|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
22.4.2009 10:45:17   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

ja saj nevem če ne user posted image  ... spet bom ob voziček

TO JE TO

http://www.bolha.com/oglas382864802/vozicki-otroski-vozicek-jane-slalom-pro-matrix/slika-0

za 480,00 € 

7 mescev rabljen voziček Jane (2008)!
Voziček je lepo ohranjen in je še v garanciji.
Komplet Slalom PRO Matrix sestavlja voziček Slalom PRO in globoka košara – avtosedež Matrix, zraven je še torba, dežna prevleka, prevleka proti mrčesom, tlačilka in zimska vreča.

JA TO PA JE SRAČKANJE - MENI JE TA VOZIČEK FUUULLL VŠEČ!!!! Ampak nič ne moreš - razmišljaj tako - potem ti že ni bil namenjen!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
22.4.2009 11:19:02   
elevitka
mah .... odklop sem pa še zebe me v toti lukni

nebo torej ti tud še nisi kupla voza ?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
22.4.2009 11:37:13   
elevitka
nebooooooooooooooooo voz je moooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer po MŠ grem po njega

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
22.4.2009 11:38:18   
nebo
Ne mi bomo pogledali v Nemčiji če dobimo kakega Jane za 200 EUR...user posted image user posted image , ne res bomo videli, če je slučajno kaj bolj ugodno, drugače pa bomo po vsej verjetnosti kupili Peg perego to zadnjo varianto, ki se da v ležeč položaj in ima že pokrivalo za nogice in ne rabim košare, cena pa je 355 EUR.

Bomo pa še šli k prijateljem pogledat tega baby boom ali kako že, ker je baje takoooooo super in lepppp....

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
22.4.2009 11:39:59   
nebo

nebooooooooooooooooo voz je moooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer po MŠ grem po njega

SUPER SEM VESELA ZATE...vidiš pa ti je le bil usojen....(mislim, da bom pristopla k hara krišni)....

Kaj jutri greš z njim v službo, da boš vadila kako se vozi, ti lahko Nika posodi baby borna....user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
22.4.2009 11:41:08   
nebo
Biba, pa si bolje ne?? Nimaš več krčev?? In kaj samo ležiš???

Pošiljam ti en velik user posted image  da ti ne bo dolgi čas!!!!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
22.4.2009 11:46:23   
elevitka
hehe ja jutri grem na šiht z njim user posted image

Biba jaz tud upam da ti gre na bolje user posted image user posted image   to da nosiš tak nizko pomeni da boš do poroda v horizontali al se stanje lahko izboljša?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
22.4.2009 12:01:13   
biba14
Elevitkauser posted image user posted image user posted image  za voziček...
Navodila sem dobila taka :najmanj 4ure dop. in 4ure pop.ležati na levem boku, če pa moram nujno kam it, moram dat gor nos.pas ( baje naj bi pomagal)...krčev več nimamuser posted image user posted image , Magnesol pijem 3xna dan, pa počivam. Saj problem je, da ful težko hodim, ker me močno dol tišči in imam vse razboleno( medenico, spredaj, zadaj,spodaj....)...drugače mi nič ni user posted image ( če ležim al pa sedim)..
...ma ful sem v badu....ko js sem mislila diplomirat pred porodomuser posted image user posted image , zaj pa bom ...ma ne vem kdaj...
Ampak logično je, da bom raje počivala, kot pa da si očitam cel life, če bi šlo kaj narobe...no,na kak kafe bom že šla, pa do trgovine...ampak počasiuser posted image  in po pameti...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
22.4.2009 12:23:10   
nebo
Ma ja Biba uživaj in beri ter gledaj TV, pa ven na balkon idi...diploma naju bo že počakala ne....e mogoče pa jo kdo namesto naju naredi....user posted image user posted image user posted image user posted image

