|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
22.4.2009 10:56:01   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

sem gledala cunje tudi v C&A pa mi niso bile tako všeč. a je še kakšna trgovina z normalnimi cenami?

ker v nosečniške ne grem, predrago
]

pejdi v H&M lj-rudnik, se da res lepe cunce dobit, pa cena ni prehuda.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
22.4.2009 10:58:30   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

sem gledala cunje tudi v C&A pa mi niso bile tako všeč. a je še kakšna trgovina z normalnimi cenami?

ker v nosečniške ne grem, predrago
]

pejdi v H&M lj-rudnik, se da res lepe cunce dobit, pa cena ni prehuda.

saj tu sem že nakupovala, super cunce. sem vzela krilo z nosečniškim pasom, pravijo da ta pas raste s trebuhom, upam, da to res drži user posted image
sem malo opazovala nosečke in nosijo krila pa spodaj pajkice sedaj k je mrzlo pa balerinke pa take majčke in mi je bilo ful všeč. zdaj imam pa to še jaz user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
22.4.2009 10:58:38   
baby blue
pozdravljene

zdej me pa že dolgo časa ni bilo... saj spremljala sem vas samo za pisat pa ni bilo časa... shame on me...

midva z mojim komaj čakava MF da spet otročka vidiva in da vidiva če je vse OK.. do sedaj je ginekologinja zadovoljna saj poteka vse tko kot more... pa da za spol vprašava... joj še dva tedna...

ja glede kil vidim da ste same suhice oziroma imate kar primerno težo... jst od začetka nosečnosti pa do sedaj ko sem v 20 tednu ostajam na isti user posted image ...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
22.4.2009 11:06:12   
vn1983
Pa da se še jaz malo oglasim....

Jutri po službi imam pregled, ki se ga po eni strani full veselim, da vidim user posted image , spet po drugi, pa me je strah, da bi mi G rekla, da je kaj narobe...No, upam, da ne. Sporočim!!!

Sicer se pa že zdele tri dni kar mal slabše počutim, mi kr otrdeva trebuhuser posted image , pa sploh ne nizko, ampak tik pod žličko, pa desno. Zjutraj vstanem z majnim bušitom, pol čez dan sem pa ko balonka. Se mi zdi, da ga nosim tik pod prsimi, čeprav je matrnica do popka. Res moram vprašat G!!! Mi pa neki želodec nagaja, pa vetrovi, ufff, kr neki, res user posted image !

Zdej pa dost!

Mejte se...smejte se....

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
22.4.2009 11:06:23   
Sarchi
baby blue heelow, kje se ti skrivaš. te že pogrešamo user posted image

super samo da ste ok. user posted image  kar se pa tvoje teže tiče, kot praviš ostajaš na isti, dej recept! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4405
22.4.2009 11:10:59   
Tanik
vn1983, jaz sem na istem, zjutraj je trebuh normalen, zvečer sem pa ko balon, napihnjena. tako da to je želodec, ne trebušček user posted image . seveda pa ni čudno, če sem napihnjena, če sadja tok spravim vase, recimo včeraj, pol kg jagod, 2 banane, 1 kg hrušk, si ne morem pomagat glede sadja, ga že od nekdaj toliko pojem. potem pa se trudim še veliko pit, pa še vmes jem normalen obrok in ni čudno da sem ko balon zvečer. no ampak zjutraj k grem na WC je pa vse OK, si odahnem user posted image user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
22.4.2009 11:11:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Ti kar kaži jezike user posted image , meni so v najstniških letih pravili da se bom posušila user posted image . Sem pa tut bolj majhna, tako da me proti koncu nosečnosti trebuh okrog nosi, ne več noge user posted image  ( vsaj tako je bilo v prvo- sedaj kaže že huje) Torej bom septembra zgledala tako: naprej trebuh potem dolgo nič potem pa komaj vidna jaz. user posted image

Mal heca mora bit, ti si pa kar naprej na dušo pihaj, to paše ob takem sončku. user posted image

vrjamem da tud to k si jih poslušala ni bilo prijetnouser posted image jaz sm mela probleme s hrano kar mi ni težko priznat pač čist neki normalnega mi je da priznam k nimam kej skrivat in sm v dveh dneh pojedla 1 jogurt and that's it,ful mi je všeč če se mi vid kost pri medenici pač no mi je bilo všeč sej ne da bi se mi vse kosti vidile ampak sam tist del pa pol pač življenje nanese svoje stvari in še bolj padeš v to in si padel na dno kolikor si le lohkuser posted image no čez neki cajta k sm k seb pršla sm pa že bolj jedla sam sem na dan na rolerjih naredila tm okol 20 kilometrov pol sm pa moža spoznala pa zanosila in voila kdo bi si mislil da bom na koncu naklepala več k 20 kiluser posted image ja no sej pravijo da po dežju zmeri posije sonček aneuser posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4407
22.4.2009 11:23:09   
baby blue
Sarchi... evo me ma je bilo tko lepo pa pestro da ni bilo časa pisat... sem imel akolektivni dopust tko da sem pol izkoristla pa doma pospravljala... nardila celo generalno user posted image

