|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
23.4.2009 12:38:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no evo mene

kruhek pečen, v šoping sem tud šla in nabavla vse kar rabimuser posted image no kosilo je tudi že kuhano in pojedla sva tuduser posted image pa bajta zglancana, uf že dolg ni bla tojk čistauser posted image user posted image

jz mam v omari tud vse ločeno cujne za doma so čist posebi kot cujne za v vrtec ali pa za lepouser posted image drugač bi moj možek ga fanta obleku cujne k so za doma za lepo in cujne za lepo za domauser posted image dobr da bo tašča doma da bo ona fanta oblačla al pa vsaj opozarjala mojga možeka kako naj sina obleče za kakšno priložnostuser posted image , ker moj mož je tak da nič ne gleda in sem mu mogla v eno omaro zložt cujne za doma in v drugo omaro cujne za lepo, napr: od 20 majc za lepo ima samo še eno mi je ta dec vse zasvinjaluser posted image

ma sej pr men  se tud že cel teden vleče ta grlo sam je iz dneva v dan slabi, tak da se zna zgodit da bom spet brez glasuuser posted image pol bojo pa okol mene vsi mel žurkouser posted image user posted image user posted image sploh pa možuser posted image

jz mam tud v omari ločene cunje za doma in cunje za vn... tko mi ni treba pol brskat k kej iščem... ampak z grlom pa res nimaš sreče...  upam da se čim prej pocajtaš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
23.4.2009 12:38:24   
lake
Mi je ratal rit dvignt in pospravt po bajti, zdej morm pa samo še zlikat, pa smo zmagal, in to brez red bulla. Ga bom pršparala za gnečo na Zaloški user posted image user posted image .

Za kosilo nimam pojma kaj bomo jedl, najboljš da greva kam ven. Mogoče bova šla v Logatec, v Gracio,  ploščice gledat. Tiste ki ste iz Logatca, a je tam kakšna dobra gostilna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
23.4.2009 12:39:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mi je ratal rit dvignt in pospravt po bajti, zdej morm pa samo še zlikat, pa smo zmagal, in to brez red bulla. Ga bom pršparala za gnečo na Zaloški user posted image user posted image .

Za kosilo nimam pojma kaj bomo jedl, najboljš da greva kam ven. Mogoče bova šla v Logatec, v Gracio,  ploščice gledat. Tiste ki ste iz Logatca, a je tam kakšna dobra gostilna.

ooo spet hrana na vidiku user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
23.4.2009 12:46:23   
Anonimen

jz mam tud sam še za zlikat sam to bom pa jutri k mam ful cujn obešenih k bojo jutri suheuser posted image

ja tle v logatcu je da bi rekla dobra gostilna: pr žlaht (nova gostilna ob glavni cesti, nisem bla še not sam baje majo dobro hrano), zvonček ( imajo vse tud pice, ni slaba je pa mal odmaknjena od glavne ceste in ima bolj domač priokus), baron (tud ni slaba gostilna bolj domača pa kuharco poznam pa res dober naredi, vsaj za moj okus), potem pa so še picerije (bolero, krištof,) aja pa pozabila sem restavracijo v zapolju (nisem še jedla pr njih sam tam pa pravjo da moraš res it probat, baje je ful doberuser posted image , je pa una k greš iz vrhnike proti logatcu)

no tojk če se pa še kaj spolnem pa ti napišem, al pa sam upraš, pa ti povemuser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4754
23.4.2009 12:47:42   
Blueeyes

jz mam tud sam še za zlikat sam to bom pa jutri k mam ful cujn obešenih k bojo jutri suheuser posted image

ja tle v logatcu je da bi rekla dobra gostilna: pr žlaht (nova gostilna ob glavni cesti, nisem bla še not sam baje majo dobro hrano), zvonček ( imajo vse tud pice, ni slaba je pa mal odmaknjena od glavne ceste in ima bolj domač priokus), baron (tud ni slaba gostilna bolj domača pa kuharco poznam pa res dober naredi, vsaj za moj okus), potem pa so še picerije (bolero, krištof,) aja pa pozabila sem restavracijo v zapolju (nisem še jedla pr njih sam tam pa pravjo da moraš res it probat, baje je ful doberuser posted image , je pa una k greš iz vrhnike proti logatcu)

no tojk če se pa še kaj spolnem pa ti napišem, al pa sam upraš, pa ti povemuser posted image user posted image

uf, to pa si napisala za cel Logatec... vidim da je treba tja pridt na kosilce... ne pa po te bedni Ljubljani

