Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 8:57:14
|
|
|
|
BOOMER
|
ola bejbe....se mal javljam vidim da nam nosečnosti lepo napredujejo z vsemi + in - ki katrinka - moj sicer še ni tako daleč, ampak danes je trebuh kušnu, pa se vedno dela, da je neki mačo glede čustev. je pa da best dobro, kako si napisala, si človek v živo predstavlja.... aja - pa čestitke za brcike - sam da ne bo zdej nadoknadla vse za nazaj meeting - ja ja ja sadne kupe! Sam recite kje! šivilja - ti rečem, ko si enkrat noseč, se vsi čutjo poklicani, da so zraven pa obveščeni, čeprav si jim zadnja briga! Včeraj me je moj sodelavec, ki itak pač zaposlen moški, izjavi, da kako pa to hitro gre, da ko smo se letos v pisarne preselili, se mi še nič ni poznalo, zdej pa je bauhija kar veliko ja? njegova žena ni do 5meseca vedla, da je noseča????? Sem bla kar mal začudena, da se on ukvarja s tako žensko trivio likanje - moj sistem - not, ven, shake-it-off and fold. Moj dragi si pa sproti kako srajco po potrebi lika. Včasih mi je blo ful dobr, sem uživala, zdej pa pri vseh teh materialih res ne vidim potrebe....moja nona še zmeraj vse spodnjice pa štumfe lika?? od danes naprej na optiki (kok bo pa pol vse skup šibal )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 8:57:33
|
|
|
|
Anonimen
|
štručke mejhne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 9:11:19
|
|
|
|
katrinka
|
kok so luškani in nasih ljubljancank...res pravi cukercki boomer - ja moj ma tud maco scene pol pa cist raznezen rata...najbrz so krivi hormoni...haha , sej jz mam tud obcutek da bo moje dete nadoknadlo ker me je tok kasneje začelo prepoznavno brcat...a po pravic povedan raj vidim oz. cutm to k nč, sadne kupe...kje, kdaj - pridem lublancanke - rabim pomoč, vse k ste ble na polikliniki na testih za cuker povejte mi kdaj ste dobile izvide domov - a je blo z navadno ali priporočeno pošto, jaz sem lih menjala osebne podatke in na novi so že novi sam ne vem a so bili v ponedeljek in ne vem na kateri naslov bo pošta prisla....help
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 9:23:24
|
|
|
|
majana79
|
katrinka, jaz sem bila 17. (torek), oni so jih poslali šele 19. (je bilo razvidno iz lista), v petek in soboto poštarja ni bilo, tako da so prišli šele v ponedeljek. Ravno naslednji dan jih ne boš dobila.... šivilja, kje pa kupuješ tvojemu srajce? Ker pri nama je to edina stvar, ki jo likam in jih sovražim. Ima sicer nekaj 'nezmečkljivih', ampak so bolj športne in ne ravno za vsak dan v službo... Pri žabarkah so pa res sami lepi otročki. Kaj bodo šele naši, ki pridejo. Me veseli, da je kar nekaj punč, da bodo naši fantje lahko kaj izbirali. Jaz grem pa danes urejat papirje na CSD, upam da ne bo gužve, ker je ravno popoldne...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 9:38:36
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 katrinka, jaz sem bila 17. (torek), oni so jih poslali šele 19. (je bilo razvidno iz lista), v petek in soboto poštarja ni bilo, tako da so prišli šele v ponedeljek. Ravno naslednji dan jih ne boš dobila.... aha, torej ce sem bila jaz v ponedeljek, jih bodo mogoče dons poslal, rečmo torej v petek ali pa torek da jih dobim- k je ponedeljek praznik...sej ce pride na stari naslov bo tko mi mami spravla, bol me za nouga skrbi k ne vem kaj je zmesana stara mama rekla poštarju...da ne bo na koncu na pošti cakal...bom sla pogledat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 10:13:01
|
|
|
|
katrinka
|
ha - me je mami klicala, sem izvide že dobila in to na stari naslov, super...so pa pohiteli
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 10:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Me veseli, da nisem edina ki ne mara likanja Katrinka ti si pa pozno brcike začutila,.... Mi že ene 3 tedne opazujemo in šlatamo trebuh Ampak je pa res, da imamo zeloooooooo živahnega otroka v trebuhu Zdej pa uživaj in ne pusti da ti preveč pozornosti jemlje tale vaš otroček Jaz sem tudi za srečanje Sej veste kjer je sladoled ali sadje, tam sem jaz aja pa dober čvek mora tudi bit Vim in Lsica??? Kaj je s telovadbo? Meni je rekla zdravnica SUPER... Če se vam da je to odlična ideja Aja sem pozabila povedat, da je včeraj G namerila cca. 500g otročka meni pa 10dag minusa od prejšnjega pregleda Pa se čist nič ne šparam pri hrani Sem ravnokar klicala v P in dobila datum 30.4. ob 10:30 za naslednjo morfologijo. Bomo videli če bodo tam uspeli kaj videt
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 10:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ha - me je mami klicala, sem izvide že dobila in to na stari naslov, super...so pa pohiteli A jih bo odprla in pogledala?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 10:35:59
|
|
|
|
vim
|
