|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
22.4.2009 18:33:09   
Tanja_
Hej hej ljubljančanke!
No, se javljam toliko, da povem, da tudi jaz sem za srečanje in veliiiko sadno kupo. Al pa tortouser posted image ...Pozdravček!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
22.4.2009 18:46:22   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: knutek

veronikab-pozdravljena,glede cukra mene zanima kako bo to potekalo,ker grem jutei
namreč nazaj na polikliniko,najbrž neko predavanje,kdaj dobim neke kartončke za merjenje
in kaj sploh lahko jem!user posted image

knutek - a so ti že potrdili nosečniški diabetes?

No jaz sem najprej dobila izvide iz 100 mg testa. Pol sem morala nazaj in so mi vzeli kri (90 min) po zajtrku. In ker je še vedno kazalo na povišan sladkor, sem šla še na posvet k diabetologinji. Ta mi je predpisala dieto ni mi dala aparat za merjenje sladkorja, term me še napotila na dodatno izobraževanje glede diete in uporabe aparatka.

Je pa res, da sem na začetku kar šokirana nad dieto - 1. ker nisi navajen tako jesti, 2. ker sem sama bila vedno kar suha in sem vedno lahko jedla vse kar sem hotela in se nikjer ni nič poznalo in 3. kr sem se na začetku morala navaditi na to hrano in seveda najti neko ravnotežje med vsem predpisanim in tem, kar sem pol na koncu res jedla.

Ker sem sama mela povišan sladkor je zjutraj, sem prav tukaj morala biti najbolj pozorna na prehrano. Meni je sladkor zelo zvišalo sadje, mleko in kruh - in vse 2 stvari ti pri dieti predpišejo za zajtrk.

Soli se sama nisem izogibala toliko kot so mi predavali, niti maščobam, saj mi je tudi sestra rekla da jaz imam pač probleme s sladkorjem in ne maščobami.

Upam, da bo jutri potekalo vse ok. Sicer, pa se še kaj javi, če bi rabila pomoč.

LP,

veronikab

(odgovor članu knutek)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
22.4.2009 18:47:01   
Blueeyes
veronikab povej kaj več o sebi da te damo na seznamčke

(odgovor članu knutek)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
22.4.2009 18:49:28   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image    veronikab                         17.4.2009          1 user posted image           0 user posted image           23.4.2009   user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image          28.4.2009    user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image        4.5.2009      user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                     ?       user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009   user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?         user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                 ?         user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image                   ?        user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image                    ?        user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image           7.5.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image          13.5.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009   user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image         6.5.2009    user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image           22.4.2009
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?         user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?        user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009           2 user posted image            1 user posted image          5.5.2009    user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          25.5.2009  user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image          8.5.2009  user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009 user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image          6.5.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009 user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image           30.4.2009 user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image                ?
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009          3 user posted image              1 user posted image           12.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?      user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image      6 

user posted image     16

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009          user posted image               Vita Viktorija  52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009            user posted image              Karolina         54 cm          4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito               14.4.2009          user posted image              Vita                52 cm          3400 g
user posted image   NinaMM               14.4.2009          user posted image              Zarja              51 cm          3020 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 22.4.2009 18:57:13 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
22.4.2009 18:49:31   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
22.4.2009 18:49:34   
Blueeyes
user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
22.4.2009 18:49:36   
Blueeyes
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v ex Samsari na Prešernovem trgu... Prisotne:

1. Blueeyes (če še ne bom v P)
2. vim
3. majana79
4. katrinka

5. živa25
6. Lsica
7. šivilja
8. Tanja_
9.
10.

11.
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
22.4.2009 18:52:12   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Blueeyes - tebe berem tudi pri Aprilčicah user posted image user posted image user posted image

No ok - PDP sem mela prejšnji petek: 17.4.2009 - tako da še vedno čakamo.
Jutri imam še en pregled v porodnišnici. Pričakujemo baje user posted image , sicer pa sama nisem sigurnauser posted image user posted image user posted image . To je moja prva nosečnost, prvi otrok.

Tale forum sem zasledila šele danes, drugače bi se vam pridružila že prej.

Mi je pa lepo, da ste se zmenile za srečanje. Sama se ne morem prijavii, ker dejansko ne vem, kako daleč bomo takrat - no otročiček bo verjetno že na svetu, samo za ven pa verjetno še ne bo.

