|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
22.4.2009 8:28:21   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Punce, moram vam povedati, da mi že kar 10 min pridno in samostojno

SEDIMOOOOOOOO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
22.4.2009 8:32:22   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Dream, Valla in Lučka hvala za nasvete glede Aventovih posodic - bom res kupila...
Danes pa res  nobena nič ne piše ;) sej včasih paše, da ni nič branja ...
Afnica- za gugalnico sem ravno hotla Lovely hecat, da naj jo gre v Špara kupit hahahahaha Lovely ;) ne bit huda ...sam gugalnica je videt ful huda ker je 3 v 1 ...najprej za male pamže potem tist med nogami odstraniš pa je za mal večje pamže pol nazadje pa odstraniš zadaj tist za hrbet in je samo še sedalo za še večje pamžeke ...
zdej pa grem ker mam še za kako urco dela, pol pa spat ...preden grem spat vas mal šeprebrem če boste kej napisale ;)

PikicaS- v Babyu je čist enaka (hello Kittx)- cca 27 al 29 eur.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
22.4.2009 8:35:10   
Dream
Dobro jutro!

Mi smo v redu spali oz. spet spimo. Dojenje utruja user posted image

user posted image user posted image user posted image  Roki!!! No, Gogabojan, a je to dokaz, da si slaba mama ali dobra??? Naj ti povem, da Matic še ne sedi, pa je 13 dni starejši od Roka!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1553
22.4.2009 8:37:05   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Dream, Valla in Lučka hvala za nasvete glede Aventovih posodic - bom res kupila...
Danes pa res  nobena nič ne piše ;) sej včasih paše, da ni nič branja ...
Afnica- za gugalnico sem ravno hotla Lovely hecat, da naj jo gre v Špara kupit hahahahaha Lovely ;) ne bit huda ...sam gugalnica je videt ful huda ker je 3 v 1 ...najprej za male pamže potem tist med nogami odstraniš pa je za mal večje pamže pol nazadje pa odstraniš zadaj tist za hrbet in je samo še sedalo za še večje pamžeke ...
zdej pa grem ker mam še za kako urco dela, pol pa spat ...preden grem spat vas mal šeprebrem če boste kej napisale ;)

Meni je tudi ta Sparova gugalnica zelo všeč - sem jo ravno prejele gledala v katalogu. Samo na žalost je bolj za punčke mišljena. Če bi tako domov prinesla, bi me moj še kam poslal.user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote

irma- tako enako samo v reči in modri- fantovska- stane v babyu 17 eur v akciji- če kih še imajo. Če želiš jo tudi jaz prodam, samo mi moraš povedat, predno jo nesem nazaj. Je še zapakirana.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
22.4.2009 8:44:37   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Dobro jutro!

Mi smo v redu spali oz. spet spimo. Dojenje utruja user posted image

user posted image user posted image user posted image  Roki!!! No, Gogabojan, a je to dokaz, da si slaba mama ali dobra??? Naj ti povem, da Matic še ne sedi, pa je 13 dni starejši od Roka!!!

Ja Bojan ga je posedel, in on je kar sedel, in sedel in sedel........

Mal je šel na stran, si z rokico popravil in dalje sedel, sedel in sedel.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
22.4.2009 8:52:44   
iraira

Punce, moram vam povedati, da mi že kar 10 min pridno in samostojno

SEDIMOOOOOOOO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikica:

user posted image
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    Roki......

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 1556
22.4.2009 8:56:53   
mbd0411
Naš niti slučajno še sam ne sedi.Kje pa...Hm...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
22.4.2009 9:01:41   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Naš niti slučajno še sam ne sedi.Kje pa...Hm...

Sej naš tudi ni. Do danes.

Bratec ga je posedu in to je to. K šus z neba. In zraven se je fulll smeju. Mu je zgleda pasalo to.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
22.4.2009 10:42:40   
gogabojan
Punce, jaz se bom zmrrrrzzzzznnnnnilaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Notri imam 27 stopinj, men pa zobje škrebetajoooo...

Evo pravkar zmerila vročino, 39,7. Pa saj me nič ne boli. Le koža me fulll boli. Vsa obleka me hmmmm praska po koži in to fulllllllllllllll. Pa saj ni bilo omembe vredno da me na desni strani mandelj bolil Toda ne tak hudo, da bi bilo omembe vredno.

Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj naenkrat se mi ne da niti premikati. Evo ta post pišem že 10 min. HB mam računalnik na nočni omarici pri pojstli. Sam je tudi fullllllllllllll težakkkkkkkkkkk.

NE MENITE SE ZA TA POST, HOČEM SAM VN DAT IZ SEBE TOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Madona kak je mrzlooooooooooo. Saj bi stanovanje ogrela, toda ne smem. Bo Roku preveč vroče.

Mami zebe meeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1559
22.4.2009 10:47:30   
Tejčika29
Sedenja pri nas še ni, čeprav ko jo posedem rabi mojo pomoč je pa že veliko bolj stabilna - se ne piga več kot jadro  sem in tja user posted image . Upam da bo kmalu sedela, zdaj je rekla HAHAHA, res, sem gledala če ni še kdo v dnevni user posted image .

Včeraj smo kupili GUGALNICO v pikapolonici 3 v 1 tisto iz kataloga za 35 eur. Dedi bo naredil ogrodje in gasa, otroci se res vsi radi gugajo, jaz sem to počela celo mladost, sicer na leseni gugalnici, takšni, kjer smo dvignili gor prednjo zaščito, pa potolkla sem se tudi, moj dragi tudi, se mu še zdaj pozna na zobeh user posted image .

Končno je padla odločitev da gremo v petek zjutraj na morje, juhu, Lošinj za 4 dni. Sem že začela pripravljat, kako se to spremeni ko imaš otroka, prej sem naju spakirala v pol ure npr. za vikend paket in nisem pozabila niti ene stvari. Sem bla pa res že zverzirana, ker smo kar vsak vikend šibali v Poreč.

Vas grem malo za nazaj prebrat, vidim da ni "ferkera" - beri prometa.

Neposredna povezava do sporočila: 1560
22.4.2009 10:49:01   
Tejčika29
Ira ira in Gogabojan bravo za sedenje user posted image !

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
22.4.2009 13:54:18   
evelin

Punce, jaz se bom zmrrrrzzzzznnnnnilaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Notri imam 27 stopinj, men pa zobje škrebetajoooo...

Evo pravkar zmerila vročino, 39,7. Pa saj me nič ne boli. Le koža me fulll boli. Vsa obleka me hmmmm praska po koži in to fulllllllllllllll. Pa saj ni bilo omembe vredno da me na desni strani mandelj bolil Toda ne tak hudo, da bi bilo omembe vredno.

Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj naenkrat se mi ne da niti premikati. Evo ta post pišem že 10 min. HB mam računalnik na nočni omarici pri pojstli. Sam je tudi fullllllllllllll težakkkkkkkkkkk.

NE MENITE SE ZA TA POST, HOČEM SAM VN DAT IZ SEBE TOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Madona kak je mrzlooooooooooo. Saj bi stanovanje ogrela, toda ne smem. Bo Roku preveč vroče.

Mami zebe meeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako je blo pri men 14 dni nazaj. To se je dogajalo 2 dni pa sm mislila ma sej se bom pozdravla, lekadol +C pa bouser posted image . Slabo sm mislila me je pol tk zagrablo vse skup da sm mogla it v dežurno, dobla ospen 1500, diagnoza: gnojna anginauser posted image user posted image user posted image .

Ti priporočam da raje obiščeš zdravnika

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 1562
22.4.2009 13:56:18   
evelin
Ja mi že tut sedimo, sicer se še mal lovimo ampak bouser posted image user posted image user posted image

user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
22.4.2009 15:07:32   
jolly123
O bravo za sedenje user posted image  user posted image Mi sedimo že prav fino, edino kobacanje in puzanje ga nič ne zanima..sem zadnjič pri pediatru videla sedemmesečnika ki tako puza da je groza. Moj, ki bo čez par dni 7 pa sedi oz. obleži na mestu...samo sej nimaš kej, eni prej eni kaseneje, še nobeden ni obsedel user posted image  user posted image  user posted image
Je bila moja mami na obisku, da sem jaz na hitro malo prekužila in razkužila stanovanje, da nismo lih v taki svinjariji zdaj ko smo bolni. Temperatura se dviga in pada...kaj pa vem...danes je tretji dan..pravijo da je po tretjem dnevu bolje..bomo videli.
Sem mu pa dala korenčkov sok za pit...ker čaja in vode ne bi...to pa pije kot zmešan.

