|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
21.4.2009 18:33:15   
Anonimen
Nogica- nisi tečna s tem, res ne. Rada pomagam, če le lahko.. Sem jo zdaj pokazala možu, je rekel, da za ta denar nimaš kaj razmišljat, če si jo želiš, da je super narejena za ta denar! Sicer je rekel, da malo še zglihaj user posted image user posted image  Moški, pa še ribničan user posted image  Če te zanima še kaj, kar vprašaj, ni problema.
Aja, držim, močno držim pesti za tvojo službo!

Moj ni zbirčen, tud če kdaj ni kuhano, pravi da ni panike, pa skuha on user posted image , vse razume. Je pa vse, tudi stvari, ki jih prej nikoli ni jedel, odkar je z mano, je vse dobro user posted image  Nov red, nova pravila, nima kaj user posted image user posted image user posted image user posted image  Za tasta in taščo pa itak ne kuham. Pa je vse ok, za vse user posted image  Pri nas pa je bila danes fižolova juha in palačinke.

smrka- govorila. NO COMMENT. Žalostna, jezna, razočarana. Še bolj kot včeraj. Mi je šlo doma kar na jok. user posted image  Za govorilne je rekla da ni časa. Potem pa sem ji pač na hodniku povedala zakaj gre, nisem imela druge izbire. Pa je rekla da imajo otroci svoje muhe, pa da je pomlad, potem pa me je ignorirala in šla stran user posted image  Sem ostala brez besed... s cmokom v grlu user posted image  Jezna kot user posted image ...

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
21.4.2009 18:37:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Jih bo pa podražil, baje samo nam da še po tej ceni potem se cena dvigne user posted image . Men je že to dost.

Ja, verjamem da ti je dost, 360 eur res ni malo denarja. Samo ko vidiš, koliko dela je vloženega v en tak izdelek, to sploh ni veliko. Moj je bil velikokrat do 1h zjutraj v delavnici, pa popoldneve, pa skakanje sem in tja.. Že material full nanese, dela pa ni malo. Zato je tudi rekel, ko sem mu povedala za ceno, da je to zastonj. Pa to ne pomeni, da nam je 360 eur drobiž..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
21.4.2009 19:17:35   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

. Mi je šlo doma kar na jok. user posted image   

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
21.4.2009 19:19:31   
sayuri

A je katera plačala od Filipa in Lane pijačo?? user posted image   

Sem odspala uro in pol.. kot ubita.. je pasalo, sem rabila full.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ojej, jst tud pomislna nism. user posted image user posted image user posted image  Šele zdajle sem se spomlna. Mi gre kar kurja polt. Ah, saj bomo kmalu spet tam user posted image user posted image user posted image
SPala tud jaz eno uro. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
21.4.2009 19:26:46   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ojej, jst tud pomislna nism. user posted image user posted image user posted image  Šele zdajle sem se spomlna. Mi gre kar kurja polt. Ah, saj bomo kmalu spet tam user posted image user posted image user posted image
palčano , plačanouser posted image  pikica , pa te mam user posted image , zdaj bom pa jaz tebe zafrkavalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
21.4.2009 19:44:03   
dulcinea
Pikica, jaz sem čist šokirana bla, ko sem to prebrala. Jaz, če je kakšna mama prišla se kaj pomenit, sem se tudi po pouku zmenila, pa čeprav je bil moj šiht končan. Kakšno vzgojiteljico pa to imate?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
21.4.2009 20:07:15   
smrka
Pikica, kar nemorem verjet! Mogoce bi tudi jaz reagirala tako kot ti, da bi sla domov s cmokom v grlu.. samo zdaj se pa nedam vec! Ce je nekdo do mene osaben sem se jaz! Saj placas vrtec za otroka, nic ni zastojn in vzgojiteljica ima da se pobriga za VSE kar se tice tvojega otroka!!! Jest bi jo nadrla kot ***sico, kaj si pa misli da je?? Jest bi stopila do odgovornega za vzgojiteljice in se pomenila... Ce se vzgojiteljica ne zmeni za starseve prosnje in jih niti poslusat nemorejo, kako se potem obnasajo do otrok? Kaj jih ucijo? Slabega vzgleda?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
21.4.2009 20:11:31   
Anonimen
Vse to je res, in prav imaš.. samo to so težke stvari. Ko si enkrat postavljen pred to, ne veš kaj in kako.. Vem le to, da nikakor ne bi rada škodila svoji Lani..