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
23.4.2009 12:48:42   
Anonimen
ja jz tud upam da se mi grlo pocajta ker glih na tablete pa ne bi rada prešla, nazadnje ko je blo takole da me je grlo bolelo sem ostala brez glasu cc: tri tedne, sem prov trpelauser posted image moj možek je pa uživaluser posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
23.4.2009 12:53:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

uf, to pa si napisala za cel Logatec... vidim da je treba tja pridt na kosilce... ne pa po te bedni Ljubljani

pa še ceneje je kot v ljubljaniuser posted image

pa pr treh kostanjih gostilno sem še pozabila sam ne vem kako majo tam k še nikol nisem bla tm not pa pred kratkim so jo spet odprliuser posted image

ja veš modrookica sem prvotno gostinka in sem tukaj v logatcu že marskje delala in poznam ljudi, ker sem ena redkih v logatcu k ima končano gostinsko šolo, sam mene ne vleče več za šank k je premal zaslužka pa nikol nisi frej, tako da sem s trgovsko kr mal pridobila k sem vsaj vsako drugo nedeljo frej, ko bo pa še ekonomska pod streho bom pa mogoče dobila tako službo da bom mela vikend frejuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4757
23.4.2009 12:54:59   
lake
Cveka hvala, bova res probala tm neki it pojest, ker po Ljubljani je gužva. Sam prašanje če bo mojmu ratal mal prej končat.

Sej jst bom pomoje tud jutr likala, čepriv vem da se mi tud jutr ne bo dal user posted image . Bomo kr zmečkani okol hodil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
23.4.2009 12:55:33   
pokica_
Tako, pa sem zlikala, pospravla stanovanje, pa še kruh omesila in vmes še celo 15min ležala z dvignjenimi tačkami.
Zdaj se pa čem prisilit da grem tele cotike sortirat, kaj bo za zdaj, kaj bo za kasneje, ko bo user posted image malo večji.

Pa študiram kaj bi kuhala danes, pa ne dobim ideje....kaj bote kuhale babe?

FLASK_A a tvoj je tak že od vsega začetka, da kar si pač vbije v glavo mora bit po njegovo, al kako? Ma moj je na začetku najine zveze hotu marsikaj, pa sem kar vse po regelcih uredila,...oz. da se zdaj nebo tako hudo slišalo...pač moj je zelo dovzeten za prijazen pogovor in pol je še 2 dni tuhtal o pogovoru in končno prišel do spoznanja, da le imam prav. Ampak zdaj pa točno ve kaj pričakujem od njegauser posted image . Včasih moški rabijo samo da jim oči odpreš in postaviš meje...kot majhnim otrokomuser posted image . No upam da bosta rešla...mogoče pa le nebo še šla takoj rodit ;)

k.tja si pospravla že omaro?user posted image
buterffly držim pesti da vam uspe vse pravočasno poštimat!
Bluue čestitke sodelavki za pupiko! user posted image
Olivica, pr nas je tako, da vsakič ko sesam, to je 1x tedensko posesam še pod postlo in pomijem tud....tega me je moj lubi naučil...hihi! Drgač se to meni nebi dalo vsakič tam plezat spod..user posted image  Ma nimaš kaj...red pr hiši...naj se zna kdo je gazdauser posted image .  Ehhh stola pa še kar ni...je še v škatli! user posted image  Mogoče se bo pa sam skušal sestavit, kot v čudežni risanki! Pa dober tek pr kosilu!
Cveki si pa bla spet pridna danes! Pa naj ti grlo še naprej služi.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 23.4.2009 12:57:30 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
23.4.2009 12:58:28   
pokica_
Punce, kaj pa pediatre že imate kaj izbrane...tiste ko še nimate otrok mislim?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
23.4.2009 13:01:24   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pa še ceneje je kot v ljubljaniuser posted image

pa pr treh kostanjih gostilno sem še pozabila sam ne vem kako majo tam k še nikol nisem bla tm not pa pred kratkim so jo spet odprliuser posted image

ja veš modrookica sem prvotno gostinka in sem tukaj v logatcu že marskje delala in poznam ljudi, ker sem ena redkih v logatcu k ima končano gostinsko šolo, sam mene ne vleče več za šank k je premal zaslužka pa nikol nisi frej, tako da sem s trgovsko kr mal pridobila k sem vsaj vsako drugo nedeljo frej, ko bo pa še ekonomska pod streho bom pa mogoče dobila tako službo da bom mela vikend frejuser posted image

to pa itak... sej je povsod cenej kot v ljubljani... aha, zato tok gostiln poznaš... sem se pa že mal ustrašla da ni kej druzga.. user posted image  super tole za šole... da dobri poti si user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
23.4.2009 13:02:19   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Bluue čestitke sodelavki za pupiko! user posted image

bom... k bova spet govorile.. drgač pa nas je brala tukej, samo nikol ni nč napisala..

