![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 10:45:17
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja saj nevem če ne ... spet bom ob voziček TO JE TO http://www.bolha.com/oglas382864802/vozicki-otroski-vozicek-jane-slalom-pro-matrix/slika-0 za 480,00 € 7 mescev rabljen voziček Jane (2008)! Voziček je lepo ohranjen in je še v garanciji. Komplet Slalom PRO Matrix sestavlja voziček Slalom PRO in globoka košara – avtosedež Matrix, zraven je še torba, dežna prevleka, prevleka proti mrčesom, tlačilka in zimska vreča. JA TO PA JE SRAČKANJE - MENI JE TA VOZIČEK FUUULLL VŠEČ!!!! Ampak nič ne moreš - razmišljaj tako - potem ti že ni bil namenjen!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 11:19:02
|
|
|
|
elevitka
|
mah .... odklop sem pa še zebe me v toti lukni nebo torej ti tud še nisi kupla voza ?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 11:37:13
|
|
|
|
elevitka
|
nebooooooooooooooooo voz je moooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zvečer po MŠ grem po njega
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 11:38:18
|
|
|
|
nebo
|
Ne mi bomo pogledali v Nemčiji če dobimo kakega Jane za 200 EUR... , ne res bomo videli, če je slučajno kaj bolj ugodno, drugače pa bomo po vsej verjetnosti kupili Peg perego to zadnjo varianto, ki se da v ležeč položaj in ima že pokrivalo za nogice in ne rabim košare, cena pa je 355 EUR. Bomo pa še šli k prijateljem pogledat tega baby boom ali kako že, ker je baje takoooooo super in lepppp....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 11:39:59
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nebooooooooooooooooo voz je moooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zvečer po MŠ grem po njega SUPER SEM VESELA ZATE...vidiš pa ti je le bil usojen....(mislim, da bom pristopla k hara krišni).... Kaj jutri greš z njim v službo, da boš vadila kako se vozi, ti lahko Nika posodi baby borna....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 11:41:08
|
|
|
|
nebo
|
Biba, pa si bolje ne?? Nimaš več krčev?? In kaj samo ležiš??? Pošiljam ti en velik da ti ne bo dolgi čas!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 11:46:23
|
|
|
|
elevitka
|
hehe ja jutri grem na šiht z njim Biba jaz tud upam da ti gre na bolje to da nosiš tak nizko pomeni da boš do poroda v horizontali al se stanje lahko izboljša?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 12:01:13
|
|
|
|
biba14
|
Elevitka za voziček... Navodila sem dobila taka :najmanj 4ure dop. in 4ure pop.ležati na levem boku, če pa moram nujno kam it, moram dat gor nos.pas ( baje naj bi pomagal)...krčev več nimam , Magnesol pijem 3xna dan, pa počivam. Saj problem je, da ful težko hodim, ker me močno dol tišči in imam vse razboleno( medenico, spredaj, zadaj,spodaj....)...drugače mi nič ni ( če ležim al pa sedim).. ...ma ful sem v badu....ko js sem mislila diplomirat pred porodom , zaj pa bom ...ma ne vem kdaj... Ampak logično je, da bom raje počivala, kot pa da si očitam cel life, če bi šlo kaj narobe...no,na kak kafe bom že šla, pa do trgovine...ampak počasi in po pameti...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 12:23:10
|
|
|
|
nebo
|
Ma ja Biba uživaj in beri ter gledaj TV, pa ven na balkon idi...diploma naju bo že počakala ne....e mogoče pa jo kdo namesto naju naredi.... No saj učiš pa se lahko...a ne?? Pa še meni prevode narediš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 13:02:20
|
|
|
|
elevitka
|
Sem lih hotla napisat... združi prijetno z koristnim (ležiš in počivaš- zraven pa se pridno učiš za diplomo) kje pa imaš posteljico ? spredaj, zadaj, spodaj ?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 13:16:06
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Ja,EP je Europark. Pa gužva je tudi tam,kot da kaj zastojn talajo. Če nič druga,je Maks šuhe oz.teniske dobil od babice. Mater,mu noga raste. Sem mu jih prejšnji mesec kupla,pa jih je prerasto.Bo mel fuso 50,ko bo zrasto.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 13:19:45
