|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
22.4.2009 17:46:56   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A pride jutri katera iz smeri mimo Ivančne Gorice?

Kaj jutri, kaj mimo???????

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 476
22.4.2009 18:43:24   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

A pride jutri katera iz smeri mimo Ivančne Gorice?

Kaj jutri, kaj mimo???????

jutri je srečanje v Lj. v Supernovi

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 477
22.4.2009 20:22:42   
matejchi
ja.... da bi mi neki pripeljala..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 478
22.4.2009 20:31:45   
Zoja Miša
Niste veliko čvekala, se vidi, da je bilo vreme superca! Mi2 uživali.user posted image user posted image user posted image

Jutri torej je srečanje, a katera ve, kdo vse pride?user posted image

Matejchi, zapastnica ali pa nogavičke nekaj naj bouser posted image

Bella, a je Tjaša kaj važna sedaj ko ima uhančke?user posted image

Sayuri, Filip je pa res cel fant postal in kako se je spremenil, ja še vedno pa je lušten! Pa pozdravi naj se! Ti pa upam, da ti rata varstvo zanj dobiti in da vseeno prideš v Lj. Pa L&Z sta seveda tudi cukra!

Cebrca, se boš pridrajvala?

Vprašanje - Kaja Lina švica ponoči, sedaj ima gor samo pižamco brez bodyja, ampak me zanima, ali imate odprto okno v sobi? Mislim, mi mamo problem, ker smo vsi skupaj v spalnici (premajhno stanovanjeuser posted image ). Jaz bi že odprla okno pa se bojim, da bo po njej vleklo? Mislim, kako rešujete ve?
Pa v avtu - avtosedežu mi tudi zašvica, kako pa to rešite? Mislim, klime si ne upam ful na malo dat, da ne bo pihalo, ker včasih od tega celo mene glava boli ali pa uhouser posted image
No, vsak nasvet bo prav prišel.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 479
22.4.2009 20:45:53   
minca_n
mene pa nekaj zanima. danes sem pri zoji opazila da ima spet soor. meli sta ga obe ko sta še bili na intenzivni, zdaj pa spet. je to normalno? jaz sem mislila da jih dobijo samo dojenčki v prvih mesecih. pa od česa to sploh pride?

ja malo sem za časom, vem. samo na koga pa se naj obrnem, če ne na vas user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 480
22.4.2009 20:46:07   
matejchi
Zoja Miša jaz zvečer okno zaprem, cel dan je pa odprto, oblečen ima body in hlačke s stopali tanke bombažne... pod glavo ji dam pa plenico bombažno... in spi, itak se pa včasih zarine čist v "zaščitne blazine" pol je pa mokra, je pa bolj švicko sorte sicer, v avtu ji pa podložim plenico ali brisačko, samo žal ne pomaga, pomoje so preveč oblečeni...

minca, če jima kdaj posliniš dudo, ko pade na tla user posted image - soor zagarantiran user posted image , s tvojo slino v prvi vrsti, drugače pa ne vem...pomaga pa daktarin gel, naša ga še ni imela, lahko pa ga dobi celo na riti... user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 22.4.2009 20:49:15 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 481
22.4.2009 20:50:47   
minca_n
ja to pa se je že zgodilo da sem ji poslinila dudo, če ni bilo v bližini vode. no očitno je ne bom več user posted image
ja smo že nabavli daktarin.

hvala za odgovor matejchi

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 482
22.4.2009 21:01:47   
betty
Krysia  - jutri pridemo prvic na "zmenek" avgustovčkov po tvoji zaslugi!!! imam zrihtan prevoz  - tasta :) zdej moram pa pobrskati po forumu ob kateri uri imamo zmenek :)    ob 11!!!!

super!!!!! hvala za spodbudo krysia! se vidimo v supernovi!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 483
22.4.2009 21:13:15   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Tiste, ki še dojite, pa imajo vaši že zobke...a vas vaši malčki tudi kaj grizejouser posted image ...mene je Taja včeraj tako ugriznila, da me še vedno vse boliuser posted image , je zgleda na meni testirala, kako se zobki uporabljajouser posted image user posted image

js norim, ko me ugrizne, ma že 5 zobkov in ko zvečer ni več lačen, me večkrat fajn ugrizne, pa tut zavpijem in se mi začne režat...

