metuljcek321
|
Hej! Midve sva bili zunaj, jaz sem se spet malarsko udejstvovala & preštrihala del ograje, kozolček, ene par okrasnih stolčkov itd. - je blo luštno, samo pihat je začelo k pr norcih. Zdaj bo tamaučica eno rundo odspala, potem pa spet via sonček, I hope. In še frendica pride na čvekec - jupi! Atija pa ne bo do osmih - spet predava v Ajdovščini ... sva home alone - žurka rebeca, kako kaj tvoja 2? Kako se držita? Je gospa tečnobica odšla bye bye? tims, meni je WM tko-tko --- sploh ne vem, al mi je "ja" al "ne" - oči ima fantastične - da se človek kar utopi v njih (yummy, yummy), me pa moti njegov nos ... Kva, raje ima fante? Hja, imaš prav, tims, ni še srečal julijk To bi ga spreobrnilo sto posto! Sicer pa, da ne pozabim: iskrene čestitke za 19-ko ---- to pa ni kar tako ---- povej, bosta kaj praznovala? Kakšna večerjica? Posladek v stilu jagod za čez? Imejta se & uživajta max!!! Pa vau, vau, vau za prima šoping ... ampak ljubica draga naša - kolk si pa ti suhica, da zlezeš v bermude za 13-14 let in v majčke za 11-12 let? Ti pikica naša drobcena. Rojstnodnevniki naši mali happy b'day, lepo praznujte, tole je za vas: Majuška, PS I Love You se je tudi meni zelo dopadel - my kind of movie, definitivno - smeh & solze z roko v roki frutka, da mala že reče: "Mama" - to mora biti res fenomenalen občutek, ko to slišiš, a ne? Evo, Umpa, zdaj bo pa kar naenkrat pravi zobatec ratal Luka. Kako je danes počutje? Je ješč? Boš videla, še nekaj zobk, pa bo kot zajček glodal vse po vrsti. In OMG, kakšna prigoda z likalnikom ... kva vse se lahko zgodi človeku, ne? Thank God, da si dost kmal prečekirala, kaj in kako ... me zmrazi, če pomislim, kaj bi lahko bilo ... zimska, komad je res lušten, ne? Pa besedilo seže do srca, ker je tako optimistično naravnano - I like it a lot! Si danes OK? Ah, lab bo počakal - pa ju3. neboglasnica, kako Ana? Pa kaj mate to za eno zbrko v vrtcu? O kakšnem dopustu si govorila? Da bi ga vzela Ana al kdo? Nisem čist štekala ... do explain, please. In lumpek Staš? Se je kaj naspal? flower, ubogi Lan - vnetje ušes ga je torej zdelovalo in matralo. Naj hitro primejo AB in upam, da čim prej mine ta nadloga. Pa za negativne izvide - to so super novice!!! Prav tako pri hd. lili, pa ima Aljaž še zdaj pikice al jih ni več? mojček, vse bo v redu - prst se bo zacelil, mala bo spala ... nekega dne se stvari kar poklopijo tako kot se morajo, boš videla. nanka, za express čistilno akcijo & klimo - not bad, not bad at all! Zdaj, ko hodiš na plavanje, se ti razvijajo nove mišice, ki ti omogočajo super truper hitrost pospravljanja - v. good. Svit & Bor - prekrasna plazilca sta bila, ful luštno sta lezla naokoli, popravljala vozičke, se igrala, ...