Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:41:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jaz sem tudi za srečanje si že na seznamčku
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:41:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
še tukaj da javim eno današnjo slikco - 38t in 3d... juhu, še 11 dni do PDP
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:42:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jaz sem tudi za srečanje si že na seznamčku Mater sem slepa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 12:20:23
|
|
|
|
Lsica
|
Ej kako so luštni tile naši dojenčki. Pa čedalje več jih je...super Blueyes da nam takole lušte delaš... No, najprej da se dam na seznam, jaz tudi pridem... Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v ex Samsari na Prešernovem trgu... Prisotne: 1. Blueeyes (če še ne bom v P) 2. vim 3. majana79 4.katrinka 5. živa25 6. Lsica 7. 8. 9. 10. Katrinka super za gibe in za negativen test cukra. Se pravi ni treba nič diete in se lahko veselimo sadnih kup . Boš vidla kaj bo šele pol migal . Živa, jaz grem tudi lahko v vodo... Ampak v četrtek mam še predavanje v MŠ - anesteziolog, za primer epiduralne in dojenje. Pol sem pa konec, juhu. Čeprav moram povedat da nisem ravno veliko novega znanja dobila...Mogoče mam zdaj sam malo boljši občutek, ker prej se mi je pa zdelo, da nič ne vem. No počakimo na , bomo pol vidli, kako nam bo zalaufal. Če ne se bom pa na vas obrnila, a ne? Majana, tole je tista knjiga: Harris, Judith Rich (2007). Otroka oblikujejo vrstniki. Sporočilo za starše, ki precenjujejo svoj vpliv. Lj., Orbis. Jaz je nisem še cele prebrala, ampak kolikor sem jo - pohvalno , dobro, pa še zabavno napisana. Midva greva pa danes na CSD - bo moj dragi podpisal, da bo postal očka . Tko je to, če si na koruzi. Valjda, da je on očka, majana bi rekla žiljonkrat preverjeno že na kliniki..., če je še svoje semenčice moral dat z osebno...da ne govorim kolikokrat se je moral pa še tam, na kliniki, podpisat. Tolk zaenkrat od mene...se še slišmo.
< Sporočilo je popravil Lsica -- 22.4.2009 12:23:24 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 12:27:08
|
|
|
|
majana79
|
Vidim da jaz sploh nimam izbire glede srečanja, me je modrooka kar sama napisala na seznam. Sicer imam tisti dan pregled ob 1 al neki, se ne spomnim, ampak upam da mi ne bo treba spet 2 uri in več čakat... Lsica, hvala, bom jo izbrskala v kaki knjižnici. Žiljonkrat Ampak res, jst mojemu ne morem nikakor dopovedat, da bi imela manj problemov, če bi se poročila. Pa se ga še kar ne prime. Zdej grem pa neki pojest, mam še rižoto od včeri, potem pa počasi v Nm. Blue, se mi zdi da ti zdaj trebušček nič več ne raste. Joj moram mojemu rečt da me kaj slika, ker sama sem preveč štorasta...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 12:47:20
|
|
|
|
šivilja
|
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v ex Samsari na Prešernovem trgu... Prisotne: 1. Blueeyes (če še ne bom v P) 2. vim 3. majana79 4.katrinka 5. živa25 6. Lsica 7. šivilja 8. 9. 10. majana79 srajce dobiš v nami, maximarketu... Res da so malo dražje, a odtehtajo kasnejše likanje. Prve take srajce so bile Jupiter, zdaj so pa še druge firme, moraš kar prodajalki rečt, da hočeš srajce brez likanja. Najboljše se obnese, da pereš samo srajce brez drugega perila, ker se manj zmečkajo, gumbi morajo biti zapeti in srajca narobe obrnjena. Takoj po končanem pranju (BREZ centrifuge) srajce pravilno obrneš obesiš na obešalnik nad banjo ali v tušu, ker se cedi iz njih in jih z roko čim bolj poravnaš in zgladi, da lepo visijo. ko so suhe jih samo z obešalnikom vred pospraviš v omaro. Kaj bi jaz dala, da bi imela danes že kosilo - včeraj sem pretiravala in danes ne morem nič drugega kot tukaj gor viset in knjige brat. Stanovanje (še posebej kuhinja) je bomba, pa še po otroke moram in jih peljat na telovadbo.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 12:58:14
