Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 10:13:35
|
|
|
|
BarbiG
|
Reby ti bošca no. Ampak tole zdravljenje se mi zdi pa full naspidirano. Meni je zobozdravnica tri tedne zdravila zob preden mi ga je zaplombirala, ker te ne sme v tem času nič bolet. Če te še boli, potem ti mora zdravilo zamenjat. Vztrajaj na svojem, da ti najprej pozdravi zob. Diana ma ne no. Do zdele sem upala in držala pesti, da je vseeno ratalo. Držim pa pesti za jeseni. Mismis pozdravljena nazaj. A boš po telefonu zvedla veselo novico al moraš nazaj tja? Sicer pa se kar sončaj, da bo otroček imel močne kosti.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 10:24:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Bebiii, mogoče se pa vidimo v petek. Ne, nisem še klicala. Ob 10.00 bom. Pa srečno na izpitu!!! Ja upam da se res vidimo, to pa bi bilo res lepo Hvala, vam javim proti večeru rezultat mojega učenja
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 10:25:20
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi, PAP nesme biti star več kot 3 leta, tako da tvoj pride v poštev
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 10:26:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mismis, joooj to čakanje, nas tudi že rit srbi od tega čakanja
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 10:27:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mismis, joooj to čakanje, nas tudi že rit srbi od tega čakanja pod tole se pa podpišem... sej bo kmalu minilo in bo mismis poklicala!!! potem bomo pa vse skupaj vriskale po forumu...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 10:30:59
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Mišmišu moj navijam k zmešana . Pa še malo životinskega carstva, da hitreje mine čas do 12ih. Diana žal mi je srčica . Jeseni bo pa sreča na vajini strani. WP navijam!. Glorija z zamudo, pa resnično iz srca...VSE NAJBOLJŠE! Bit čestitam . Naj bo ta mesec čimveč tako lepih novic. Veliki škrat alias Netka pa kje si ti meni? Le kaj bi ti jaz lahko zamerila Ma kje pa srce! Samo nič me ni tukaj gor in ko pridem tudi ne preberem vsega in komentiram le aktualne dogodke. RTM Vse drage pupike hugs/kisses
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 10:31:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja res, škoda da nimajo za povezat kamere kot na MSN-ju, aaaaa kako bi to zgledalo, bi kr eno čez drugo vriskale Samo, a nebi bilo to fajn , klikneš na uno, ki želiš z njo govorit,hehehe Se vam opravičujem imam zelo bujno domišljijo drugače, veste
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 10:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
diana, zelo mi je žal, da ni več upanja. Sem upala, da se bo srečno razpletlo. Želim ti, da ti čimprej mine to poletje in da bo september tu kot bi mignil. kimsy, ja, prav smešno je. Ponavadi sem upala, da M ne bo prišla, sedaj sem upala, da pride čimprej.. Malo zmešano je tole vse skupaj. Bebiii, evo, sem klicala - najprej je rekla naj pridem kar jutri, potem pa sem prosila, če lahko raje v petek (jutri bi težko manjkala v službi), pa je rekla, da ni problema. Tako, da v petek ob 8 bom tam. mismis, naj ti čimprej minejo tele dve uri in naj bo potem rezultat tako dober, da boš skakala od veselja. Pa še za seznamček: tokrat ne samo o čakanju na IVF, ampak kar pravi seznam za tiste, ki ste v postopku. V petek, 24/4 imam UZ, špikat se začnem pa predvidoma v nedeljo ali ponedeljek. Je pa tako: sedaj je za mlade do 35 let baje vedno kratki postopek. Dr se odloči kdaj se začneš pikat, vendar pri meni bo to najbrž 6 dan (se pravi nedelja ali ponedeljek )
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 22.4.2009 10:56:28 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:08:06
|
|
|
|
diana79
|
lakho mi nekdo razloži kaj je razlika med kratkim in dolgim postopkem?zdaj sem imela dolgega,čeprav sem stara 29 let!(no julija bom 30)
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:19:34
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis jaz še kar navijam
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:26:03
|
|
|
|
gigi1
|
Diana ne vem, če bom ravno odgovorila na vprašanje. To ni toliko povezano z leti (no, pri starejših - okoli 40 je, ker imamo ponavadi tudi višji FSH). Bolj je odvisno od izvidov in odločitve G. Mislim, da se v primeru slabšega spermiograma ali visokega FSH, nerednih M, ali različno dolgih M... pri ženskah skoraj obvezno odločajo za dolgi postopek. Kot so meni razložili, naj bi bilo v primeru dolgega postopka nekako 20% več jajčnih celic, kot v kratkem. Kar pa ne drži čisto, ker je naša Mišmiš imela ravno v dolgem manj jajčnih celic. Razlika je predvsem v tem, da kratek postopek sledi tvojemu naravnemu ciklusu, pri dolgem ti ga pa čisto izničijo. V bistvu te umetno spravijo v menopavzo nato te šele stimulirajo.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:27:05
|
|
|
|
aqua77
|
MISMIS..... še pol urce!!!!! NAVIJAM....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:31:00
|
|
|
|
cukica
|
Mismis mislim nate in držim pesti za lepo novico,... Jaz grem 19.6. na operacijo pregrade,...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:31:21
|
|
|
|
MBT1979
|
mismis, JEST TUDI NAVIJAM!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:34:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: Reby Aja, T1979 - nisem še pohvalila tvoje nove oblekice, kok je lušna A ne, kolk je luštna , samo se ne morem odločit, a je punčka al fantek. Ampak mislim, da bo kar punčka. Ja... Jst tudi mislim da je punčka men tud zgleda punčka... OK prodano, pol bo pa punčka. čisti pubec....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:38:18
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis jaz bi morala pakirat, pa saj ne morem...čist živčna. Navijam zate srce!!!!!!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:40:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
gigi oj lubica, kako si? Zarči, kam pa šibaš?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:42:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica gigi oj lubica, kako si? na morje malo uživat....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:44:01
|
|
|
|
gigi1
|
Zvezdi hvala še kar dobro sem. Upam, da se mi bo imunski sistem počasi sestavil. Zdej sem pa čist živčna in čakam novičke od naše Mišmiš. Pa ti? Vi? Lupčka Zarči lubek a pol gresta tja?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:46:25
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi najprej v Rovinj in Vrsar k kolegom, pol pa sam na izlet v Italijo dokler pač pridema. Itak komaj dans grema , ker sma barvala še zjutraj..... Kak si drugače srce? Zvezdi pa tvoja dva škrata?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:51:10
|
|
|
|
sayuri
|
VIdim, da je napeto. Mismis..še malo.... NAvijam, navijam... Nekaj slikic NAš maneken po predstavi Ko se dvojčka spravita na Filipa... Hopa žogica Mi se mamo radi, radi, radi, radi RAziskovalec Vlakec
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:55:00
|
|
|
|
Reby
|
Sayuri - iii, kakšni sončki, L&Z pa ful rasteta, sej ne morem verjet
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:58:37
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis pa saj me bo pobralo od te napetosti. Še malo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:58:57
|
|
|
|
gigi1
|
Sayuri madoniš kakšni cukri . A nam kakšen recept zaupaš?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?