Lsica in živa jaz zvem jutri, če grem lahko plavat, ampakimam šele ob 14.30 pregled, tako da meni ne bo uspelo ob 15.30 do DIF-a. Vidve pa kar pojdita če utegneta, jaz pa če grem lahko bi šla kar drugi teden, namreč jaz sem v LJ oz. nimam dopusta in bom imela čas. Katrinka sem rekla, da bodo brcike potem tiste prave.....moj pa nabija direkt v rebra in tko mal postrani zdaj hodim. šivilja ne vem zakaj bi morali šefici javljat, če nista v prijateljski navezi, ah ja, naj ti ne pride do živega. Predlog za srečanje na datum 5.5. meni ustreza kraj kaj pa SAMSARA na Prešercu a bo takrat že odprto.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:20:10
|
|
|
|
majana79
|
Samsara oziroma zdej je neki na C (Cacao, Cocoa?!), je bila v soboto že odprta. Sva šle z Lsico mimo. Lsica, a mi daš na ZS naslov tiste knjige o kateri sva debatirali? A se je Blue danes kaj oglasila?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:21:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER meeting - ja ja ja sadne kupe! Sam recite kje! moja nona še zmeraj vse spodnjice pa štumfe lika?? uh, ma pa dovolj časa tale tvoja nona meeting... hm, vidim da je debata po prvomajskih počitnicah... jz spet nič ne obljubim... nazadnje sem bla čist hin k sem mela glih pregled, pa slabo mi je blo... zdej pa tegazihr ne bo... al bom full cool, al bom v P al pa že iz P živa25 sem mogoče jz spregledala... kako to misliš naslednjo MF... a si eno že mela pa maš zdej še eno??? sori če si že govorila o tem bebice če ma kdo še kontakte s kakšno iz seznama ki je rodila in ni slikice, naj jo objavi.. jz sem dopoldne mal čekirala po forumu in to so vse slikce k sem jih našla... nikjer ne najdem ničesar o naia, UT_2008, simonaa, wani, 1hruška, april09 in o angelito
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:22:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 A se je Blue danes kaj oglasila? ja a nisi vidla da saem seznamčke popala... še nisem šla rodit... sosedi so že kr živčni.. me sprašujejo če sem jo zašila not al zakaj ne pride na svet
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:24:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v ex Samsari na Prešernovem trgu... Prisotne: 1. Blueeyes (če še ne bom v P) 2. vim 3. majana79 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:24:46
|
|
|
|
katrinka
|
ziva25 - ja zelo pozno sem zacutila brce - sej se tu in pri julijkah ne veliko se o tem razpisala k sem bila tok huda...no važn da zdaj dete cutim rezultati - je mami pošto odprla, vse ok
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:25:26
|
|
|
|
majana79
|
Ja seznamčke že, ampak nisi nč napisala. Pa sem misla da si mogoče na hitro letela v P. Ampak tale Gaja te pa kr heca. Najprej se ji je tako mudilo, zdej bi pa ona še malo uživala. Na koncu jo bodo moral pa ven bezat.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Blue ni panike... 31.3. sem prvič imela. Pa je G rekla da je premali in me naročila za 21.4. Tudi včeraj pa se ni nič notranjosti pupota vidlo, pa sem dobila napotnico za P da mi še enkrat pogledajo. No to imam zdej 30.4. ob 10:30. Pa še sama bom zgleda šla Je moj reku, da neve če bo lahko si fraj zrihtu....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:26:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:26:52
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v ex Samsari na Prešernovem trgu... Prisotne: 1. Blueeyes (če še ne bom v P) 2. vim 3. majana79 4.katrinka 5. 6. 7. 8. 9. 10. sem se kar napisala, čeprav imam MŠ takrat - vsaj men se zdi a uro in pol bom ziher loh
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:29:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ja seznamčke že, ampak nisi nč napisala. Pa sem misla da si mogoče na hitro letela v P. Ampak tale Gaja te pa kr heca. Najprej se ji je tako mudilo, zdej bi pa ona še malo uživala. Na koncu jo bodo moral pa ven bezat. ne ne, si me spregledala... tud napisala sem neki sem čestitaka katrinki za brcike... mislim da malo pred objavljenimi seznami... sem 200% da bom šla čez rok... sam zarad tega k so me prej tko psiheral da ne bom dočakala svojga PDP-ja... zdej bom šla pa zihr čez njega živa teb se pa dogaja s temi MF upam da bo zdej več sreče
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej ne morem vrjet.... A ninaMM in angelito sta na koncu res na isti dan rodile al kaj??? A je NinaMM pol v LJ rodila?? Vidve pa sta face ni kej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:30:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v ex Samsari na Prešernovem trgu... Prisotne: 1. Blueeyes (če še ne bom v P) 2. vim 3. majana79 4. katrinka 5. živa25 6. 7. 8. 9. 10.
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 22.4.2009 11:40:30 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.4.2009 11:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi za srečanje
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?