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
23.4.2009 13:16:05   
Tanja_
Zdravo babuške!
Sem vas pršla malo pogledat in prebrat, pa je trajal več kot pol ure, da sm na zeleno vejo pršlauser posted image  Skratka, danes sem nabavila vse oblekce za user posted image Joj, kake lepe stvari majo. Sem najprej 10 minut samo stala v BC in se kulirala, ker ko sem videla vse une cotike, lepe za popi..., sm čist pozabla, kaj vse sploh rabimuser posted image  No, tko da zdej bomo pa res čez praznike vse oprali, sobo pripravili, tapete po praznikih, pol nej pa pride.

Aja, dudi in vse ostale, ki bi rade šle rodit- poskuste z ricinusovim oljem?
No, vas še kej preberem kasneje! Čavči!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
23.4.2009 13:21:54   
Anonimen
ja je treba neki narest k sem prej zabušavala, sem prehitro denar zavohala zdej pa ob delu šolo delam tako da trgovsko sem končala, letos pa sem misenla ekonomsko pa je blo preveč problemov zarad nosečnosti tako da sem se izpisala in bom drugo šolsko leto začela, in upam da bom tistih 18 izpitov hitro končalauser posted image
pol pa če bo dnar pr bajt grem pa na faxuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4764
23.4.2009 13:24:00   
Anonimen
tanja super, za cotike, no a vidiš da se dauser posted image user posted image user posted image

pr nas je določen pediater k ima čez dojenčke tako da na žalost ne morem nič izbirat, je kr določenuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
23.4.2009 13:29:17   
Anonimen
kukuc kam ste šleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4766
23.4.2009 13:32:40   
Anonimen
ja nč pol grem pa tud jes, k bom tako in tako mogla it kmal po sinka v vrtec, se pišemo pol k pridem iz vrtcauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4767
23.4.2009 13:34:03   
FLASK_A
Blueyes, čestitke za pupikouser posted image user posted image user posted image
Pokica, saj ni tako hudo... Pač ima svoje mišljenje, samo če ga vedno spodbijam (pač ima malokrat pravuser posted image ), potem se počuti že ko v kletki. Pa ga na lep način vprašam, kako razmišlja, pa še zdaj včasih vidim, da mu možgančki včasih ne služijo preveč dobrouser posted image Eh, sam da se imamo radi ane :) Pa itak ne bo šel na dirko, če želi mir v družini, hehehehehe!

Punce, lepo čvekajte!
Jaz grem pod tuš, pa na CTGuser posted image (prvič ga imam danesuser posted image ), mal v šoping, pa se tipkamo zvečer.user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
23.4.2009 13:35:03   
pokica_

tanja super, za cotike, no a vidiš da se dauser posted image user posted image user posted image

pr nas je določen pediater k ima čez dojenčke tako da na žalost ne morem nič izbirat, je kr določenuser posted image

Aja, ja to pa ni glih fajn aneuser posted image  Full glupo.

Nč, grem jaz cotike sortirat pa kruh dat pečt...bo fino dišalo po stanovanju! user posted image  Za današnje kosilo pa še kar nisem dobla idejeuser posted image  kura!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
23.4.2009 13:36:14   
pokica_
Super Flaska,...saj boš ga že poštimala, če boš hotla, aneuser posted image . Pa srečno na CTGju in pregledu!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
23.4.2009 13:49:14   
petra a
no, lepa reč...sem bila prepričana da bomo 7.15 že na 5.delu majčicuser posted image

blue-zapolje v logatcu ne priporočam, ne pice, ne druge hrane...no, vsaj meni ni dobro za jest tam

naslednji pregled imam 30.04. (če sem si prav zapomnila-mora bit četrtek)

danes ko sem bila na pregledu je klicala ena majčica, ki je imela rok 6.05., pa je že rodila, a je to kera od kle gor?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
23.4.2009 13:53:16   
petra a
ne, nobena ni prijavljena za pod 6.5.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
23.4.2009 13:56:50   
lananai
butterfly, držim pesti, da vam uspe s stanovanjem!

pokica_, za pediatra nimam pojma. Sem na novo priseljena, tko da niti ne poznam. Bo treba malo povprašat...

FLASK_A, čestitke za prvi CTG - poročaj!

(odgovor članu buterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
23.4.2009 14:02:34   
zoja10
cveka a napišeš še enkrat ime oz link  unga peciva k ga s kuhavnico preluknjaš pol pa puding not vlivaš? ....
mi je dougcajt..user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
23.4.2009 14:28:48   
KatMat
se dva dni pa zacnem porodnisko!!!juhu!!!

danes bom skuhala ene zrezke pa krompircek..pa se malo solatke mi je ostalo zelene pa bom dodala se fizolcek za strelat zvecer...

sem mislila da boste nacvekale ze 5 del pa ni tako...kaj je z nami...vec kot smo doma manj se beremo!!!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?