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 484
22.4.2009 21:24:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Evo, še moj sonček Mark, rojen 26.8.2008 ob 3:15user posted image

user posted image

clara - dobrodošla nazaj med nami... ČEden je tvoj fante... majčko ma pa naš podobno samo v rjavi barvi.. je na njej tudi baby Pluto?user posted image Le večkrat se javi!  Pa če želiš te dam na seznam in vodim dosežke tvojega Marka?

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 485
22.4.2009 21:39:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Hello! Zgubljena duša se vrača user posted image a me še marate????user posted image

NE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HEC!!!! Da nebi resno jemala... Dobrodošla nazaj.. ja kako so jo pa tebi hormončki zagodli, ajej...hitr še enega naštimat da uspostaviš v telesu ravnovesjeuser posted image   Prideš jutri na srečanje? Daj pridi nooooooooo....user posted image user posted image Bravo Ivanu za dosežke!! Naš se matra da bi vstal pa ali mu ne rata ali nima dobre opore ali pa se škatla od igrač nanj prevrne..user posted image na kavču pa nima ničesar za prijet da bi se dvignil..ah bo že poštudiral, bo več odnesel če bo svojo glavo uporabljaluser posted image user posted image user posted image

Zoja Miška - naš tudi švica 100/h... čez dan skoz zračim, ponoči imam radiatorje zaprte da je hladno, spi pa le v bodi dolgi rokav, hlače s stopali in pa spalna vreča..nič čez... pod glavo ima pa tetra plenico. V sedežu ga pa slačim da ni tako vroče in potem spet oblačim, nimam nič spodaj..ampak sedaj ko ni več tak mraz in ni toliko napravljen ni več toliko panike, ta obdobje ki je sedaj je idealno..poleti bo spet poplava...user posted image user posted image user posted image Klime pa ne uporabljam, imam takoj glavobole po njej pa jo pravilno uporabljam...
Če imaš okno v bližini Kaje Line raje ne odpiraj ker če bo mokra se bo prehladila... raje poskusi da imaš npr okno odprto npr v kuhinji in vrata od spalnice odprta..mi bomo tako prakticirali ko bo spet bolj vroče...

minca_n - glede sora ti ne znam pomagat ga HB še nismo imeli, vidim pa da ti je že matejchiuser posted image

betty - super za jutrišnjo udeležbo!!user posted image user posted image user posted image

Se pravi dobimo se jutri, v četrtek v SUPERNOVI Rudnik ob 11h (če še katera ne veuser posted image ) v lokalčku nasproti Müllerju, ja?user posted image user posted image user posted image
user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 486
22.4.2009 21:39:16   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

DEŽ - PEGE??!!user posted image user posted image user posted image Mene ne bo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tilko tud ne mara kusskusssssauser posted image ....mogoče je pričakoval kaj drugega?user posted image user posted image

Ah dej dej,kake pege pa dež....pege so od sonca al jih pa pač imaš od rojstva,.......a prideš  V Supernovo al ne??? Odgovor preberem jutri,zdaj me vabi postelja user posted image user posted image user posted image user posted image

Lubica moja.. sem ti napisala že hmmm 3x(?)...user posted image user posted image user posted image Mislim da, samo če bo moj poklican na kak razgovor zadnji moment pa ne bom mogla... vozi pa on, jaz na dolge relacije ne vozim... Rečmo da sem 75% da pridem, bo zadost?user posted image user posted image user posted image

Vohko noč pa sladke sanje ti želim..

ja,ja,ja,...saj vem da si napisala,samo jaz takle čas zvečer vidim bolj še sam na en učk .

