|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
22.4.2009 15:00:28   
TODI
Pozdravljene!!

Tukaj je par fotk z današnjega " okuževanja" user posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tolk za sedaj pičim po otroke v vrtec

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
22.4.2009 15:20:01   
tims
Evo mene. Sva že nazaj s šopinga, ki je kar uspel. Kupila sem si dvoje kavbojke, iz jeansa bermude in 5 majčkuser posted image user posted image . Bravo jest. Za vse skupaj sem dala 100€. Je pa res, da sem bermude in 4 majčke kupila na otroškem v Zari (bermude za 13-14 let, majčke pa 11-12 letuser posted image user posted image user posted image ) in sem dala za vse 29€. Sem prav zadovoljnauser posted image . Se je pa prvič zgodil, da nisem nič kupila otrokoma. Sem se pa prav brzdat mogla, da jima nisem začela kaj nabavlat.

Nina je zdele že pojedla svoje kosilo. Mi je bilo pa ful čudn, ker se je ves čas nekaj kregala in se je pretegovala v naročju, ko sem jo hranila in kar ni ji bilo nekaj prav. No, in poje kosilo, jo dvignem, jo umijem, grem pogledat, če jo je treba slučajno previt...... Pokakana tolk, da me je kar srce zabolu, k sem vidla. Valda da je bla pol nervoznauser posted image . Ampak zavohala jo pa nisem nič. Kakšna mama semuser posted image .

Zdaj pa počakam na moški del familije in gremo na Vrhniko Tima zobarju pelat, pa še mal bivše sosede pogledat.

Lepo se imejte in uživajte v sončku, ker jutri ga baje spet ne bouser posted image .

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
22.4.2009 15:27:14   
lili3
Almera, a ti si šla Bora res okužit?

Flower, naš še čisto nič zlogov ne govori, mogoče da ga včasih čujem bebe, ampak da bi kaj razločno povedal še nisem čula. Baje da fantki začnejo bolj pozno govorit. Zna pa ploskati, včasih da papa, ampak ponavadi ko mu rečem, naj da papa, se začne z roko po glavi tolčt.user posted image  Pa lupčka včasih da. Tudi se še ne vstaja in ne kobaca. Pač eni prej, drugi kasneje.
Pa user posted image  za negativne izvide, pa upam da bo kmalu mine vnetje ušes. user posted image

HD, boš povedala, če so Kali izginile pikice, ker Aljažu po obrazu niso nikoli izginile. Pa sem bila jaz 4 mesece na dieti, pa ni bilo nič bolje glede pikic.

Vse najboljše vsem za obmesečnico.

Zdaj pa čakam, da se mali zbudi, pa greva še malo ven.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
22.4.2009 15:28:35   
lili3
Tims, kolk kil pa imaš ti, da kupuješ na otr. oddelku?

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
22.4.2009 15:50:23   
metuljcek321
Hej!

Midve sva bili zunaj, jaz sem se spet malarsko udejstvovala & preštrihala del ograje, kozolček, ene par okrasnih stolčkov itd. - je blo luštno, samo pihat je začelo k pr norcih. Zdaj bo tamaučica eno rundo odspala, potem pa spet via sonček, I hope. In še frendica pride na čvekec - jupi! Atija pa ne bo do osmih - spet predava v Ajdovščini ... sva home alone - žurkauser posted image  user posted image user posted image

rebeca, kako kaj tvoja 2? Kako se držita? Je gospa tečnobica odšla bye bye?

tims, meni je WM tko-tko --- sploh ne vem, al mi je "ja" al "ne" - oči ima fantastične - da se človek kar utopi v njih (yummy, yummy), me pa moti njegov nos ... Kva, raje ima fante? Hja, imaš prav, tims, ni še srečal julijkuser posted image  To bi ga spreobrnilo sto posto!user posted image  Sicer pa, da ne pozabim: iskrene čestitke za 19-ko ---- to pa ni kar tako ---- povej, bosta kaj praznovala? Kakšna večerjica? Posladek v stilu jagod za čez? Imejta se & uživajta max!!! Pa vau, vau, vau za prima šoping ... ampak ljubica draga naša - kolk si pa ti suhica, da zlezeš v bermude za 13-14 let in v majčke za 11-12 let? Ti pikica naša drobcena.

Rojstnodnevniki naši mali  happy b'day, lepo praznujte, tole je za vas:
user posted image

Majuška, PS I Love You se je tudi meni zelo dopadel - my kind of movie, definitivno - smeh & solze z roko v rokiuser posted image
user posted image  frutka, da mala že reče: "Mama" - to mora biti res fenomenalen občutek, ko to slišiš, a ne?

