|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
23.4.2009 9:29:59   
lake
Ja sva se nekak pogodila z gradbincem, samo ni hotu spustit na mojo ceno. Očitno nisem dober pogajalc user posted image .
No zdej sm pa lačna zarad tistih slikic, si bom šla kr en čokolino narest.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
23.4.2009 9:30:10   
Kasija
Dobro jutro!

Še nisem prebrala za nazaj, se opravičujem. Sice pa itak ponavadi vse preberem, pa zmanjka časa za pisanje. Danes grem obratno pot in bom najprej napisala. Zjutraj mi je šel čep. Pa sem vesela, čeprav se probam brzdat in si dopovedat, da to nič ne pomeni. Samo prvič sem rodila 10 dni čez rok in je bilo mučno čakat, pa odpiranje s pomočjo tabletke. tega tokrat ne bi, res ne. Isto kot olive oly razmišljam, kaj moram še vse pospravit in pripravit preden rodim. Sicer pa dete še brca zelo živahno in ni popadkov, tako da samo čep nič ne pomeni.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
23.4.2009 9:33:41   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

blueeyes, nč se ne bi branla. Bi šla kr u kšno slaščičarno zdej
user posted image

ah tm ne morš uživat.. a ni bolj da si jo doma narediš... na kavču, noge u luft, relaksujočo muzko,...

dudica ah kaj ne morš kr tko v službo k njemu... kje pa dela.. a je pilot?? user posted image

lake čokolino.. si mi lušte naredla... jz grem tud jest ga mmmmmmmmmmm

kasija uuu, majčice pridne.... vse so v akciji

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
23.4.2009 9:36:39   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ja meni tudi Brina pa Tina.user posted image  Njemu je bolj Tina men pa Brina...
Miranda user posted image user posted image ..sva bila zadnjič v Lj.pa ena mamica pokliče hčerkico Miranda,moj pa takoj a si slišala kakšno dobro ime,bi me hmal pobralo od smeha..
upam,da nima kakšna Mirande doma,se opravičujem saj samo ime je,no...sam si ne predstavljam doma ene Mirande user posted image

Samo to pa res raje pazi. Ker midva sva se za starejšega pogovarjala o imenu in je moj začel govorit, da - kao ironično - bo pa  jaka, če ne bo druge. Najini fulll naj prijatelji, k na morje supaj hodimo, so dobili punčko. In jih vprašava, kaj bi bi bila, če bi bila fant - itak da jaak. Moj se je mislil v zemljo pogreznit user posted image . Meni je pa recimo Jakob všeč. No saj...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
23.4.2009 9:39:37   
petrazg
Kasija... super user posted image user posted image user posted image . Jst vem kako se zadnji dnevi vlečejo....

Modrokica midve sva pa najina tako dolgo prepričevali , da naj notri ostaneta, da bosta zdej še kar čakala in pokazala svojo voljouser posted image ... Meni so vsi govorili, da naj zdržimo vsaj do 35 tedna, pa odprta sem že 3 tedne, zmehčano je vse že nekaj časa... meni pa nič, ok kaj me špikne in tudi gibljiva nisem 100% ampak vseeno...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
23.4.2009 9:41:33   
FLASK_A
Ojla, babuškeuser posted image Kaj je zdaj to, ste kar vse tukajuser posted image

Jaz sem pa zdajle burek snedla, zdej pa razmišljam kaj naj delam... Kar tako čakat popadke je čist neplodno, ker bom očitno še cel mesec s tem trebuhom strašilauser posted image

Aja, tisto od včeraj, sem mojega vprašala kako razmišlja- a bo šel na tisto dirko ali ne. Pa je rekel, da se bo prijavil, pol bo pa videl. Da če rodim recimo v ponedeljek, da bo čist super. Ker dirka je v petek, jaz pridem v četrtek domov iz P in on komot lahko gre. In zdej sem ziher edina, ki ji je to čudno, aneuser posted image

Blueyes, kako si pa to dobro pripravilauser posted image Še dobro, da sem včeraj pekla in si grem takoj trebušček potolažituser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
23.4.2009 9:43:24   
FLASK_A
Ooo, Kasija, še ena, ki ji je šel čepuser posted image user posted image user posted image Zdaj se pa lahko z Olivco v duetu pripravljata na skorajšnji odhoduser posted image Kva sem vam foušuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
23.4.2009 9:50:56   
Blueeyes
ja res je petrazg sva mele lažne alarme, zdej jih bomo pa na silo vn spravljali user posted image

FLASK_A dober tek... kaj si pa pekla včeri?

mene se loteva hud glavobol... tko da končujem z dopisovanjem po računalniku, pa gem mal ležat če bo kej boljš... pridem pol nazaj

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
23.4.2009 9:55:07   
FLASK_A
Blueyes, temno pecivo prelito z vanilijevim pudingom, smetano in posuto s kakavomuser posted image

Osnovni recept je tale; KLIK, jaz sem ga pa kar dobro dodelala in obdelala samauser posted image In je NJAMIIII!!! Pa čist simpl za narest, mislim da ti vzame pol urce dela...