No saj učiš pa se lahko...a ne?? Pa še meni prevode narediš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
22.4.2009 13:02:20   
elevitka
Sem lih hotla napisat... združi prijetno z koristnim (ležiš in počivaš- zraven pa se pridno učiš za diplomo) user posted image

kje pa imaš posteljico ? spredaj, zadaj, spodaj ?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
22.4.2009 13:16:06   
matcar
Evo mene! Ja,EP je Europark. Pa gužva je tudi tam,kot da kaj zastojn talajo. Če nič druga,je Maks šuhe oz.teniske dobil od babice. Mater,mu noga raste. Sem mu jih prejšnji mesec kupla,pa jih je prerasto.Bo mel fuso 50,ko bo zrasto.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
22.4.2009 13:19:45   
matcar
Elevitka,jaz sem tak naredla za buggypod-a. Ni blo keša,pa sem teti rekla,je keš dala in imam buggypod doma. Itak ti kupijo nekaj,te pač naj bo vsaj uporabno.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
22.4.2009 13:31:18   
elevitka
ijejjj za maxija in nove teniske user posted image

Matcar... sja so rekli ja da bodo oni kupli voz.... samo ne kdaj... men pa je glupo gnjavit  - da sem ga zdaj našla in da se zelo mudi ker je praktično prodan in se gre da kupca prehitim preden pride iz Novega mesta al od kod že ... veš kaj mislim ne - jaz sem rabla keš zdaj takoj !!!
Sem klicala mojo zlato mamico ... je rekla veš da ti prinesem ... denar je bil takoj pri meni... in sem takoj vedla povedat naprej al ja al ne (svojim nekak lažje rečeš kot moževim oz. fantovim) no saj potem ko sem se pogovarjala z mojim po tel. je reko mater si paniko naredla... je klical dedeja, in sta tud rekla ok vidva zastavita denar midva pa bova dala vama ko pridete kaj okoli ... problem rešen user posted image

Edino nekaj mi zaj ni jasno (pa saj bom vidla zvečer ko ga bom prevzela) kaj ta voz nima jajčke zravn ? športni del, pa košara-avtosedež (torej je košara avtosedež al kak?) zimska vreča vem da je bila kasneje dokupljena

Dans sem že cela zmešana user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
22.4.2009 13:39:03   
matcar
Ja,čisto možno. Nekateri vozi imajo tak,da je košara istočasno avtosedež.Ja,vem,kaj misliš. Pa pri meni je blo isto. Samo časovno enako z rojstvom. Sem tudi mela zegn,drugače bi brez ostala. Meni pa je itak glupo rečt,ko me vpraša keri,kaj rabim,da mi kupi za malega. Te pa vsakemu rečem,da nič,ker vsem mam-ja,pa ja!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
22.4.2009 13:54:34   
matcar
Kaj zdaj ste pa vse na malci,al kaj? Dober tek vam želim!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
22.4.2009 13:58:08   
elevitka
Glupo je to ja user posted image  ... isto ko za RD ... kaj ti kupimo kaj rabi š.... nič user posted image  (daj dnar bom že kupla kaj bom rabla - tak ne jaz bolj za malega kaj)

aham sem našla razlago:

˝Voziček je super, zelo lahek, lahko vodljiv, zloži se zelo na malo, lahko snemljiva stranska kolesa-na klik, za zelo zelo majhne prtlažnike. Ima tudi diske, in kolesa na zračnice. Pa še pere se čist na izi.

Midva sva kupla športn voziček-osnova in matrix košaro in sm zlo zadovolna. Matrix je lahko košara ali jajčka s tem da otroček ni tako puklast not kot v jajci. Res je malo večja ta zadeva, vendar meni k nism tk visoka to ne dela nobenih težav. Na voziček se fiksira na klik. Js matrix vsaj 2x na dan snamem k mamo stopnice in ni panike. Matrix je lahko tudi avtosedež, vendar če je naslon spuščen-košara ne gre na sprednji sedež. Potrebno je naslon dvignit in je potem lahko spredaj. Js ga mam zdj še zadaj in se tudi na klik zapne na pas.

Js lahko ta voziček samo pohvalim. ˝

Ti šment - jaz bi jajček user posted image  

sem smešna ne ?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
22.4.2009 14:04:42   
matcar
Točno tak,ja. Na dajo peneze,bomo sami kupli,kaj nucamo.

