Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 11:59:33
|
|
|
|
BarbiG
|
Iiiiiiiii, sayuri kolk so tvoji sončki luštkani.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:00:55
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Diana ne vem, če bom ravno odgovorila na vprašanje. To ni toliko povezano z leti (no, pri starejših - okoli 40 je, ker imamo ponavadi tudi višji FSH). Bolj je odvisno od izvidov in odločitve G. Mislim, da se v primeru slabšega spermiograma ali visokega FSH, nerednih M, ali različno dolgih M... pri ženskah skoraj obvezno odločajo za dolgi postopek. Kot so meni razložili, naj bi bilo v primeru dolgega postopka nekako 20% več jajčnih celic, kot v kratkem. Kar pa ne drži čisto, ker je naša Mišmiš imela ravno v dolgem manj jajčnih celic. Razlika je predvsem v tem, da kratek postopek sledi tvojemu naravnemu ciklusu, pri dolgem ti ga pa čisto izničijo. V bistvu te umetno spravijo v menopavzo nato te šele stimulirajo. Gigi meni so pa rekli, da te dajo v dolg postopek, če je problem pri partnerju. Mah jaz sem že čist zmedena kdaj v kateri postopek in kdo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:03:27
|
|
|
|
gigi1
|
Barbi saj sem napisala, da če je slab spermiogram... Se vidi, da smo vse čist zmedene
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:05:32
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi saj sem napisala, da če je slab spermiogram... Se vidi, da smo vse čist zmedene Ja pa res. MA sej sem čist fertik od tega čakanja na mismisin rezultat. Pa še Suprefact me fejst zdeluje.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:09:40
|
|
|
|
mismis
|
Ženske, da vas malo pomirim, so mi ravnokar rekli, da še nimajo izvidov in da bodo šele okoli 13. ure. Živčna vojna se nadaljuje. Sayuri in Zvezdica, hvala za stimulacijo. Vsi štirje so pravi cukri, Filip je pa že pravi maneken
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:10:43
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ženske, da vas malo pomirim, so mi ravnokar rekli, da še nimajo izvidov in da bodo šele okoli 13. ure. Živčna vojna se nadaljuje. Sayuri in Zvezdica, hvala za stimulacijo. Vsi štirje so pravi cukri, Filip je pa že pravi maneken mmmmmaaaaaa, jjjjjjjjjjjjjjooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:11:06
|
|
|
|
gigi1
|
Barbi ti verjamem. Tudi mene je s-fact vedno zdelal. Se mi zdi, da mi je ravno na sive celice sekal Vidim, da je Mišmiš že sporočila, da bo treba počakat. Uffff tale je pa dolga
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:13:15
|
|
|
|
Zvezdica
|
PUPE DO 13.00 BO TREBA POČAKAT NA IZVIDE PRI MIŠMIŠ uh madonisš, mene ne bo doma, me bo pa živo pojedlo dokler ne pridem. Gigi sporočiš na sms ko boš kaj vedla? mi2 imava opravke, pa naju en bo do 17ih dam...no tko kaže.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:13:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Vidim, da je Mišmiš že sporočila, da bo treba počakat. Uffff tale je pa dolga ja, na GK LJ ne vedo, da je danes pol RR-ju v luftu
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:14:14
|
|
|
|
gigi1
|
Zvezdi kolk je lep . Pa zgovoren . Na mamico? al očija?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 22.4.2009 12:16:18 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:14:15
|
|
|
|
BarbiG
|
Tole danes pa bo nočna mora. Takole nas v negotovosti puščat še dodatno uro. Sej me bo danes še infarkt zadel.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:14:25
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica zarči, žiži tukaj je video od malega, sicer kratek ker sem morala rezat afnairje od atja in mami stran ampak tamičkanga se vidi. ta velik je pa že res velik : http://www.keuder.org/stock/patrik_ata.avi če predvaja le zvok in ne slike, namestiti tudi (velja za windows): http://www.koepi.info/Xvid-1.2.1-04122008.exe Zvezdi, men pa ne odpre , sem sicer naložla tole zadevo spodi, sam imam BS player, pa mogoče zato ne dela...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:14:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi saj sem napisala, da če je slab spermiogram... Se vidi, da smo vse čist zmedene Ja pa res. MA sej sem čist fertik od tega čakanja na mismisin rezultat. Pa še Suprefact me fejst zdeluje. Barbi, mene je S.fact tudi full zdeloval, take glavobole, kot sem jih imela takrat, ne pomnim, da bi jih kdaj imela
