|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
22.4.2009 10:09:36   
Anonimen
kaj si pa hotela objavit dudicauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
22.4.2009 10:11:11   
Tanja_
Dobro jutro punce!
Jst sm tud dons ful dobro spala, sm šla samo 2X na WC, k grem doma vedno vsaj 4X. Tale moja stara otroška soba je res zakon. Sm se pa zjutrej zbudila spet čist s trdim trebuhom in sem razmišljala, da je možno, da je tak tudi od tega, ker mi ga ponoči dol vleče, ko na boku ležim. Bi si mogla kej podložit spodej. A ve imate kej? Zdej je po Magnesolu mal popustilo. Imam pa tukej tok počasen internet, da 100 let rabim, da mi 1 stran naloži, tko da vas ne bom mogla vse brat za nazaj, boste vse rodile prej. Me pa zanima- tiste, ki imamo rok konec maja, kje bomo pol čvekale? K potem boste tiste že z dojenčki na z-majčkih, pa se bomo čist porazgubile. Al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
22.4.2009 10:19:35   
zoja10
tudi jaz se na hitro oglašam, da ne boste mislile da je že kej.... ni še nčuser posted image
sam do interneta nimam lih najboljš dostopa...

danes grem na morje...bom jst pelala, pa eno kolegico bom s sabo zvlekla... k je tok lepouser posted image user posted image user posted image sam eno kavičko pa je..user posted image

če dol rodim pa tolk boljš, zastonj lep razgled user posted image

lep dan...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
22.4.2009 10:24:03   
Anonimen
zoja10 uživaj na morjuuser posted image user posted image

porazgubile se po moje ne bomo, k bojo une skakale sm ter tjauser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
22.4.2009 10:26:03   
Anonimen
nč grem mal počivat k me ful glava boli, pridem kasneje še mogoče kaj vas pogledat, uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4530
22.4.2009 10:27:26   
girly
vidim, da še dve majčici že pestujeta. čestitke daisy24 in ebetki user posted image user posted image user posted image

meni se je stanje popravilo, zato so me iz porodnišnice izpustili domov in bom hodila sedaj na kontrole tja, dokler ne bo napočil dan D.

lep sončen dan vsem!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
22.4.2009 10:27:38   
elyy
Dobro jutro!

Mene je predučerašnjem zobek,začeu bolet,tko,da nisem nism bla nč gor na r....no jst sm tud lepo spala(sm si zobek namazala z eno hladilno tekočino)in je res pomagalo in mi ni bilo treba k zobarjuuser posted image !

Jst tud spim sam na levem ali desnem boku in pol k se zbudim,mam čist utrjeno nogo...ampak sej bo...pol se obrnem na drugo stran in zaspimuser posted image .
jst si že od 6 meseca podložim spodaj tak mehek pa tanek pouštrček in se mi zdi,da res pomaga!!
Sej men tud trebuh otrdeva večkrat na dan,sam hiter popusti.

mene tud zanima kje bomo čvekale tiste k mamo konca maja rok??user posted image
jst bom šla počasi dol z r (morem cunje obest,posesat,pospravt wc,....)pa se pol pišemo vi pa pridno čvekejte**
papa

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
22.4.2009 10:47:49   
lananai
Samo da vas pozdravim...
Dans grem z mojim v LJ, se dobimo z enimi kolegicami. Je prav fajn, da je sonček, ni tko depresivno.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
22.4.2009 11:02:49   
zmajama
user posted image user posted image dobro jutro,

jaz sem tud še kar dobro spala, sam obiskovanje wc user posted image . Pa še z nogo sem se v stol butnila, pa je že moj sred noči paniko zagnal, kaj razbijam, če morema it v P user posted image .

grem pa jaz tudi mal pospravljat pa sesat, se na teh laminatih tolko praha nabere, da je groza.