Jaz imam maxicosi jajčko,pa je ful vredu,ni nič puklast noter. Ne vem,mogoče je odvisno,kaki proizvajalec je.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
22.4.2009 14:31:52   
elevitka
Saj bom vidla kak sploh zgleda zdaj to v živo - pa bom pol vidla če bom še kaj rabla - pa men se zdi da tak mam pri mami eno ... sicer je nevem keri proizvajalec (za športni voziček vem da je ABC Design, verjetno pa tud jajca) mi pa je ena kolegica pred časom rekla da mi bo dala maxi cosi lupinico, pa sem takrat rekla da bom kupla verjetno v kompletu user posted image

Matcar mam spakiran žakl cotik za tebe ... sam nevem če ti bom folgala pripeljat dans - če že kvečjemu enkrat okoli 21 ure - drugače pa se za keri drugi dan zmenima. (upam da ti bo kaj prav prišlo, moram ti pa povedat da stvari niso nove).

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
22.4.2009 14:40:44   
matcar

Matcar mam spakiran žakl cotik za tebe ... sam nevem če ti bom folgala pripeljat dans - če že kvečjemu enkrat okoli 21 ure - drugače pa se za keri drugi dan zmenima. (upam da ti bo kaj prav prišlo, moram ti pa povedat da stvari niso nove).

Ja,pa kako ma vezo,če so rablene. Saj jih jaz tudi mam-rablene. Pa rufni me,ko boš lahko,pa se neki dobima na kafeju,pa mi jih daš. Al pa prideš do mene,al pa bilo kak.Sploh ni panike.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
22.4.2009 14:47:48   
elevitka
Če bom preveč pozna te nebom gnjavila danes - kvečjemu  te rufnem da mi poveš kje si pa ti usput pripeljem - ker danes sem leteča VAŽI?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
22.4.2009 20:21:42   
matcar
Važi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
23.4.2009 7:29:28   
elevitka
Dobro jutro babike... vas dežek še ni prebudil... ali pa se vam ne da iz postelje user posted image  jaz bi se še tud grela pod toplo odejo

user posted image

morda vas tole premami in vseeno vstanete user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
23.4.2009 7:42:10   
nebo
Dobro jutro, jaz sem že tu, delavna in vesela...drekec pekec. Danes imama z Niko sistematski pregled in bo ceplena v obe rami...uffffffffff, vmes pa delo in delo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej Elevitka ne hvala ne bom več jedla, ker sem se včerak zvečer zbudila ob 23h in sem šla jest HALOOOOO in sem od 23h do polnoči počrla dva kosa tovsta in žemljo s sirom, zraven sem bila malinovec...in veš kaj sem pojedla za poobedek...celega velikonočnega zajca...po moje kakih 100 g...in sedaj BOLI ME ŽELODEC!!!!!!!!!!!!!!! P..... če se jaz ne bom odvadla ponoči jest, enostavno se vstanem in grem jest, kot zombi....!!

Drugače pa sem bila včeraj na 3D in naš user posted image  je ok.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
23.4.2009 7:57:39   
elevitka
Nebo jaz mam tud zvečer največje navale lakote ..... zato se spokam spat ko se mi kaj zlušta user posted image

Si dobila 3D slikice svojega navihančka včeraj? Aja pa držim pesti za Niko... da bo pikec čim manj bolel user posted image  (kr mene zmrazi ob misli na iglo .... brrrrrrr)

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
23.4.2009 8:12:32   
matcar
Jutro!
Jaz pa sem že od pol 6-ih auf,samo nisem mogla na RR prej,sem mogla neke papire napisat,pa skopirat,itd...Pa vse tri otroke porihtat,pa je cajt mimo.
Elevitka,ti javim za cotike,jih bom danes prečekirala,včeraj mi ni blo več. Pa hvala še enkrat. Kak pa je vozek? Je ok?
Nebo,samo da je user posted image vse ok. Niki pa user posted image user posted image user posted image ,da bo čim manj bolelo.

Kaj pa se kave tiče,sem je že liter spila!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.