Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 8:48:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes baje se ti lahko tud pred prodom šele izloči.. tko da ni nujno da se ti že prej... sej mogoče se pa men al pa keri drugi že je, samo ne vemo.. jz ne gledam skoz v wc k grem scat kva poščijem jah no sej tud jaz ne pogledam v wc kva je ven padlo... ...drugač mam ful ene sluzi rumenkaste da mam kar mokre hlačke... ... pa zdej me spet neki ščipa... olive jaz sm ga vprašala če mu naštimam za 5 dni za oblečt zjutri pa je reku da bo že...sej se znajde...itak je pa brezveze pripravljat ker ne veš kolkrat se bo umazal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 8:49:00
|
|
|
|
OliveOyl
|
Men je taprvič voda odtekla,drugič popadki,zdaj pa ne vem kaj bo..mogoče mi je čep stran padu...sam kakor se poznam bom šla sigurno čez rok rodit. cveki mene grlo že tri tedne boli pa zob tudi.pa sam halse jem une ta črne,zobek si pa s Tantum verde tekočino spiram pa je en dan boljše en dan slabše...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 8:51:30
|
|
|
|
petrazg
|
OLiva, a veš da ta tvoj predlog sploh ni slab Samo bi morala narediti drugačen razpored po omari. Sem pa razmišljala, da če mi uspe do datuma cr vztrajati, jima bom kupčke vsaj za v vrtec pripravila. Nekaj časa bosta pa tako pri moji mamici in bo mali skoz doma... Joj... komaj čakam, da dobimo še enega pikeca...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 8:52:22
|
|
|
|
OliveOyl
|
Daj dudi pejd že rodit,pa hitro nazaj pridi. Grem mal do spalnice pogledat,ve pejte pa v Rim papeža obiskat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 8:55:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Daj dudi pejd že rodit,pa hitro nazaj pridi. Grem mal do spalnice pogledat,ve pejte pa v Rim papeža obiskat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 8:55:42
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg OLiva, a veš da ta tvoj predlog sploh ni slab Samo bi morala narediti drugačen razpored po omari. Sem pa razmišljala, da če mi uspe do datuma cr vztrajati, jima bom kupčke vsaj za v vrtec pripravila. Nekaj časa bosta pa tako pri moji mamici in bo mali skoz doma... Joj... komaj čakam, da dobimo še enega pikeca... Jaz imam kot v trgovini...vse je ločeno,edin spodnje hlačke nogavičke pa sp.majčke je vseeno katere vzame. drugo je pa ločeno,eno sam za doma eno pa za v vrtec,lih tako čevlji.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 8:56:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
Zdaj pa grem... pa pa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:00:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Daj dudi pejd že rodit,pa hitro nazaj pridi. jp, dej že odpri uradno začetno majčevsko sezono, da ti bomo lahko ostale pol sledile... a ne vidiš da te čakamo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:04:35
|
|
|
|
majuška10
|
dobro jutro! upam da ste dobro spale moje majčice! jaz namreč nisem spet nespčnost! sem mislila da mi bo kolke vrglo narazen! ful me boli. tak pritisk čutim navzven, a ima še katera te težave? drugače pa spet depresija od vremena a ne!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:07:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Daj dudi pejd že rodit,pa hitro nazaj pridi. jp, dej že odpri uradno začetno majčevsko sezono, da ti bomo lahko ostale pol sledile... a ne vidiš da te čakamo jaz bi jo že odprla če bi blo od mene odvisno....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:09:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Daj dudi pejd že rodit,pa hitro nazaj pridi. jp, dej že odpri uradno začetno majčevsko sezono, da ti bomo lahko ostale pol sledile... a ne vidiš da te čakamo jaz bi jo že odprla če bi blo od mene odvisno.... sej je.. pejt mal rožice nabirat, štihat, pleskat bajto, skakat s kolebnico, vozt se s kolesom,... da jo malo vzpodbudiš
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:11:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 dobro jutro! upam da ste dobro spale moje majčice! jaz namreč nisem spet nespčnost! sem mislila da mi bo kolke vrglo narazen! ful me boli. tak pritisk čutim navzven, a ima še katera te težave? drugače pa spet depresija od vremena a ne! ja mislim da sae vse nekako spopadamo s podobnimi težavami.. vsaj jz... jz mam tud občutek da mi bo kolke in vse stalo vn vrgl... me tko prtiska da je že kr moteče... ah depresije pa nimam zarad vremena - sej bo jutri boljše...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:12:25