Evo, Umpa, zdaj bo pa kar naenkrat pravi zobatec ratal Luka. Kako je danes počutje? Je ješč? Boš videla, še nekaj zobk, pa bo kot zajček glodal vse po vrsti. In OMG, kakšna prigoda z likalnikom ... kva vse se lahko zgodi človeku, ne? Thank God, da si dost kmal prečekirala, kaj in kako ... me zmrazi, če pomislim, kaj bi lahko bilo ...

zimska, komad je res lušten, ne? Pa besedilo seže do srca, ker je tako optimistično naravnano - I like it a lot! Si danes OK? Ah, lab bo počakal - pa ju3.

neboglasnica, kako Ana? Pa kaj mate to za eno zbrko v vrtcu? O kakšnem dopustu si govorila? Da bi ga vzela Ana al kdo? Nisem čist štekala ... do explain, please. In lumpek Staš? Se je kaj naspal?

flower, ubogi Lan - vnetje ušes ga je torej zdelovalo in matralo. Naj hitro primejo AB in upam, da čim prej mine ta nadloga. Pa user posted image  za negativne izvide - to so super novice!!! Prav tako pri hd. lili, pa ima Aljaž še zdaj pikice al jih ni več?

mojček, vse bo v redu - prst se bo zacelil, mala bo spala ... nekega dne se stvari kar poklopijo tako kot se morajo, boš videla.
nanka, user posted image  za express čistilno akcijo & klimo - not bad, not bad at all! Zdaj, ko hodiš na plavanje, se ti razvijajo nove mišice, ki ti omogočajo super truper hitrost pospravljanja - v. good.

Svit & Bor - prekrasna plazilca sta bila, ful luštno sta lezla naokoli, popravljala vozičke, se igrala, ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3880
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 15:58:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3881
22.4.2009 16:07:01   
TODI
Hruška saj sta imela dve blazini ter deke, sam kaj ko je bilo vse bolj zanimivo kot mehka podlaga.

jaz mu za odzunaj oblečem trenerko, ki mi je ni škoda. Res da so kolena bolj kriza a zaenkrat še ni luknje. Je pa res da jaz ne kompliciram preveč glede oblačenja doma, sploh za odzunaj. tavečja dva pa imata tako al tako kombinezone, ker drugače bi morala imeti vsaj 30 trenerk.

Čak dam fotko kako zgledajo:

user posted image

user posted image

ko je pa hladno, pa je odspodi še trenerka in pulover.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3882
22.4.2009 16:53:15   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Hruška saj sta imela dve blazini ter deke, sam kaj ko je bilo vse bolj zanimivo kot mehka podlaga.

jaz mu za odzunaj oblečem trenerko, ki mi je ni škoda. Res da so kolena bolj kriza a zaenkrat še ni luknje. Je pa res da jaz ne kompliciram preveč glede oblačenja doma, sploh za odzunaj. tavečja dva pa imata tako al tako kombinezone, ker drugače bi morala imeti vsaj 30 trenerk.

Čak dam fotko kako zgledajo:

user posted image

user posted image

ko je pa hladno, pa je odspodi še trenerka in pulover.

Ej, TODI kje si dobila take dobre kombinezone za ta male. Jaz že nekjaj časa Anžetu obljubljam, da ga bo dobil pa sploh ne vem kje kupiti. Sem že premišljevala, da ga bom dala naredit.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
22.4.2009 16:57:14   
ksenci
spet mam v peti prstaviuser posted image sam tole na hit pokomentiram
pa kaj vaša p. se ko imate posvetovalnico igra z malim oz. ga gleda kako napreduje. velikokrat kira napiše, da mu je dala rozine,...mene vedo samo vpraša npr. a plazi se? sedi že? in ga pregleda(z enim očesom) če je zdrav in adijo. grozam, pa sama ji rečem kaj in ona vedno odgovori da je normalno, kot zdaj ko je čist flekast. zdaj pa mam res dost. če v parih dneh ti flekci ne izginejo, se naročim, če ne bo ukrepala se prestavim v drugamuser posted image

hd- tud jz ga še ne upam pusti odzun plast. je itak že tak občutljiv.
nore slikce vsehuser posted image user posted image user posted image
zdaj pa grem rožice v korita posadit- sm prejle letela po njih pa 50€ tak pustlauser posted image ampak bo pa lepo in še dišalo bo- letos mam sulfinijeuser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 17:04:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 17:05:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3886
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 17:06:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3887
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 17:09:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3888
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 17:47:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3889
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 18:16:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3890
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 18:17:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3891
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 18:25:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3892
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 18:31:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3893
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 18:56:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3894
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 19:08:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3895
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 19:12:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3896
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 19:20:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3897
22.4.2009 19:29:44   
Majuska
Todi, ful luštne slikice!!!

Populis, tale vaša Lara je pa res ful navihana!

Zimska, menda nisi kaj na nas huda? user posted image

Midva z malim sva bila na malo daljšem sprehodu ... prav luštno je pančkal, dokler ga ni zbudil starejši par, oba sta namreč kukala v voziček in čebljala okoli njega user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3898
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 19:38:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3899
22.4.2009 19:49:54   
ksenci
zimska bo že bolš. tud pr nas ni rožnato. upam, da bomo končno normalno srečno zaživeli ko bomo na svojem. ampak pred mano je še par težkih let. ampak pol pa bouser posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 22.4.2009 19:56:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?