Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 12:38:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no evo mene kruhek pečen, v šoping sem tud šla in nabavla vse kar rabim no kosilo je tudi že kuhano in pojedla sva tud pa bajta zglancana, uf že dolg ni bla tojk čista jz mam v omari tud vse ločeno cujne za doma so čist posebi kot cujne za v vrtec ali pa za lepo drugač bi moj možek ga fanta obleku cujne k so za doma za lepo in cujne za lepo za doma dobr da bo tašča doma da bo ona fanta oblačla al pa vsaj opozarjala mojga možeka kako naj sina obleče za kakšno priložnost , ker moj mož je tak da nič ne gleda in sem mu mogla v eno omaro zložt cujne za doma in v drugo omaro cujne za lepo, napr: od 20 majc za lepo ima samo še eno mi je ta dec vse zasvinjal ma sej pr men se tud že cel teden vleče ta grlo sam je iz dneva v dan slabi, tak da se zna zgodit da bom spet brez glasu pol bojo pa okol mene vsi mel žurko sploh pa mož jz mam tud v omari ločene cunje za doma in cunje za vn... tko mi ni treba pol brskat k kej iščem... ampak z grlom pa res nimaš sreče... upam da se čim prej pocajtaš...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 12:38:24
|
|
|
|
lake
|
Mi je ratal rit dvignt in pospravt po bajti, zdej morm pa samo še zlikat, pa smo zmagal, in to brez red bulla. Ga bom pršparala za gnečo na Zaloški . Za kosilo nimam pojma kaj bomo jedl, najboljš da greva kam ven. Mogoče bova šla v Logatec, v Gracio, ploščice gledat. Tiste ki ste iz Logatca, a je tam kakšna dobra gostilna.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 12:39:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi je ratal rit dvignt in pospravt po bajti, zdej morm pa samo še zlikat, pa smo zmagal, in to brez red bulla. Ga bom pršparala za gnečo na Zaloški . Za kosilo nimam pojma kaj bomo jedl, najboljš da greva kam ven. Mogoče bova šla v Logatec, v Gracio, ploščice gledat. Tiste ki ste iz Logatca, a je tam kakšna dobra gostilna. ooo spet hrana na vidiku
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 12:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi je ratal rit dvignt in pospravt po bajti, zdej morm pa samo še zlikat, pa smo zmagal, in to brez red bulla. Ga bom pršparala za gnečo na Zaloški . Za kosilo nimam pojma kaj bomo jedl, najboljš da greva kam ven. Mogoče bova šla v Logatec, v Gracio, ploščice gledat. Tiste ki ste iz Logatca, a je tam kakšna dobra gostilna. jz mam tud sam še za zlikat sam to bom pa jutri k mam ful cujn obešenih k bojo jutri suhe ja tle v logatcu je da bi rekla dobra gostilna: pr žlaht (nova gostilna ob glavni cesti, nisem bla še not sam baje majo dobro hrano), zvonček ( imajo vse tud pice, ni slaba je pa mal odmaknjena od glavne ceste in ima bolj domač priokus), baron (tud ni slaba gostilna bolj domača pa kuharco poznam pa res dober naredi, vsaj za moj okus), potem pa so še picerije (bolero, krištof,) aja pa pozabila sem restavracijo v zapolju (nisem še jedla pr njih sam tam pa pravjo da moraš res it probat, baje je ful dober , je pa una k greš iz vrhnike proti logatcu) no tojk če se pa še kaj spolnem pa ti napišem, al pa sam upraš, pa ti povem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 12:47:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi je ratal rit dvignt in pospravt po bajti, zdej morm pa samo še zlikat, pa smo zmagal, in to brez red bulla. Ga bom pršparala za gnečo na Zaloški . Za kosilo nimam pojma kaj bomo jedl, najboljš da greva kam ven. Mogoče bova šla v Logatec, v Gracio, ploščice gledat. Tiste ki ste iz Logatca, a je tam kakšna dobra gostilna. jz mam tud sam še za zlikat sam to bom pa jutri k mam ful cujn obešenih k bojo jutri suhe ja tle v logatcu je da bi rekla dobra gostilna: pr žlaht (nova gostilna ob glavni