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Daj dudi pejd že rodit,pa hitro nazaj pridi. jp, dej že odpri uradno začetno majčevsko sezono, da ti bomo lahko ostale pol sledile... a ne vidiš da te čakamo jaz bi jo že odprla če bi blo od mene odvisno.... sej je.. pejt mal rožice nabirat, štihat, pleskat bajto, skakat s kolebnico, vozt se s kolesom,... da jo malo vzpodbudiš Al pa po stopnicah gor in dol, potem v vročo kopel, potem se še pa dragemu stiskat....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:13:49
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 dobro jutro! upam da ste dobro spale moje majčice! jaz namreč nisem spet nespčnost! sem mislila da mi bo kolke vrglo narazen! ful me boli. tak pritisk čutim navzven, a ima še katera te težave? drugače pa spet depresija od vremena a ne! Majuška mislim, da smo vse kar na istem... vse nekaj boli, tišči... smo preveč neučakane, a ne?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:14:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Daj dudi pejd že rodit,pa hitro nazaj pridi. jp, dej že odpri uradno začetno majčevsko sezono, da ti bomo lahko ostale pol sledile... a ne vidiš da te čakamo jaz bi jo že odprla če bi blo od mene odvisno.... sej je.. pejt mal rožice nabirat, štihat, pleskat bajto, skakat s kolebnico, vozt se s kolesom,... da jo malo vzpodbudiš Al pa po stopnicah gor in dol, potem v vročo kopel, potem se še pa dragemu stiskat.... jp, pa še kakšno špago nared, da se vse skup mal zmehča in boš lažje rodila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:15:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 dobro jutro! upam da ste dobro spale moje majčice! jaz namreč nisem spet nespčnost! sem mislila da mi bo kolke vrglo narazen! ful me boli. tak pritisk čutim navzven, a ima še katera te težave? drugače pa spet depresija od vremena a ne! Majuška mislim, da smo vse kar na istem... vse nekaj boli, tišči... smo preveč neučakane, a ne? vse bi že rade stiskale naše z-majčke, pol smo pa še tok bolj neučakane, pa nas vse moti in boli
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:19:23
|
|
|
|
Dudica1
|
nimam stopnic nimam dragega je v službi...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:19:54
|
|
|
|
majuška10
|
ja res je ta neučakanost tudi dela svoje, pa jamramo kar tja v tri dni! sam neprespane noči pa tudi delajo svoje! zdej bom pa čez dan vsa smotana!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:19:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
za lepši dan k je zunaj dežek
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:20:05
|
|
|
|
lake
|
Pozdravljene! Sm vas pol ure brala za nazaj. Včeri me je dragi pelu na en klasičen koncert, sej je blo lepo, samo sm komej zdržala. Bi mogla ležalnik sabo vzet. . Je bla pa ful pridna, čist prmer, se vid da se mami tud ukvarja z glasbo . Ampak ko smo pa domov pršli, je bil pa žur do enih zjutri, zdej je pa očitno zmatrana, ker se nč kej dosz ne premika. Ja dejmo odpret sezono, jst sm za. Pa ta depresiven vreme, vedno bolj dežuje. Pejmo kr rodit, sej itak nimamo druzga za počet.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:20:49
|
|
|
|
Dudica1
|
uf še dobr da sm glihkar pojedla en kornet...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:20:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 nimam stopnic nimam dragega je v službi... kr zgovarjaj se.. zihr mam kakšna soseda stopnice... lahko pa dagega obiščeš kot presenečenje v službi za malco
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:23:03
|
|
|
|
petrazg
|
Lake, kako si zrihtala z gradbinci? Si jim povedala svoje? O,, MOdrokica kakšne lušte mi delaš... lumpa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:23:09
|
|
|
|
majuška10
|
blueeyes, nč se ne bi branla. Bi šla kr u kšno slaščičarno zdej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 9:24:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 nimam stopnic nimam dragega je v službi... kr zgovarjaj se.. zihr mam kakšna soseda stopnice... lahko pa dagega obiščeš kot presenečenje v službi za malco hehe...ma tako službo da ne morem tako uletit kvečjemu on lahko pride...hehe ma sej bo ...zdej grem še mal na kavč k se mi spi pol pa v akcijo pospravljanje in pol da grem zvečer...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?