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
21.4.2009 20:20:24   
seny

Vse to je res, in prav imaš.. samo to so težke stvari. Ko si enkrat postavljen pred to, ne veš kaj in kako.. Vem le to, da nikakor ne bi rada škodila svoji Lani..
Ja , prav imaš in razumem , da hočeš le najboljš. Zato zahtevaj govorilne ure. Naj še tvoj jutri reče , da želite imeti govorilne ure ,oz. 10 min za pogovor.In pomlad zame ni izgovor.....bolj ko tole tuhtam , bolj se mi zdi , da je  tale vaša vzgojiteljica vedla , pa ne vem zakaj....ponavadi me občutek ne vara......VSTRAJAJ , jaz že nebi puške v koruzo vrgla ,teži jim vsak dan , če ne drgač pa po telefonu , cajt si bo slej kot prej morala vzeti...Jaz na tvojem mestu , bi želela stvari priti do dna.Še moj je rekel , da to ni noben odgovor , pa redkokdaj kakšno stvar komentira....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
21.4.2009 20:22:16   
seny
Da še mal opišem današnji dan.

Ko sem prišla domov sem postala tečna in potem sem bila še bolj tečna , malo kasneje zelo tečna in zdaj sem tečna kot hudič user posted image Vsi bežijo od meneuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
21.4.2009 20:32:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Ko sem prišla domov sem postala tečna in potem sem bila še bolj tečna , malo kasneje zelo tečna in zdaj sem tečna kot hudič user posted image Vsi bežijo od meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Seny, spanec potrebuješ, spaneccccc, ti povem, pomaga, pomaga user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
21.4.2009 20:32:57   
Anonimen
Ja, verjamem da ti je dost, 360 eur res ni malo denarja. Samo ko vidiš, koliko dela je vloženega v en tak izdelek, to sploh ni veliko. Moj je bil velikokrat do 1h zjutraj v delavnici, pa popoldneve, pa skakanje sem in tja.. Že material full nanese, dela pa ni malo. Zato je tudi rekel, ko sem mu povedala za ceno, da je to zastonj. Pa to ne pomeni, da nam je 360 eur drobiž..

Ja vem, res je potrebno veliko ur. Sva se oz. se je mož odločil, da jo vzameva, tako da jutri pokličeva in se zmeniva za it iskat. Je tako velika da jo bo treba it iskat s traktorjem in prikolico, ker na avtomobilsko ne gre user posted image . Hvala pikica user posted image , pa hvala reci možu za svetovanje user posted image
Potem bova pa drug pripravila teren na vrtu, Tara pa bo obvezno zraven, da bo vidla kako se gradi njena hiša. Jo bom imela cel teden doma. Kak dan bova odjadrale k babi, kak dan na izlet (beri Supernova user posted image ), med vikenom bomo pa itak uživali vsi trije user posted image user posted image user posted image

Pa je rekla da imajo otroci svoje muhe, pa da je pomlad, potem pa me je ignorirala in šla stran user posted image Sem ostala brez besed...

Jest bi tud.  Ti res vztrajaj do konca, zahtevaj govorilne in povej da hočeš zadevi prit do dna. user posted image user posted image user posted image zate, da boš boljše volje in da zadevo rešiš.

Sicer je pa tudi mene danes vse minilo, res sem se glupo počutila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
21.4.2009 20:34:16   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image Kaj si ti dobra user posted image user posted image user posted image
Kaj te je pa razkurilo?

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2888
21.4.2009 20:34:51   
Anonimen
Je bila popoldan kolegica pri meni. Ima hčerko, leto starejšo kot Lana. Je bila tudi lani noseča. In je "sošolec" grozil njeni hčerki, da ne bo imela sestrice, ker jo bo on ubil. user posted image  Kolegica je pristopila kot jaz, z razliko, da je vzgojiteljica takoj ukrepala, na vse možne načine.
Joj, kakšne stvari se dogajajo..folk, pri 4,5 letnikih???? Kaj nas še čaka?! user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
21.4.2009 20:36:48   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Seny, spanec potrebuješ, spaneccccc, ti povem, pomaga, pomaga user posted image user posted image user posted image  

