Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:28:24
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Moja M je pa včeraj prišla. No, pravzaprav je bilo včeraj zvečer res čisto malo, tako, da ne vem ali je danes prvi dan ali včeraj. A si morala spit celo flašo vinčeka in čist zmatrat svojga a? Ma, to je bilo v nedeljo in ponedeljek. Potem me je pa minilo. Tako, da je tale M prišla čisto "natur". hahahaha zdej sem se pa res nasmejala!!!! Glede M, pa ko boš poklicala na GK - če si na GK, lahko tam omeniš, da se ti je včeraj malo nakazala in da ne veš ali naj to šteješ kot prvi dan...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:29:21
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: Reby Aja, T1979 - nisem še pohvalila tvoje nove oblekice, kok je lušna A ne, kolk je luštna , samo se ne morem odločit, a je punčka al fantek. Ampak mislim, da bo kar punčka. Ja... Jst tudi mislim da je punčka
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:29:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Aqua, jutroooo Jutroooo BEBIII !!! A ni lepo k mamo sonček!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:30:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: Reby Aja, T1979 - nisem še pohvalila tvoje nove oblekice, kok je lušna A ne, kolk je luštna , samo se ne morem odločit, a je punčka al fantek. Ampak mislim, da bo kar punčka. Ja... Jst tudi mislim da je punčka men tud zgleda punčka...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:31:17
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: Reby Aja, T1979 - nisem še pohvalila tvoje nove oblekice, kok je lušna A ne, kolk je luštna , samo se ne morem odločit, a je punčka al fantek. Ampak mislim, da bo kar punčka. Ja... Jst tudi mislim da je punčka men tud zgleda punčka... OK prodano, pol bo pa punčka.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:34:12
|
|
|
|
Anonimen
|
MBT, jaz, sem tudi jaz razmišljala, da je najboljše da povem kako je in bojo potem oni računali. Itak bi raje videla, da bi se danes štelo 1 dan, da bi imela UZ v petek! Ampak bomo videli. T1979, meni pa bolj deluje kot kak nagajiv fantek. bebiii, kako kaj tvoje špikice? Kdaj imaš punkcijo?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:37:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Aqua, jutroooo Jutroooo BEBIII !!! A ni lepo k mamo sonček!!! Ja danes imamo prav lepo vreme Lih malo prej sem prišla s sprehoda z mojo , sem šla en plonkič skopirat za IT, danes imam izpit ob 17.00, držite pesti
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:38:16
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi MBT, jaz, sem tudi jaz razmišljala, da je najboljše da povem kako je in bojo potem oni računali. Itak bi raje videla, da bi se danes štelo 1 dan, da bi imela UZ v petek! Ampak bomo videli. Suzi, danes se šteje 1 dan, vsaj tako je Reš meni vedno pravil, če pride M zvečer, se šteje naslednji dan za 1 dan M. Najbolje pa je, da poveš kakšna je situacija in ti bodo tam povedali.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:38:53
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis,navijam,navijam,juhuuuuuu
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:39:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi bebiii, kako kaj tvoje špikice? Kdaj imaš punkcijo? Jooj to pa še nevem, sedaj imam v petek 1 UZ, predvidevam enkrat naslednji teden Jaz bi že takoj v petek, samo da se rešim vsega Si poklicala, da si dobila ?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:39:24
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi T1979, meni pa bolj deluje kot kak nagajiv fantek. Suzi, a tebi se zdi pa kot fantek, ja hudiča kaj bomo pa zdaj. Bebiii srečno na izpitu.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdajle gledam izvide - PAP bris sem imela narejen 18.11.2006. Bo to še veljalo? ČE se prav spomnim je meja manj kot 3 leta?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:41:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Aqua, jutroooo Jutroooo BEBIII !!! A ni lepo k mamo sonček!!! Ja danes imamo prav lepo vreme Lih malo prej sem prišla s sprehoda z mojo , sem šla en plonkič skopirat za IT, danes imam izpit ob 17.00, držite pesti bomo držali pestke!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:42:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mismis,navijam,navijam,juhuuuuuu Pikovitka ljubica, kako je blo na koncertu?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Bebiii, mogoče se pa vidimo v petek. Ne, nisem še klicala. Ob 10.00 bom. Pa srečno na izpitu!!! T1979, meni se tudi zdi, da je danes prvi dan, ker včeraj je bilo res tako malo, da ne morem rečt, da je bila M.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:43:28
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Zdajle gledam izvide - PAP bris sem imela narejen 18.11.2006. Bo to še veljalo? ČE se prav spomnim je meja manj kot 3 leta? Izvidi ne smejo bit starejši od 3h let. Tako da pomojem tale še pride v poštev. Razen za spolno prenosljive bolezni rabiš letošnje izvide.
