Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:05:39
|
|
|
|
gold fish
|
lara ...ti si mi faca.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:08:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem ravno zdaj študirala....imam dva pikeca...pa niti en mi ne spi .... tak celo noč mislim... Joj, si zahtevna..... Boš videla, kak hitro bosta šla od hiše, pol bo pa mir se ti zdi, da je to zahtevnost ....to je samo taka mala pobožna želja.....vsaj 1 dan...da se naspim .....tisti zadnji stavek.... se je ta veliki družbo učil, pa sem ga spraševala malo.... je blo eno vprašanje...kaj naredijo otroci, ko odrastejo? ..... ..pa mi odgovori...odselijo se od doma .....pol pa čisto tiho....pa si ustvarijo svoje družine... jaz pa...ti se boš tud odselil....on pa nazaj...ne vem, če se bom ....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.4.2009 23:09:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:10:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
..imam dva pikeca...pa niti en mi ne spiuser posted image .... tak celo noč mislim...user posted image Držim pesti, da bo kmalu boljše.... ma kaj tudi ta velik ne spi? Sem zdej vidla, ko je House začel, da se je ena mamica kopala z dojenčkom in se je utopil..... Jaz vsakič, ko sem sama doma in kopam Laro, razmišlam, da kaj bi blo, da mi kej rata in mi pade v vodo.... kriza, niti jokat ne bi mogla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:12:28
|
|
|
|
gold fish
|
...aja....sem pozabila.....on je taki domači ptiček...ne bi nikamor šel....ni hotel it košarke trenirat, ker imajo poleti kamp na morju.....bimbo mali... ...pa dobili so za drugo leto za šolo v naravi list, da ga izpolnimo.....če se strinjamo ali ne strinjamo z izvedbo šole v naravi..... bi najrajši kar sam obkrožil...se ne strinjam ...pol je pa rekel, samo ne bom šel ... ...pa za ta malega mi je rekel, da ko bo cici..ne vem kaj...da ga ne bomo dali, ker še ne bo nal brat takrat....kaj bo te on tam .. ..bi rekla lara...ubouga mati....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:13:06
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Morango..... sem zdaj spet gledala fotke.... ma Lena ti je ful podobna.... Ja, se tud men zdi. Sploh na slikah, kjer sem tolk majhna kot ona, sva si zlo podobni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:14:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ma kaj tudi ta velik ne spi? ...ko je bil mali ni...do 1,5 leta ...zdaj spi kot top...zaspi pa prej kot ta mali ....se že sam s tem pohvali ...no pa saj do konca leta bom že nekak pregurala, pol pa ma da spi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:16:26
|
|
|
|
gold fish
|
..babike...nočka...moram še nekaj nardit, pol pa via spalnica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:18:48
|
|
|
|
morango
|
, upam, da se danes naspiš. Pa lahko noč še vsem drugim, naj bo čim daljša.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 7:25:53
|
|
|
|
gold fish
|
...dobro jutro babike .....da vas pozdravim, pa skuham .... ..ta velikega sem spravila v šolo, zdaj se pa grem še k ta malemu malo stisnit ... lepo panča v ta veliki postelji....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 7:26:37
|
|
|
|
gold fish
|
...aja, pa danes smo bili ponoči brez flaške....sicer auf, ampak je bla duda pa kapljica gor OK... šibam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 7:44:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
gf,ma kaj je to za en napitek? Ne zgleda,da bi blo kufje v tistih salcah! Haha.. Buoga mati! :):) Joj ne vem,kaj funkcionirate cez dan! Lara se je ob 3h zbudila,pokakana in s polnim noskom..in ko sm to ustimala,se je cist zbudila in sem skor eno uro tam sedela z njo..pol mam pa se ta problem,da zaspim ne nazaj..zdej sm cist koma,lara pa spi..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 7:48:44
|
|
|
|
arabela*
|
jutro mi spet nismo nič kaj spali...sem ckrjena,ko hudič....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.4.2009 7:49:22 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:08:36
