|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
21.4.2009 10:15:39   
nebo
Veš kaj mi je sedaj rekla šefla....fulll je prijazna do mene, nimam problema glede česarkoli, samo sedaj se ona lepo pogovarja s sodelavcem zraven mene in on dobi neko strokovno pomoč, nekega novega sodelavca in ko se onadva tako lepo pogovarjata pred menoj, ona reče, da takoj po prvomajskih dobi pomoč, TAKOJ KO JAZ GREM IN DOBI MIZO......halooooooooooooo jaz pa se bremenim, kako bom delo predala in da bi še delala 14 dni 4 ure.......BUDALO!!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
21.4.2009 10:37:07   
elevitka
nebo ne sekiraj se ... tebi je pač v interesu (ker si marljiva in preveč pridna babnca) da bi pač delo bilo narejeno kot treba, na rok in da bo šefla zadovoljna. Ona pa pač ve da te ne more tam obdržat, da boš slej kot prej šla ...

al te moti da bo nov sodelavec dobil tvojo mizo ? klinc neki more sedet

nena se jezi ... raje planiraj kak boš cotike prala po prvomajskih, pa kak se bota z Niko potepale - pa se odklopi od službe (boš vidla da se boš hitro navadla). Naj se znajdejo v službi - razen če si htela še delat potem 4 ure (to pa ne vem kka si se zmenla z šeflo in zdravnico - mogoče šefla misli da te potem več ni in te noče gnjavit).

Nebo pamet na pašo pa rit na sonceeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
21.4.2009 10:58:22   
nebo
Se strinjam ja....saj res komaj čakam, da si vse uredim....

Nisem se pa še nič zmenila za 4 ure...enostavno sem rekla šefici, da če ne bo delo opravljeno, lahko jaz delam še 14 dni 4 ure....basta....

Bistvo je, da imam dopust od 4. do 8.5. in grem v Nemčijo na oddih in bom pogledala, če imajo kaj za mojo bebico...user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
21.4.2009 11:02:12   
matcar
mater,vama pa noben v štih ne pride!user posted image Obe idita v B al pa na D,pa basta!user posted image Hec...

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
21.4.2009 11:09:10   
nebo
Matcar to je beseda!!!user posted image user posted image  Bolj bo pa sraje, ko boma cele dopoldneve pri tebi visele!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
21.4.2009 11:25:56   
elevitka
tak ja matcar ... prosi si jih .... pol pa naju boš obe mela na grbi user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
21.4.2009 11:27:15   
elevitka
o bog ... zraun jem malico (pašteta in paradižnik na polnozrnatem kruhu) - pa ima paradižnik okus po zemlji fujjjjjjjjjjjj

jaz pa lačna kot pes

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
21.4.2009 11:41:29   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

tak ja matcar ... prosi si jih .... pol pa naju boš obe mela na grbi user posted image

Ja,pa kaj! Bomo grupno kafe pile,šetale,čvekale.....

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
21.4.2009 11:42:55   
nebo
Se strinjam, jaz sem včeraj jedla paradižnik in res je imel fuuulll nemogoč okus. Imam raje papriko.

Pa polnozrnat kruh pa tak...si na dieti...user posted image user posted image

Jaz pa sem jedla aktivia jogurt (da bom lepa....) in skutin rogljiček!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
21.4.2009 11:43:41   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Medve z Elevitko se ne bova šetale, pač pa kotalile!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
21.4.2009 11:44:38   
matcar
Haaaaa-haaaaaa!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
21.4.2009 13:52:58   
elevitka
ja ve ste se rešle trebuhov... dokler še ni blo hice... medve z nebo pa bova z temi bučami jedva shajale čez poletje

nebo morem malo pazit kaj jem če se širim ko bugarska skupščina user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
21.4.2009 14:50:36   
nebo
Elevitka kdaj imaš G??

Jutri popoldan imam jaz 3D pri Pelkičevi...mogoče pa imamo dva user posted image  in user posted image  haaa ha...Nika bi bila ful vesela, mojega pa kap trofne!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
21.4.2009 14:51:25   
tasa_m

jaz pa cuuuuujjjjjjuser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
21.4.2009 14:52:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo
Jutri popoldan imam jaz 3D pri Pelkičevi...mogoče pa imamo dva user posted image  in user posted image  haaa ha...Nika bi bila ful vesela, mojega pa kap trofne!!!
user posted image user posted image user posted image kaj pa ti?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
21.4.2009 14:59:30   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: nebo
user posted image user posted image user posted image kaj pa ti?

