![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 10:15:39
|
|
|
|
nebo
|
Veš kaj mi je sedaj rekla šefla....fulll je prijazna do mene, nimam problema glede česarkoli, samo sedaj se ona lepo pogovarja s sodelavcem zraven mene in on dobi neko strokovno pomoč, nekega novega sodelavca in ko se onadva tako lepo pogovarjata pred menoj, ona reče, da takoj po prvomajskih dobi pomoč, TAKOJ KO JAZ GREM IN DOBI MIZO......halooooooooooooo jaz pa se bremenim, kako bom delo predala in da bi še delala 14 dni 4 ure.......BUDALO!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 10:37:07
|
|
|
|
elevitka
|
nebo ne sekiraj se ... tebi je pač v interesu (ker si marljiva in preveč pridna babnca) da bi pač delo bilo narejeno kot treba, na rok in da bo šefla zadovoljna. Ona pa pač ve da te ne more tam obdržat, da boš slej kot prej šla ... al te moti da bo nov sodelavec dobil tvojo mizo ? klinc neki more sedet nena se jezi ... raje planiraj kak boš cotike prala po prvomajskih, pa kak se bota z Niko potepale - pa se odklopi od službe (boš vidla da se boš hitro navadla). Naj se znajdejo v službi - razen če si htela še delat potem 4 ure (to pa ne vem kka si se zmenla z šeflo in zdravnico - mogoče šefla misli da te potem več ni in te noče gnjavit). Nebo pamet na pašo pa rit na sonceeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 10:58:22
|
|
|
|
nebo
|
Se strinjam ja....saj res komaj čakam, da si vse uredim.... Nisem se pa še nič zmenila za 4 ure...enostavno sem rekla šefici, da če ne bo delo opravljeno, lahko jaz delam še 14 dni 4 ure....basta.... Bistvo je, da imam dopust od 4. do 8.5. in grem v Nemčijo na oddih in bom pogledala, če imajo kaj za mojo bebico...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 11:02:12
|
|
|
|
matcar
|
mater,vama pa noben v štih ne pride! Obe idita v B al pa na D,pa basta! Hec...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 11:09:10
|
|
|
|
nebo
|
Matcar to je beseda!!! Bolj bo pa sraje, ko boma cele dopoldneve pri tebi visele!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 11:25:56
|
|
|
|
elevitka
|
tak ja matcar ... prosi si jih .... pol pa naju boš obe mela na grbi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 11:27:15
|
|
|
|
elevitka
|
o bog ... zraun jem malico (pašteta in paradižnik na polnozrnatem kruhu) - pa ima paradižnik okus po zemlji fujjjjjjjjjjjj jaz pa lačna kot pes
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 11:41:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak ja matcar ... prosi si jih .... pol pa naju boš obe mela na grbi Ja,pa kaj! Bomo grupno kafe pile,šetale,čvekale.....
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 11:42:55
|
|
|
|
nebo
|
Se strinjam, jaz sem včeraj jedla paradižnik in res je imel fuuulll nemogoč okus. Imam raje papriko. Pa polnozrnat kruh pa tak...si na dieti... Jaz pa sem jedla aktivia jogurt (da bom lepa....) in skutin rogljiček!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 11:43:41
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak ja matcar ... prosi si jih .... pol pa naju boš obe mela na grbi Ja,pa kaj! Bomo grupno kafe pile,šetale,čvekale..... Medve z Elevitko se ne bova šetale, pač pa kotalile!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 11:44:38
|
|
|
|
matcar
|
Haaaaa-haaaaaa!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 13:52:58
|
|
|
|
elevitka
|
ja ve ste se rešle trebuhov... dokler še ni blo hice... medve z nebo pa bova z temi bučami jedva shajale čez poletje nebo morem malo pazit kaj jem če se širim ko bugarska skupščina
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 14:50:36
|
|
|
|
nebo
|
Elevitka kdaj imaš G?? Jutri popoldan imam jaz 3D pri Pelkičevi...mogoče pa imamo dva in haaa ha...Nika bi bila ful vesela, mojega pa kap trofne!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 14:51:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak ja matcar ... prosi si jih .... pol pa naju boš obe mela na grbi Ja,pa kaj! Bomo grupno kafe pile,šetale,čvekale..... jaz pa cuuuuujjjjjj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 14:52:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jutri popoldan imam jaz 3D pri Pelkičevi...mogoče pa imamo dva in haaa ha...Nika bi bila ful vesela, mojega pa kap trofne!!! kaj pa ti?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 14:59:30
