|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
22.4.2009 9:41:31   
Majuska
'jutro moje dame,

kako gre? Jaz sem tkoooo zaspana, sem ponočevala ob filmu PS I love you ... no ja, na koncu sem se še pošteno zjokala in šla spat. Gerry rulz!

Aleksander se je zbudil ob 8.30 in zdaj dremucka dalje. Mami tudi razmišlja še o kaki kitici, kasneje bova šla kaj ven ... če ne bo zneslo, pa popoldne, bo očka vesel miru doma user posted image

Evo zajtrk
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
22.4.2009 9:47:14   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Populis a gresta danes z Laro kaj ven, na sprehod? Jaz bi malo šla, čeprav me čaka še veliko dela glede nove sobice, ker moram odvečno kramo sortirat ampak me tale sonček čist ven vleče.

Ko se zbudi greva k tašči in tastu na kavo. Rajši popldan če ti je izvedljivo z obemauser posted image .

Se slišiva, ker ne vem kdaj bo moj prišel. Sicer pa lahko se zmenimo in vidve prideta do nas, ker bo sonček in bomo itak mi zunaj na igralih. Poklici.

Neposredna povezava do sporočila: 3852
22.4.2009 10:00:14   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

frutka, lepo da se javiš od časa do časa. user posted image  Glede leč pa, jaz uporabljam Ciba Vision - OPTIX O2. Nekak mi najbolj pašejo za moje oči. Sprašuješ zase?

Ja, zase sprašujem. To so mehke leče? Enkrat smo se menle na RR-ji katere in kje jih naročamo. Jaz imam Johnsons in imam konstantno občutek, da imam izsušene oči in zamegljen vid na eno oko.user posted image
Aja, pa naša noč je bila tudi gjozna (kot bi rekel F).user posted image Nonstop se je prebujala in se metala sem in tja. Očitno jim dolgi dnevi ne grejo še prav v račun.

Zdaj pa DOBRO JUTRO!user posted image
Mala drnjoha prvo rundo, jaz pijem jutranjo dozo kavice, perilo se že suši, eno rundo še je treba obesiti. Potem pa imava posvetovalnico. da vidim koliko je pipika mala zrasla. Še bom jaz eno slikico dala gor kako gleda....lepo, ker grdo ne zna gledati. user posted image Aja, pa mama rečeuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Tako milo, da se ti srce para poleg!
user posted image

Tale majčka ji tako lepo paše. user posted image
Zimska, moja v vreči prileze kamor hočeš! Kot ona mala Maggie Simpson je, ko dudla in se v vreči puza okoli.
Rovarka jaz jo pustim v postelji, ko jo dam spat. Mislim, ne polagam je nazaj dol, ker se sama uleže. Imam pa dva vetrolova okoli ampak ne hasneta, ker se mala meče po postelji kot partizan in običajno zaspi na drugem koncu postelje. Pusti jo saj bo pregurala to fazouser posted image . Kaj sama če se spusti pade? Ker moja se zelo lepo spusti in sede na tazadnjo. Aja, v redu zrihtajta v posvetovalnici!
Fotkica je fuuuuull dobra. Ampak itak se mi tvoja mala zdi taka fotogenična faca. Na vseh slikicah je fuull kjut.

Levinja pridna si, še vedno tekaš. Pa kake slikice odštekane! Vse mame običajno lepimo najlepše gor, ko se smejčka. Mala je prava faca! Pa kaj pokaže nos, če jo vprašaš? Ej, res je veder in pozitiven karakter odlična popotnica v življenju. Humor je treba negovat, drugače postaneš preveč resen.
Lex jaz sem tudi na FB kako to, da te nimam med prijatelji? Še kera?
Tims kaka mala in suha pipika si ti, da si lahko kupuješ na otr. Zari? Jaz si na otr. H&M lahko kaj kupim ampak največjo št. pa še to samo majčke.
Vse, ki danes praznujete 9-ke in 10-ke VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ!!!!
Auroraa tole pa je res fajn organizirano. Super za vaš vrtec. Pri nas te možnosti ni. S 1.9. pridejo vsi padalci na novo in valda jok in stok poleg. No, pri F ni bilo nobenih uvajalnih težav. Kako bo zdaj pa še ne vem...upam, da bo minilo brez velikega pompa.
Populis moja mala obvlada mahanje, lupčkanje (lupčkne prav kot odrasli, našobi ustnice in stisne lubčka), naredi indijančka, pleše in zaploska pa poč-poč udari drugemu po roki, če ji rečeš. Pa mogoče še kaj.Ja, seveda obvlada neverejtno hitro plazenje po stopnicah navzgor. Grozno nevarno zgleda ampak šiba pa tako hitro po štengah, da je joj! Od včeraj imam vrata na začetku.
Almera greste kam med počitnicami?
Zimska podatke zbiraš ti?! Blacky nas je čisto odklopila? Škoda saj je fajn punca. Ampak forum je pač forum. Ljudje prihajajo in odhajajo. Morda si pa le premisli!
Majuska moja se tudi uspava sama. Čeprav vstaja in rogovili za mobili in se igra s svojo pupiko potem zaspi sama. Bravo za najini pokori mali!

Neposredna povezava do sporočila: 3853
22.4.2009 10:06:34   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Metuljček, evo še fotkica od WM, ampak sej veš.... prste stran, da ne bo pomote, ne?user posted image user posted image

Madonca, tle je pa prav strašljivo lep.Čaki mal, a ni ta tip gay????

