sontschica
|
dobro jutro srečke nosečke, pa se spet javljam po dolgem času. altaja zdej nisem več na odvajanju od RR, pri meni je urnik zdaj kar natrpan . če lepo sije sonček (žal ga danes ni) se lepo martinčkam zunaj, grem na kak sprehod, mal več se dobivam s prijatelji, v nedeljo sem bila z mojim na državnem prvenstvu v plesu....tako da mi dnevi kar bežijo...pa lahko se naspim po voji volji, kar je najpomembnejše. če pa takole gledam in berem, ko aprilčice2009 naklofajo v enem dnevu 10 strani ali pa več, si pa rečem, da sem raje zunaj in uživam življenje in to nosečnost, kot da bi cele dneve visela za računalnnikom. najprej vsem, ki ste imele preglede in MF in tebi Lorian za super rezultate in fantka . že čez dober teden pa še mal, imam pa že jaz MF, komaj čakam. v bistvu upam najbolj na to, da bo bil v pravi legi, da bova izvedla spol, ker se je do zdej zelo uspešno skrival kar se tiče 3D, jaz menim, da je to super zadeva...vendar žal predraga, da bi šla najprej morava z kupit eno omaro za cotke in ostale stvari za , pol sva razmišljala, da bi mogoče zamenjala sedežno (se še odločujemo), no potem bo pa treba nabavit še vse stvari za , kar verjetno tudi ne bo poceni. sem pa zelo vesela, ker že nekaj dni čutim najinega dojenčka. to je pa res najlepši občutek in najlepši del nosečnosti. se strinjate, ne? pa govorile ste o čebričku, jaz sem že od enih par ljudi slišala, da ni najbolj uporaben, tako, da bova kupila kar banjico. zdej ne vem, če sem vse pokomentirala. si grem skuhat kavico in se mogoče še kaj oglasim.
|