pokica_
|
Večer! Pa sem vas le še prišla malo pokukat. Smo bli pr moji prijateljci, sem nesla darilo za novorojenčico pa za vse ostale, smo se igrali z njenimi 3 otroci...ta micena bebica je pa tako sladka, da sma se z mojim kar topila od navdušenja, da bo naš tud tak, ampak bo imel pač malega "piceka" hihi . Sem pa skoraj tja padla, ko sem vidla kolk usega mi je spakirala za našega lumpa....kar 2 veliki 100 litrski vreči za koš cotik...če ni 200 komadov vsega skup . Od rojstva pa vse do 18 mes. Bom morala razmislit o nakupu otroške omare zraven komode, ko je že komoda polna z mojimi novimi cotkami. So pa res ta prave fantovske cotike. Pol sma šla pa kar v Interspar na dunajca s pomfrijem pa se napokala, pol pa domov ležat! Zdaj sem pa pojedla en Magnum, da si dvignem sladkor. Datum naslednjega CTG+pregleda 29.4. Bluee, ko bo stol na svojem mestu bom prilepila slikco naše sobe...še samo komodo je treba do konca sestavit tud, prej ko v petek nč nebo. KatMat hvala....bom premislila o ponudbi! A bi res to storila? K za v kino nevem če sem še....tisti glasni zvočni efekti....bi se mogoče punkec ustrašil Drugač bi pa js šla, pa moj pravi, da to nebi blo kul za bebija. Kako skrben očka, kaj Veš, če imate kje JYSK...jaz sem prejšnji teden kupila 2 kompleta posteljnine...enega Pooha in en komplet rdeče barve z različnimi živalcami....pa jogi rjuhe tud mislim da majo. Posteljnine so ble pa ena 10€, Pooh pa 20€, ampak mislim da glih zdaj imajo novo akcijo in je še celo ta cajt znižana. Drugače pa imaš full poceni te stvari v Ikeei,...odkod si že ti? Sem pozabla čist. Tam sem jaz dala za eno rjuho sam 5€, imajo jih dostkrat v akcijski ceni. Maš pa full cotkana cartančka kužka . Dudi, naj bo danes ta prava AKCIJA, da boš čimprej romala v Rim ! OliveOyl očitno nas češ vse po vrsti prehitet, kaj? No, saj ziher nebo dolgo tega ko bomo šle za tabo čisto use...jaz že komaj čakam našega punkeca....joj...zdaj pa bi že pestovala . Pa le glej, da se neboš slučajno sama peljala v P, če misliš it.