|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
22.4.2009 8:56:08   
Blueeyes
user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 22.4.2009 8:57:31 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
22.4.2009 8:57:14   
BOOMER
ola bejbe....se mal javljam

vidim da nam nosečnosti lepo napredujejo z vsemi + in - kiuser posted image user posted image

katrinka - moj sicer še ni tako daleč, ampak danes je trebuh kušnu, pa se vedno dela, da je neki mačo glede čustev. user posted image user posted image je pa da best dobro, kako si napisala, si človek v živo predstavlja....
aja - pa čestitke za brcike  - sam da ne bo zdej user posted image nadoknadla vse za nazajuser posted image

meeting - ja ja ja sadne kupe! Sam recite kje!

šivilja - ti rečem, ko si enkrat noseč, se vsi čutjo poklicani, da so zraven pa obveščeni, čeprav si jim zadnja briga! Včeraj me je moj sodelavec, ki itak pač zaposlen moški, izjavi, da kako pa to hitro gre, da ko smo se letos v pisarne preselili, se mi še nič ni poznalo, zdej pa je bauhija kar velikouser posted image user posted image user posted image user posted image ja? njegova žena ni do 5meseca vedla, da je noseča????? Sem bla kar mal začudena, da se on ukvarja s tako žensko triviouser posted image

likanje - moj sistem - not, ven, shake-it-off and fold. Moj dragi si pa sproti kako srajco po potrebi lika. Včasih mi je blo ful dobr, sem uživala, zdej pa pri vseh teh materialih res ne vidim potrebe....moja nona še zmeraj vse spodnjice pa štumfe lika??user posted image

od danes naprej na optiki (kok bo pa pol vse skup šibaluser posted image )

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
22.4.2009 8:57:33   
Anonimen
štručke mejhneuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
22.4.2009 9:11:19   
katrinka
kok so luškani user posted image  in user posted image  nasih ljubljancank...res pravi cukercki

boomer - ja moj ma tud maco scene pol pa cist raznezen rata...najbrz so krivi hormoni...hahauser posted image ,
sej jz mam tud obcutek da bo moje dete nadoknadlo ker me je tok kasneje začelo prepoznavno brcat...a po pravic povedan raj vidim oz. cutm to k nč,
sadne kupe...kje, kdaj - pridem

lublancanke - rabim pomoč, vse k ste ble na polikliniki na testih za cuker povejte mi kdaj ste dobile izvide domov - a je blo z navadno ali priporočeno pošto, jaz sem lih menjala osebne podatke in na novi so že novi sam ne vem a so bili v ponedeljek in ne vem na kateri naslov bo pošta prisla....helpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
22.4.2009 9:23:24   
majana79
katrinka, jaz sem bila 17. (torek), oni so jih poslali šele 19. (je bilo razvidno iz lista), v petek in soboto poštarja ni bilo, tako da so prišli šele v ponedeljek. user posted image Ravno naslednji dan jih ne boš dobila....

šivilja, kje pa kupuješ tvojemu srajce? Ker pri nama je to edina stvar, ki jo likam in jih sovražim. Ima sicer nekaj 'nezmečkljivih', ampak so bolj športne in ne ravno za vsak dan v službo...

Pri žabarkah so pa res sami lepi otročki. user posted image Kaj bodo šele naši, ki pridejo. user posted image Me veseli, da je kar nekaj punč, da bodo naši fantje lahko kaj izbirali. user posted image

Jaz grem pa danes urejat papirje na CSD, upam da ne bo gužve, ker je ravno popoldne...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
22.4.2009 9:38:36   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

katrinka, jaz sem bila 17. (torek), oni so jih poslali šele 19. (je bilo razvidno iz lista), v petek in soboto poštarja ni bilo, tako da so prišli šele v ponedeljek. user posted image Ravno naslednji dan jih ne boš dobila....

aha, torej ce sem bila jaz v ponedeljek, jih bodo mogoče dons poslal, rečmo torej v petek ali pa torek da jih dobim- k je ponedeljek praznik...sej ce pride na stari naslov bo tko mi mami spravla, bol me za nouga skrbi k ne vem kaj je zmesana stara mama rekla poštarju...da ne bo na koncu na pošti cakal...bom sla pogledatuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
22.4.2009 10:13:01   
katrinka
ha - me je mami klicala, sem izvide že dobila in to na stari naslov, super...so pa pohiteliuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
22.4.2009 10:15:14   
Anonimen
Jutro!