LP,

veronikab

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
22.4.2009 18:54:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Blueeyes - tebe berem tudi pri Aprilčicah user posted image user posted image user posted image

Jutri imam še en pregled v porodnišnici. Pričakujemo baje user posted image , sicer pa sama nisem sigurnauser posted image user posted image user posted image . To je moja prva nosečnost, prvi otrok.

Mi je pa lepo, da ste se zmenile za srečanje. Sama se ne morem prijavii, ker dejansko ne vem, kako daleč bomo takrat - no otročiček bo verjetno že na svetu, samo za ven pa verjetno še ne bo.

LP,

veronikab

ja, uradno sem majčica (3.5.), ampak ker mam tko na začetku meseca PDP sem se začela oglašattudi pri aprilčicah... tko da povsod me je dosti user posted image  user posted image  

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
22.4.2009 18:56:29   
veronikab

LP,

veronikab

ja, uradno sem majčica (3.5.), ampak ker mam tko na začetku meseca PDP sem se začela oglašattudi pri aprilčicah... tko da povsod me je dosti user posted image  user posted image  

Saj sama sem tudi bila prepričana, da bomo dobili ovenčka, pa bo očitno bikec. Bi me pa zelo presenetil, če bi bil še majskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
22.4.2009 18:59:22   
Blueeyes

LP,

veronikab

Saj sama sem tudi bila prepričana, da bomo dobili ovenčka, pa bo očitno bikec. Bi me pa zelo presenetil, če bi bil še majskiuser posted image user posted image user posted image

he he.. nikoli se ne ve... če si kej brala forum za nazaj, pol si najbrž prebrala, da so me pred mesecem dni že strašili, da svojega PDP-ja ZIHR ne bom dočakala, ker imam premalo plodovnice, tko da sem se s tem sprijaznila.. zdej pa poglej.. samo še 11 dni mam do PDP-ja user posted image  user posted image  sicer bi rada da naša Gaja že pride na svet, ampak bi bla pa vesela če bi bila majčica tako kot je rečeno

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
22.4.2009 20:06:50   
majana79
kam pa sta odpujsala...

Na CSD v Nm. Zase sem papirje oddala, podpisala sva očetovstvo, za user posted image   bo pa potem moja mami odnesla, ker ni blo pr njih v službi nobenga, ki bi mu plače izpolnu... user posted image

Me pa vožnja vsakič bolj zmatra...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
22.4.2009 21:36:52   
PapuaNG
pa da se končno spet jaz malo javimuser posted image Sva šla z mojim za vikend k moji babici v istro, da sem ga še tam malo familiji pokazala. Za tiste, ki ne veste-sva z mojim šele slabo leto skupaj, tako da ga še kar precejšen del familije ne pozn, ampak nič ne de. Sva mislila potem še na krk, pa je bilo vreme tako, da sva se raje kar v Ljubljano vrnila. Do PDP je še dober mesec in zaenkrat nič ne kaže, da bi mali kaj prej prišel na svet. Pa saj se ne mudi. Konec tedna končno sobica pride, sva pa prejšnji teden prvo turo otroških cunjic oprala (no, tisto, kar imava) in sva bila res za crknit osladna, ko sva jih obešala. Ko je pa vse tako majhnouser posted image

Mene itak hormoni dajejo, da sploh ne smem razmišljat preveč o dojenčku, ker se takoj zjokam. Ko nama na rr preberem vsak teden, kaj se dogaja z mano, user posted image in očkom, itak komaj do konca zdržim, potem pa v jok. No ja, pa saj ni nič narobe s temuser posted image

Morava naslednji teden še očetovstvo uredit na csd, da imam potem mir s tem. Pa še starše med sabo spoznatuser posted image Sva kar odlagala s tem, zdej bo pa počasi res treba. Bova verjetno kar združila z njegovim rojstnim dnevom-jutri uradno praznuje, a za starše bo verjetno kasneje (uskladit njihove urnike je živ hudič).