Ja, Populis, nej bi bil gay, ampak, če bi mene spoznal, bi zelo hitro ugotovil, da gaystvo ni zangauser posted image user posted image user posted image .

Tudi midve z Nino želiva vse najboljše vsem ki praznujejouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja, midva z mojim pa danes tudi praznujeva. In sicer že kar 19 let odkar sva skupaj.user posted image . Je pa zdaj res že čas, da dragega zamenjam za tegale lepotca zgorajuser posted image .

Nč, zdej pa midve tud šibava u šoping. Lepo se imejte, pa ne preveč klofat, da me ne bo infarkt, k nazaj pridem.

Neposredna povezava do sporočila: 3854
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 10:07:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3855
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 10:12:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3856
22.4.2009 10:24:48   
pigama
hoj hoj punce!!!!

lep dan se nam obeta......

kak ste kaj?

skočim po kavico in vas pol mal preberem....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3857
22.4.2009 10:53:48   
pigama
Vidim da že pričakujete odločbe za vrtec? Mi imamo vpis šele 5.5. Sicer grem vpisat samo G, ker gre drugo leto v šolo in je prav da se mal spozna s sošolci. Maja pa bo še nekaj časa doma.

Populis pa daj pošlji vašega hišnika k meni, se odpravljam kosit zelenico. Bela cesta bom dve uri gonla to kosilnico ko mutava.

Nič punce, sonček vabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 10:55:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
22.4.2009 10:55:47   
neboglasnica
Evo mene nazaj...

Sem klicala P zjutraj glede Aninega prsta, ker je danes še bolj gnojno kot včeraj. Naj takoj prideva. Skratka, jopridem iskat v vrtec, povem,d a jo pripeljem nazaj in vzg. reče: saj ima lahko danes dopust. Pa že tako ali tako jo hodim po kosilu iskat. user posted image V ZD pregledajo, A kremo dajo gor, povijejo in jo odpeljem v vrtec. In kaj vidim? Komaj se odpeljem, jih je vzg. že gnala na sprehod a prej že sto let niso nikamor šli, ampak so se vedno igrali na igrišču. 2xuser posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 11:10:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 11:15:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 11:21:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3863
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 11:23:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3864
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 11:35:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3865
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 11:41:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
22.4.2009 11:48:17   
neboglasnica
Spanje: pri nas je bilo do sedaj tako (že trkam), da ga odložim v posteljico, pokrijem in grem. Staš zaspi v doglednem času. Zadnje čase imamo pa lumpka doma - ne pa ne spat, biti buden ves čas. Sedaj je že eno uro v posteljici, se igra, brunda, poje...vmes sva šla jest, ker sem mislila, da je lačen.

Posvetovalnica pri 9-ih mesecih: dve kocki naj bi udaril eno ob drugo, v lonček naj bi položil kocko ter koliko glasov že zna.

Ma ja, jaz grem po lumpa, pa naj se poleg mene igra. Očitno še ni zaspan, kljub temu da je vstal ob 5.45 in vmes spal pol ure.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3867
22.4.2009 12:12:21   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška - luštne slikice, škoda da je tu in tam mal motno, a ni panike. Tamaučki so prav kjutuser posted image  user posted image  user posted image  In 6-minutna terapija, praviš? Joj, to pa je brzinsko --- že skoraj meji na telepatijouser posted image  Anyway, upam, da ti pomaga & da zrihtaš gel. Aleksander je pa spet zabaval očka pri hranjenju, kaj?user posted image  Ah, moškiuser posted image

Ja tut fantje se morajo mal zabavat user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3868
22.4.2009 12:14:00   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

ABA (Anja, Bor, Aleksander) - ja, Bor se ni pustil kaj dosti komandirat, je šibal naokoli in čekiral Majuškine knjigice kitajskega horoskopa, Aleksander je bil pa tko umirjen in razmišljujoč, da smo se kar čudili.user posted image

Majuška - he, he, linki so nori!

No kot sem rekla, Aleksander je bil še mal koma ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3869
22.4.2009 12:17:59   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

user posted image

Majuska moja se tudi uspava sama. Čeprav vstaja in rogovili za mobili in se igra s svojo pupiko potem zaspi sama. Bravo za najini pokori mali!

Moj pobič je mobile uspel že polomit ... user posted image

Frutka, čestitke za izrečeno "mamo" ... verjamem, da se ti je kar milo storilo, meni se bo najbrž tudi user posted image

Čestitam tudi vsem današnjim slavljenčkom! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 12:26:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3871
22.4.2009 12:40:20   
nanka
uf sem se nadelala, me je dragi poklical da pripelje mojstra za klimo, mi pa podstreho v rasulu ( gor imamo dve spalnici, ostalo je igralnica in računalniški kotiček) in za ta del skrbijo oziroma neskrbijo otroci, sem v manj kot pol ure pospravila tipitop, ampak mi pa po riti teče. Končno bomo tudi mi dobili klimo.

Natko odložim v posteljo in zaspi, nima pa nič več okoli, ker vse sname. Zjutraj se zbudi, se vsede in dela okoli sebe. Me pa zadnja dva dni pričaka budna sede in se že prijema da bi se dvignila. Drugače jo pa vedno odložim, dam dudo in to je to. Zaspi sama brez vsega.

Zdaj si pa zaslužim kavo in čik, da pridem k sebi.

Krasne slike, še bolj krasnih otrok

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 12:52:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3873
22.4.2009 13:15:42   
nanka
Čestitke vsem za 9 in 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3874
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 14:27:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?