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka,jaz sem tak naredla za buggypod-a. Ni blo keša,pa sem teti rekla,je keš dala in imam buggypod doma. Itak ti kupijo nekaj,te pač naj bo vsaj uporabno.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 13:31:18
|
|
|
|
elevitka
|
ijejjj za maxija in nove teniske Matcar... sja so rekli ja da bodo oni kupli voz.... samo ne kdaj... men pa je glupo gnjavit - da sem ga zdaj našla in da se zelo mudi ker je praktično prodan in se gre da kupca prehitim preden pride iz Novega mesta al od kod že ... veš kaj mislim ne - jaz sem rabla keš zdaj takoj !!! Sem klicala mojo zlato mamico ... je rekla veš da ti prinesem ... denar je bil takoj pri meni... in sem takoj vedla povedat naprej al ja al ne (svojim nekak lažje rečeš kot moževim oz. fantovim) no saj potem ko sem se pogovarjala z mojim po tel. je reko mater si paniko naredla... je klical dedeja, in sta tud rekla ok vidva zastavita denar midva pa bova dala vama ko pridete kaj okoli ... problem rešen Edino nekaj mi zaj ni jasno (pa saj bom vidla zvečer ko ga bom prevzela) kaj ta voz nima jajčke zravn ? športni del, pa košara-avtosedež (torej je košara avtosedež al kak?) zimska vreča vem da je bila kasneje dokupljena Dans sem že cela zmešana
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 13:39:03
|
|
|
|
matcar
|
Ja,čisto možno. Nekateri vozi imajo tak,da je košara istočasno avtosedež.Ja,vem,kaj misliš. Pa pri meni je blo isto. Samo časovno enako z rojstvom. Sem tudi mela zegn,drugače bi brez ostala. Meni pa je itak glupo rečt,ko me vpraša keri,kaj rabim,da mi kupi za malega. Te pa vsakemu rečem,da nič,ker vsem mam-ja,pa ja!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 13:54:34
|
|
|
|
matcar
|
Kaj zdaj ste pa vse na malci,al kaj? Dober tek vam želim!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 13:58:08
|
|
|
|
elevitka
|
Glupo je to ja ... isto ko za RD ... kaj ti kupimo kaj rabi š.... nič (daj dnar bom že kupla kaj bom rabla - tak ne jaz bolj za malega kaj) aham sem našla razlago: ˝Voziček je super, zelo lahek, lahko vodljiv, zloži se zelo na malo, lahko snemljiva stranska kolesa-na klik, za zelo zelo majhne prtlažnike. Ima tudi diske, in kolesa na zračnice. Pa še pere se čist na izi. Midva sva kupla športn voziček-osnova in matrix košaro in sm zlo zadovolna. Matrix je lahko košara ali jajčka s tem da otroček ni tako puklast not kot v jajci. Res je malo večja ta zadeva, vendar meni k nism tk visoka to ne dela nobenih težav. Na voziček se fiksira na klik. Js matrix vsaj 2x na dan snamem k mamo stopnice in ni panike. Matrix je lahko tudi avtosedež, vendar če je naslon spuščen-košara ne gre na sprednji sedež. Potrebno je naslon dvignit in je potem lahko spredaj. Js ga mam zdj še zadaj in se tudi na klik zapne na pas. Js lahko ta voziček samo pohvalim. ˝ Ti šment - jaz bi jajček sem smešna ne ?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 14:04:42
|
|
|
|
matcar
|
Točno tak,ja. Na dajo peneze,bomo sami kupli,kaj nucamo. Jaz imam maxicosi jajčko,pa je ful vredu,ni nič puklast noter. Ne vem,mogoče je odvisno,kaki proizvajalec je.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 14:31:52
|
|
|
|
elevitka
|
Saj bom vidla kak sploh zgleda zdaj to v živo - pa bom pol vidla če bom še kaj rabla - pa men se zdi da tak mam pri mami eno ... sicer je nevem keri proizvajalec (za športni voziček vem da je ABC Design, verjetno pa tud jajca) mi pa je ena kolegica pred časom rekla da mi bo dala maxi cosi lupinico, pa sem takrat rekla da bom kupla verjetno v kompletu Matcar mam spakiran žakl cotik za tebe ... sam nevem če ti bom folgala pripeljat dans - če že kvečjemu enkrat okoli 21 ure - drugače pa se za keri drugi dan zmenima. (upam da ti bo kaj prav prišlo, moram ti pa povedat da stvari niso nove).