he he veš da sploh nimam recepta... ker jem čisto normalno pa vse kar mi zapaše ali zadiši (seveda če je pri roki) user posted image tko da za recept ne vem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
22.4.2009 11:31:30   
Sarchi
baby blue mene tole pospravlanje čaka v prihodnjem tednu k bom tud doma, in joooj komej že čakam, da bom na izi user posted image  in ne bo treba v službo. se mi kr mal vleče zadnje čase.

uživaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4409
22.4.2009 11:31:48   
Picabo
Drage user posted image

Ste že kaj razmišljale o shranjevanju matičnih celic? Jaz sedaj malo študiram o tem, vam pripnem link (http://www.neocelica.si/?c=192#1), da bomo kdaj v prihodnosti kakšno rekle še na to temo. Se pa ne mudi, časa imamo še dovolj.

vn1983 jaz pa sem prebrala v knjigi, da se trebuh čez dan napihne zaradi hormonov. Je pa to povsem normalno. 

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

Neposredna povezava do sporočila: 4410
22.4.2009 11:32:49   
_melody_
Ojla!

baby blue jaz sem že tudi povpraševala po tebi user posted image ... Jaz se tudi nisem nič zredila, samo v bušija mi gre. Takšen je kot da sem 1 mesec pred rokomuser posted image . Mi je zdnjič ena mama od kolegice, ki ima rok 1.6. rekla: "Oooo ve ste pa tle nekje blizu a ne?" user posted image

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4411
22.4.2009 11:33:28   
altaja
Joooj te kile! Jst se raj osredotočam na rast bušita, ostale dele telesa pa rajš ne opazujem s tako natančnostjo ker bi blo lahko to zelo frustrirajoče.

Je pač tko da se je treba zredit in mislt na user posted image u bušitu, pol se bomo pa spet lahko posvečale stegnom pa ritki pa,... grrrruser posted image

Mam dneve ko se počutim super nosečka, pol pa pride kak dan ko se sama seb zdim tko neprivlačna. Ženska pač user posted image

Dejte mau te svoje bušite pokazat... pa par čvekic pogrešam zadne cajte - Lenck, Lubenicka, Sontschica,... a ste vse na odvajanju od RR? No, Sontschica najbrš uživa 100 na uro in nima časa...in prav je tako!

Neposredna povezava do sporočila: 4412
22.4.2009 11:37:00   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Picabo obvezno se javi naslednjič, ko boš pri svoji G, da greva na eno kavo - stanujem (in delam) zeloooo blizu njene ordinacijeuser posted image .

Super, se bom! Samo na naslednjega gre tudi moj dragi, tko da kdaj drugič, ko bom sama in bo več časa :)

Zmenjeno!!!

JaLuca čestitke za uspešno MF!!!!

Glede kg je pa tko: v prvi nosečnosti sem šla gor skupaj 19 kg, pa po približno enem letu prišla na -2 kg. Zdaj se prvih 15 tednov nisem nič zredila in je bila pri G manjša panika in me je hotela dati kar na bolniško, pol sem se pa zdaj v mesecu in pol zredila za cca. 3,5 kg in me je sestra pri G "okregala" da tolk pa ne sme it gor vsak mesecuser posted image . Pol pa bodi pameten kaj je prav in kaj ne. Jem pa veliko oz. precej več kot pred nosečnostjo. Aja, štejem pa kg od pred nosečnosti in ne od prvega tehtanja pri G.

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   RE: Septemberke 2009
22.4.2009 11:45:34   
Lorian
Zdravo!
Punce hvala vam za čestitke user posted image  vsem pošiljam en objemček. Res nimam veliko časa zato vas preletim samo na brzino. No za statistiko bi dodala še tole
+ 10 kg. Trebuh pa tak, da me sprašujejo kdaj bom rodila?!
Sory nisem odebelila, me je sram...
Lep dan...

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
22.4.2009 12:08:20   
vn1983
Ej nosečke...kej mažete svoje velike -manj velike, male trebuščke?

Jaz to počnem že kar nekaj časa, ko sem res, ko bi žogico pojedla... mažem se pa kar z enim mlekom od Justa, ki sem ga že prej uporabljala.

Sem se že v prvi nosečnosti in to kar zgodaj začela, potem sem pa G vprašala, če lahko priporoča kakšno kremo, pa mi je odgovorila, da je važno, da je koža prožna, elastična in da je to lahko tut olivno ali pa mandljevo olje, samo da se maže, da koži pač pomagaš ohranjati čvrstost!