cesti, nisem bla še not sam baje majo dobro hrano), zvonček ( imajo vse tud pice, ni slaba je pa mal odmaknjena od glavne ceste in ima bolj domač priokus), baron (tud ni slaba gostilna bolj domača pa kuharco poznam pa res dober naredi, vsaj za moj okus), potem pa so še picerije (bolero, krištof,) aja pa pozabila sem restavracijo v zapolju (nisem še jedla pr njih sam tam pa pravjo da moraš res it probat, baje je ful dober , je pa una k greš iz vrhnike proti logatcu) no tojk če se pa še kaj spolnem pa ti napišem, al pa sam upraš, pa ti povem uf, to pa si napisala za cel Logatec... vidim da je treba tja pridt na kosilce... ne pa po te bedni Ljubljani
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 12:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jz tud upam da se mi grlo pocajta ker glih na tablete pa ne bi rada prešla, nazadnje ko je blo takole da me je grlo bolelo sem ostala brez glasu cc: tri tedne, sem prov trpela moj možek je pa užival
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 12:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi je ratal rit dvignt in pospravt po bajti, zdej morm pa samo še zlikat, pa smo zmagal, in to brez red bulla. Ga bom pršparala za gnečo na Zaloški . Za kosilo nimam pojma kaj bomo jedl, najboljš da greva kam ven. Mogoče bova šla v Logatec, v Gracio, ploščice gledat. Tiste ki ste iz Logatca, a je tam kakšna dobra gostilna. jz mam tud sam še za zlikat sam to bom pa jutri k mam ful cujn obešenih k bojo jutri suhe ja tle v logatcu je da bi rekla dobra gostilna: pr žlaht (nova gostilna ob glavni cesti, nisem bla še not sam baje majo dobro hrano), zvonček ( imajo vse tud pice, ni slaba je pa mal odmaknjena od glavne ceste in ima bolj domač priokus), baron (tud ni slaba gostilna bolj domača pa kuharco poznam pa res dober naredi, vsaj za moj okus), potem pa so še picerije (bolero, krištof,) aja pa pozabila sem restavracijo v zapolju (nisem še jedla pr njih sam tam pa pravjo da moraš res it probat, baje je ful dober , je pa una k greš iz vrhnike proti logatcu) no tojk če se pa še kaj spolnem pa ti napišem, al pa sam upraš, pa ti povem uf, to pa si napisala za cel Logatec... vidim da je treba tja pridt na kosilce... ne pa po te bedni Ljubljani pa še ceneje je kot v ljubljani pa pr treh kostanjih gostilno sem še pozabila sam ne vem kako majo tam k še nikol nisem bla tm not pa pred kratkim so jo spet odprli ja veš modrookica sem prvotno gostinka in sem tukaj v logatcu že marskje delala in poznam ljudi, ker sem ena redkih v logatcu k ima končano gostinsko šolo, sam mene ne vleče več za šank k je premal zaslužka pa nikol nisi frej, tako da sem s trgovsko kr mal pridobila k sem vsaj vsako drugo nedeljo frej, ko bo pa še ekonomska pod streho bom pa mogoče dobila tako službo da bom mela vikend frej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 12:54:59
|
|
|
|
lake
|
Cveka hvala, bova res probala tm neki it pojest, ker po Ljubljani je gužva. Sam prašanje če bo mojmu ratal mal prej končat. Sej jst bom pomoje tud jutr likala, čepriv vem da se mi tud jutr ne bo dal . Bomo kr zmečkani okol hodil.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 12:55:33
|
|
|
|
pokica_
|
Tako, pa sem zlikala, pospravla stanovanje, pa še kruh omesila in vmes še celo 15min ležala z dvignjenimi tačkami. Zdaj se pa čem prisilit da grem tele cotike sortirat, kaj bo za zdaj, kaj bo za kasneje, ko bo malo večji. Pa študiram kaj bi kuhala danes, pa ne dobim ideje....kaj bote kuhale babe? FLASK_A a tvoj je tak že od vsega začetka, da kar si pač vbije v glavo mora bit po njegovo, al kako? Ma moj je na začetku najine zveze hotu marsikaj, pa sem kar vse po regelcih uredila,...oz. da se zdaj nebo tako hudo slišalo...pač moj je zelo dovzeten za prijazen