Kaj boste danes kuhale? Jaz sem mislila golaž pa testenine naredit, pa ne vem če se mi bo dalo user posted image

A se še kateri to dogaja, da ko se bebi preteguje pa miga v bušiju, da se nekaj tak sliši kot da bi nek mehurček počil user posted image  Al je to isto ko pri nas, ko se pretegneš pa mal sklepi spokajo?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
22.4.2009 11:12:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

grem se mal vn na verando vsest, da se nadiham svežga zraka... se oglasim čez kakšno urco..

jaz mam pa kr vrata odprta pa dobim sveži zrak...user posted image

sej jz sem šla na sonček, ne na svež zrak... k svež zrak mam skoz v bajti k luftam user posted image

hmmmmmmm dudica le kaj si to objavila da ni prijela slika??? zihr kakšne pomočnike

z-majčki une k bomo že rodile do takrat k se bo tema odprla, bomo govorile na obeh temah... tm pač o dojenčkih, z vami pa še o vsem... dokler se nam ne boste tudi vi pridružile in bomo skupaj čvekale, to temo majčice pa zaprle

zoja10 uživaj na morju... pa btw sem ti še en ZS poslala

cveki upam da je glava že ok... mene je glavobol zunaj minil, tko da sem prov srečna

girly super da si ponovno med nami... kaj so ti pa kej rekli??

zmajama ja fino pol če je tvoj v taki pripravljenosti. pol vsaj ne bo velzga šoka k bo šlo zares

kosilo tud jz sem kr razmišljala o golažu... kmal bo pretoplo za take jedi, tko da se jih morm zdej najest user posted image  user posted image  jz ne slišim nobenih zvokov k se naša premika po trebuhu...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
22.4.2009 11:30:23   
pokica_
Živjo čvekice!

Evo mene končno doma od G. Vse je bp, sem imela CTG, vse ok kaže, rahlo gibanje, ampak še nič ne pomeni, tako kot mora bit, imam edino povečan izcedek zelenkasto obarvan, pa me je dala na test za streptokok, bomo drugo sredo vedli že rezultate, drugače je pa vse ok.
Sem pa bla tam že 7.30 pa do 9.20 vse skup s CTGjemuser posted image
Zdaj sem šla še pa v šoping, v H&M in si kupla dve fletni majčki s kratkimi rokavi,...in ker danes grem obiskat prijatlco ko ima 2 tedensko punčko, sem še kupla lepe rjave kratke hlačke z pentljico spredaj+belo bluzico-srajčko+bel klobuček in še eno fletno roza - karo oblekco s hlačkicami. user posted image  Je vse tako lepo, da bi kar obdržala,...ampak ne morm, ko čakamo lumpijauser posted image user posted image . No zanj sem pa še kupila eno lepo rjavo-bež dekico za pokrit, tk da mam zdj 2. Eno tanjšo in eno debelejšo.
Drugače pa zdaj najbolj dobivajo letne stvari...tk da ko bo odzuni bomo še šli kaj pofirbcat. user posted image
Zdaj sem si pa kavo skuhala, jedla še nisem nič, razen zdaj tablico čokolade. user posted image  Vidm da mi je zmanjkalo PZ kruha, belga pa nem jedla...user posted image

In kaj dogaja??? Grem vas brat za nazaj! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
22.4.2009 11:32:50   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Zdaj sem si pa kavo skuhala, jedla še nisem nič, razen zdaj tablico čokolade. user posted image  Vidm da mi je zmanjkalo PZ kruha, belga pa nem jedla...user posted image

jz tud jem belga samo v nuji... drgač pa raj ne... vse ostalo s semeni, koruzni, črn.. obožujem

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
22.4.2009 11:38:37   
Blueeyes
evo eno današnjo izpred bajte... 38t in 3d

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
22.4.2009 11:40:16   
Anonimen
Jutro, punce!

Za spremembo bom anonimna, ker drugače me moj user posted image takoj najde po slikici, pa tega ne želim...

