slabo, da sem komaj kej spravila vase, tako da ne verjamem, da sem se že v tistih 8 tednih kaj zredila.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
23.4.2009 8:45:44   
kepica
simonae tudi jaz imam grozno suho kožo, najbolj na nogah. Že v prvi nosečnosti sem imela velike težave. Na nogah se mi je koža prav luščila, kot po sončenju. Sem se pa malenkost prepozno začela mazat, mazala sem se na debelo z oljem, zvečer po tuširanju, pa sem zjutraj imela čisto suho kožo in se tega nisem mogla rešit do konca nosečnosti.
Tokrat se ponavlja ista zgodba, le da se mažem že od začetkja nosečnosti, ko se mi suha koža še ni pojavila in je malenkost bolje. Je pa zanimivo, da je koža suha samo na nogah, na trebuhu pa ne. Tako da, prvič nisem pokasirala nobene strije in upam, da je tudi tokrat ne bom. Se raje začnem mazat dvakrat na dan, samo da odnesem lepo kožo.
Ima pa ta težava tudi dobro stran. Koža na obrazu in lasje niso več tako mastni, kot prej user posted image user posted image  Za to pa takoj podpišem, da ostane tudi po poroduuser posted image

Krči: danes ponoči me je prvič zagrabil krč v nogi. Nič prijetnegauser posted image  Sicer jem tablete Elevit in so mi v lekarni rekli, da če jem te tablete, ne rabim nobenih drugih dodatkov magnezija, ampak zgleda, da ne bo dovolj in bom kar začela z Magnesolom. Škodovati ne more.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
23.4.2009 8:50:49   
SONČEK LARA
Dobro jutro čvekice

pa je spet dež...mah še za vsakim dežjem posije sonček user posted image

Tudi jaz se mažem s kremo in sicer neko čist pocen iz dm-a, v prvo sem se tudi mazala 1x do 2x na dan, nobenih strij, sam jest mislim da s temi kremami ni ravno kao ključ do "ne strij". Dve moje prjatlce kljub konstantnemu mazanju imata kr nekaj strij, pa kaj češ to je plačilo za tisto prelepo štručko. Dostikrat mi pravijo, da popokoa koža ravno dan pred porodom, zakaj ne vem? Jaz imam srečo, ker imam kr prožno kožo in nekako se res ne obremenjujem s tem ins em rpepričana da jih tudi tokrat ne bom fasala.

No kar se poroda tiče, tudi moj prvi porod je bil enkraten, brez enega šiva in vam povem poroda se je treba veselit in prav tako popadkov, čeprav bolečih ampak vseeno, popadek sje samo znak, da bo poroda slej ko prej konec. So izredni primeri ne rečem, ampak mislim da je to samo zaradi strahu in ne psihične priprave porodnice. To je moje mnenje, upam da nisem katero užalila s tem.

Še danes in jutri, potem malo podaljšan vikedn in seveda kar krajši teden pred nami, komaj čakam, ker imam polno glavo službe, odkar sem v tem stanju in odkar je tale krizna situacija tukaj pri nas, mi je delo v službi totalno odveč in res komaj čakam če tri mesece in sem frej.

Glede matičnih celic, moj brat je vzel za drugega otroka tisto samoplačniško zadevo ki stane mislim da 2500€, jaz se za to odločila ne bom. Iz preprostega razloga, ker tega nisem storila že pri lari, tudi sedaj ne bom. Ker je toliko pod vprašanj in enih lukenj da preprosto, ne! Bom se odločila za našo brezplačno banko, vsaj nekaj, sem lahko koristna drugim ali (upam da ne) svojemu otroku!

Prijeten dan želim vsem vam , kljub sivemu vremenu

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 4440
23.4.2009 8:59:11   
*kinnie*
Dobro jutrouser posted image

Pri nas tudi deževje....pa moram reči, da po eni strani kar paše, ker je pri nas še vedno vse v znamenju noric....prav smilijo se mi....