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:15:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica PUPE DO 13.00 BO TREBA POČAKAT NA IZVIDE PRI MIŠMIŠ uh madonisš, mene ne bo doma, me bo pa živo pojedlo dokler ne pridem. Gigi sporočiš na sms ko boš kaj vedla? mi2 imava opravke, pa naju en bo do 17ih dam...no tko kaže. Veš, de bom
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:16:51
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis mene pa glava zaenkrat še nič ne boli. Me pa obliva kot da bi bila v pravi meni, pa na vsake tolk mi gre na bruhanje. Aja, pa drisko sem fasala. Ampak bom potrpela. Samo da bo na koncu .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:17:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Mismis mene pa glava zaenkrat še nič ne boli. Me pa obliva kot da bi bila v pravi meni, pa na vsake tolk mi gre na bruhanje. Aja, pa drisko sem fasala. Ampak bom potrpela. Samo da bo na koncu . verjamem, za tote pljuske smo pripravljene marsikaj potrpeti
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:18:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Mismis mene pa glava zaenkrat še nič ne boli. Me pa obliva kot da bi bila v pravi meni, pa na vsake tolk mi gre na bruhanje. Aja, pa drisko sem fasala. Ampak bom potrpela. Samo da bo na koncu . Uf, ja pri meni je bilo isto...le da sem jaz bila zaprta (drugače ravno kontra) in fasala za piko na i še hemoroide
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:19:59
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu grem mal delat, da bo za kakšno žemljo dans . Pls javi mi dobre novičke
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:21:47
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Tole danes pa bo nočna mora. Takole nas v negotovosti puščat še dodatno uro. Sej me bo danes še infarkt zadel. jjoooooojjj mišmišič, nč, peljem otroke gledat listke, pa drevesa, pa vetrček, potem pa pridem spet dežurat na komp. drži se, tole je agonija!!! ah, saj bo pa pol bolj luštno!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:22:21
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ženske, da vas malo pomirim, so mi ravnokar rekli, da še nimajo izvidov in da bodo šele okoli 13. ure. Živčna vojna se nadaljuje. Kako ob 13h!!! Ali nam hočejo na GK še teh nekaj živcev uničiti, ki nam jih je ostalo ... še vedno močno močno držim pesti zate ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:27:26
|
|
|
|
kimsy
|
gigi1 in BarbiG - tale dolg in kratek postopek po moje še sami ne razumejo! Sej jst sm mela napisan kratek postopek in 2 ampuli menopurja. Zdaj mam pa dooooooolg postopek, od 18.3 in 3 amp. menopurja! Pa še nisem pr koncu. Uradno pa mava dober spermiogram in moji izvidi so ok. mismis - pa kaj je ena ura v primerjavi s sončkom, ali dvema, ki te čakata...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:30:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
nokica, kaj pade sprehod? grem...žiži ti pa sporoči pa delaj, prav?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam tud občutek, da še sami ne vejo točno kako in kaj je s temi dolgi/kratkimi postopki. Meni je dr. D 2x ali 3x rekel, da bom imela dolgi postopek, sedaj pa ta sestra pravi da kratkega. Tako, da če bi bila praksa, da se do 35 leta daje kratki postopek, potem to pomeni, da bi moral dr. D to vedet in bi mi tudi tako povedal. Ni tako? Tako, da jaz mam občutek, da se kar na hitro odločijo, čeprav mi je to malo neumno, glede na to da Dr. D pozna moje izvide, sestra ki pa to "določa" pa ne. No, sicer pa nikjer ne piše, da mi ne bojo v petek še kaj spremenili. mismis, še pol urce...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 12:36:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Vidim, da je Mišmiš že sporočila, da bo treba počakat. Uffff tale je pa dolga ja, na GK LJ ne vedo, da je danes pol RR-ju v luftu pa joj......to je res za ****
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?