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutro mi spet nismo nič kaj spali...sem ckrjena,ko hudič.... Jutro tudi od mene! Pišuka ko takole berem, kako se vam pikci zbujajo ponoči, pa res ne vem komu se mam zahvalit, da je L zelo pridna. DAnes je šla spat ob pol 9h in vstala ob pol 8h, brez vmesnega prebujanja. Ok, sam to se je danes pač zmotila! Drugače se praviloma zbudi za hrano enkrat, če ma pa zelo slab dan, pa še enkrat vmes za dudo. Je pa res, da tudi vstajamo s kurami, okorg 6h. Na kar se pa v teh 7. mesecih še sploh nisem navadila. Sem namreč tak velik zaspane drgač .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:11:35
|
|
|
|
arabela*
|
eh,saj se navadiš...ampak dolgoročno ne gre...to nespanje...ma jaz sem čist uničena.....me bo pobralo.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:12:52
|
|
|
|
arabela*
|
nič,grem počasi rihtat pupike...se z mariborčankami na dobimo danes..... lep dan vsem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:20:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič,grem počasi rihtat pupike...se z mariborčankami na dobimo danes..... lep dan vsem... Kaj pa sem jaz?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:21:29
|
|
|
|
*bubi*
|
To zbujanje ponoči..... meni sploh ni problem 1x vstat in ji flašo naredit. Itak ji potem dam v roke in zaspim nazaj. Ni problem v tem smislu, da se fajn naspim, da me tisto vstajanje vmes ne prebudi do konca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:21:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa sem jaz? vljudno vabljena....pa vse ostale....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:23:31
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,imaš kaj izkušenj z novalacon nf a res rad povzroča krčke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:30:34
|
|
|
|
pf
|
Jutro punce. Mi smo dobro spali, pa zdaj spet spi baba. Lara se navadiš zbujanja ponoči, je pa res, da se to nalaga, pol si pa crkjen ko hudič. Jaz sem kronično utrujena od vsega, ampak mi nič ne pomaga, ker sem itak tudi če jamram sama za vse 24/7. Tak da bouga mati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:31:59
|
|
|
|
pf
|
Saraya fajn se imejte. Kje pa se dobivate, če ni skrivnost? Midve sva bile včeraj v MB, no v Leclercu. Bova zdaj en petek po prvem maju šle k meni v službo se pokazat, potem pa lahko tudi kaka kavica pade, če bote želele.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:41:01
|
|
|
|
Virtualna
|
Dobro jutro se od naju
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:50:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya fajn se imejte. Kje pa se dobivate, če ni skrivnost? Midve sva bile včeraj v MB, no v Leclercu. Bova zdaj en petek po prvem maju šle k meni v službo se pokazat, potem pa lahko tudi kaka kavica pade, če bote želele. čist različno...saj nas tak ni dost al pa kera ne more...pol pa se bolj v malem številu udeležujemo....večina EP,včasih mesto....kak kdaj...ja upam,da se spoznamo že......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 8:55:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma ne vem,kaj si je po 6ih mesecih 11 urnega spanja v kosu,omislila to prebujanje in kakanje ponoci.. Sej,lohk sm sam tiho,ne rabi hrane,niti da jo dvignem,ma vseen mi je odvec potovanje v njeno sobo,bi rajsi spala..:)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:04:03
|
|
|
|
gloria
|
...jutro....ritual spanja se ponavlja ...jaz več ne vem kaj naj nardim po 1.00 uri ko bi on kr naprej na jošku visel...pa fora je v tem da ne vleče vedno nevem kolk ker sem jaz zjutraj čist mokra od mleka.....zdej sem se pa tko odločla da bomo začeli imeti 3 GH obroka dnevno(ker do zdej imam samo enega).sam pri nama so problem te kašice ker edina ko jo nekak spravi dol je hippova za lahko noč....pa ponoči bo dobil vodo pa da vidimo če se bo še zbudil ...ni treba brati mal se tolažim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?