Upam, da bo danes zvečer spal, ker mi lih ni z njim v posteljo it ob 7-ih. OK sej grme ponavadi ob devetih, samo pa te dve ure z možom malo popričava. Me skrbi, da zdaj ko je bolan in več lai manj spi na rokah in če je kdo zraven, da se ne bo razavadil in potem ko bo zdrav, da bo težava s spanjem. Poznam par takih, ki po bolezni niso več prišli na zeleno vejo user posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
22.4.2009 18:22:19   
Pšemek
Pozdravljene, po malo daljšem času!

Zadnje dni sem se malo bolj posvetila pisanju diplomske, zato se nisem uspela dosti javljati. Ravnokar pa sem mentorici poslala en del, da ga pregleda, zato ima zdaj čas. Nejka se z atijem igra, jaz pa imam končno malo časa za vas.

Te dni se je tudi z Nejko kar precej dogajalo. V ponedeljek smo bili na cepljenju in je imela tako v ponedeljek, kot tudi včeraj slaba dneva zaradi tega. Jo je kar zdelalo. Vročine sicer ni imela, je pa kar veliko zatrdlino imela, pa tečkica je bila, ker je bila skos zaspana.

Poleg tega je pa še P. potrdila, da ji rastejo zobki. In to obe spodnj enki. In to mojo miškico še bolj tečno dela. No, danes je kar vredu, le ko kaj grize kar naprej jamra in včasih zajoka.

Spanje je te dni (noči) malo mešano. V noči na ponedeljek se je dvakrat zbudila, v noči na torek samo enkrat, preteklo noč pa je celo praspala. Še vedno nismo začeli z uvajanjem GH in se samo dojimo. Pričakujem pa patronažno še ta teden.

V petek gremo v Mursko Soboto in bomo tam do nedelje. Bomo imeli uvajanje za morje user posted image  user posted image  user posted image .

Zdej grem pa malo nazaj brati. Sej malo sem vas že sproti, sam ne kaj dosti...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
22.4.2009 19:47:59   
rendi
Ojla punce,
že dolgo se nisem nič oglasila....ma nikakor ne utegnem kaj napisat. sledim pa vam....
skratka....vse smo dobre mame!to je bistvo!!!!!
naša mala frajla lepo raste, mere pri 6 mesecih:
8100
73
43,8
sedimo samostojno že dobra 2 tedna, kobacamo se na vse strani in sedaj je začela že na kolena se dvigovat...tako da bo kmalu odcepetala....
zanima me kaj dajete za večerjo vašim škratom? kako pripravite polento, riž na mleku?
se še ka oglasim...
pa pa

rojstvo otroka je nekaj neopisnega...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
22.4.2009 20:14:20   
Marisha
Hey bejbe user posted image

Evo po krajšem premoru se spet javljam user posted image .

Zdaj na polno renoviramo stanovanje in imamo vse v razsulu, tako, da je posledično tudi manj časa za RR.

Z Markom sva bila v ponedeljek na pregledu pri P.,cepljen ni bil, ker je malce kašljal in je pediatrinja rekla, da je boljše, če malce počakamo, tako, da imava ponovno pregled 7. maja.

Še podatki; teža 9270 g, velikost 69 cm.

Joj, komaj že čakam, da bo petek, ker z Markcem šibneva na morje za 10 dni. Oči in dedo bosta pa doma stanovanje rihtala user posted image

Bravo za sedenje user posted image user posted image

Ej, Gogabojan, držim pesti, da se boš čimprej pozdravila user posted image user posted image user posted image

Čauči,

Marisha

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:01:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
22.4.2009 21:06:59   
Lovely
Čer,

Gogabojan, glede Bojana. A pa P ni nič rekel, da bi šel psihologu na en pogovor? Jaz bi ti predlagala, da ga pelješ, to ni nič takega. Boš pa bolj mirna če boš vedela ali je fizične ali psihične narave problemček. Itak pa mislim, da so to taka obdobja, sem velikokrat kaj takega slišala pa se je vse uredilo.