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 14:40:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Matcar mam spakiran žakl cotik za tebe ... sam nevem če ti bom folgala pripeljat dans - če že kvečjemu enkrat okoli 21 ure - drugače pa se za keri drugi dan zmenima. (upam da ti bo kaj prav prišlo, moram ti pa povedat da stvari niso nove). Ja,pa kako ma vezo,če so rablene. Saj jih jaz tudi mam-rablene. Pa rufni me,ko boš lahko,pa se neki dobima na kafeju,pa mi jih daš. Al pa prideš do mene,al pa bilo kak.Sploh ni panike.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 14:47:48
|
|
|
|
elevitka
|
Če bom preveč pozna te nebom gnjavila danes - kvečjemu te rufnem da mi poveš kje si pa ti usput pripeljem - ker danes sem leteča VAŽI?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 22.4.2009 20:21:42
|
|
|
|
matcar
|
Važi.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.4.2009 7:29:28
|
|
|
|
elevitka
|
Dobro jutro babike... vas dežek še ni prebudil... ali pa se vam ne da iz postelje jaz bi se še tud grela pod toplo odejo morda vas tole premami in vseeno vstanete
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.4.2009 7:42:10
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro, jaz sem že tu, delavna in vesela...drekec pekec. Danes imama z Niko sistematski pregled in bo ceplena v obe rami...uffffffffff, vmes pa delo in delo... Ej Elevitka ne hvala ne bom več jedla, ker sem se včerak zvečer zbudila ob 23h in sem šla jest HALOOOOO in sem od 23h do polnoči počrla dva kosa tovsta in žemljo s sirom, zraven sem bila malinovec...in veš kaj sem pojedla za poobedek...celega velikonočnega zajca...po moje kakih 100 g...in sedaj BOLI ME ŽELODEC!!!!!!!!!!!!!!! P..... če se jaz ne bom odvadla ponoči jest, enostavno se vstanem in grem jest, kot zombi....!! Drugače pa sem bila včeraj na 3D in naš je ok.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.4.2009 7:57:39
|
|
|
|
elevitka
|
Nebo jaz mam tud zvečer največje navale lakote ..... zato se spokam spat ko se mi kaj zlušta Si dobila 3D slikice svojega navihančka včeraj? Aja pa držim pesti za Niko... da bo pikec čim manj bolel (kr mene zmrazi ob misli na iglo .... brrrrrrr)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.4.2009 8:12:32
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Jaz pa sem že od pol 6-ih auf,samo nisem mogla na RR prej,sem mogla neke papire napisat,pa skopirat,itd...Pa vse tri otroke porihtat,pa je cajt mimo. Elevitka,ti javim za cotike,jih bom danes prečekirala,včeraj mi ni blo več. Pa hvala še enkrat. Kak pa je vozek? Je ok? Nebo,samo da je vse ok. Niki pa ,da bo čim manj bolelo. Kaj pa se kave tiče,sem je že liter spila!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.