A je tvoj že dobil službo?
Saj jaz tudi ne vem kaj me čaka ko pridem iz porodniške,pogodbo imam namreč samo do konca avgusta,kaj bo pa pol pa ne vem,upam da mi vsaj do cajta povejo da ponucam ves dopust,že tako bo, lanskih 26 dni pustila, letošnjega jim pa ne dam.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 22.4.2009 21:41:37 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.4.2009 21:42:30   
matejchi
Erin sporoča, da bo zamujala, ker se ne bo mogla upreti Müllerju user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 488
22.4.2009 21:47:33   
Erin

Erin sporoča, da bo zamujala, ker se ne bo mogla upreti Müllerju user posted image

Erin sporoča da ne bo šla v Müllerja kej je ne boste drugače dobili ven..je šla raje po opravkih danesuser posted image Mogoče bom šla pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

miškolinček - ne naš ni še nič dobil..user posted image neke postranske stvari ko ureja nekaterim spletne strani ampak to je bolj malo penezauser posted image Mah mene tudi skrbi, samo glede na to da bodo mogoče (upam, morajo!!) zaradi prevelikega št otrok v vrtec odprli novih 6 oddelkov, mislim da imam jeseni službo v vrtcu zagotovljeno, saj se z ravnateljico dobro razumeva..user posted image user posted image user posted image Upam le da ne bom dobila "noža v hrbet"... sem že tolikokrat naj**** da ne zaupam niti bližnjim več do zadnjega...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 489
22.4.2009 21:47:47   
miškolinček

Se pravi dobimo se jutri, v četrtek v SUPERNOVI Rudnik ob 11h (če še katera ne veuser posted image ) v lokalčku nasproti Müllerju, ja?user posted image user posted image user posted image

Bom prišla če mi uspe zdravnika zjutraj prestavit, me je glih tko butast naročila da potem ne pridem pravočasno domov,na žalost ga pa ne morem prestavit na drug dan,ker me bodo spet mal filal user posted image user posted image user posted image . Bom zjutraj v sestro zagnjavila če lahk mal kasnej pridem.

Erin,potem se pa upam da vidiva,vas bom že najdla,bom pa verjetno prišla že mal prej če mi bo uspelo,morm še mal dnarja zapravtuser posted image ,pa da bo pol lohk vsaj v miru poklepetala,že tko bom sam na uro gledala,da se bom do cajta zmigala.

Sayuri, kako je z varstvom? Filip je pa res že velik fant, se je zelo spremenil po slikah sodeč, pa tak lep temen je moj je pa čist kontra.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 22.4.2009 21:51:33 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 490
22.4.2009 21:50:59   
miškolinček
Erin, držim pesti da se ti izide.

No jaz pa če pridem ne bom zamujala,ampak bom rajš mal prej prišla,samo mene ne mika Muller mene dobite v H&Muser posted image ? Pa če ne boste sigurne da sem jaz, boste vedel po tem ker je naš mali ful zgovoren in glasen, nazadnje se mu je cela trgovina smejala tako je čebljal.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 491
22.4.2009 21:51:58   
Erin
upam da ti uspe prestavit... povej...maš še dolge laske..?

Sej jaz sem ista kot 9 m nazaj... le 16 kg manj imam in brez "žoge" semuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
22.4.2009 21:54:33   
Erin
Jaz se pa po novem (zaenkrat) izogibam trgovin s cunjami... jaz jih imam preveč, tamal tud, edin moj bo med tem ko bomo čvekale malo okol skoču "pogledat"...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 493
22.4.2009 21:59:13   
miškolinček

upam da ti uspe prestavit... povej...maš še dolge laske..?

Sej jaz sem ista kot 9 m nazaj... le 16 kg manj imam in brez "žoge" semuser posted image

si me nasmejala s to žogo,...

me mimam več tako dolgih,trenutno so do ramena,sam sem že za k frizerju,so mi grozn izpadli,pa sem jih kr postrigla.

Jaz jaz sem še ista,imam tudi veliko kg manj, poleg nosečniških še 10 svojih, HB sem imela prej zaloge in zdaj izgledam normalno,sem pa že bila na meji da sem preveč shujšala in bi pred dvema mesecema kmalu ostala na Jesenicah.

Pa ne zdaj mislit da sem grozn suha,nisem,ker sem se lepo nazaj poredila ker sem se mogla, moram imet malo zaloge glede na moje zdravje,ker nazadnje sem tudi po 3 kg na teden dol šla.