ja saj mene bi tudi kap.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
21.4.2009 15:26:18   
biba14
Ojla..
naj se samo na hitro javim...Ly user posted image user posted image user posted image čestitam!!!
Nisem vas prveč za nazaj brala...ma sem bila od sobote v bolnici....malo prej so me odpustili in sedaj moram ful počivatuser posted image .
Me je zakrčilo v maternici, da nisem mogla vstat, trd trebuh več kot 2 ure, dol me je tiščalo fullll in še vedno me..ko omika hodim....no,z malim je vse ok, jaz pa mam počivanje do konca, kar pa bom hodila, moram it kupit pas( tolk da še MŠ do konc naredim )...čim manj,samo ležanje....joj joj...tko da vidiš Nebo, faks bo meni do poroda tudi zastaluser posted image , pa mala pujsa bom postalauser posted image user posted image
Se še kaj tipkamo
papa in lep dan

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
21.4.2009 15:43:20   
nebo
Ej Biba ne mi rečt, pa kar tako sprve te je zvilo...uffffffff, ma se mi je zdelo nekam čudno, ko pa se nisi nič oglasila...saj bo še vse o.k., ne skrbi, pač malo počivaj, pa bo...

Držim pesti zate, da bo vse o.k....

Daj povej kako pa to izgleda v bolnici??

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
21.4.2009 17:04:12   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz pa cuuuuujjjjjjuser posted image user posted image

Ja,valda,da ti tudi,sploh ni debate! Najbolj sem mislila Nebo in Elevitko,ko pa samo jamrata.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
21.4.2009 17:05:37   
matcar
Biba,kako sranje je to. Saj se bo porihtalo,samo počivaj pa res,da nam ne boš predčasno rodila.
Nebo,jaz kuj menjam s tabo,če sta dva! Sem si jih vedno želela,pa nekak ni ratalo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
21.4.2009 19:11:35   
elevitka
back from đajnakolog ... ne morš verjet ... rekla mi je zakaj ne grem v B ali se vsaj dogovorim za 4 urni delovnik????????? sama od sebe  -  verjetno bom delala do 19.5. ko mam naslednji pregled potem pa v B, sem rekla da zdaj ne morem ker mam ogromno dela.

Biba... aleluja, samo da si zdaj OK in da je z malim vse v redu. Kaj če bi pa ti vseeno lepo počivala pa vaju jaz jutri vpišem? pa greta samo v četrtek po  potrdilo o opravljenem tečaju ?

Čuj ti matcar... ti ko lepo čičaš z pamžeki celo leto doma na sončeku tebi je lepo ja ... medve z nebo pa zaprte te ko je zunaj najlepše vreme (muka isusova) user posted image

Zvlekla sem cotike domov ... uspelo mi je ločit belo in temno, en stroj belega sem oprala, ostala sta še 2 stroja, in 2 temnega za oprat.... bog mi pomagaj če bom do PDP uspela vse to speglat user posted image  
Sem si zadala za cilj da moram do prvomajskih vse oprat in naredit in čez praznike naredit selekcijo kaj rabim in kaj ne  - z tem bi po moje oblekla 10 otrok če bi jih mela hkrati (višek bom talala - tak da če kera kaj rabi naj se javi)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
21.4.2009 19:31:56   
matcar
Halo? Kaj misliš,da je fuull fajn doma čepet z PAMŽEKI? Bi rajši delala,tak vsaj med ludi prideš. Ja,jaz tudi imam puno cotik,samo za zimske lauženke. Saš-u ne pride nič v poštev.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
21.4.2009 19:39:02   
elevitka
Saj tak je ... nikol z ničemer nismo zadovoljne. Tiste ki so doma bi raje delale, tiste ki delajo, bi bile doma user posted image

Jaz samo upam da bo moj pamžek priden in bo dost ajal in nebo mali vdrenec tak kot sem bila jaz in moj dragi.

Matcar pol pa dobiš pošiljko lahkotnejših  oblačil... sam št. povej 62, 68?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
21.4.2009 19:58:58   
matcar
Ja,62-68. To bo imel glih do jeseni. Mater,sem jezna,ko mam tolko cot,pa jih ne bom mogla uporablat dosti. Poletne še pa moram presortirat. Mogoče se še najde kaj za Saš-a.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
21.4.2009 20:13:37   
elevitka
Pol se bom pa zraun spravla... in presortirala (ker mam tud vse skupaj od jesenskih, poletnih in zimskih stvari) pa vidla kolk mam česa in dobiš takoj po prvomajskih praznikih kar bom mela viška.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.