pogovor in pol je še 2 dni tuhtal o pogovoru in končno prišel do spoznanja, da le imam prav. Ampak zdaj pa točno ve kaj pričakujem od njega . Včasih moški rabijo samo da jim oči odpreš in postaviš meje...kot majhnim otrokom . No upam da bosta rešla...mogoče pa le nebo še šla takoj rodit ;) k.tja si pospravla že omaro? buterffly držim pesti da vam uspe vse pravočasno poštimat! Bluue čestitke sodelavki za pupiko! Olivica, pr nas je tako, da vsakič ko sesam, to je 1x tedensko posesam še pod postlo in pomijem tud....tega me je moj lubi naučil...hihi! Drgač se to meni nebi dalo vsakič tam plezat spod.. Ma nimaš kaj...red pr hiši...naj se zna kdo je gazda . Ehhh stola pa še kar ni...je še v škatli! Mogoče se bo pa sam skušal sestavit, kot v čudežni risanki! Pa dober tek pr kosilu! Cveki si pa bla spet pridna danes! Pa naj ti grlo še naprej služi.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 23.4.2009 12:57:30 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 12:58:28
|
|
|
|
pokica_
|
Punce, kaj pa pediatre že imate kaj izbrane...tiste ko še nimate otrok mislim?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:01:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi je ratal rit dvignt in pospravt po bajti, zdej morm pa samo še zlikat, pa smo zmagal, in to brez red bulla. Ga bom pršparala za gnečo na Zaloški . Za kosilo nimam pojma kaj bomo jedl, najboljš da greva kam ven. Mogoče bova šla v Logatec, v Gracio, ploščice gledat. Tiste ki ste iz Logatca, a je tam kakšna dobra gostilna. jz mam tud sam še za zlikat sam to bom pa jutri k mam ful cujn obešenih k bojo jutri suhe ja tle v logatcu je da bi rekla dobra gostilna: pr žlaht (nova gostilna ob glavni cesti, nisem bla še not sam baje majo dobro hrano), zvonček ( imajo vse tud pice, ni slaba je pa mal odmaknjena od glavne ceste in ima bolj domač priokus), baron (tud ni slaba gostilna bolj domača pa kuharco poznam pa res dober naredi, vsaj za moj okus), potem pa so še picerije (bolero, krištof,) aja pa pozabila sem restavracijo v zapolju (nisem še jedla pr njih sam tam pa pravjo da moraš res it probat, baje je ful dober , je pa una k greš iz vrhnike proti logatcu) no tojk če se pa še kaj spolnem pa ti napišem, al pa sam upraš, pa ti povem uf, to pa si napisala za cel Logatec... vidim da je treba tja pridt na kosilce... ne pa po te bedni Ljubljani pa še ceneje je kot v ljubljani pa pr treh kostanjih gostilno sem še pozabila sam ne vem kako majo tam k še nikol nisem bla tm not pa pred kratkim so jo spet odprli ja veš modrookica sem prvotno gostinka in sem tukaj v logatcu že marskje delala in poznam ljudi, ker sem ena redkih v logatcu k ima končano gostinsko šolo, sam mene ne vleče več za šank k je premal zaslužka pa nikol nisi frej, tako da sem s trgovsko kr mal pridobila k sem vsaj vsako drugo nedeljo frej, ko bo pa še ekonomska pod streho bom pa mogoče dobila tako službo da bom mela vikend frej to pa itak... sej je povsod cenej kot v ljubljani... aha, zato tok gostiln poznaš... sem se pa že mal ustrašla da ni kej druzga.. super tole za šole... da dobri poti si
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:02:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Bluue čestitke sodelavki za pupiko! bom... k bova spet govorile.. drgač pa nas je brala tukej, samo nikol ni nč napisala..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:16:05
|
|
|
|
Tanja_
|