Lahko pa se prijaviš k meni na Bandidos, to je še bolj uspešna terapija za preganjanje tečnobe. Ampak to čisto RESNO mislim. Pridi, se bova šle malo na teraso zluftat, res. Otroci spijo, upam, da tudi tvoji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
21.4.2009 20:38:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

palčano , plačanouser posted image  pikica , pa te mam user posted image , zdaj bom pa jaz tebe zafrkavalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Seny, hvala ti, sem vedla da bo delovalo, da moram hitro z Zojo domov, ker je sitna user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj ne. se ti odolžim, bom jutri jaz kavo plačala. Saj ti boš itak denarnico doma pozabila. user posted image user posted image user posted image  Samo preden boš šla od doma, in odložila denarnico nekam, vzemi ven Tijino zdravstveno izkaznico, jo boš potrebovala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
21.4.2009 20:39:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Pikica, jaz sem čist šokirana bla, ko sem to prebrala. Jaz, če je kakšna mama prišla se kaj pomenit, sem se tudi po pouku zmenila, pa čeprav je bil moj šiht končan. Kakšno vzgojiteljico pa to imate?

Mislim, da je tako tudi prav.. sploh če gre za kakšne "posebne" stvari..

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
21.4.2009 20:50:42   
Menčy

Je bila popoldan kolegica pri meni. Ima hčerko, leto starejšo kot Lana. Je bila tudi lani noseča. In je "sošolec" grozil njeni hčerki, da ne bo imela sestrice, ker jo bo on ubil. user posted image  Kolegica je pristopila kot jaz, z razliko, da je vzgojiteljica takoj ukrepala, na vse možne načine.
Joj, kakšne stvari se dogajajo..folk, pri 4,5 letnikih???? Kaj nas še čaka?! user posted image

PA SAJ TO NE MORE BITI REs, kej pa živijo taki revčki , ki majo tako slabe vzgleede....  :(((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
21.4.2009 20:55:57   
Menčy

Lahko pa se prijaviš k meni na Bandidos, to je še bolj uspešna terapija za preganjanje tečnobe. Ampak to čisto RESNO mislim. Pridi, se bova šle malo na teraso zluftat, res. Otroci spijo, upam, da tudi tvoji user posted image

JUHUHU, BLAGOR, PR NAS JE EDEN KOMAJ ZASPAL, JE NEKAM SITNARIL KOT ŠE NIKOL ZVeČER, MALA BI SE PA TAKO IGRALA, KOT DA CEL DAN NI MELA ČASA user posted image , ZADNJE ČASE TAKO TEŽKO ZASPI ZVEČER, joj, jaz bi pa mal miru, pa kak dober film, pa kak čipsek in kako dobro pijačko, oh ja...

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
21.4.2009 21:01:15   
smrka
m prišla domov sem postala tečna in potem sem bila še bolj tečna , malo kasneje zelo tečna

In zakaj si tecna!!user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
21.4.2009 21:03:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

m prišla domov sem postala tečna in potem sem bila še bolj tečna , malo kasneje zelo tečna

In zakaj si tecna!!user posted image

Ker danes ni spila še nobenega Bandidosa! user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2896
21.4.2009 21:04:11   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

dulcinea a ti si tud prfoksauser posted image ? Mater nas je. Bogi otroc user posted image .
ja, res nas je .... user posted image  KJE PA UČIŠ?

Se morm pohvalt, da že dve noči malo bolje spimo. Se zbudimo samo 3 krat user posted image . Pa kdaj bomo prespali celo noč?

BRAVO, LE TKO NAPREJ , DA SE BOSTE NASPAL... user posted image user posted image user posted image

Se verjetno vidimo na kofi. Upam, da ne bo ravno takrat spala.
PA TE NI BILO , KAJSE PRINCESKA SPALA??

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
21.4.2009 21:06:19   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

To je ta hiška. Jo ima na Salomonovem oglasniku:
http://www.salomon.si/oglas.aspx/23/23/01/03?id=1853I.1733894

Sej vem da sem že tečna s tem. Obljubim, da ne bom več težila user posted image

NOGICA - ZELO LEPA HIŠICA!!! MI JE VŠEČ, ME PA ZANIMA ČE MAJO TUD NEPOBARVANO user posted image , JAZ BI JO SAMA KAK "POFRAJHALA" user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
21.4.2009 21:08:07   
smrka
Sej lahko hisko tud prestrihas sama ce barve ne pasejo

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
21.4.2009 21:12:31   
smrka
Men bi pa zdaj tako pasal en SMILE, ker se mi po njemu res smajla...... komaj cakam da se s kolegicami zberemo pr nasi ostariji in ga pijemo na nase zdravje user posted image joj komaj cakam

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.