|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
21.4.2009 20:16:33   
matcar
Komot! Ti rabiš kaj plenic-zmajčkov? Jih mam puno,pa ne previjama se več široko.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
21.4.2009 20:39:54   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Daj povej kako pa to izgleda v bolnici??

Sestre in zdravniki so ful prijazni, soba je kar ok, hrana tudi,...ma nimam pripomb. Morda je malce tečno, da imata 2 sobi skupne sanitarije...sam saj ne moreš pričakovat luksuzauser posted image , sem videla že slabšeuser posted image . Mal me je bilo strah kaj bo,pa je bilo težko čakat vizito, da kaj povedo....
Sicer pa sem prepričana, da ne boš potrebovala predčasne hospitalizacije in bo vse ok...jaz sem se z user posted image  že zmenila, da mora ostati v bušiju še 8 tednovuser posted image .

Lep pozdravček vsem...grem jaz nazaj v horizontalouser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
21.4.2009 21:28:10   
elevitka
biba... naj te dragi malo razvaja.... za jutri pa važi - bosta podpisana user posted image

matcar ... plenic mam ko dreka za široko previjanje sem te lih misla vprašat če rabiš kaj user posted image

Viška mam bodije z kratkimi in dolgimi rokavi - take brez hlačnic, in take ki so z hlačnicami pa samo na naramnice, nekaj majčk, kapice, nekaj pajackov ki so sicer pliš ampak so eni malo tanjši, pa nekaj dolgih hlačk (večina je v beli, modri ali zeleni barvi) je pa vse že eno sezono nošeno, saj sem vse dobila od sestrične. JUTRI SPAKIRAM PA LAHKO DOBIŠ (bom mela manj za prat in peglat.... bog je reko znajdi se) user posted image

Zimske stvari so pa še vse v škatlah pri mami.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
21.4.2009 21:33:07   
matcar
Komot,ti kuj daj. No,plenic mam puno. Če katera rabi,naj pove.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
21.4.2009 21:41:04   
matcar
Nič,odoh ja.Nočka!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
21.4.2009 21:53:34   
elevitka
odoh i ja ... sem se napapala mlade čebule (obožujem jo)... bom do jutra smrdela user posted image

nočko vsem

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
22.4.2009 6:03:01   
matcar
Dobro jutro!
Pop**** bom. Trikrat sem danes ponoči vstala,ker je gospod bil sestradan-ne lačen. Bom mogla mleko zamenjat zgleda.Zdaj pa me kava kliče,ker sem ko zombi danes. Je bom puno rabla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
22.4.2009 6:12:34   
matcar
Babike,sem vam pozabla povedat nekaj. V pondeljek sem bla v mestu dopodne,ker sem mogla na občino it vlogo za dnar dat. Ko bi vi vidli,kak so me ludi gledali,ko sem šla z vozekom,kot da sem čudo od čuda. Na vozeku mam buggypod noter pa Maksa.Pa v Mullerja sem še mogla,tam pa itak,oke so jim skoro iz jamic skočle.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
22.4.2009 7:28:14   
elevitka
Doro jutro!

user posted image

men se že tud lušta

matcar... kaj pa si te bla tak čudna , kaj jim ni blo jasno - ti al tisti priključek z voz, pa ker se je max noter vozil?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
22.4.2009 8:04:40   
matcar
Vozek z Maksom,ja. Ludi glupi,ne vejo,kak je tehnika napredovala. 

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
22.4.2009 8:08:39   
nebo
Dobro jutro, dober dan, ni lepo, da si zaspan, bodi srečen nasmejan, pa bo zate lepši dan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Matcar so mislili, glej družino marsovcev...user posted image user posted image

Elevitka, kako je, ti je G rekla, da bo user posted image ??

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
22.4.2009 8:55:26   
elevitka
nebo... 1000% bo ded... skoz luleka kaže (čist po atiju user posted image )

G pa mi je sama predlagala B ... zaj ko sem se odločila da ne grem (sem rekla da mamo preveliko gužvo v službi - pa je rekla naj se zmenim za 4 ure vsaj- sem rekla morda kasneje)

naslednji pregled imam 19.5. - takrat bom verjetno šla v B za 6 dni potem pa LDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

matcar... so mislili kaj pa je ta skombinirala  (da si Maxa zvezala gor na voz)  user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
22.4.2009 9:07:09   
nebo
Jaz bom pa videla, kako bom predala delo naslednji teden in potem bi res končala, sicer se super počutim, samo nimam pa še nič priprabljeno za fročeka in že komaj čakamuser posted image user posted image

ej daj povej mi kaj zaj že imaš vozek??