Jaz tudi pridobivam nazaj malo energije....čeprav še zdaleč nisem tista prava, kot sem bila npr. pred dobrim tednom, ko sem kar prekipevala od energije.

Matične celice: Jaz jih ne bom dala shraniti, žal samo iz enega razloga,....denar. ....o javni banki, če po pravici povem, niti razmišljala še nisem...

Planinc1978, joj kako sem se nasmejala izrazu, raztegljivauser posted image ...jaz upam, da naslednji otrok vsaj večji ne bi bil,...ker potem pa res ne vem kako bo, še ta je bil rojen malo prej.

Je pa tudi mene zadnje čase bolelo v spodnjem delu trebuhauser posted image , prav nič prijetno....eh

Neposredna povezava do sporočila: 4441
23.4.2009 9:02:22   
Anonimen
Lara ma nisi nobene užalila k si čisto resnico povedala,res je glede poroda da moraš biti psihično pripravljen k pol je polovico lažje,npr pri meni je bilo pa vse na hitro pa še carski rez je bil mišljen in potem ni bilo nič od tega in je bil naraven porod za kar mi sedaj ni žal sej pravim mene je bole edin k mi je mehur predrla zato k še ni bil zrel k sm prej rodila in pa k me je šivala drugo vmes pa še omembe ni vrednouser posted image sej pravim da ste prov srečnice k vas niso šivaluser posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
23.4.2009 9:03:39   
Anonimen
kinnie a da bi bil še večji pri tebi?jao to ti pa ne privoščim k pol bi se pa res matrala že pri prvem si imela srečo glede na to kolk veliko štručko si spravila na svetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
23.4.2009 9:07:41   
sontschica
punce a vas lahko vprašam za en nasvet, če mogoče veste? kaj se ponavadi podari user posted image za krst, ker greva v kratkem na krst, pa nimam sploh idej? hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
23.4.2009 9:14:22   
baby blue
staršema kak bon otroške trgovine pa naj potem onadva sama kupita kar bosta rabila ali pa kako odejico ali kaj podobnega

Neposredna povezava do sporočila: 4445
23.4.2009 9:26:22   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

punce a vas lahko vprašam za en nasvet, če mogoče veste? kaj se ponavadi podari user posted image za krst, ker greva v kratkem na krst, pa nimam sploh idej? hvalauser posted image user posted image

Jaz sem bila najbolj vesela bonov Baby center. Ok, ker je tam kar precej drago in malo dobiš za tiste bone, bi se raje odločila za kakšno drugo trgovino. Sicer smo dobili še nekaj igrač in nekaj cunjic, od botrov pa zlato verižico, ki jo mali sploh ne nosi, zato mi je zlatnina čist zgrešeno darilo. Torej..darilni boni.

Neposredna povezava do sporočila: 4446
23.4.2009 9:28:14   
baby blue
meni se zdijo darilni boni še najboljša varijanta ker potem starša sama vesta kaj bi rabila pa ni važno kdaj jih vnovčita... pa potem kupita tisto kar sama želita oziroma jima manjka

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
23.4.2009 9:31:50   
cukr07
Jaz ob takih priložnostih vedno podarim darilni bon, ker se mi zdi brezveze nekaj kupovat kar otroku ne bo mogoče nikoli prav prišlo. Pa sej otrok je še tako majhen da itak ne ve za kaj se gre. Starša sta pa vedno vesela, ker lahko kupita tisto kar rabita zanj.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 4448
23.4.2009 9:33:22   
sontschica
kepica in baby blue hvala za idejeuser posted image user posted image . tudi sama nisem razmišljala o zlatnini, ker mi je to čist mimo, tako kot si rekla. po moje se bova res odločila kar za bone....

Neposredna povezava do sporočila: 4449
23.4.2009 9:37:09   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

kinnie a da bi bil še večji pri tebi?jao to ti pa ne privoščim k pol bi se pa res matrala že pri prvem si imela srečo glede na to kolk veliko štručko si spravila na svetuser posted image

ta je bila že druga štrucauser posted image user posted image user posted image , prva je bila malo lažjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?