Februarka08
|
Dan. Včeraj zvečer smo preživeli najhujši večer do sedaj tamala se je drla 2 uri skupaj, nič ji ni pomagalo, jaz več nisem vedla kaj bi potem je zaspala pri meni, sem jo nesla v posteljo, spet krik. Ko sem stala zraven njene postelje, je bilo vse ok, samo da sem stopila ven, krik kot da bi jo bilo strah. Potem je šel še moj k njej, sva se malo menjavala in stal toliko časa zraven nje, da je končno zaspala. Ob 22h upam, da nas ne čaka spet danes isto. Jaz se sploh ne morm spočit, zvečer komaj vidim mal mojga, itak sva brez njega cele dneve, sploh ne vem kako je, če je mož doma zvečer v postelji ga vidim, potem se pa itak samo obrneva vsak v svojo stran, jaz utrujena da komaj živim in zaspiva vsak dan je isti. Ravno prejle sem gledala po netu in že hotla rezervirat eno noč v Žusterni, da bi se tamala mal nadihala morskega zraka, pa kar ne upam, ker bo moj itak proti. No, bomo videli, si bo pa že vzel dan ali dva za naju, saj bo to za njeno zdravje jutri imava cepljenje proti klopnem meninigitisu, upam, da bo vse ok. Listek, hvala. Se moramo dobit kaj, ker mora Larisa nekaj Davidu vrnit čeprav je že prerastel Sem vesela za Mlavlo, da imajo parček vsi boste nekaj poparčkani, jaz pa kar mislim, da bo pri nas še ena moj je istega mnenja, pa še Mlavla mi je spet ime speljala Lep dan, danes sije sonček