Mi smo bili danes na posvetovalnici. Še zmeraj smo v 25. percentilu kar se teže tiče, imamo 6.400g, dolgi smo 67 cm, obseg glave imamo 42,5 cm. Je rekla, da je vse OK, da pri hranjenju naj kar začnemo z meskom 3x tedensko, tudi ribo. Pa sadje dopoldne, zelenjavo za kosilo in sadje popoldne, naj pa pazim, da bo najmanj 500 ml mleka dnevno. Je rekla, da tudi rižeka skuham, juhico, skratka naj ne kompliciram preveč in kaj pogumno. Ko bo 7 mesecev pa kar že kak jogurtek, skuham polento, griz...
Je pa glede na to, da še ne sedi samostojno predlagala, da grem Breznikovi na en sešn, da mi pokaže vaje kako jo posedeti user posted image  Če želim. Valla, a so to kake posebne vaje al kako? Meni se sanja ne kako bi jo posedala...
Urin je pa OK, se je kar hitro polulala, kri pa ni vzela. Verjetno naslednjič. Imamo pa 4.8.

Lovely

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
22.4.2009 21:09:53   
Lovely
Naslednji teden je moj moži tudi doma tako da sem jaz za torek za stvar, naj tisti možički, ki pač lahko pridejo z nami bejbami, naj se še oni malo pomrežijo user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
22.4.2009 21:10:02   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK  od mamice M_MOJCA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
22.4.2009 21:10:38   
Lovely
Jaz grem jutri pogledat gugalnico, če bo za moje stopnice itak kupim Hello Kitty he he he

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:17:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
22.4.2009 21:18:28   
mbd0411
Živjo!
O gogabojan boga si.Vročina pa res ni fajna,čeprav jaz sem si jo nedolgo nazaj zaželela,da se spočijem in malo naspim,pa sem jo potem čez nekaj dni res dobila.Po 15 letih.Jooooj kako mi je bilo nadležno.user posted image
Jolly,tretji dan menda res gre vročina,razen,če so kaka vnetja,ali kaka druga bolezenska stanja.
Mi smo imeli pikico.Prenesel jo je še kar pogumno,je samo zajokal,ko je pičila.Čez dan je bil bolj zaspan in je spal v vozičku,zdajle pa tudi že spi tako kot ponavadi.Malo se mi je zdel bolj topel.
Za seznam pa:teža-9180g
               dolžina-69,5
      obseg glavice-46

Naslednji pregled 3.6.2009
Aja sodelovati pa ni ravno hotel,je samo zdravnico gledal in se ji smejal.Niti rozine ni prijel,niti za rdečo volno,ki jo je vrgla na tla ni hotel pogledat.
Sicer pa ima še čas,pri sedmih mesecih pa že,tudi sedenje.
Ok,jutri pa delam.Sem prostovolka pri RK in delimo pakete s hrano.Tako,da imam varuško naročeno.Kako se bo kaj obnašal naš Nikec?user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
22.4.2009 21:18:39   
Lovely
Sem pozabila povedat, da je Inya dobila pikico, čez dan je bila super, zdaj pa sem v ritki namerila 38,4. To pomeni 37,4. Do 38,2 ne bom zbijala. Bom videla kaj bo prinesla noč. Upam, da ne višje vročine.

Sem pa danes izkoristila, da je zaspala po pregledu in da je bil moj dragi z nama. Sva šla v centru v Geox in mi kupila 2 čevlje, ene športne (alla Tevice) na otroškem oddelku in ene sandalce s polno peto. Pa obleko za krst sem kupila v Maxiju med drugim. Dolga, brez naramnic, rutasta (oni tipičen rutast vzorec na beli podlagi ala Versace patern, ampak obleka ni Versace), zraven pa en tak lila bolero, da pokrije ramena in to pa ujema se z eno izmed barv v vzorcu obleke. Mi je super, ker bom lahko nosila čez poletje. Da pa ne govorim o depri po probavanju oblačil. OMG, to sploh nisem jaz!!!! Še dobro, da so v Maxiju take super prodajalke, jaz ful rada kupujem oblačila tam. Si res vzamejo čas. Moja mi je kar nosila stvari v garderobo user posted image user posted image user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?