|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
22.4.2009 9:28:24   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Moja M je pa včeraj prišla. user posted image    user posted image    user posted image   No, pravzaprav je bilo včeraj zvečer res čisto malo, tako, da ne vem ali je danes prvi dan ali včeraj. user posted image

A si morala spit celo flašo vinčeka in čist zmatrat svojga user posted image  a?user posted image user posted image user posted image

Ma, to je bilo v nedeljo in ponedeljek. Potem me je pa minilo. user posted image   user posted image  Tako, da je tale M prišla čisto "natur". user posted image

hahahahauser posted image user posted image user posted image  zdej sem se pa res nasmejala!!!! Glede M, pa ko boš poklicala na GK - če si na GK,  lahko tam omeniš, da se ti je včeraj malo nakazala in da ne veš ali naj to šteješ kot prvi dan... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
22.4.2009 9:29:21   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Aja, T1979 - nisem še pohvalila tvoje nove oblekice, kok je lušna user posted image

A ne, kolk je luštna , samo se ne morem odločit, a je punčka al fantek. user posted image  user posted image   user posted image  Ampak mislim, da bo kar punčka.

Ja... Jst tudi mislim da je punčkauser posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
22.4.2009 9:29:33   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Aqua, jutroooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutroooo BEBIII !!! A ni lepo k mamo sonček!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
22.4.2009 9:30:16   
aqua77

Aja, T1979 - nisem še pohvalila tvoje nove oblekice, kok je lušna user posted image

A ne, kolk je luštna , samo se ne morem odločit, a je punčka al fantek. user posted image  user posted image   user posted image  Ampak mislim, da bo kar punčka.

men tud zgleda punčka... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
22.4.2009 9:31:17   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

men tud zgleda punčka... user posted image

OK prodano, pol bo pa punčka. user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
22.4.2009 9:34:12   
Anonimen
MBT, jaz, sem tudi jaz razmišljala, da je najboljše da povem kako je in bojo potem oni računali. user posted image  Itak bi raje videla, da bi se danes štelo 1 dan, da bi imela UZ v petek! Ampak bomo videli.

T1979, meni pa bolj deluje kot kak nagajiv fantek. user posted image

bebiii, kako kaj tvoje špikice? Kdaj imaš punkcijo?

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
22.4.2009 9:37:23   
Rakica_80

Aqua, jutroooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutroooo BEBIII !!! A ni lepo k mamo sonček!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja danes imamo prav lepo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lih malo prej sem prišla s sprehoda z mojouser posted image , sem šla en plonkič skopirat user posted image za IT, danes imam izpit ob 17.00, držite pestiuser posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
22.4.2009 9:38:16   
T1979

MBT, jaz, sem tudi jaz razmišljala, da je najboljše da povem kako je in bojo potem oni računali. user posted image  Itak bi raje videla, da bi se danes štelo 1 dan, da bi imela UZ v petek! Ampak bomo videli.

Suzi, danes se šteje 1 dan, vsaj tako je Reš meni vedno pravil, če pride M zvečer, se šteje naslednji dan za 1 dan M.
Najbolje pa je, da poveš kakšna je situacija in ti bodo tam povedali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
22.4.2009 9:38:53   
pikovit
Mismis,navijam,navijam,juhuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2234
22.4.2009 9:39:19   
Rakica_80

bebiii, kako kaj tvoje špikice? Kdaj imaš punkcijo?

Jooj to pa še nevem, sedaj imam v petek 1 UZ, predvidevam enkrat naslednji tedenuser posted image Jaz bi že takoj v petek, samo da se rešim vsegauser posted image
Si poklicala, da si dobilauser posted image ?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
22.4.2009 9:39:24   
T1979

T1979, meni pa bolj deluje kot kak nagajiv fantek. user posted image

Suzi, a tebi se zdi pa kot fantek, ja hudiča kaj bomo pa zdaj. user posted image  user posted image  user posted image

Bebiii srečno na izpitu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
22.4.2009 9:41:08   
Anonimen
Zdajle gledam izvide - PAP bris sem imela narejen 18.11.2006. Bo to še veljalo? ČE se prav spomnim je meja manj kot 3 leta? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
22.4.2009 9:41:42   
aqua77

Ja danes imamo prav lepo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lih malo prej sem prišla s sprehoda z mojouser posted image , sem šla en plonkič skopirat user posted image za IT, danes imam izpit ob 17.00, držite pestiuser posted image user posted image user posted image

bomo držali pestke!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 2238
22.4.2009 9:42:43   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis,navijam,navijam,juhuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitka ljubica, kako je blo na koncertu? user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
22.4.2009 9:43:11   
Anonimen
Bebiii, mogoče se pa vidimo v petek. user posted image  Ne, nisem še klicala. Ob 10.00 bom.
Pa srečno na izpitu!!!

