Nejka23
|
En lep dober vecer po dooooolgem casu, cvekice moje!!! Tok cvekate,da vas res ne dohajam... No, zakaj me spet ni bilo tako dolgo.... V prvi vrsti smo zopet bolni, oba, Jaka in Lana ...Sicer je ze bolje z Lano, Jaka gre pocas za njo... Velik dela imam z izpitom,imam zelo zelo slabo vest,ker ne najdem casa in energije za ucenje, 27.julij pa se nezadrzno priblizuje...Ima katera kaksen nasvet,kako naj vse postorim??????? Koncno je nas ljubi arhitekt zakljucil z delom,in sedaj cakava se samo na gradbeno,obljubljeno nama je bilo ta teden,tako da upam,da bo res...Po praznikih pa zacnemo z izkopom...Komaj cakam,ker res ze grozn tezko prenasam tasco...Vsepovsod se vtikuje, se posebej tam,kjer je najmanj potrebno...In res, naj se slisi se tako grdo,najraj bi jo s kolom po glavi,da bi mi dala malo miru.... uf, sem cisto zasla... :( NO,pa gremo na lepe stvari :) Jaka se lepo na rokice opira, vcasih mu uspe,da se sam vsede in pa se premakne za par plazenj, drugace se plazi kot vojak,cist po tleh... Veselo mi odpira predale,tako da ga ni nikjer za pustit samega. Najraje nagaja Lani,vse kar ima ona v rokah,ga noro zanima,posledica tega - CVILJENJE obeh Nic ne pomaga,da dam en kup kock njemu,enega njej...svoje bo pustil in se spravil nad Lanine Trenutno malo slabse papca,drugace pa lepo je, najraje ima polento,proseno kaso... Kuskus mu naredim z zelenjavo,pa na goveji juhi kuham,manj solim za njega. Aha, DOBILI SMO 1.ZOBEK!!!!!! V nedeljo,12.aprila - glih na velikonocno nedeljo je ven pokukal Pa se da malo pokomentiram - Neza, cestitam za !!! Ali nisi pisala,da bo Nezika edinka ostala ...Kakorkoli, iskreno se veselim s teboj, drzim pesti,da bo vse ok,ter da donosis srecno do konca,ne prehitro!!!!Za praznovnje pa - iskreno povedano,tudi jaz bi bila zalostna...1. rojstni dan je samo enkrat Sicer lahko se potem enkrat praznujete,samo...TO ni isto...To je smao moje mnenje.... GAJKA, kako se imata z ROkom na fizio??? Je priden?? Mi2 imava sedaj takoj po pranzikih,bo kar dolga vmes... Naslednji teden tudi moram odnesti papirje za podaljsanje,mi je rekla v ra, naj kar dam noter vlogo... Vsem bolanckom pa en kup pikapokic,pozdravite se vsi!!!! Vas grem se malo prebrat,pol pa v mizule...In upam,da bo noc kolker tok ok.... Pozdravcki vsem!!! Nejka