Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 22:03:10
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, jaz sem doma, tako da spet FB ne dela. Lahko berem, kar napišem, mi pa nič ne objavi. Tako da veš Hm, kje je kaj moj - je na nogometu, samo nekam dolgo igrajo... Da ni pri kateri od vas?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 22:06:02
|
|
|
|
Anonimen
|
No men so pa novi zs-ji boljsi...imas skupaj pogovor z eno osebo v istem dnevu...ne pa da moras za vsako posebej odpirat....ja,men je vsec. ....mam pa spet uc vnet
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 22:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, jaz sem doma, tako da spet FB ne dela. Lahko berem, kar napišem, mi pa nič ne objavi. Tako da veš Hm, kje je kaj moj - je na nogometu, samo nekam dolgo igrajo... Da ni pri kateri od vas? veš da ti ne bom kar tako pisala na FB. Se,m se glih sklopla Za tvojga pa lahko samo sklepam, da imajo podaljške . Če bodo tudi enajstmetrovke pa ne vem, odvisno od rezultata.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 22:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ....mam pa spet uc vnet Nebi šla ti do okulista? Ker si boš samo poslabšala svoj vid z odlašanjem na pregled. To je prepogosto zadnje čase pri tebi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 22:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ....mam pa spet uc vnet Nebi šla ti do okulista? Ker si boš samo poslabšala svoj vid z odlašanjem na pregled. To je prepogosto zadnje čase pri tebi. Saj sem zadnjic koj sla,mi je dal antibiotike..smo se mi je ze 2x ponovilo.Ves da mislim da mi je danes krema v oko prisla,ker je bilo ves dan ok,pol sem se pa z eno samoporjavitveno namazal,ni blo dolgo,vneto. Seveda bom sla,mi mora res mal bolje pogledat,pa se lece...ne bvse tko na 123..pa pri moji dioptriji Lejte tole...no,jaz dam Mojci prav,ji je prvi post cist lepo napisala... http://www.ringaraja.net/forum/zalostna/m_4081438/mpage_2/tm.htm#4084865
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 22:28:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, res je. ene se preveč psihirajo. Narava naredi svoje in dokler nimaš genetskih testov in vsega ostalega, je brez veze paničarit. Po drugi strani jo pa razumem, da ji je hudo. Men bi bilo tudi. Sam jaz se itak ne izlivam po forumu, tak da...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 22:32:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj vem da je hudo,men je se zdaj..samo,a ves 5t ,mislim,bogve kolkrat sem ze jaz splavila pa se marsiktera druga,se posebej ce so neredne ...zato je res bolje,da koj ne delas testa.Malo pocakas na nosecniske znake...hudo,ampak res hudo so ss pol,kasneje,20,22...in naprej teden .Mojca ji je samo hotla pomagat,kolikor sem jaz razumela,ona jo pa koj napade
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 22:49:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Saj vem da je hudo,men je se zdaj..samo,a ves 5t ,mislim,bogve kolkrat sem ze jaz splavila pa se marsiktera druga,se posebej ce so neredne ...zato je res bolje,da koj ne delas testa.Malo pocakas na nosecniske znake...hudo,ampak res hudo so ss pol,kasneje,20,22...in naprej teden .Mojca ji je samo hotla pomagat,kolikor sem jaz razumela,ona jo pa koj napade Se sam podpišem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 22:52:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kje hodis..men je dolgcas,tako da sem ze na spolnost zasla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 22:55:39
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 kje hodis..men je dolgcas,tako da sem ze na spolnost zasla A tja, ko je ena obupana? Kleo, sem tebi tudi hotela odpisati na FB, pa ne gre. Berem lahko, pisat pa ne. Mi računalničar pravi, da si naj cookies dol zbrišem, pa ne vem, kaj misli s tem, pojasni pa mi tudi ne. Pa zdaj še tipka B nagaja, jo moram ful pritisniti - je Sofija včeraj ene tri tipke ven spulila na tipkovnici, vključno z B-jem. Upam, da se da to kaj popraviti - tista gumica spodaj je izgleda fuč... MAdonca, bom še jaz obupana postala Čeprav, se nočem hecat o tem. Mojega še kar ni - Didli - ne bi rekla, da je moj v kondiciji za podaljške igrat. Prej za kako pivo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 23:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ima pa res dolge podaljške. Ma jaz kar mal sem in tja skačem pa berem. me ni bilo par dni, moram vse nadoknadit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 23:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka saj vem da ne mores,vazno da vsaj beres lahko .Pa tamala je res atijeva,vsaj meni se zdi no. A obupana...ojoj,ne no,poklicat ga pa ne upas,al kako Kukiji pa tut jaz ne vem kaj so,al pa mi prav sestra,naj osvezim stran...halooo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 23:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Maaaa,kaj jaz danes stvaram...kukiji-cookies Kukiji,ne vem od kot mi to..a niso to uni piskoti z travco vmes...jem moje tazdrave,pa se me je zgleda ze prjel
