Lovely
|
Čer, Gogabojan, glede Bojana. A pa P ni nič rekel, da bi šel psihologu na en pogovor? Jaz bi ti predlagala, da ga pelješ, to ni nič takega. Boš pa bolj mirna če boš vedela ali je fizične ali psihične narave problemček. Itak pa mislim, da so to taka obdobja, sem velikokrat kaj takega slišala pa se je vse uredilo. Mi smo bili danes na posvetovalnici. Še zmeraj smo v 25. percentilu kar se teže tiče, imamo 6.400g, dolgi smo 67 cm, obseg glave imamo 42,5 cm. Je rekla, da je vse OK, da pri hranjenju naj kar začnemo z meskom 3x tedensko, tudi ribo. Pa sadje dopoldne, zelenjavo za kosilo in sadje popoldne, naj pa pazim, da bo najmanj 500 ml mleka dnevno. Je rekla, da tudi rižeka skuham, juhico, skratka naj ne kompliciram preveč in kaj pogumno. Ko bo 7 mesecev pa kar že kak jogurtek, skuham polento, griz... Je pa glede na to, da še ne sedi samostojno predlagala, da grem Breznikovi na en sešn, da mi pokaže vaje kako jo posedeti Če želim. Valla, a so to kake posebne vaje al kako? Meni se sanja ne kako bi jo posedala... Urin je pa OK, se je kar hitro polulala, kri pa ni vzela. Verjetno naslednjič. Imamo pa 4.8.