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
22.4.2009 9:15:01   
elevitka
Nimam še, se pa sedaj odločam za jane slalom pro matrix - ker ga moja sestrična prodaja v kompletu (rabljen 7 mesecev) in je še v garanciji

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
22.4.2009 9:17:49   
matcar
Ja,tak so me že gledali. Saj pravim,ludi glupi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
22.4.2009 9:25:16   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Nimam še, se pa sedaj odločam za jane slalom pro matrix - ker ga moja sestrična prodaja v kompletu (rabljen 7 mesecev) in je še v garanciji

Potem pa super, a ti nisi za to???

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
22.4.2009 9:29:13   
matcar
Nič,babike! Šibam v EP. Se tipkamo pol kaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
22.4.2009 9:30:28   
nebo
Matcar kaj je to EPuser posted image user posted image user posted image  Europark haaaaaaaaaa????

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
22.4.2009 9:38:24   
elevitka
Ja sem ... sem se  ravno mnla z njeno seko zdaj po tel. včeraj je en iz Novega mesta klical da pride ponj .... ga je prodala.... sem ji rekla da ko se vrne naj jo vpraša če bi mu preklicala prodajo (ker ga še ni prevzel) problem je ker nimam tolk € na stran danih zdaj user posted image

Saj veš nisva imela v načrtu kupit voza - naj bi ga dobila za darilo od dedeja in babice (atijeve) - zdaj pa ne moreš lih rečt.... jaz zdaj rabim keš ker sem našla voz

< Sporočilo je popravil elevitka -- 22.4.2009 9:41:42 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
22.4.2009 9:53:13   
elevitka
mmmmmmmmmmmmmmm sodelavec mi je prinesel košarico svežih jagod (mater so lepe pa dišijo) ... grem papat user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
22.4.2009 9:57:20   
nebo
Pa smetano zraven!! Njami....jaz s bom za večerjo naredila jagodni shake....njami, pa možu in Niki, potem pa gre moj v nočno, medve pa spat - no jaz bolj slabo spim.....sem enih 10000000000000 krat zbudim!!!!

Za voziček pa je to sračkanje ja...ma ji ne moreš rečt, če lahko počaka, da ji daš dinari????

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
22.4.2009 10:15:55   
elevitka
Ja čakam še na odgovor kaj bo rekla seka -  če bo poklicala onega da ga je prodala da naj ne hodi sem user posted image  (saj veš da je glupo ne 1. pokliče mu reče ok, pol pa ga naj kliče nazaj in reče da je vmes prodala?)

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
22.4.2009 10:32:09   
nebo
Oni pa že na poti in pride lepo sem in jo nahobla, pa še tebe zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
22.4.2009 10:37:37   
elevitka
ja saj nevem če ne user posted image  ... spet bom ob voziček

TO JE TO

http://www.bolha.com/oglas382864802/vozicki-otroski-vozicek-jane-slalom-pro-matrix/slika-0

za 480,00 € 

7 mescev rabljen voziček Jane (2008)!
Voziček je lepo ohranjen in je še v garanciji.
Komplet Slalom PRO Matrix sestavlja voziček Slalom PRO in globoka košara – avtosedež Matrix, zraven je še torba, dežna prevleka, prevleka proti mrčesom, tlačilka in zimska vreča.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
22.4.2009 10:37:49   
biba14
Dober dan user posted image , joj kaki lepi sonček je zunaj....še dobro, da ležim doma in grem lahkmal na balkon...ko v bolnici ležat, zunaj pa toplo,sonček...nič kaj fajn....
Elevitka, ful ful hvala...saj ju3 me bo moj pripeljal,ko sama se ne upam vozit, ko se premikam res, ko stara babica, ki bi hojico rabla, da kam pride. Pa še nekaj...če se tole ne bo odneslo z rabljenim vozekom...jaz mam viška en bon za 20eu za sonček, ga lahko izkoristišza voziček...ko sem dobila 2 ( v 2 različnih revijah ), pa 1 sem unovčila,drugega pač ne rabim...ti ga ju3 prinesem na MŠ....morda pa ti pride prav.
Ja,saj vsi bi nekaj kupii...ampak če čakaš nanje lahk res prej rodišuser posted image . Mi2 sva bolj ko ne vse sama kupila, pol pa če nama kake cotke kupijo al pa dajo bone...bom ful happy...Ja, tetra plenice bom pa mela še mojeuser posted image user posted image , je mami mela doma še nekaj paketov nerabljenih,...pa se v teh 27letih niso prav nič spremenileuser posted image
Ja pa elevitka...ti nujno pejdi v B...kaj če te kaj takega doleti ko mene...pol pa bo sruser posted image ...sam tak nizko ko jaz nosim je baje ful redko...upam, da potem ne bom mela problemov z rodit...da bo kr vn paduuser posted image ...čez 8 tednov seveda,nič prejuser posted image .

Lep danček

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.