Anonimen
|
dobro jutro! to jutro je res moje... še Urbanček lepo spi, tako da imam res občutek, da sem čisto sama. zunaj dežek, stanovanje se zrači, pospravljanje pa seveda sledi... malo kasneje. je šel partner po voziček, lupinico in še nekaj malenkosti za Urbančka in spotoma odpeljal Oskarja k mojim. da se malo odpočijem. Kasija, Blueeyes, OliveOyl,... koliko vas je, vas sploh ne morem vseh naštet! tudi jaz bi šla rada rodit... a je v soboto res mlaj? sobota se mi zdi tako čudovit dan za rojevanje. Drugače, OliveOyl, se mi zdi Brina čudovito ime. Ampak odločitev je povsem vaša. Ko se mi je rodila sestra, smo se z očetom in bratom usedli za mizo in izglasovali ime (vsak je napisal nekaj imen, potem pa smo dodajali točke,...) Mami je bila prepričana, da bo imela še enega fantiča in je imela ime pripravljeno samo zanj. Je pa res težko izbrati imena, ko jih je toliko,... in večina lepih. Pa pomisliš, da bo otrok imel ime celo življenje in da ga vseeno malo zaznamuje. Pri prvem sva midva imela izbrano ime Oskar že pred spočetjem, ko sva se pogovarjala o otrocih, je bil sinček vedno Oskar, hčer pa Tita. Priznam, da Tite ne bi več imela,... Oskar pa mi je še vedno fantastično ime. A ugotavljam, da jih je vedno več... mi je včasih prav čudno, ko pridem na igrišča in je vsaj kakšen Oskar še tam (pa so se "vsi" pritoževali, kakšno ime dajem svojemu otroku??) Lake, odlično za koncert... baje našim malčkom zelo paše klasična glasba. Sem si jo pri prvem stalno vrtela, ker je tudi mene pomirjala, zdaj pa nimam časa za to. Mi tišina in "naravni" zvoki tako zelo ugajajo. petrazg - letna karta se mi zdi super. Ker pri nas gremo več kot petkrat v ZOO in se nam tudi iz tega razloga splača. Mi je všeč, ker so končno prenovili kletko s šimpanzi. Ja, sedaj pa pospravljat! Moram malo nahraniti smetnjake! Vas še kaj preberem... če ne zvečer!
|