Drgač vsi pravijo da sem velik shujšala,pa da sem čist druga,samo meni se ne zdi. Edino kar je sem zdaj mal bolj napihnjena v obraz pa v telo od zdravil,ki jih jemljem,samo tega ti ne boš opazila,to opazim samo jaz k vem kaka sem bila prej. Bo bolje ko bom prekinla z njimi, upam da ne bo potem spet slabše.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 494
22.4.2009 22:03:12   
miškolinček

Jaz se pa po novem (zaenkrat) izogibam trgovin s cunjami... jaz jih imam preveč, tamal tud, edin moj bo med tem ko bomo čvekale malo okol skoču "pogledat"...user posted image

Jaz pa nimam za obleči prav nič,pa če verjameš al pa ne, mi je vse tok preveliko da nakupujem vse novo, še spodnje gate.

Za Filipa moram pa tudi vse kupit,zelo malo imam uporabnega od Erazma,ker se mi križata po sezonah,eden zimski eden poletni, poleg vsega je bil Erazem veliko bolj drobčken in pa predvsem manjši. Ne vprašaj koliko otroških cunj imam pa moram še vse kupit, za popuser posted image . Pa kaj češ tko je...

Zdaj pa grem.

Nočko,pa upam da se vidimo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 495
22.4.2009 22:06:21   
Erin
A si se mar kar sama postrigla? Ti pa si faca...user posted image jaz še frizerki ne zaupam kaj šele da bi se samauser posted image

A tebi pa kar tako kilce dol letijo? Ma sej zastopim, če zdravje  zaj**** gre še prehit dol, mal zarad živcev, mal zarad zdravil, kombinacija vsega... Koliko časa boš pa še jemala zdravila? Vizualno sem se pa jaz tudi sama sebi v obraz spremenila..ampak se samo meni zdi, nobenemu drugemu..user posted image pa grdi grdi podbradek sem dobila...ah, sem mogla oment, zej boste jutri vse samo to gledale ane?user posted image

Jaz bi pa s takim veseljem dala dol še kakih 8 kg... sem v trebuh že kot kuža fredi  - harmonikauser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 496
22.4.2009 22:10:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Jaz pa nimam za obleči prav nič,pa če verjameš al pa ne, mi je vse tok preveliko da nakupujem vse novo, še spodnje gate.

JAz pa vse šparam..pa nase premajhno vlečem..eh nekaj prevelkih cunj še mam...pa večinoma te nosim...vsaj še 3 kg dol pa mi bodo majčke spet vse prav...

ČE imaš pa otroka v drugih letnih časih je pa res smotano...jaz sicer upam da bom spet imela poletnega ampak nikoli ne veš kdaj se prime...

Aja pa nočkoooooooooooooooossssssssss...sweet dreams!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 497
22.4.2009 22:12:30   
Erin
oooooooooooo matejchi...a boš samo brala?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 498
22.4.2009 22:26:09   
bella02
matejchi ali Erin, kaj je s tistimi zapestnicami ali nogavicami? Prinesemo eno ali drugo al kaj? Sem mau zmedenauser posted image

Ej, še en hec: Koliko je star otrok, ki ima 11,99 letuser posted image ? Sej vem, da skoraj 12, sam kje to poberejo? To so izumili v Termah Čatežuser posted image
Jao, jao ...

< Sporočilo je popravil bella02 -- 22.4.2009 22:28:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 499
22.4.2009 22:34:03   
cebrca
Hoj čisto na kratko, sem zdajle priletela domov in še hop na RR!

matejchi nisem sigurna če pridem, bom jutri zjutraj 100% vedela. Se pa peljem točno čez Ivančno gorico če pridem.

Zoja Miša mogoče pridem, še ne vem, mi je tole zdajle padlo ko strela z jasnega.

zapestnice, nogavičke ???????? help prosim!!!!!!

Erin hvala za hec user posted image user posted image Datume za seznam pa še sporočim, pa hvala ker naju z Ivanom še nisi dol zabrisala!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 22.4.2009 22:35:17 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?