Anonimen
|
Nogica- nisi tečna s tem, res ne. Rada pomagam, če le lahko.. Sem jo zdaj pokazala možu, je rekel, da za ta denar nimaš kaj razmišljat, če si jo želiš, da je super narejena za ta denar! Sicer je rekel, da malo še zglihaj Moški, pa še ribničan Če te zanima še kaj, kar vprašaj, ni problema. Aja, držim, močno držim pesti za tvojo službo! Moj ni zbirčen, tud če kdaj ni kuhano, pravi da ni panike, pa skuha on , vse razume. Je pa vse, tudi stvari, ki jih prej nikoli ni jedel, odkar je z mano, je vse dobro Nov red, nova pravila, nima kaj Za tasta in taščo pa itak ne kuham. Pa je vse ok, za vse Pri nas pa je bila danes fižolova juha in palačinke. smrka- govorila. NO COMMENT. Žalostna, jezna, razočarana. Še bolj kot včeraj. Mi je šlo doma kar na jok. Za govorilne je rekla da ni časa. Potem pa sem ji pač na hodniku povedala zakaj gre, nisem imela druge izbire. Pa je rekla da imajo otroci svoje muhe, pa da je pomlad, potem pa me je ignorirala in šla stran Sem ostala brez besed... s cmokom v grlu Jezna kot ...
|