Sploh ne vem, kaj naj si mislim, v bistvu sem ful razočarana... Je dobil povabilo na eno dirko osmega maja v Italiji, pa si ful želi it. Zdej me pa fehta, kliče, mejle pošilja... Men se pa kar srce trga, ker je to ravno okrog mojega roka... Saj ne vem, itak mogoče ne bom še takrat rodila, ampak kaj pa vešuser posted image Sej mu ne morem rečt ne, ampak sem res prav na tlehuser posted image Že tako me skrbi kako bo z vsem skupaj... Ima katera kakšno mnenje? Pretiravam?

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4539
22.4.2009 11:43:31   
Leela
No pa sem vseeno mal pokukala, se mi ne da pospravljat user posted image . pa bo zdaj kar šlo k si pomočnike nalimala blue user posted image .

girly - super da si doma in da ti niso sprožili poroda. user posted image
pokica - jaz sem bila zadnjič tudi v H&M u in imajo za tamale tolk lušne stvari, samo sem se zadržala. Sem pa vidla eno bež dekico iz velurja. Ful lušna. Jaz imam eno še iz Mothercarja, škoda ker ni več te trgovine.

Tanja jaz sem pri spanju cela podložena. če nisem me vse še bolj boli, spodaj me fajn zvija. Danes me je bolel zgornji kolk, sem se vsakih 20 minut obračala zaradi bolečin. Zjutraj me pa tamali zbudi, ko me kliče. Spala sem na hrbtu in smrčala, najbrž sem ga zbudila user posted image  (kaj čm).

Tista misica je pa res zmedena, ja user posted image

Danes bom tudi jaz vozila pa bomo videl kako bo šlo.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
22.4.2009 11:48:42   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ima katera kakšno mnenje? Pretiravam?

Težko je reči. Jaz bi raje videla, da je moj doma. Mogoče če je za en dan in je zvečer že doma bi še šlo za več dni pa ne ne. Ma ne vem, ko pride otrok je treba precej kompromisov sklepat in se kdaj tudi čemu odrečt, čeprav bi kam ful rad šel. Meni se zdi rojstvo in pomoč mamici zelo pomembno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
22.4.2009 11:52:57   
pokica_
mani2 full žalostno tole z vašo psičkouser posted image , mi je kr hudo postalo....bogo revše...sigurno bi bla dobra mamica. A pol noben psiček ni preživel?
dudi & Bluee, stol pa še ni sestavljen! user posted image  Menda bo danesuser posted image .
Bluee, hvala za hrano,....zdaj sem pa res že lačna! Se bom nacejala s kavo rajš! user posted image
KatMat imaš film ko bi ga js tud rada gledala, pa ga nima kdo dol potegnituser posted image . Sem do zdaj vse dele gledala! user posted image
lake, si jih popedenala tele delavce, tako kot treba, šefa pa zboksala? user posted image
zoja10 uživaj na kavici in morski klimi...js bi tudiiiii! user posted image
čveki, te je glava nehala bolet? Upam da!
girly superca da so te dali domov!user posted image Kk dolgo si pa bla not?
zmajama sem se nasmejala pr tvojem postu, ko si se butnila v stol. Ja moj lubi je tud tak, da če kaj slučajno zaropota takoj skoči, pa reče, kaj ga strašimuser posted image .
Bluee, jaz obožujem črn PZ kruh...mjami! Ga moram danes spečt.
Anonimna...sj prav da si napisala....ne, js ti dam čist prav...meni se nič kaj nebi dopadlo, da bi glih okol PDPja hotel it v tujino. user posted image  Sigurno bi rad šel...ampak saj pa bo še sigrurno kdaj kaka dirka. pa bo dobo/kupo karte takrat ko boste že vsi 3 na kupu, aneuser posted image . Lepo mu predlagaj tako...

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
22.4.2009 11:59:07   
pokica_
Leela full cotkane stvari majo zdaj, res! Jaz sem kar hodila vse okol, že nisem vedla kaj gledat in kupit...hihiuser posted image .
Za punčke majo še posebej lepe cotike.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
22.4.2009 11:59:31   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jutro, punce!

Za spremembo bom anonimna, ker drugače me moj user posted image takoj najde po slikici, pa tega ne želim...