Aja-ko te se pogovarjale o darilih za obletnico-najina prva obletnica je dan po PDP, tako da jst itak že skoz govorim, da bom rodila en dan kasneje, tako da bo moje darilo kar user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
22.4.2009 22:23:02   
Lsica
majana, in kaki so bili filingi, ko si prvič uradno videla napisane vse tri skupaj - otrok, pa oče, pa mama ta in ta... Jaz sem kar gledala, sploh nisem mogla verjet, ko sem videla tista dva priimka skupaj, me je morala opomniti, da se jaz tudi podpišemuser posted image .

Ja, sva dala otroku kar dvojni priimek, moj+njegov. Upam, da mu nisem s tem preveč zakomplicirala življenja.... kaj praviteuser posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
22.4.2009 22:44:20   
Anonimen
pozdravček!

ste se danes naklepetale, sem vse sproti pozabljala, kaj vam moram napisati...
ah, tako sanjava sem postala za računalnikom.

PapuaNG - prav zanimivo zadnje leto, ki se ti kar hitro odvija!user posted image  spontanost mi je bila vedno všeč!
jaz sem ga kar dolgo prepričevala, da sva zrela za otročka, da zmoreva, da vsekakor ne mislim preživeti življenja brez otrok,... ko pa sva dobila Oskarja, me je stalno spraševal, zakaj se nisva že prej odločila?! da biti starš je prav fino, da so otroci zakonuser posted image ... pa razumi moške.

Lsica - glede imena in priimka se vsak odloči po svoje. jaz sem za krajše verzije (eno ime in en priimek). sem v porodnišnici, ko sem gledala Oskarja premišljevala, da bi ga poimenovala Oskar-Gal, a sem se premislila, ker sem si rekla, da ga po dveh imenih vsekakor ne bom klicala, zato naj ima tudi uradno samo enega.
glede priimka pa da naj nosi tradicionalno kar očetovega (sem koruznica, še vedno nosim svoj dekliški priimek, ki se mu ne bom nikoli odpovedala, ker mi je preprosto všeč moje ime).
sem videla pri bratu totalno zmešnjavo (nečakinja ima materin-očetov priimek, nečak pa očetov-materin priimekuser posted image  - skratka sta brat in sestra, a nimata istega priimkauser posted image ).
bom verjetno imela kdaj probleme, ker z Oskarjem nimava istega priimka (tudi Urban bo imel samo očetovega), a mi je tako kar v redu.

sicer pa... lepe sanje vam želim in jutri lep dan!user posted image

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
23.4.2009 7:30:37   
šivilja
Ja, ja problemi in birokracija. Sem kar vesela, da sva poročena (no, ja tudi drugače). Priznam, da sem na dan poroke z veseljem prevzela možev priimek in svojega opustila in po pravici povedano se z novim priimkom počutim veliko bolje, kot sem se kdaj koli s starim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
23.4.2009 7:32:31   
BOOMER
ola bejbike....

toliko smo govorle, da po čudovitem sončku spet dežujeuser posted image user posted image nič hudega, saj paradajzi pa kumare hitreje rastejo (mlask)..no pa češnje in jagode pa malineuser posted image Če bo katera rabila kej omenjenega domače pridelanega materiala (dostava v LJ zagotovljena), meni se je letos zmešalo s sajenjem, pa mam že zdej preveč, čeprav sploh še rodilo niuser posted image user posted image user posted image Skratka, vas bom mela v mislih, ko se začne junija in julija akcija obiranja prvih bobic, ve pa se javte....

katrinka - midva greva tudi v MŠ maja, 18.15.....se kej vidimouser posted image (v zadnji vrsti bova vice pokala hehe no sam če bo res dolgčasuser posted image )

meeting - torej Cacao! Super - priporočam jagodno kokosovo kupo (Haiti al neki tacga), porcije so ogroooooomne, pa ful jih je iz svežega sadja...PRIDEM!!! (saj lačna ne bom v MŠuser posted image ). Blue - bomo še za vsak slučaj zate eno kupo naročile, pol boš pa vidla (priuser posted image ne gre nič v nič pa vse je za vsak slučajuser posted image ) Maš pa ful lep buši....sem včeraj bodočega dedija seznanjala z dejstvi, ko mi je net rihtal, pa mu pri 48ih še vedno beseda ne sede najboljuser posted image (moški je večno mlad - mentalno do 15letuser posted image )