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Katrinka super za gibe in za negativen test cukra. Se pravi ni treba nič diete in se lahko veselimo sadnih kup . Boš vidla kaj bo šele pol migal . ja, sadne kupe...njami...vse bi dala da bi imeli borovničevo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 13:04:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst pa za jagodno, malinino ali pa kako doooobro mešano sezonsko (lubenice, grozdje, melona, jagode,...) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm NESRAMNICE
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 13:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
aja bejbike moje... Midva imava 26. prvo obletnico poroke... Kak predlog kaj naj mojemu dragemu kupim? Ali naj ga kam peljem? Kaj naj?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 13:16:50
|
|
|
|
katrinka
|
blue - lep buhi ziva25 - to je pa tezko, kaj ma pa rad - ura, nakit, prfum,...ne vem no
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 13:20:03
|
|
|
|
vim
|
Blueeyes vidim po slikci, da tudi ti že napol naga hodiš ven. Joj meni je že zdaj vroče kaj šele bo, rodila bom pa v najhujšem poletju. Vidim, da se seznamček za meeting že lepo polni superca . živa, katrinka sadne kupe so in bodo. Jeeee jaz bi tudi borovničevo kupo. In komaj čakam češnje... Aja še to Katrika šola se ti začne 4.5. in ni nujno, da boš imela v torek predavanja, če ne pa boš šla na kasnejšo uro. A boš hodila v LJ P, namreč jaz ne morem v tem terminu na predavanje pediatra in anasteziologa pa bom šla v maju, tako da mi boš povedala, ko dobite celoten urnik kdaj bodo termini.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 13:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej to je problem, ker nisem ziher, da bi mu rada kupila neko darilo čist vsakdanje... Mogoče kaj kar je bolj najinega... nevem... Ne znam povedat kaj bi rada. Ne bi pa rada običajnega darila ki se kupuje ob roj. dnevih ali podobno.... Mogoče bi kaj pripravila, al pa ga kam peljala, al pa mu kaj kupila ampak kaj posebnega, al pa ga s čim presenetla, al pa kej tazga..... Enyone???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 13:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
punce kaj ste nesramne k mi zdele take lušte delate bi zdele prov pasala kakšna jagodna kupa jaz bi se prov rada srečala sam k si ne upam kej dost daleč hodit k ne vem kdaj me bodo krči al pa popadki zagrabil pa še glede na moje počutje zadnje dni ne bo šlo,po MF k bo G. rekla da lahk grem pa brez panike bom pa sigurno prišla Živček midva sva za prvo obletnico šla na polet z balonom in bilo je ful super,on si je od nekdaj želel jaz sm pa tud za te fore itak je bila pa res super in nič strašnega
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 13:27:51
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Aja še to Katrika šola se ti začne 4.5. in ni nujno, da boš imela v torek predavanja, če ne pa boš šla na kasnejšo uro. A boš hodila v LJ P, namreč jaz ne morem v tem terminu na predavanje pediatra in anasteziologa pa bom šla v maju, tako da mi boš povedala, ko dobite celoten urnik kdaj bodo termini. ja sej zato sem napisala da ne vem ali imam ali ne, za 4.5. pa vem da se začnejo, naslednji teden grem po nalepke tako da bom najbrz tud urnik imela in takoj k bom, ti sporočim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 13:30:48
