|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
22.4.2009 9:18:27   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

Oj Samsauser posted image ,spet prva,pa tistele zemljice...njami.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
22.4.2009 9:19:08   
Anonimen
a najuser posted image ....

oooooooooooouuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
22.4.2009 9:24:49   
Samsa
važička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
22.4.2009 9:31:26   
babysolza
Jutrčka!

Tak lep dan, midve pa notri visiva. user posted image user posted image  Sabina ima mal zamašen nosek že ene par dni, danes pa se mi zdi mal topla, pa bomo rajši lepo noter - sploh ker gremo jutri v Lj, da ne bo še slabše. Zdejle pančka, jaz mam pa kup stvari za narest - odkar se dviguje ob čisto vsaki stvari, sem čez dan večinoma v vlogi nadzornika, tako da moram vsaj njen spanec pametno izkoristiti. user posted image

Kleo, kako kej uč?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
22.4.2009 9:45:56   
Anonimen
BS,saj bolje,da sta doma,ce se kaj kuha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mogoce je samo lazni alarm.Tali je imela vcasih eno noc vrocino,potem pa je bilo vse v redu.
Oko je bolje oz.mislim,da je v redu.Imam pa kar ocala gor,za vsak slucaj,bom dala popoldan lece,ko greva ven.
Samsa,kaj dogajauser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
22.4.2009 9:48:17   
Anonimen
Anaj cakamo novickeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
22.4.2009 10:54:29   
babysolza
Haj, zdele pa rabim mal pomoči:

moj brat ima v petek 18 let. Zbiram predloge za darilo. Bi bila rada izvirna, sam ob obdarovanjih vsaj 2-3-krat v letu mi te izvirnosti zmanjkuje... user posted image user posted image

Prosim predloge, kakršnekoli! user posted image

Anaj, no kako je? user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
22.4.2009 11:10:27   
Anonimen
BS,bodi izvirna in mu ne podari nicuser posted image ...ves da mi trenutno nic posebnega ne pade na misel,le kaksna pesem oz.malo na smesni nacin opises njegovih 18let...ce se se kaj spomnim,predlagamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2883
22.4.2009 11:15:30   
lunca14
Dan,na tako sončen in lep danuser posted image ,hvala samsa za kavo in zajtrkuser posted image
kleo........kako,kaj okec,upam,da okuser posted image user posted image
anajuser posted image ........poročajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aleksandra.........sožalje ob izgubi stare mameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
luka,luka patrik,izabela.........kaj,naj rečem,cukerčki ste,fotke so pa tako lepe,da bi jih lahko prodale za reklamouser posted image user posted image user posted image
beyba.........upam,da ti je stekel posel
b.s...........user posted image user posted image user posted image upajmo,da je samo lažen alarm

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 2884
22.4.2009 12:40:30   
Tina 28
ojla punce

Didlina...prepozno si napisala svoj post Kleo...da ne svetuješ brisat piškotkov na ta način..jaz sem jih in so šla geslauser posted image user posted image .

Drugače sem pa mal slabe volje ...anja zdaj že dva večera ful joka..in tud ponoči...čez dan je jokava...pa zdaj ne vem...ali je to zaradi enke, ki je prišla zdaj ven (4.zobek) ...ali joše kaj drugega matra. Pri prvi enki ni blo panike...zdaj pa taka krizauser posted image .

Potem sem včeraj zvedela, da me bo zdaj pa ravnatelj dal dopoldan (čeprav je mesec nazaj reku popoldan in mi smo Anjo tko navajali, da gre po vrtcu k mami..in je že blo mal boljš pr mami. No in zdaj je ugotovil, da se ne bo izšlo (pa še to sem ga sama klicala...sam mi sploh še ne bi povedal), ker so vsa mesta polna. Zdaj bo pa vsaki učiteljici vzel nekaj vzgojnih predmetov (tako na matični šoli, kot na podružnici) in bom jaz leteča iz razreda v razred in to od starosti 6-12 let...prav tako iz šole na šolo. In še celo jutranje varsvto je blo v igri, da sploh Anje ne bi mogla v vrtec spravit)

Tko, da bo zdaj moja mala mona namesto kosila in spanja ter potem še k mami...imela jago triletnikov od 7-ih do kosila in spanje. Katastrofa. Čisto drugače bi bilo, če bi bla v isti starostni skupini, kjer so igrače in igra prilagojena malčkom..pa še všeč so ji. Teli pa majo malo bolj živahno igro in dejavnosti...se jih boji, pa še ful fantov jeuser posted image . Prej me ni skrbelo..zdaj pa ne vem, kako bo izgledalo njeno dopoldne, ko še puzat ne upa, ko se vsi okol sprehajajo ali vozijo s poganjalčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
22.4.2009 12:47:39   
Anonimen
Tina,se tebi hitro odgovorim,pol greva s tamalo ven,je spala od 10h do zdajuser posted image .

