frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ frutka, lepo da se javiš od časa do časa. Glede leč pa, jaz uporabljam Ciba Vision - OPTIX O2. Nekak mi najbolj pašejo za moje oči. Sprašuješ zase? Ja, zase sprašujem. To so mehke leče? Enkrat smo se menle na RR-ji katere in kje jih naročamo. Jaz imam Johnsons in imam konstantno občutek, da imam izsušene oči in zamegljen vid na eno oko. Aja, pa naša noč je bila tudi gjozna (kot bi rekel F). Nonstop se je prebujala in se metala sem in tja. Očitno jim dolgi dnevi ne grejo še prav v račun. Zdaj pa DOBRO JUTRO! Mala drnjoha prvo rundo, jaz pijem jutranjo dozo kavice, perilo se že suši, eno rundo še je treba obesiti. Potem pa imava posvetovalnico. da vidim koliko je pipika mala zrasla. Še bom jaz eno slikico dala gor kako gleda....lepo, ker grdo ne zna gledati. Aja, pa mama reče ! Tako milo, da se ti srce para poleg! Tale majčka ji tako lepo paše. Zimska, moja v vreči prileze kamor hočeš! Kot ona mala Maggie Simpson je, ko dudla in se v vreči puza okoli. Rovarka jaz jo pustim v postelji, ko jo dam spat. Mislim, ne polagam je nazaj dol, ker se sama uleže. Imam pa dva vetrolova okoli ampak ne hasneta, ker se mala meče po postelji kot partizan in običajno zaspi na drugem koncu postelje. Pusti jo saj bo pregurala to fazo . Kaj sama če se spusti pade? Ker moja se zelo lepo spusti in sede na tazadnjo. Aja, v redu zrihtajta v posvetovalnici! Fotkica je fuuuuull dobra. Ampak itak se mi tvoja mala zdi taka fotogenična faca. Na vseh slikicah je fuull kjut. Levinja pridna si, še vedno tekaš. Pa kake slikice odštekane! Vse mame običajno lepimo najlepše gor, ko se smejčka. Mala je prava faca! Pa kaj pokaže nos, če jo vprašaš? Ej, res je veder in pozitiven karakter odlična popotnica v življenju. Humor je treba negovat, drugače postaneš preveč resen. Lex jaz sem tudi na FB kako to, da te nimam med prijatelji? Še kera? Tims kaka mala in suha pipika si ti, da si lahko kupuješ na otr. Zari? Jaz si na otr. H&M lahko kaj kupim ampak največjo št. pa še to samo majčke. Vse, ki danes praznujete 9-ke in 10-ke VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ!!!! Auroraa tole pa je res fajn organizirano. Super za vaš vrtec. Pri nas te možnosti ni. S 1.9. pridejo vsi padalci na novo in valda jok in stok poleg. No, pri F ni bilo nobenih uvajalnih težav. Kako bo zdaj pa še ne vem...upam, da bo minilo brez velikega pompa. Populis moja mala obvlada mahanje, lupčkanje (lupčkne prav kot odrasli, našobi ustnice in stisne lubčka), naredi indijančka, pleše in zaploska pa poč-poč udari drugemu po roki, če ji rečeš. Pa mogoče še kaj.Ja, seveda obvlada neverejtno hitro plazenje po stopnicah navzgor. Grozno nevarno zgleda ampak šiba pa tako hitro po štengah, da je joj! Od včeraj imam vrata na začetku. Almera greste kam med počitnicami? Zimska podatke zbiraš ti?! Blacky nas je čisto odklopila? Škoda saj je fajn punca. Ampak forum je pač forum. Ljudje prihajajo in odhajajo. Morda si pa le premisli! Majuska moja se tudi uspava sama. Čeprav vstaja in rogovili za mobili in se igra s svojo pupiko potem zaspi sama. Bravo za najini pokori mali!
|