metuljcek321
|
inigo, cicibanke bomo imeli, ko bo pokazala nekaj več interesa za hojo, ja. rebeca, ma, samo, da se še en mal kengurujčka uporabili ... je kar žalostno, ko določene stvari tako hitro prerastejo teli naši malčki. Btw: že kaj razmišljaš, kako boste upihnili prvi svečki ? za uživanje zunaj, tims (pa ouje za šoping na otroškem oddelku - noro!). Včeraj popoldne se je naredil prav fin dan - midve sva jo ob petih mahnili na sprehod & potem bili dolgo zunaj, jaz sem se šla še vrtičkarico & sem ene grmičke presajala, mala pa komentirala zraven & si pospešeno dajala dol čeveljčke ter jih: a.) vrgla na tla ali b.) grizla ko velika neboglasnica, točno tako - cicibanke z vezalkami bo treba nabavit, ker ježka zna mojstrsko razmontirat. Pa tudi za zadrge je že prava maherca - odpre katero češ. lex, z vozlji/mašnjicami je pa tako: v eno stran držijo, v drugo se razmontirajo -- ene imenujemo ženski vozelj, druge moški --- ha, ha, nekaj mi je pa le ostalo iz tečaja za upravitelja čolna (al kako je že to uradno rečeno). frutka, prima slikica tvoje speče lepotičke! Pa hvala za pohvale - imam nov avatar, ja. Je blo treba mal spremenit. za male bolnike. AAA, naj dobro napreduje sobica, potem se pa priporočamo za slikice, seveda. Almera, ti greš res po norice danes, a ne? No, pozdravi Todi & njene ta male. odločbe za vrtec pridejo pozno - pri nas maja ali celo junija. zimska, dobr zrihtaj v labu. Upam, da se je pirček dobro absorbiral. Kaj pa je blo včeraj? Si danes že boljše? I hope so. Zate: KLIKNI ABA (Anja, Bor, Aleksander) - ja, Bor se ni pustil kaj dosti komandirat, je šibal naokoli in čekiral Majuškine knjigice kitajskega horoskopa, Aleksander je bil pa tko umirjen in razmišljujoč, da smo se kar čudili. Majuška - he, he, linki so nori! rovarka - našo dam v posteljico, zaspi & ne vstaja (je to sploh še ne zanima), v stajici se pa igra in jo potm čez dan kar na trebuščku zmanjka. Še nismo pri težavah z vstajanjem ... Sicer pa ima zaščito (peno) v posteljici - do cca. polovice, a je zaenkrat še pretty neuporab(lje)na. , rovarka, kakav smile! levinja, hej-hoj. Odlične slikice, zadnji dve sta pa sploh legendarni lavita, za super mere in vau za hojo ... ne morem verjet, da se že bliža čas, ko bodo takele novičke na RR-ju