Me veseli, da nisem edina ki ne mara likanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrinka ti si pa pozno brcike začutila,.... Mi že ene 3 tedne opazujemo in šlatamo trebuh user posted image user posted image Ampak je pa res, da imamo zeloooooooo živahnega otroka v trebuhu user posted image user posted image Zdej pa uživaj in ne pusti da ti preveč pozornosti jemlje tale vaš otroček user posted image user posted image

Jaz sem tudi za srečanje user posted image user posted image user posted image Sej veste kjer je sladoled ali sadje, tam sem jaz user posted image user posted image user posted image   aja pa dober čvek mora tudi bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vim in Lsica??? Kaj je s telovadbo? Meni je rekla zdravnica SUPER... Če se vam da je to odlična ideja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja sem pozabila povedat, da je včeraj G namerila cca. 500g otročka meni pa 10dag minusa od prejšnjega pregleda user posted image user posted image user posted image   Pa se čist nič ne šparam pri hrani user posted image user posted image

Sem ravnokar klicala v P in dobila datum 30.4. ob 10:30 za naslednjo morfologijo. Bomo videli če bodo tam uspeli kaj videt user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
22.4.2009 10:16:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ha - me je mami klicala, sem izvide že dobila in to na stari naslov, super...so pa pohiteliuser posted image

A jih bo odprla in pogledala?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
22.4.2009 10:35:59   
vim
Lsica in živa jaz zvem jutri, če grem lahko plavat, ampakimam šele ob 14.30 pregled, tako da meni ne bo uspelo ob 15.30 do DIF-a. Vidve pa kar pojdita če utegneta, jaz pa če grem lahko bi šla kar drugi teden, namreč jaz sem v LJ oz. nimam dopusta in bom imela čas.

Katrinka sem rekla, da  bodo brcike potem tiste prave.....moj user posted image pa nabija direkt v rebra in tko mal postrani zdaj hodim.

šivilja ne vem zakaj bi morali šefici javljat, če nista v prijateljski navezi, ah ja, naj ti ne pride do živega.

Predlog  za srečanje na datum 5.5. meni ustreza kraj kaj pa SAMSARA na Prešercu a bo takrat že odprto.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
22.4.2009 11:20:10   
majana79
Samsara oziroma zdej je neki na C (Cacao, Cocoa?!), je bila v soboto že odprta. Sva šle z Lsico mimo. user posted image

Lsica, a mi daš na ZS naslov tiste knjige o kateri sva debatirali? user posted image

A se je Blue danes kaj oglasila?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
22.4.2009 11:21:25   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

meeting - ja ja ja sadne kupe! Sam recite kje!

moja nona še zmeraj vse spodnjice pa štumfe lika??user posted image

uh, ma pa dovolj časa tale tvoja nona user posted image  user posted image  

meeting... hm, vidim da je debata po prvomajskih počitnicah... jz spet nič ne obljubim... nazadnje sem bla čist hin k sem mela glih pregled, pa slabo mi je blo... zdej pa tegazihr ne bo... al bom full cool, al bom v P al pa že iz P user posted image  user posted image  user posted image

živa25 sem mogoče jz spregledala... kako to misliš naslednjo MF... a si eno že mela pa maš zdej še eno??? sori če si že govorila o tem

bebice če ma kdo še kontakte s kakšno iz seznama ki je rodila in ni slikice, naj jo objavi.. jz sem dopoldne mal čekirala po forumu in to so vse slikce k sem jih našla... nikjer ne najdem ničesar o naia, UT_2008, simonaa, wani, 1hruška, april09 in o angelito 

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
22.4.2009 11:22:31   
Blueeyes
A se je Blue danes kaj oglasila?