Pa upam, da te glava kmalu neha boletuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
23.4.2009 9:57:25   
Anonimen
dobro jutro!

user posted image

to jutro je res moje... še Urbanček lepo spi, tako da imam res občutek, da sem čisto sama. zunaj dežek, stanovanje se zrači, pospravljanje pa seveda sledi... malo kasneje.

je šel partner po voziček, lupinico in še nekaj malenkosti za Urbančka in spotoma odpeljal Oskarja k mojim. da se malo odpočijem.

Kasija, Blueeyes, OliveOyl,... koliko vas je, vas sploh ne morem vseh naštet! tudi jaz bi šla rada rodit... a je v soboto res mlaj? sobota se mi zdi tako čudovit dan za rojevanje.

Drugače, OliveOyl, se mi zdi Brina čudovito ime. Ampak odločitev je povsem vaša.
Ko se mi je rodila sestra, smo se z očetom in bratom usedli za mizo in izglasovali ime (vsak je napisal nekaj imen, potem pa smo dodajali točke,...) Mami je bila prepričana, da bo imela še enega fantiča in je imela ime pripravljeno samo zanj.
Je pa res težko izbrati imena, ko jih je toliko,... in večina lepih. Pa pomisliš, da bo otrok imel ime celo življenje in da ga vseeno malo zaznamuje.
Pri prvem sva midva imela izbrano ime Oskar že pred spočetjem, ko sva se pogovarjala o otrocih, je bil sinček vedno Oskar, hčer pa Tita. Priznam, da Tite ne bi več imela,... Oskar pa mi je še vedno fantastično ime. A ugotavljam, da jih je vedno več... mi je včasih prav čudno, ko pridem na igrišča in je vsaj kakšen Oskar še tam (pa so se "vsi" pritoževali, kakšno ime dajem svojemu otroku??)

Lake, odlično za koncert... baje našim malčkom zelo paše klasična glasba. Sem si jo pri prvem stalno vrtela, ker je tudi mene pomirjala, zdaj pa nimam časa za to. Mi tišina in "naravni" zvoki tako zelo ugajajo.

petrazg - letna karta se mi zdi super. Ker pri nas gremo več kot petkrat v ZOO in se nam tudi iz tega razloga splača. Mi je všeč, ker so končno prenovili kletko s šimpanzi.

Ja, sedaj pa pospravljat! Moram malo nahraniti smetnjake!user posted image
user posted image

Vas še kaj preberem... če ne zvečer!

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
23.4.2009 9:59:02   
lananai
Pozdravljene! Jst sem tudi še tuki, če ste me slučajno pogrešale. Samo ne javljam se ravno tko pogosto...Dejmo resno otvorit sezono majčic! Z mojim user posted image sva zmenjena, naj še do maja počaka, potem ima pa prosto pot. Moj je itak že ves nestrpen. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
23.4.2009 10:01:40   
lananai
k.tja, dobro jutro! Tebe je pa prav čudno zjutraj brati, ker si ponavadi zvečer z nami... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
23.4.2009 10:04:16   
lananai
Še eno vprašanje... Moj je nekje prebral, da lahko srček user posted image slišiš tudi s prostim ušesom, če daš uho na trebuh. In je to sprobal kak dan nazaj. Pravi, da se ful lepo sliši. user posted image Je katera mogoče probala? Jst sem kar malo fouš, ker svojega ušesa pač ne morem gor na trebuh dat... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
23.4.2009 10:07:45   
KatMat
no spet dobro jutro...sem se malo zadremala pa me je tamala zbrcala iz postelje...vse me boli...sedim kar na dveh stolih na siroko kolikor se da...moja postelja postaja neprepoznavna,okoli in okoli se nabira hrana da mi ni treba hodit ponjo ker me tok vse boli da bom znorela...pa spika tud...

a se da keri šmirglat??mogoce mi bo pa lake posodla kaksnega fajn delovca...šmirglam posteljo ze dva dni pa ni in ni konca