T1979, meni se tudi zdi, da je danes prvi dan, ker včeraj je bilo res tako malo, da ne morem rečt, da je bila M.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
22.4.2009 9:43:28   
MBT1979

Zdajle gledam izvide - PAP bris sem imela narejen 18.11.2006. Bo to še veljalo? ČE se prav spomnim je meja manj kot 3 leta? user posted image

Izvidi ne smejo bit starejši od 3h let. Tako da pomojem tale še pride v poštev. Razen za spolno prenosljive bolezni rabiš letošnje izvide.

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 22.4.2009 9:44:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
22.4.2009 9:44:58   
diana79
drage punce!pri meni nedvomno in dokončno vlilauser posted image !to je to!4.9. grem po nova napotnica!še bom vas spremljala,želim vsem da zagledate čarobni plusek!sem trdno prepričana da bom tudi jaz enkrat srečna nosečnica!user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
22.4.2009 9:45:47   
Anonimen
MBT, se mi je zdelo, da je tako. user posted image  Za SPB sva pa dala kri.

(odgovor članu MBT1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
22.4.2009 9:47:48   
T1979
Oh user posted image  Diana79  user posted image  škoda, pa sem vseeno mislila, da še kaj bo iz tega.
Srečno potem v jeseni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
22.4.2009 9:48:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

drage punce!pri meni nedvomno in dokončno vlilauser posted image !to je to!4.9. grem po nova napotnica!še bom vas spremljala,želim vsem da zagledate čarobni plusek!sem trdno prepričana da bom tudi jaz enkrat srečna nosečnica!user posted image user posted image user posted image

joj Dianauser posted image user posted image user posted image user posted image pa tako sem upala, da krvavitev ne pomeni tistega groznega. Danes se izjoči in se stisni k svojemu dragemu, jutri bo pa nov dan.
Tudi ti boš dočakala svoj srečni plusek, jaz močno verjamem v to, tako da nikar ne izgubi upanja.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
22.4.2009 9:49:33   
T1979
Mismis, si nazaj. A kri si dala, zdaj moraš pa počakati na izvide, a ne.

Joj držimo pesti. Močno, močno jih stiskam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
22.4.2009 9:53:50   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

OOOhhhh, Diana. Jst sem do konca upala, da ne gre za M!!! Žal mi je, da se je tako končalouser posted image user posted image user posted image . Spočij se čez poletje, jeseni pa, ko si nabereš moči, pa v nove boje.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
22.4.2009 9:55:27   
mismis
Jap drage moje, sem že nazaj. Kri sem dala, sedaj me pa čakata še dve uri živčne vojne, da dobim rezultate.

Ta čas grem pa malo balkončkati na sončka, da otroke malo pogrejem in mi hitreje mine čas.

Takoj, ko zvem za rezultate, vam jih sporočim.

Hvala vsem za pestke, dobre želje, pa za živalski vrt user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
22.4.2009 10:02:09   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Jap drage moje, sem že nazaj. Kri sem dala, sedaj me pa čakata še dve uri živčne vojne, da dobim rezultate.

Ta čas grem pa malo balkončkati na sončka, da otroke malo pogrejem in mi hitreje mine čas.

Takoj, ko zvem za rezultate, vam jih sporočim.

Hvala vsem za pestke, dobre želje, pa za živalski vrt user posted image user posted image user posted image user posted image

prav maš, mišmiška, otroci rabijo d vitamin, pa malo crkljanja, naj ti čimprej mineta dve urci, potem pa samo še ena velika sreča! sporoči, ker nestrpno čakam, da te zasujem s čestitkami in poljubi user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
22.4.2009 10:03:46   
kimsy
diana - user posted image . Tud jst sm upala, da ti bo uspelo. Zdaj čez poletje se čim bolj odklopita, jeseni pa v nove boje. user posted image
mismis - držim pesti! Boš vidla, da bo vse ok!user posted image
WP - ti si si pa dala duška! user posted image
suzi - pa se ti je vse tako dobro poklapalo, da že začneš! user posted image  Vsaj ena, k je vesela M! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?