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jutri popoldan imam jaz 3D pri Pelkičevi...mogoče pa imamo dva in haaa ha...Nika bi bila ful vesela, mojega pa kap trofne!!! kaj pa ti? ja saj mene bi tudi kap.....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 15:26:18
|
|
|
|
biba14
|
Ojla.. naj se samo na hitro javim...Ly čestitam!!! Nisem vas prveč za nazaj brala...ma sem bila od sobote v bolnici....malo prej so me odpustili in sedaj moram ful počivat . Me je zakrčilo v maternici, da nisem mogla vstat, trd trebuh več kot 2 ure, dol me je tiščalo fullll in še vedno me..ko omika hodim....no,z malim je vse ok, jaz pa mam počivanje do konca, kar pa bom hodila, moram it kupit pas( tolk da še MŠ do konc naredim )...čim manj,samo ležanje....joj joj...tko da vidiš Nebo, faks bo meni do poroda tudi zastal , pa mala pujsa bom postala Se še kaj tipkamo papa in lep dan
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 15:43:20
|
|
|
|
nebo
|
Ej Biba ne mi rečt, pa kar tako sprve te je zvilo...uffffffff, ma se mi je zdelo nekam čudno, ko pa se nisi nič oglasila...saj bo še vse o.k., ne skrbi, pač malo počivaj, pa bo... Držim pesti zate, da bo vse o.k.... Daj povej kako pa to izgleda v bolnici??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 17:04:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak ja matcar ... prosi si jih .... pol pa naju boš obe mela na grbi Ja,pa kaj! Bomo grupno kafe pile,šetale,čvekale..... jaz pa cuuuuujjjjjj Ja,valda,da ti tudi,sploh ni debate! Najbolj sem mislila Nebo in Elevitko,ko pa samo jamrata.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 17:05:37
|
|
|
|
matcar
|
Biba,kako sranje je to. Saj se bo porihtalo,samo počivaj pa res,da nam ne boš predčasno rodila. Nebo,jaz kuj menjam s tabo,če sta dva! Sem si jih vedno želela,pa nekak ni ratalo.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 19:11:35
|
|
|
|
elevitka
|
back from đajnakolog ... ne morš verjet ... rekla mi je zakaj ne grem v B ali se vsaj dogovorim za 4 urni delovnik????????? sama od sebe - verjetno bom delala do 19.5. ko mam naslednji pregled potem pa v B, sem rekla da zdaj ne morem ker mam ogromno dela. Biba... aleluja, samo da si zdaj OK in da je z malim vse v redu. Kaj če bi pa ti vseeno lepo počivala pa vaju jaz jutri vpišem? pa greta samo v četrtek po potrdilo o opravljenem tečaju ? Čuj ti matcar... ti ko lepo čičaš z pamžeki celo leto doma na sončeku tebi je lepo ja ... medve z nebo pa zaprte te ko je zunaj najlepše vreme (muka isusova) Zvlekla sem cotike domov ... uspelo mi je ločit belo in temno, en stroj belega sem oprala, ostala sta še 2 stroja, in 2 temnega za oprat.... bog mi pomagaj če bom do PDP uspela vse to speglat Sem si zadala za cilj da moram do prvomajskih vse oprat in naredit in čez praznike naredit selekcijo kaj rabim in kaj ne - z tem bi po moje oblekla 10 otrok če bi jih mela hkrati (višek bom talala - tak da če kera kaj rabi naj se javi)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 19:31:56
|
|
|
|
matcar
|
Halo? Kaj misliš,da je fuull fajn doma čepet z PAMŽEKI? Bi rajši delala,tak vsaj med ludi prideš. Ja,jaz tudi imam puno cotik,samo za zimske lauženke. Saš-u ne pride nič v poštev.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 19:39:02
|
|
|
|
elevitka
|
Saj tak je ... nikol z ničemer nismo zadovoljne. Tiste ki so doma bi raje delale, tiste ki delajo, bi bile doma Jaz samo upam da bo moj pamžek priden in bo dost ajal in nebo mali vdrenec tak kot sem bila jaz in moj dragi. Matcar pol pa dobiš pošiljko lahkotnejših oblačil... sam št. povej 62, 68?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 19:58:58
|
|
|
|
matcar
|
Ja,62-68. To bo imel glih do jeseni. Mater,sem jezna,ko mam tolko cot,pa jih ne bom mogla uporablat dosti. Poletne še pa moram presortirat. Mogoče se še najde kaj za Saš-a.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 21.4.2009 20:13:37
|
|
|
|
elevitka
|
Pol se bom pa zraun spravla... in presortirala (ker mam tud vse skupaj od jesenskih, poletnih in zimskih stvari) pa vidla kolk mam česa in dobiš takoj po prvomajskih praznikih kar bom mela viška.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.