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 22.4.2009 9:44:14 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:44:58
|
|
|
|
diana79
|
drage punce!pri meni nedvomno in dokončno vlila !to je to!4.9. grem po nova napotnica!še bom vas spremljala,želim vsem da zagledate čarobni plusek!sem trdno prepričana da bom tudi jaz enkrat srečna nosečnica!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:45:47
|
|
|
|
Anonimen
|
MBT, se mi je zdelo, da je tako. Za SPB sva pa dala kri.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:47:48
|
|
|
|
T1979
|
Oh Diana79 škoda, pa sem vseeno mislila, da še kaj bo iz tega. Srečno potem v jeseni.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:48:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 drage punce!pri meni nedvomno in dokončno vlila !to je to!4.9. grem po nova napotnica!še bom vas spremljala,želim vsem da zagledate čarobni plusek!sem trdno prepričana da bom tudi jaz enkrat srečna nosečnica! joj Diana, pa tako sem upala, da krvavitev ne pomeni tistega groznega. Danes se izjoči in se stisni k svojemu dragemu, jutri bo pa nov dan. Tudi ti boš dočakala svoj srečni plusek, jaz močno verjamem v to, tako da nikar ne izgubi upanja.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:49:33
|
|
|
|
T1979
|
Mismis, si nazaj. A kri si dala, zdaj moraš pa počakati na izvide, a ne. Joj držimo pesti. Močno, močno jih stiskam.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:53:50
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 drage punce!pri meni nedvomno in dokončno vlila !to je to!4.9. grem po nova napotnica!še bom vas spremljala,želim vsem da zagledate čarobni plusek!sem trdno prepričana da bom tudi jaz enkrat srečna nosečnica! OOOhhhh, Diana. Jst sem do konca upala, da ne gre za M!!! Žal mi je, da se je tako končalo . Spočij se čez poletje, jeseni pa, ko si nabereš moči, pa v nove boje.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 9:55:27
|
|
|
|
mismis
|
Jap drage moje, sem že nazaj. Kri sem dala, sedaj me pa čakata še dve uri živčne vojne, da dobim rezultate. Ta čas grem pa malo balkončkati na sončka, da otroke malo pogrejem in mi hitreje mine čas. Takoj, ko zvem za rezultate, vam jih sporočim. Hvala vsem za pestke, dobre želje, pa za živalski vrt
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 10:02:09
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jap drage moje, sem že nazaj. Kri sem dala, sedaj me pa čakata še dve uri živčne vojne, da dobim rezultate. Ta čas grem pa malo balkončkati na sončka, da otroke malo pogrejem in mi hitreje mine čas. Takoj, ko zvem za rezultate, vam jih sporočim. Hvala vsem za pestke, dobre želje, pa za živalski vrt prav maš, mišmiška, otroci rabijo d vitamin, pa malo crkljanja, naj ti čimprej mineta dve urci, potem pa samo še ena velika sreča! sporoči, ker nestrpno čakam, da te zasujem s čestitkami in poljubi
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 10:03:46
|
|
|
|
kimsy
|
diana - . Tud jst sm upala, da ti bo uspelo. Zdaj čez poletje se čim bolj odklopita, jeseni pa v nove boje. mismis - držim pesti! Boš vidla, da bo vse ok! WP - ti si si pa dala duška! suzi - pa se ti je vse tako dobro poklapalo, da že začneš! Vsaj ena, k je vesela M!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?