|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
22.4.2009 9:05:18   
gloria
..o vidim da nas je več nenaspanihuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
22.4.2009 9:07:31   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROILO: gold fish

lara ...ti si mi faca.....user posted image
zakaj e?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
22.4.2009 9:09:13   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROILO: gloria

ja,niso lhke.:)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
22.4.2009 9:18:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj pa sem jaz? user posted image  user posted image

vljudno vabljena....pa vse ostale....user posted image

grem na drug forum prečekirat, kdaj in kje se dobite user posted image

Novalaca nf pa ni bubi nikdar imel. Je prišel na tržišče, ko smo že prešaltali na Bebo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
22.4.2009 9:18:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Saraya fajn se imejte. Kje pa se dobivate, če ni skrivnost? Midve sva bile včeraj v MB, no v Leclercu. Bova zdaj en petek po prvem maju šle k meni v službo se pokazat, potem pa lahko tudi kaka kavica pade, če bote želele.

Seveda bomo. Te oz. vaju že skoz vabimo user posted image . Lahko že kaj prej prideta

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
22.4.2009 9:18:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma ne vem,kaj si je po 6ih mesecih 11 urnega spanja v kosu,omislila to prebujanje in kakanje ponoci.. Sej,lohk sm sam tiho,ne rabi hrane,niti da jo dvignem,ma vseen mi je odvec potovanje v njeno sobo,bi rajsi spala..:)

bubi je ob selitvi (6m) šel v svojo sobo. Ko sem začela hodit v službo (9,5m) pa sem kinderpet v spalnico stiščala, da ni bilo treba vstajat. Sem kar avtomatsko dudo poiskala in mu jo dala user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
22.4.2009 9:25:44   
Alenka_

Ma ne vem,kaj si je po 6ih mesecih 11 urnega spanja v kosu,omislila to prebujanje in kakanje ponoci.. Sej,lohk sm sam tiho,ne rabi hrane,niti da jo dvignem,ma vseen mi je odvec potovanje v njeno sobo,bi rajsi spala..:)

enako je zdej začela tudi Sara... od drugega meseca spi po 12 in več ur v enem kosu, danes smo sicer spet spali celo noč, prejšnje par dni pa zbujanje  in enkrat tudi kakanje... pa ne joka in ni lačna ampak se do konca zbudi in pol kako uro čebla tistim njenim igračkam na vrtiljaku...

kaj nam hočejo zdej povedat "hej mami, sem bila do zdej skos pridna, pa nočem, da se razvadiš... haha" user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 4382
22.4.2009 9:27:00   
Alenka_
aja pa LEP IN SONČEN DAN VSEM VAM IN VAŠIM SONČKOM user posted image  

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
22.4.2009 9:31:12   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

vam vsem "neprespankam" iz srca želim, da to le čimprej mine in da bodo kmalu prišle spet dolge in naspane noči nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
22.4.2009 9:35:24   
arabela*
kaj za j bubi,prideš na kofiiiiiiii??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
22.4.2009 10:12:06   
gold fish

IZVIRNO SPOROILO: gold fish

lara ...ti si mi faca.....user posted image
zakaj e?

...kr tak.....  na splošno.....

..hihihi...

Neposredna povezava do sporočila: 4386
22.4.2009 10:16:20   
gold fish
..babike....

..midva sva prišla malo prej iz spalniceuser posted image .... mali je spal....jaz pa cela happy zraven....malo spala, malo ga gledala...sem si mislila, pa magari samo ležim zravenuser posted image ..

...pol me je pa gledal, pa moj prst grickal(bez zobuser posted image )....,    

..pomaga pa definitivno to, da zdaj rolete v spalnici čisto zaprem....da ni nobene luknjice, da sonce skozi pogleda...ker drugače je že ob 5 veselo..

..no tak, javila sem se.....zdaj moram it...je nekaj letelo v plenico, pol pa šibama ven na sončeka....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
22.4.2009 10:20:22   
gold fish

zdej sem se pa tko odločla da bomo začeli imeti 3 GH obroka dnevno(ker do zdej imam samo enega).sam pri nama so problem te kašice ker edina ko jo nekak spravi dol je hippova za lahko noč....pa ponoči bo dobil vodo pa da vidimo če se bo še zbudiluser posted image user posted image user posted image ...ni treba brati mal se tolažimuser posted image  

.... jaz sem videa, da če slučajno kaki obrok spustima, da recimo čez dan ful spi...sploh zdaj zunaj....se pol ponoči zbudi in fehta...

...zato mu zdaj dam magari manj, pa vseeno...

aja, naš je zdaj 2x zvečer jedel čokolino na aptamilu pripravljen...120ml..... pol čez kako uro-1,5 mu pa dam še kakih 60ml mleka- flaško v posteljo.....

....naš je tud jedel tisto hippovo, sami mi tak umetno že deluje...mu rajši nardim kaj takega ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
22.4.2009 11:00:07   
Lara Croft
jst td ne spustim nobenga obroka,ce spi,dobi kasnej,pol pa naprej tku ko ponavadi,td ce poje manj..v pojslo pa nic hrane.nocem da ju povezuje..