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
23.4.2009 10:07:58   
petrazg
To prvič slišim Lananai. Bomo danes zvečer poskusili kaj lahko dragi sliši. Midva še velikokrat prižgeva AS in poslušava najinega malčka user posted image No, jaz še kdaj goljufam, ga še čez dan poslušam par sekund...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
23.4.2009 10:09:25   
KatMat
drugac pa zenske...ajmo-zdej ze lahko zacnemo kera je na vrsti za rodit??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
23.4.2009 10:11:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Maj čakamo, kaj ne vešuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
23.4.2009 10:13:32   
gala
Dober dan punce!
Da se vam še jaz malo javim... Saj vas dokaj redno berem, ampak ko pridem do konca čveka, sem navadno že preveč utrujena, da bi še kaj pisala.
Vidim da se vse po malem pripravljamo, nekatere bolj in nekatere manj. Olive, ti imaš tri dni za mano rok - sem gledala da te moram v Postojni najti,ker greva obe tja, zdaj pa kaže, da me boš prehitela. Ti privoščim, tako kot vsem ostalim, ki ste že pripravljene.
Tudi meni trebuh vseskozi trdeva, pa krče imam, večinoma ponoči, trebuh ima obseg 118 cm, mali raste kot tavelik, če je imel 14 dni nazaj 3300, si raje ne predstavljam, kakšen bo šel ven.
V torek sem cel dan ležala, vstala sem le zato, da sem šla jest, nato pa nazaj ležat, ponoči sem imela krče in se že veselila, da bo pa mogoče treba iti, potem pa je bil le lažni alarm user posted image . Včeraj me je znanec vprašal, kaj kej počnem, pa sem rekla, da dneve odštevamuser posted image user posted image user posted image .
Torba je že skoraj pripravljena, cunje za Manco pa so tako, kot pravi Olive - v omari na eni strani za vrtec ter zraven napisano, kaj je kaj. Tile moški se z njimi res ne znajdejo  preveč.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
23.4.2009 10:15:31   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Še eno vprašanje... Moj je nekje prebral, da lahko srček user posted image slišiš tudi s prostim ušesom, če daš uho na trebuh. In je to sprobal kak dan nazaj. Pravi, da se ful lepo sliši. user posted image Je katera mogoče probala? Jst sem kar malo fouš, ker svojega ušesa pač ne morem gor na trebuh dat... user posted image

To je meni rekla tudi moja ginekologinja. Ampak še nisva poskusla...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
23.4.2009 10:16:00   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Maj čakamo, kaj ne vešuser posted image

ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
23.4.2009 10:19:15   
petrazg
Punce ne preveč čakat... Bo maja takšna gneča v porodnišnicah, da bo joj.  user posted image Bomo po hodnikih ležale... Tiste, ki imajo rok tam do 3.5. kar naj počasi grejo user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
23.4.2009 10:24:09   
lake
Jst srček poslušam z stetoskopom, morm mojmu rečt da naj proba če se ga s prostim ušesom tud sliš.

KatMat: Komot ti posodm kakšnega delavca, samo se ne splača, ker so tko počasni, da boš ti zihr trikrat prej končala kot oni. user posted image

Tud kuhinje se mi neda pospravt. Pa pojstle tud ne. Najboljš da en redbull spijem, bom vse pospravla, pol pa šla verjetn še rodit od preveč kofeinauser posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
23.4.2009 10:25:16   
pokica_
Ja halo čveke!

Mi smo ustali,...sj bi še spala, če me tel. nebi zbudouser posted image  Ko je pa tako lepo vreme za dremež in spanec...dežuser posted image .  Spala sem super, ne morem verjet da mi je uspelo.
Nič, moram vas it brat za nazaj, da pridem na zeleno vejo in se vključim v debato!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
23.4.2009 10:28:09   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst srček poslušam z stetoskopom, morm mojmu rečt da naj proba če se ga s prostim ušesom tud sliš.

KatMat: Komot ti posodm kakšnega delavca, samo se ne splača, ker so tko počasni, da boš ti zihr trikrat prej končala kot oni. user posted image

Tud kuhinje se mi neda pospravt. Pa pojstle tud ne. Najboljš da en redbull spijem, bom vse pospravla, pol pa šla verjetn še rodit od preveč kofeinauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
23.4.2009 10:28:51   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Mi smo ustali,...sj bi še spala, če me tel. nebi zbudouser posted image   

pr men je blo isto...pol me pa se tamala slisi in je konc lustnga

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?