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 23:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Piškotki so tud tuki na RR npr. To so v Moji ringaraji in spodaj piše izbriši RR piškotke. Tu so shranjene vse strani, pripomore pa k temu, da se strani potem hitreje odpirajo. Če ti stran mal šteka, npr Rr, jih greš zbrisat in potem Rr bolje deluje. Osvežitev strani pa je tista puščica modra v desno (poklrožna) ali pa tipka F5 . Ko te npr ni nekaj časa na določeni strani, samo klikneš in voila, vidiš kaj je nazadnje kdo pisal. Mislim, da bolj laično nebi mogla napisat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 23:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Didli,svaka cast...kdaj pol prides na kofi . Piskotke zbrisala,mi koj hitreje dela,samo ven me je vrglo in sem se komaj spomnila gesla . Osvezitev sprobala na fb... pa tisto z E in B...ej,una B je res ena taka provokatorka,jo skos nekaj zbada in provocira,pa to javno...no pa zgleda tudi na zs..za kozlat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 23:32:38
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Šli smo se igrico kdo bo zmagal v jemanju dude. Zmagovalec je znan, znano je tudi kdo je prvi odnehal in kdo se je najbolj utrudil tale fotka mi je najboljša, najljubša, najbolj smešna... . slovenka - piškotki (cookies); probaj še tole: v Internet Explorerju; zgoraj Tools/Orodja; Internet Options/Internetne možnosti; Delete cookies a.s. - moje sožalje
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 21.4.2009 23:38:07 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 23:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Mtinca,meni je tale slika tudi najboljsa Kako pol piskotke se drugje izbrises,jaz imam Internet Explorer in kje so ta orodja ,mi nekaj na mailih skripa,bi probala zbrisat...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 0:07:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kako pol piskotke se drugje izbrises,jaz imam Internet Explorer in kje so ta orodja ,mi nekaj na mailih skripa,bi probala zbrisat... tega ti ne priporočam, če ne veš vseh gesel, kjer npr. sodeluješ. npr. Fb, Mamina čvekalnica, RR...(če imaš okljukano, da te avtomatsko vpiše, ko ti odpre stran) . Ni to za tiste, ki imajo neskončno veliko gesel.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 0:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj jih nimam tolk,ene 5 recimo...ne vem kaj naj z maili,mi noce vec slik posiljat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 0:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz odkar sem na FB mam tolk zapacan računalnik čist vse aplikacije od vseh ignoriram.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 0:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Nehi no...vsaj srcke mi nazaj poslji,sem danes not padla,pa jih imajo ene ze ohoho,jaz pa celo.......STIRI .Sem tudi do zdaj vse neprebrano koj zbrisala,zdaj se pa kar nekaj lotevam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 0:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti si nepoboljšljiva Grem spat, ti pejt pa tud. Te oči bolijo. Lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 0:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Bop treba pocasi spat,se mi je zdaj se vrat zaskocil ,oko je pa ze bolje.Tamala se je samo dvakrat oglasala,s tem,da je enkrat se flasko dobila,upam da bo noc bolj mirna,kot prejsnje.Sem imela danes tako grozne sanje,so me poskusali ubiti...pa lahko noc .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 0:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej pravim da gremo spat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 7:50:07
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro in sta pripravljena za vas. Naj vam tekne Vse najboljše obmesečnikom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.