imena, priimki - verjetno ni lepšega, ko se končno stvari sestavljajo tudi uradnouser posted image ne se preveč sekirat, midva sva poročena, jest mam svoj priimek, otrok bo mel očetovega....mal mam že izkušenj od naše familije, se je mama 2x poročila, še vedno dobiva kake položnice iz 3priimkov sestavljene???user posted image user posted image user posted image bom že zmogla z enimuser posted image

ajdi grem si še mal papke raztegnit preden se podam med luže....uživejte z bauhiji.....moj trenutno spiuser posted image

letos bo plodno leto (extra letina na našem vrtičkuuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
23.4.2009 8:04:19   
katrinka
dobro jutrouser posted image
na dolenjskem tok dezuje da ne vem kako bo ce se bo tko nadaljevalo - ob močnem dezevju dobimo ''jezera'' in upam da ne bo vse poplavljen - bi rada domov prisla...hahauser posted image

boomer - ja potem se vidimo 4.5. v MŠ, tudi ob 18:15 k prej moj tko ne moreuser posted image

priimki - meni osebno je všeč samo eden - od očeta, vendar ni nič narobe če je kej drugač, pred poroko sem kar malo trmarila da bi otrok imel oba (k še nism vedla da se bova poročila) in to samo zato, ker jaz nisem mislila dokazovat da sem mama, vidla sem pri svoji svakinji (pri prvem nečaku ko z bratom se nista bila poročena)kok je mela težav, isto druga žena mojega tasta...drugače pa, tudi če ima otrok 2 priimka in se kasneje starša poročita loh uradno spremenita na en priimek pa je - res je da je tu spet papirnata vojna, in v roj.listu ostaneta dva, samo npr. to se da narest
sem pa hecna - všeč sta mi pa dva osebna imena...tako da vsaka ima svoj okus in naj dela tko k njej paše pa bouser posted image

papuang - midva sva skupaj 7 let in 2 meseca (jutri), v vsem tem času se najini starsi niso spoznali, kljub temu da sva poročena in cakava pikico...zelo smesno in po drugi strani zalostna...prej sva miljonkrat  hotla narest en ''mitting'' pa je njegova mama problem k se z očetom vidt ne more, moja dva sta tud ločena pa sta cist kul skup, tko da k bajto za silo zrihtava da loh v dnevno dava mizo in stole jih bova povablauser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
23.4.2009 8:48:56   
majana79
Jutro punce! Ne maram dežja in sem zaspana... user posted image

Lsica, mi smo naredili samo zapisnik o priznanju očetovstva in nismo nič omenjali priimka ali imena otroka... Piše samo da oče izjavlja da je oče in da se jaz s tem strinjam. user posted image Jaz bi še vedno najrajši videla, da bi se poročila, ampak se moj še vedno ne more odločit... Najbrž bo imel pa mali kar očetov priimek, sem tudi jaz tradicionalistka, s tem da ni 2x za rečt, da si bom šla jaz dodat njegov priimek, da vsaj formalno nimamo problemov.

Nekaj sem začela kihat in mi ni všeč... Grem delat, dokler se mi še da. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
23.4.2009 9:07:11   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

pa da se končno spet jaz malo javimuser posted image Sva šla z mojim za vikend k moji babici v istro, da sem ga še tam malo familiji pokazala. Za tiste, ki ne veste-sva z mojim šele slabo leto skupaj, tako da ga še kar precejšen del familije ne pozn, ampak nič ne de. Sva mislila potem še na krk, pa je bilo vreme tako, da sva se raje kar v Ljubljano vrnila. Do PDP je še dober mesec in zaenkrat nič ne kaže, da bi mali kaj prej prišel na svet. Pa saj se ne mudi. Konec tedna končno sobica pride, sva pa prejšnji teden prvo turo otroških cunjic oprala (no, tisto, kar imava) in sva bila res za crknit osladna, ko sva jih obešala. Ko je pa vse tako majhnouser posted image

Mene itak hormoni dajejo, da sploh ne smem razmišljat preveč o dojenčku, ker se takoj zjokam. Ko nama na rr preberem vsak teden, kaj se dogaja z mano, user posted image in očkom, itak komaj do konca zdržim, potem pa v jok. No ja, pa saj ni nič narobe s temuser posted image

Morava naslednji teden še očetovstvo uredit na csd, da imam potem mir s tem. Pa še starše med sabo spoznatuser posted image Sva kar odlagala s tem, zdej bo pa počasi res treba. Bova verjetno kar združila z njegovim rojstnim dnevom-jutri uradno praznuje, a za starše bo verjetno kasneje (uskladit njihove urnike je živ hudič).