Zdravo babuške! Sem vas pršla malo pogledat in prebrat, pa je trajal več kot pol ure, da sm na zeleno vejo pršla Skratka, danes sem nabavila vse oblekce za Joj, kake lepe stvari majo. Sem najprej 10 minut samo stala v BC in se kulirala, ker ko sem videla vse une cotike, lepe za popi..., sm čist pozabla, kaj vse sploh rabim No, tko da zdej bomo pa res čez praznike vse oprali, sobo pripravili, tapete po praznikih, pol nej pa pride. Aja, dudi in vse ostale, ki bi rade šle rodit- poskuste z ricinusovim oljem? No, vas še kej preberem kasneje! Čavči!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ja je treba neki narest k sem prej zabušavala, sem prehitro denar zavohala zdej pa ob delu šolo delam tako da trgovsko sem končala, letos pa sem misenla ekonomsko pa je blo preveč problemov zarad nosečnosti tako da sem se izpisala in bom drugo šolsko leto začela, in upam da bom tistih 18 izpitov hitro končala pol pa če bo dnar pr bajt grem pa na fax
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
tanja super, za cotike, no a vidiš da se da pr nas je določen pediater k ima čez dojenčke tako da na žalost ne morem nič izbirat, je kr določen
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
kukuc kam ste šle
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:32:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nč pol grem pa tud jes, k bom tako in tako mogla it kmal po sinka v vrtec, se pišemo pol k pridem iz vrtca
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:34:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Blueyes, čestitke za pupiko Pokica, saj ni tako hudo... Pač ima svoje mišljenje, samo če ga vedno spodbijam (pač ima malokrat prav ), potem se počuti že ko v kletki. Pa ga na lep način vprašam, kako razmišlja, pa še zdaj včasih vidim, da mu možgančki včasih ne služijo preveč dobro Eh, sam da se imamo radi ane :) Pa itak ne bo šel na dirko, če želi mir v družini, hehehehehe! Punce, lepo čvekajte! Jaz grem pod tuš, pa na CTG (prvič ga imam danes ), mal v šoping, pa se tipkamo zvečer.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:35:03
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 tanja super, za cotike, no a vidiš da se da pr nas je določen pediater k ima čez dojenčke tako da na žalost ne morem nič izbirat, je kr določen Aja, ja to pa ni glih fajn ane Full glupo. Nč, grem jaz cotike sortirat pa kruh dat pečt...bo fino dišalo po stanovanju! Za današnje kosilo pa še kar nisem dobla ideje kura!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:36:14
|
|
|
|
pokica_
|
Super Flaska,...saj boš ga že poštimala, če boš hotla, ane . Pa srečno na CTGju in pregledu!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:49:14
|
|
|
|
petra a
|
no, lepa reč...sem bila prepričana da bomo 7.15 že na 5.delu majčic blue-zapolje v logatcu ne priporočam, ne pice, ne druge hrane...no, vsaj meni ni dobro za jest tam naslednji pregled imam 30.04. (če sem si prav zapomnila-mora bit četrtek) danes ko sem bila na pregledu je klicala ena majčica, ki je imela rok 6.05., pa je že rodila, a je to kera od kle gor?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:53:16
|
|
|
|
petra a
|
ne, nobena ni prijavljena za pod 6.5.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 13:56:50
|
|
|
|
lananai
|
butterfly, držim pesti, da vam uspe s stanovanjem! pokica_, za pediatra nimam pojma. Sem na novo priseljena, tko da niti ne poznam. Bo treba malo povprašat... FLASK_A, čestitke za prvi CTG - poročaj!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 14:02:34
|
|
|
|
zoja10
|
cveka a napišeš še enkrat ime oz link unga peciva k ga s kuhavnico preluknjaš pol pa puding not vlivaš? .... mi je dougcajt..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 23.4.2009 14:28:48
|
|
|
|
KatMat
|
se dva dni pa zacnem porodnisko!!!juhu!!! danes bom skuhala ene zrezke pa krompircek..pa se malo solatke mi je ostalo zelene pa bom dodala se fizolcek za strelat zvecer... sem mislila da boste nacvekale ze 5 del pa ni tako...kaj je z nami...vec kot smo doma manj se beremo!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?