Ce Anja tolk joka,je mozno,da niso samo zobki,kaj ce ima vnetje useskuser posted image .
V soli so te pa res za.....,bogica Anja,med tako velikimi otrociuser posted image .
Tina,daj hitro napisi naslov,grem se na posto.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
22.4.2009 12:49:44   
Tina 28
Ups..sori Kleo...sem čist pozabla...že pišemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
22.4.2009 14:06:28   
slovenka
Pupe, a se je od vas katera znanka kdaj preimenovala? Moj sošolec na faksu se je - v tisto, kar je pokazala numerologija, pa ima zelo nenavadno ime in priimek sedaj, sploh priimek, danes pa dobim sporočilo na FB od sošolke v OŠ, s katero sva skup sedeli, da ima že pet let drugačno ime in priimek. user posted image Kako bi se vam to zdelo? JAz sem čist user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
22.4.2009 14:06:49   
slovenka
JA, jaz sem tudi prehitro zbrisala cookies user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
22.4.2009 14:07:20   
anaj22
ojla

sem nazaj

vse je ok srček se vidi kako utripa. PD naj bi bil okoli 15.12. še ni čisto določeno, je še čas

grem zdej mal na sončka počivat kar sem ful utrujena

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
22.4.2009 14:15:43   
slovenka
anaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
22.4.2009 14:22:04   
aleksandra silvija
Hvala za sožalje.

Tina tebi in tvoji Anjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti verjamem, da je ful grozno, ko že imaš splaniran nek sistem in se ti potem vse podre. Meni že 1 mesec manj porodniške zelo narobe hodi, ni pa sprememb glede ur varstva. zaenkrat!

Ampak saj veš, da so otročki zelo prilagodljivi.

Kleo--pazi na svoje očke!

PREIMENOVANJE GLEDE NA NUMEROLOGIJO--Ja, poznam nekoga, ki si je malenkost spremenil ime, priimek. To mi še nekako gre, ampak da iz Vere Novak nastane Aivia Elizabethaea Mahhhdfuihfzuser posted image , mi je čisto mimo.
Menim, da preimenovanje nima pravega učinka, če o tej osebi vsi razmišljajo po staro in da novo ime služi le za uradne stvari. Pa čeprav zahteva, da jo nazivajo z novim imenom.

Poleg tega mislim, da ime ne naredi človeka, ampak obratno!!!!

Anja---super novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . saj ne morem verjeti, da boš še letos držala majceno sštručko v naročju. Čestitke še enkrat. Lepo. Tako fino mi je pogledat na tvoj ticker.

PIŠKOTKI--jaz sem jih tudi prehitro zbrisalauser posted image . K sreči klepetam samo tu pri vasuser posted image .
Za FB zadnje čase ne najdem časa.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
22.4.2009 14:24:39   
aleksandra silvija
Anaj, ne Anja. se opravičujem.

Drugače je danes idealno vreme za sprehod po Tivoliju ali Arboretumuuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
22.4.2009 14:25:44   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Sabino!

Neposredna povezava do sporočila: 2894
22.4.2009 16:36:58   
Anonimen
Anaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za vse bubane user posted image

Ja babe, če ste prehitro brisale piškotke ste si pa same krive.user posted image user posted image Sem pričakovala kakšno vprašanje na to temo, pa ste takoj hopnile brisat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2895
22.4.2009 19:14:11   
Anonimen
Anaj superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...glede PDP,lahko na  moj rd 13.12user posted image .

"babe"user posted image men Meri spiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2896
22.4.2009 19:28:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Kleo--pazi na svoje očke!...ja bomuser posted image

PREIMENOVANJE GLEDE NA NUMEROLOGIJO--Ja, poznam nekoga, ki si je malenkost spremenil ime, priimek. To mi še nekako gre, ampak da iz Vere Novak nastane Aivia Elizabethaea Mahhhdfuihfzuser posted image , mi je čisto mimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
22.4.2009 19:30:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

JA, jaz sem tudi prehitro zbrisala cookies user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2898
22.4.2009 19:56:25   
anaj22
kleo lohk tud na tvoj RD, mi je že takoj po Jakovem rojstvu rekla da v drugo bom šla tud po vsej verjetnosti prej rodit in naj 3t pre PD nikamor okol  prevč sama ne hodimuser posted image

punce sem tko zmatrana sav bla skoz vzuni k je bil tak fajn sonček, Jaka zdej spi jest bom pa zgleda tud kmal podlegla, bom šla z kuram spat user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
22.4.2009 20:21:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Anaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za vse bubane user posted image

Ja babe, če ste prehitro brisale piškotke ste si pa same krive.user posted image user posted image Sem pričakovala kakšno vprašanje na to temo, pa ste takoj hopnile brisat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem za user posted image  in user posted image

za piškotke sem pa jaz prebrala enkrat za spremembo vse kar piše tam v nastavitvah - pa ko sm vidla besedo gesla - sem rekla no gouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.