Aja-ko te se pogovarjale o darilih za obletnico-najina prva obletnica je dan po PDP, tako da jst itak že skoz govorim, da bom rodila en dan kasneje, tako da bo moje darilo kar user posted image

tebe pa že res celo večnost ni blo pri ljubljančicah.. sem mislila da si že odpotovala v Rim.. za spoznavanje familije ni nikoli prepozno... midva sva z mojim že 3,5 leta skup, pa tud še ne pozna moje familije - zdej ob rojstvu bo pravi čas... user posted image

čestitaj mu za rojstni dan.. lepo praznujte... z na novo združeno in povečano familijo.. vse bo ok

priimek jz sem dala njegov priimek naši Gaji...

BOOMER jp, komot lahko še zame naročite kupo - mislim da ne bo ostala user posted image  user posted image  

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
23.4.2009 9:08:11   
Blueeyes
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v Cacao (ex Samsari) na Prešernovem trgu... Prisotne:

1. Blueeyes (če še ne bom v P)
2. vim
3. majana79
4. katrinka

5. živa25
6. Lsica
7. šivilja
8. Tanja_
9. BOOMER
10.

11.
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
23.4.2009 9:41:52   
Lsica
Dobro jutro mačkice,
dežek pada dežek gre... še mal pa se bodo tud v Ljubljan začele žabe oglašatuser posted image .

Glede priimkov: saj jaz sem kar zadovoljna s svojim, sem se zdaj že navadla nanj. Ampak dveh pa ne bi mela. Vem, da znajo marsikje komplicirat, če maš dva priimka. Pa kateri je prvi, pa ...Po mojem bom prej kot slej zorganizirala, da se poročiva, in poenotimo zadevo pri vseh treh, da ne bomo tak konglomerat. Ah, koliko manj problemov, če bi to že uredila... user posted image sem jezna na mojga. Saj ne, da bi jaz zdaj komaj čakala na matičarja, sam če bi mal več volje pokazal, bi bla pa tud že poročena.

Kar se pa tiče spoznavnih večerov . midva ga za starše tud še nisva organizirala. mami sta se sicer že pogovarjali po telefonu, videli se pa nista. Mogoče bosta šli pa maja skupaj v toplice, pa se bosta meli čas se spoznat na nevtralnem teritoriju.  Moj oče je pa itak bolj rezerviran kar se teh stvari tiče.

Danes grem na predavanja anesteziologa - se bomo zmenili kako se bomo drogiraliuser posted image . Zaenkrat sem še čist prepričana v to, bomo videli kaj bo popoldne...
Pa ti Blueeyes, računaš na EA?

l

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
23.4.2009 9:53:19   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Pa ti Blueeyes, računaš na EA?

ne... če se bo dalo brez vsega... drgač bomo pa vidl...

grem zdej počivat k mam en groznm glavobol, pa ne mislm še pr pc-ju viset... se kasnej slišimo

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
23.4.2009 10:37:38   
katrinka
starsi - vidim da nisva edina k jih se nisva predstavla med sabo, me veliko manj peče vest...jupiuser posted image

blue - ti pa res pejd stran od računalnika, da se glavobol pomiri oz. odideuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
23.4.2009 11:27:16   
vim
Lsica če ne prej poroke bo vajin čmrlj vprašala zakaj nista poročena in ker ne bosta imela pametnega odgovora bosta stopila pred matičarja. To se kar velikrat zgodiuser posted image . Do takrat pa nič hudega če bo konglomerat manj težav in birokracije, če ima otrok oba priimka. Jaz sem ena tistih, ki se je poročila hotela obdržat samo svoj priimek potem pa ko so me na UE vprašali po priimku sem rekla samo možev. Skoraj po letu dni se še nisem privadila na nov priimekuser posted image user posted image user posted image , ampak možu pa veliko pomeni, da sem vzela samo njegovega, pa sem ga osrečila.In zdaj razmišljam, če bi imela samo svojega, poročena otrok bi imel očetovega bi bila cela zmeda.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?