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka kok so luškani in nasih ljubljancank...res pravi cukercki boomer - ja moj ma tud maco scene pol pa cist raznezen rata...najbrz so krivi hormoni...haha , sej jz mam tud obcutek da bo moje dete nadoknadlo ker me je tok kasneje začelo prepoznavno brcat...a po pravic povedan raj vidim oz. cutm to k nč, sadne kupe...kje, kdaj - pridem lublancanke - rabim pomoč, vse k ste ble na polikliniki na testih za cuker povejte mi kdaj ste dobile izvide domov - a je blo z navadno ali priporočeno pošto, jaz sem lih menjala osebne podatke in na novi so že novi sam ne vem a so bili v ponedeljek in ne vem na kateri naslov bo pošta prisla....help katrinka - glede testa za cuker na polikliniki ti lahko jaz povem malce več, saj se mtudi sama ena izmed tistih srečnic, ki sedaj že 3 mesece uživamo v dieti. Izvide od testa sem prejela domou po pošti. Pol sem se pa še enkrat morala javiti na polikliniki, da sem mela predavanje o zdravi prehrani, sledil je obisk diabetologinje in predavanje o uporabi aparatka za merjenje sladkorja. Če te zanima še kaj, kar povprašaj. Lp, veronikab
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 13:38:51
|
|
|
|
vim
|
Živa nisem zasledila tvojega posta----darilo dargemu za RD ali za vajino obletnico?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 14:10:07
|
|
|
|
šivilja
|
larilu jaz sem tudi dragemu enkart kupila polet z balonom (za oba seveda), enkrat tajsko masažo v paru, predlani pa skok s padalom iz balona (samo za njega) - so se vsi sprašval, če sem se ga že naveličala. Ja če si pa želi, zdaj me že spašuje za kero obletnico dobi bunje-jumping. Hm, to se mi zdi pa grozno, ne vem če bi mu kupila - tud lokacijo že ve - iz Donauturma na Dunaju.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 14:20:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jaz sem tudi za srečanje si že na seznamčku Mater sem slepa ne ne, nič nisi slepa... sem ga po tem k si post objavla popravla... tko da prej ga ni blo.. vse ok s tvojim vidom majana ja glede na to da si omenjala srečanje, sem te kr uvrstila na seznamček... sorči... pa brez zamere ... ne, tud men se zdi da se mi je trebušček že pred časom ustavil z rastjo... sicer ko si ga merim je opazen napredek, drgač viden se mi pa ne zdi živa25 uf ta je pa težka... pojma nimam kakšen okus ma... ponavad res najbolj zaleže kakšen nakit če ga ma rad... al pa mogoče kakšen romantičen polet z balonom če še nista letela... vim ja jz že gorim od te vročine... sej je že 20+ stopinj... kaj šele bo.. še dobr da bom takrat brez bušija
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 14:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
darilo za obletnico iščem vim...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 14:21:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v ex Samsari na Prešernovem trgu... Prisotne: 1. Blueeyes (če še ne bom v P) 2. vim 3. majana79 4. katrinka 5. živa25 6. Lsica 7. šivilja 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 14:35:04
|
|
|
|
majana79
|
blue, veš da ni panike Veš da ne smem zamudit basanja s hrano. Aja, šivilja, hvala za nasvet, bom šla pogledat en dan.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 14:39:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, veš da ni panike Veš da ne smem zamudit basanja s hrano. Aja, šivilja, hvala za nasvet, bom šla pogledat en dan. ah to itak da ne.. bi te obvestila po telefonu zihr vsaj en dan prej če ne bi blo tuki glasu od tebe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 14:41:23
|
|
|
|
majana79
|
Ti si tako fejst! Jaz pa čakam da me moj pride iskat in odpujsava... Ma bi šla rajši eno oddremat...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 17:48:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ti si tako fejst! Jaz pa čakam da me moj pride iskat in odpujsava... Ma bi šla rajši eno oddremat... kam pa sta odpujsala... jz sem bla mal v vodoravnem stanju... zdej čakam da pride moj da neki za jest naredim... če bo še lepo vreme mogoče še kej vn skočva na sprehod... pol pa počas že kakšen film in pa samo še spančkat...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 18:12:49
|
|
|
|
knutek
|
veronikab-pozdravljena,glede cukra mene zanima kako bo to potekalo,ker grem jutei namreč nazaj na polikliniko,najbrž neko predavanje,kdaj dobim neke kartončke za merjenje in kaj sploh lahko jem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?