Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 9:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Oj Samsa ,spet prva,pa tistele zemljice...njami.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 9:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
a naj .... oooooooooooouuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 9:24:49
|
|
|
|
Samsa
|
važička
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 9:31:26
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Tak lep dan, midve pa notri visiva. Sabina ima mal zamašen nosek že ene par dni, danes pa se mi zdi mal topla, pa bomo rajši lepo noter - sploh ker gremo jutri v Lj, da ne bo še slabše. Zdejle pančka, jaz mam pa kup stvari za narest - odkar se dviguje ob čisto vsaki stvari, sem čez dan večinoma v vlogi nadzornika, tako da moram vsaj njen spanec pametno izkoristiti. Kleo, kako kej uč?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 9:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
BS,saj bolje,da sta doma,ce se kaj kuha.... ,mogoce je samo lazni alarm.Tali je imela vcasih eno noc vrocino,potem pa je bilo vse v redu. Oko je bolje oz.mislim,da je v redu.Imam pa kar ocala gor,za vsak slucaj,bom dala popoldan lece,ko greva ven. Samsa,kaj dogaja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 9:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj cakamo novicke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 10:54:29
|
|
|
|
babysolza
|
Haj, zdele pa rabim mal pomoči: moj brat ima v petek 18 let. Zbiram predloge za darilo. Bi bila rada izvirna, sam ob obdarovanjih vsaj 2-3-krat v letu mi te izvirnosti zmanjkuje... Prosim predloge, kakršnekoli! Anaj, no kako je?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 11:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
BS,bodi izvirna in mu ne podari nic ...ves da mi trenutno nic posebnega ne pade na misel,le kaksna pesem oz.malo na smesni nacin opises njegovih 18let...ce se se kaj spomnim,predlagam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 11:15:30
|
|
|
|
lunca14
|
Dan,na tako sončen in lep dan ,hvala samsa za kavo in zajtrk kleo........kako,kaj okec,upam,da ok anaj ........poročaj aleksandra.........sožalje ob izgubi stare mame luka,luka patrik,izabela.........kaj,naj rečem,cukerčki ste,fotke so pa tako lepe,da bi jih lahko prodale za reklamo beyba.........upam,da ti je stekel posel b.s........... upajmo,da je samo lažen alarm
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 12:40:30
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla punce Didlina...prepozno si napisala svoj post Kleo...da ne svetuješ brisat piškotkov na ta način..jaz sem jih in so šla gesla . Drugače sem pa mal slabe volje ...anja zdaj že dva večera ful joka..in tud ponoči...čez dan je jokava...pa zdaj ne vem...ali je to zaradi enke, ki je prišla zdaj ven (4.zobek) ...ali joše kaj drugega matra. Pri prvi enki ni blo panike...zdaj pa taka kriza . Potem sem včeraj zvedela, da me bo zdaj pa ravnatelj dal dopoldan (čeprav je mesec nazaj reku popoldan in mi smo Anjo tko navajali, da gre po vrtcu k mami..in je že blo mal boljš pr mami. No in zdaj je ugotovil, da se ne bo izšlo (pa še to sem ga sama klicala...sam mi sploh še ne bi povedal), ker so vsa mesta polna. Zdaj bo pa vsaki učiteljici vzel nekaj vzgojnih predmetov (tako na matični šoli, kot na podružnici) in bom jaz leteča iz razreda v razred in to od starosti 6-12 let...prav tako iz šole na šolo. In še celo jutranje varsvto je blo v igri, da sploh Anje ne bi mogla v vrtec spravit) Tko, da bo zdaj moja mala mona namesto kosila in spanja ter potem še k mami...imela jago triletnikov od 7-ih do kosila in spanje. Katastrofa. Čisto drugače bi bilo, če bi bla v isti starostni skupini, kjer so igrače in igra prilagojena malčkom..pa še všeč so ji. Teli pa majo malo bolj živahno igro in dejavnosti...se jih boji, pa še ful fantov je . Prej me ni skrbelo..zdaj pa ne vem, kako bo izgledalo njeno dopoldne, ko še puzat ne upa, ko se vsi okol sprehajajo ali vozijo s poganjalčki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 12:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,se tebi hitro odgovorim,pol greva s tamalo ven,je spala od 10h do zdaj . Ce Anja tolk joka,je mozno,da niso samo zobki,kaj ce ima vnetje usesk . V soli so te pa res za.....,bogica Anja,med tako velikimi otroci . Tina,daj hitro napisi naslov,grem se na posto.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 12:49:44