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
22.4.2009 14:12:39   
pf

...jutro....ritual spanja se ponavljauser posted image ...jaz več ne vem kaj naj nardim po 1.00 uri ko bi on kr naprej na jošku visel...pa fora je v tem da ne vleče vedno nevem kolkuser posted image ker sem jaz zjutraj čist mokra od mleka.....zdej sem se pa tko odločla da bomo začeli imeti 3 GH obroka dnevno(ker do zdej imam samo enega).sam pri nama so problem te kašice ker edina ko jo nekak spravi dol je hippova za lahko noč....pa ponoči bo dobil vodo pa da vidimo če se bo še zbudiluser posted image user posted image user posted image ...ni treba brati mal se tolažimuser posted image  

Veš kaj je najbolj žalostno Gloria? Tudi mi še jemo enkrat ponoči in zjutraj, ko se zbudi. Najbolj žalostno je, da če mu vodo turiš se lahko potem zbuja, ker bo hotel vodo piti. Moje prijateljice že imajo tako srečo. user posted image user posted image user posted image Ne več ziza, ampak voda. Pa so zdaj stari že blizu tri, pa eden dve. Pa ohohohooo jih je, ki se naslednjih par let zbujajo zaradi vode. Jaz, ko bom ukinila nočno dojenje (ne vem še kak uspešno bo) bom ji dajala samo dudo in se bo pač jokala dva, tri tedne. Jaz bi se včasih tudi najraje, ko sem zaspana. user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
22.4.2009 14:16:24   
pf

jst td ne spustim nobenga obroka,ce spi,dobi kasnej,pol pa naprej tku ko ponavadi,td ce poje manj..v pojslo pa nic hrane.nocem da ju povezuje..

Tudi jaz ne spuščam obrokov, v posteljo pa niti slučajno hrane. Samo stolček strogo.

Neposredna povezava do sporočila: 4391
22.4.2009 14:17:24   
pf
Lara greste kam čez praznike?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
22.4.2009 14:33:49   
*bubi*
Kaj zdaj, Lara, kam greš jutri v šoping?user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
22.4.2009 14:34:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kaj za j bubi,prideš na kofiiiiiiii??

Ja, sem bila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
22.4.2009 14:39:18   
pf
Likam, ko zmešana. Ob 16.00 pa pedikura, da bom imela urejene noge na morju. user posted image No saj tudi, če ne bi šli na morje  bi morala iti.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
22.4.2009 15:08:15   
leda
bubi, lara, jazzy in še kera,

jst mam jut3 tut obe doma in mi ni glih do kofetkanja v trgovskih centrih. mamo pa dost placa v dnevni, eno sobo za igranje, en mini vrt s toboganom in gugalnico in voljo za gostoljubje.

tko da, če se vam da, pridte na kavo rajši na kodeljevo. kapacitete so ene 6 mam s prikolicami, najkasneje ob 13.30 pa mečemo ven, ker se mora tavelka naspat, da gremo jest palačinke ob začetku Festivala pomladi http://www.facebook.com/event.php?eid=67478568726

glede zdravja je pa tko, da zoja dobiva od pondelka kapljice za oči in ni več kužna. občasno pa malo pokašlja.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
22.4.2009 16:03:14   
Olivija*
pozdravljene!

jaz res ne vem več kaj naj si mislim o teh pikicah. prosim tiste, ki se še spomnite, kako zgledajo norice, da mi svetujete, a so to norice ali sem že jaz ena norica postala

user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
22.4.2009 16:57:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

bubi, lara, jazzy in še kera,

jst mam jut3 tut obe doma in mi ni glih do kofetkanja v trgovskih centrih. mamo pa dost placa v dnevni, eno sobo za igranje, en mini vrt s toboganom in gugalnico in voljo za gostoljubje.

bi z največjim veseljem, če bi bili sami z bubiko. Tako pa bomo vsi štirje.

Bi pa bilo še toliko bolj zanimivo za bubija in Zojo user posted image

Jutri je itak obupno vreme napovedano, pa sveeno mi dajte povedat, če so kje na območju BTCja zunanja igrala user posted image

Ta trenutek sem se spomnila na ena pri hali A.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
22.4.2009 17:01:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

pozdravljene!

jaz res ne vem več kaj naj si mislim o teh pikicah. prosim tiste, ki se še spomnite, kako zgledajo norice, da mi svetujete, a so to norice ali sem že jaz ena norica postala

user posted image

ojoj, olivija. Na prvi pogled zgleda kot norice. pojdita še 1x k P, če do zdaj pikice niso bile take.

Samo se spomnim, da je bubi v približno taki starosti imel enake pikice po hrbtu, pa je P rekla, da zaradi vročine (je bilo poletje). In res niso bile norice. Je takrat rekla, naj nosi majčke namesto bodijev, pa tuširat tudi 2x dnevno, še posebej po igranju v pesku.

Ampak na obrazu user posted image

Glej, če ji te pikice nastajajo in izginjajo, ne da bi se krastica naredila, potem niso.

Ko bom doma, prilepim kako bubijevo sliko.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
22.4.2009 17:16:50   
leda
Ta trenutek sem se spomnila na ena pri hali A.

no, pa drugič. zraven kratohvila je sicer en vrtiljak.  pa mislim, da zraven zvezde nasprot merkurja mal več, a za bolj male...morda kera bolj šopingarsko izučena ve kaj več.

no, pa pridemo pol me tri na en kufe, če le ne bodo glih šprikle padale z neba.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?