ja a nisi vidla da saem seznamčke popala... user posted image   user posted image   še nisem šla rodit... sosedi so že kr živčni.. me sprašujejo če sem jo zašila not al zakaj ne pride na svet user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
22.4.2009 11:24:27   
Blueeyes
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v ex Samsari na Prešernovem trgu... Prisotne:

1. Blueeyes (če še ne bom v P)
2. vim
3. majana79
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
22.4.2009 11:24:46   
katrinka
ziva25 - ja zelo pozno sem zacutila brce - sej se tu in pri julijkah ne veliko se o tem razpisala k sem bila tok huda...no važn da zdaj dete cutimuser posted image
rezultati - je mami pošto odprla, vse okuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
22.4.2009 11:25:26   
majana79
Ja seznamčke že, ampak nisi nč napisala. user posted image Pa sem misla da si mogoče na hitro letela v P.

Ampak tale Gaja te pa kr heca. Najprej se ji je tako mudilo, zdej bi pa ona še malo uživala. Na koncu jo bodo moral pa ven bezat. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
22.4.2009 11:26:00   
Anonimen
Blue ni panike... 31.3. sem prvič imela. Pa je G rekla da je premali in me naročila za 21.4. Tudi včeraj pa se ni nič notranjosti pupota vidlo, pa sem dobila napotnico za P da mi še enkrat pogledajo. No to imam zdej 30.4. ob 10:30. Pa še sama bom zgleda šla user posted image user posted image user posted image   Je moj reku, da neve če bo lahko si fraj zrihtu.... user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
22.4.2009 11:26:18   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image          28.4.2009    user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image        4.5.2009      user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                     ?       user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009   user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?         user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                 ?         user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image                   ?        user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image                    ?        user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image           7.5.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image          13.5.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009   user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image         6.5.2009    user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image           22.4.2009
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?         user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?        user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009           2 user posted image            1 user posted image          5.5.2009    user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          25.5.2009  user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image          8.5.2009  user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009 user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image          6.5.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009 user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image           30.4.2009 user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image                ?
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009          3 user posted image              1 user posted image           12.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?      user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image      6 

user posted image     15

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009          user posted image               Vita Viktorija  52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009            user posted image              Karolina         54 cm          4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito               14.4.2009          user posted image              Vita                52 cm          3400 g
user posted image   NinaMM               14.4.2009          user posted image              Zarja              51 cm          3020 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
22.4.2009 11:26:21   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
22.4.2009 11:26:23   
Blueeyes
user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
22.4.2009 11:26:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v ex Samsari na Prešernovem trgu... Prisotne:

2. vim
3. majana79
4.katrinka
5.
6.
7.
8.
9.
10.

sem se kar napisala, čeprav imam MŠ takrat - vsaj men se zdiuser posted image a uro in pol bom ziher loh

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
22.4.2009 11:29:46   
Blueeyes

Ja seznamčke že, ampak nisi nč napisala. user posted image Pa sem misla da si mogoče na hitro letela v P.

Ampak tale Gaja te pa kr heca. Najprej se ji je tako mudilo, zdej bi pa ona še malo uživala. Na koncu jo bodo moral pa ven bezat. user posted image

ne ne, si me spregledala... tud napisala sem neki user posted image  user posted image  sem čestitaka katrinki za brcike... mislim da malo pred objavljenimi seznami... sem 200% da bom šla čez rok... sam zarad tega k so me prej tko psiheral da ne bom dočakala svojga PDP-ja... zdej bom šla pa zihr čez njega

živa teb se pa dogaja s temi MF user posted image  upam da bo zdej več sreče

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
22.4.2009 11:30:00   
Anonimen
Pa sej ne morem vrjet.... A ninaMM in angelito sta na koncu res na isti dan rodile al kaj??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A je NinaMM pol v LJ rodila?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Vidve pa sta face ni kej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
22.4.2009 11:30:17   
Blueeyes

2. vim
3. majana79
4. katrinka
5. živa25
6.
7.
8.
9.
10.

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 22.4.2009 11:40:30 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
22.4.2009 11:30:33   
Anonimen
Jaz sem tudi za srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?