Sploh ne vem, kaj naj si mislim, v bistvu sem ful razočarana... Je dobil povabilo na eno dirko osmega maja v Italiji, pa si ful želi it. Zdej me pa fehta, kliče, mejle pošilja... Men se pa kar srce trga, ker je to ravno okrog mojega roka... Saj ne vem, itak mogoče ne bom še takrat rodila, ampak kaj pa vešuser posted image Sej mu ne morem rečt ne, ampak sem res prav na tlehuser posted image Že tako me skrbi kako bo z vsem skupaj... Ima katera kakšno mnenje? Pretiravam?

Anonimna - pogovori se z njim in mu povej, kako čutiš. Ker verjamem, da mu pomeniš veliko, se verjetno ne bo odločil za odhod v tujino in tebe pustil doma, samo v pričakovanju.

Tudi moj je imel okoli PDP opravke, pa jih je poskusil prestaviti - že sam je rekl, da mu je že 2 tedna prej bilo grozno, ker se je spraševal, kaj pa če bo danes akcija, mene pa ne bo.

Mislim, da iskren pogovor ne more  škoditi.

Sporoči, kako sta se zmenila.

lp,

veronikab

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
22.4.2009 12:01:03   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

mani2 full žalostno tole z vašo psičkouser posted image , mi je kr hudo postalo....bogo revše...sigurno bi bla dobra mamica. A pol noben psiček ni preživel?

Preživela sta prva dva mladička. Dva pa sta umrla. Vsem pa nam je zelo hudo ker smo si zelo želeli veliko psičkov in tudi več legel. Je namreč rodovniška labradorka. Se pa tolažimo da ja vsam mamica vredu. In pa seveda da ko bo prišel moj čas da bom pod budnim nadzorstvom zdravnikav.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
22.4.2009 12:07:38   
OliveOyl
Oooo bejbike...

Evo mene s pregleda.Imamo kar krepko deklino ima okrog 2900g in 50 cm,pa še ni dopolnjen 37.t.
Vzela mi je tudi bris za SA (10,40€).Otroček je čisto pripravljen za ven,lahko grem že drugi teden ali pa čez rok.user posted image Plodovnice ima še dovolj,posteljica b.p.kilaža pa malo manj b.p user posted image user posted image  +14kg.Naslednji pregled je 6.5
Se vam kasneje bolj posvetim..
Pa spet sem v BC-ju šnofala..user posted image user posted image
pa pa

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
22.4.2009 12:08:18   
pokica_
Boga psička res...pa je kljub temu še mamica 2 kužkoma...tud to je nekaj....pa njeno zdravje tud šteje. user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
22.4.2009 12:18:32   
Anonimen
Aja, no, evo, zdej sem še enkrat razčlenila tole dogajanje okrog dirke... Sploh ni nič posebnega, bo na Iliriji (Lj), od 4h pop do 9h zvečer. To pa ni tako hudo, aneuser posted image

Madonca no, tako je zapel za tole, da sem si scenarij v glavi naredila še preden sem lahko mejl do konca prebralauser posted image Buksel babji... Če me pa tako skrbi, porkaflek!!! Prvi malček je bil v treh urah zunaj, tale lahko ful pohiti in bom mogla takoj v P. Mi je tudi G rekla, da bo treba kar hitro it, če se kaj začne. Pa bi mi bilo všeč, da bi bil čimveč okrog mene...

Je pa on en tak tič, da če bi rodila čez praznike, bi vseeno želel it na to tekmo. Čeprav bi imeli štruco doma. Nevem, sej mogoče bi pa jaz isto naredilauser posted image Čeprav ne verjamem...

Pa flaška tukej drugačeuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
22.4.2009 12:19:44   
pokica_
A bomo danes kaj razširile tisti Z-majski seznamček? user posted image  Zdaj bi pa že lahko kera odprla sezono...tisto redno...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
22.4.2009 12:28:16   
pokica_
Hvala bogu da se je vse dobro izšlo. BTW, sem si mislila da to ne more bit nihče drug kot naša Flask_a ...hihiuser posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?