|
|
|
|
Tina 28
|
Ups..sori Kleo...sem čist pozabla...že pišem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 14:06:28
|
|
|
|
slovenka
|
Pupe, a se je od vas katera znanka kdaj preimenovala? Moj sošolec na faksu se je - v tisto, kar je pokazala numerologija, pa ima zelo nenavadno ime in priimek sedaj, sploh priimek, danes pa dobim sporočilo na FB od sošolke v OŠ, s katero sva skup sedeli, da ima že pet let drugačno ime in priimek. Kako bi se vam to zdelo? JAz sem čist
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 14:06:49
|
|
|
|
slovenka
|
JA, jaz sem tudi prehitro zbrisala cookies
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 14:07:20
|
|
|
|
anaj22
|
ojla sem nazaj vse je ok srček se vidi kako utripa. PD naj bi bil okoli 15.12. še ni čisto določeno, je še čas grem zdej mal na sončka počivat kar sem ful utrujena
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 14:15:43
|
|
|
|
slovenka
|
anaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 14:22:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Hvala za sožalje. Tina tebi in tvoji Anji Ti verjamem, da je ful grozno, ko že imaš splaniran nek sistem in se ti potem vse podre. Meni že 1 mesec manj porodniške zelo narobe hodi, ni pa sprememb glede ur varstva. zaenkrat! Ampak saj veš, da so otročki zelo prilagodljivi. Kleo--pazi na svoje očke! PREIMENOVANJE GLEDE NA NUMEROLOGIJO--Ja, poznam nekoga, ki si je malenkost spremenil ime, priimek. To mi še nekako gre, ampak da iz Vere Novak nastane Aivia Elizabethaea Mahhhdfuihfz , mi je čisto mimo. Menim, da preimenovanje nima pravega učinka, če o tej osebi vsi razmišljajo po staro in da novo ime služi le za uradne stvari. Pa čeprav zahteva, da jo nazivajo z novim imenom. Poleg tega mislim, da ime ne naredi človeka, ampak obratno!!!! Anja---super novička . saj ne morem verjeti, da boš še letos držala majceno sštručko v naročju. Čestitke še enkrat. Lepo. Tako fino mi je pogledat na tvoj ticker. PIŠKOTKI--jaz sem jih tudi prehitro zbrisala . K sreči klepetam samo tu pri vas . Za FB zadnje čase ne najdem časa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 14:24:39
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Anaj, ne Anja. se opravičujem. Drugače je danes idealno vreme za sprehod po Tivoliju ali Arboretumu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 14:25:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
za Sabino!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 16:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj Pa za vse bubane Ja babe, če ste prehitro brisale piškotke ste si pa same krive. Sem pričakovala kakšno vprašanje na to temo, pa ste takoj hopnile brisat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 19:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj super ...glede PDP,lahko na moj rd 13.12 . "babe" men Meri spi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 19:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Kleo--pazi na svoje očke!...ja bom PREIMENOVANJE GLEDE NA NUMEROLOGIJO--Ja, poznam nekoga, ki si je malenkost spremenil ime, priimek. To mi še nekako gre, ampak da iz Vere Novak nastane Aivia Elizabethaea Mahhhdfuihfz , mi je čisto mimo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 19:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka JA, jaz sem tudi prehitro zbrisala cookies
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 19:56:25
|
|
|
|
anaj22
|
kleo lohk tud na tvoj RD, mi je že takoj po Jakovem rojstvu rekla da v drugo bom šla tud po vsej verjetnosti prej rodit in naj 3t pre PD nikamor okol prevč sama ne hodim punce sem tko zmatrana sav bla skoz vzuni k je bil tak fajn sonček, Jaka zdej spi jest bom pa zgleda tud kmal podlegla, bom šla z kuram spat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 20:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Anaj Pa za vse bubane Ja babe, če ste prehitro brisale piškotke ste si pa same krive. Sem pričakovala kakšno vprašanje na to temo, pa ste takoj hopnile brisat. se podpišem za in za piškotke sem pa jaz prebrala enkrat za spremembo vse kar piše tam v nastavitvah - pa ko sm vidla besedo gesla - sem rekla no go
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.