Sicer imam že po naravi zelo suho kožo, ampak le par sledi po prvi nosečnosti, tako da...mažite svoje bušije, punce!

Picabo, o shranjevanju matičnih celic sem razmišljala, samo res ne vem, al bi, al ne....Po eni strani se mi zdi to full cool ideja, spet po drugi se mi zdi pa brez veze komplicirat. Res še ne vem...Kaj mislite pa ostale user posted image ?

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
22.4.2009 12:51:16   
Anonimen
za mazanje bušijev je res najbolje mandljevo olje in tud za strije je super sam men se ne da k sm preveč lena pa moti me to da sm pol mastna k ribauser posted image

glede shranjevanje celic pa sva pri prvem razmišljala ampak k sva ugotovila kolk je cena sva lahko rekla ne hvala,tko da tudi v drugo bo takouser posted image

jaz se pa zdej zadnje dva dni spet počutim tko usrano zanič da je kr joj,zgaga me še zemr peče trebuh je tko tko,nič se mi ne da pa si morm lase umit obraz pa obraz umit da gredo mozolji stran pa ni da ni sam men se enostavno ne dauser posted image

(odgovor članu vn1983)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
22.4.2009 12:57:43   
baby blue
jst si bušija prsi rit in stegna mažem z babylove oljem in je super...  se pa namažem največkrat zvečer preden grem spat čeprav se mi ne da vsak dan mazat... sm kr malo površna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
22.4.2009 13:04:48   
Picabo
vn1983: trebušček dokaj pridno mažem že nekaj časa. Sem porabila že skoraj celo Loccittanovo (100% karitejevo maslo) kremo. To mi je priporočila prijateljica, saj se je pridno mazala in nima niti ene strije. Pa tudi mandljevo olje mora biti super! Treba je pazit, da kakšne kreme (parfumirane...) ne dajemo na kožo, ker gre 70 % vsega kar damo na kožo - direkt v kri. Tega se zavedajmo celo življenje, ne samo sedaj med nosečnostjo.

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

Neposredna povezava do sporočila: 4418
22.4.2009 13:11:05   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Najprej en sončen pozdravček!

In res HB, da je malo posijalo sonce.....jaz sem bila z energijo že kar v minusu....groza....danes pa je že malo bolje...ampak samo malo...
pri nas imamo norice norice in še enkrat norice.....komaj jih je prebolela ta večja pupa, je zbolel še mali in še možek,...oba sta prav ubogauser posted image

pa pa

Joj pazi, da ti ne zboliš... Jaz sem bila na začetku zelo v skrbeh, ker še sedaj ne vem ali sem prebolela norice ali ošpice (mami se ne spomni - jaz pa tudi ne). Čimprejšnje okrevanje želim!

Ja, sem že bila na infekcijski, da so me testirali...HB sem jih prebolela....pri meni tudi mami ni bila ziher....v otroškem kartonu pa tudi ni bilo zabeleženo, da sem jih prebolela....

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
22.4.2009 13:11:57   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!

zgaga me je pekla k pr norcihuser posted image

sej verjetno veš kako si pomagat...
no meni je vedno pomagal donatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
22.4.2009 13:13:47   
*kinnie*

pa kako hudiča se vam uspe zredit za samo tok mal

user posted image user posted image user posted image je se tud še nisem nič....je pa res, da imam še od prej zadosti kguser posted image

Prejšnjo nosečnost sem bila ultra pridna, mislim, da sem se zredila 6 kg,  mali je pa tehtal 4520g...upam, da bo tokrat tudi takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
22.4.2009 13:29:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

jutro!

zgaga me je pekla k pr norcihuser posted image

sej verjetno veš kako si pomagat...
no meni je vedno pomagal donatuser posted image

na žalost ne k karkol dam v usta je sam še slabi,tko da morm počakat da bo samo minilouser posted image
Madonca to tvoje dete je bilo pa težko,kaj si mela carski resz k drgač svaka ti častuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4422
22.4.2009 13:35:09   
*kinnie*
Larilu: ne nič ni bilo carskegauser posted image ....na srečo niti šivana nisem bila, pa je imel bučman obseg glave 38....mah res je bil lep porod, v eni urci fertik.... brez umetnih popadkov....čist spontano....upam, da bo tokrat tudi tako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
22.4.2009 13:42:43   
Anonimen
kaj niti šivana nisi bila al kaj?user posted image pa vrjamem da čš še enkrat tko it čez jauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4424
22.4.2009 13:53:50   
*kinnie*
ne nisem bila šivana....sem imela pri porodu eno super babico, ki se ja zares potrudilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?