Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:32:19
|
|
|
|
leda
|
in še na sendvičih bom spet, če grem od doma... no lara, lahko jaz kej skuham. itak bom mogla, pa tut opažam, da čeprav še enga obroka nisva zares zamenjali, da se trend počas obrača. teže namreč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:32:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Čudno mi je, da bi zbledele. Bubi je čisto na vsaki imel krastico. Ene so takoj odpadle, tiste globoke pa je imel še 2 tedna.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:34:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Jaz mislim, da je to, ja. Samo še nisem nikoli bila not. Lahko se tam dobimo. Ura kadarkoli, le okrog 13.30 šibamo domov. Jazzy je napisala, da bi ji ob 12-ih ustrezalo. Se lahko kar tako zmenimo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:34:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
madona, a smo si zdej vse naštimale, da se nas ne vidi? Pol pa pridem in si mislim... eh, najbolš, da grem, ker itak ni nobene...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:35:25
|
|
|
|
leda
|
Jazzy je napisala, da bi ji ob 12-ih ustrezalo. Se lahko kar tako zmenimo. prav. točno opoldne torej. arena vodafone.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:36:47
|
|
|
|
Olivija*
|
samo tole sliko sem našla od igral v areni ja, to je nasproti koloseja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:37:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo, sem naložila bubijeve koze. Revež je imel še v očesu in po dlaneh, kar je ful nenavadno: Ma joj, kak je žalostno gledal.. miško mali... kr hudo se mi je strilo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:39:49
|
|
|
|
leda
|
samo tole sliko sem našla od igral v areni vzamemo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:40:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, sem naložila bubijeve koze. Revež je imel še v očesu in po dlaneh, kar je ful nenavadno: Ma joj, kak je žalostno gledal.. miško mali... kr hudo se mi je strilo... Res je bil bogi. Pa še bolj zato, ker se je ful veselil morja, potem pa nismo mogli it. Je vsak dan X-krat rekel, da morajo samo koze vstran, pa gremo . Še dobro, da je bil potem s tistim vikend paketom v toplicah zadovoljen, ker jaz avgusta nisem bila več sposobna it na morje.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:40:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda samo tole sliko sem našla od igral v areni vzamemo. Ja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:40:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda in še na sendvičih bom spet, če grem od doma... no lara, lahko jaz kej skuham. itak bom mogla, pa tut opažam, da čeprav še enga obroka nisva zares zamenjali, da se trend počas obrača. teže namreč. Ja in pol bom mogla ob 13.30 dam, glih ko bo Lari lačna...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:43:23
|
|
|
|
leda
|
Res je bil bogi. Pa še bolj zato, ker se je ful veselil morja, potem pa nismo mogli it. oh ja, se ti res smiljo. mene je moja zdej tut čist zatravmirala, ker zarad oči ni smela v vrtec. včeri so mel pa predstavo za starše...bi bla majhen medvedek in je cel teden tko rjula (vadla) "gre medvedek v gozdiček", da sem parkrat namest rutinirane eline uspavanke začela to mrmrat in pol tkole. nisem vedla, a nej njo tolažim al sebe...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:44:00
|
|
|
|
leda
|
Ja in pol bom mogla ob 13.30 dam, glih ko bo Lari lačna... user posted image neeee, takrat gre zoja spat. ne pa tudi ela in jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:52:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
neeee, takrat gre zoja spat. ne pa tudi ela in jaz user posted image Ma bom še vidla.... danes sem zmatrana in zaspana in če pomislim, da bi kam mogla, me vse mine.... če se odločim, bom ob 12h tam v vodafone, če bom najdla to areno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:54:25
|
|
|
|
leda
|
Ma bom še vidla.... danes sem zmatrana in zaspana in če pomislim, da bi kam mogla, me vse mine.... če se odločim, bom ob 12h tam v vodafone, če bom najdla to areno. ti kar smsi, če boš rabla logistično podporo. laro je očitno tata zrihtal v kopru brez nujne prtljage?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:56:50
|
|
|
|
Olivija*
|
to pa tudi mene zanima, kako je oči zrihtal lakoto brez hrane in žličke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:59:03
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jutro....ritual spanja se ponavlja ...jaz več ne vem kaj naj nardim po 1.00 uri ko bi on kr naprej na jošku visel...pa fora je v tem da ne vleče vedno nevem kolk ker sem jaz zjutraj čist mokra od mleka.....zdej sem se pa tko odločla da bomo začeli imeti 3 GH obroka dnevno(ker do zdej imam samo enega).sam pri nama so problem te kašice ker edina ko jo nekak spravi dol je hippova za lahko noč....pa ponoči bo dobil vodo pa da vidimo če se bo še zbudil ...ni treba brati mal se tolažim Jaz pa lahko samo pohvalim mojega srčka. Zdaj že ves teden spi celo noč, od osmih zvečer in do sedmih zjutraj približno. Je pa res, da se dojiva samo še zjutraj in za popoldansko malico, ostalo pa GH. No, danes sva začela z uvajanjem jogurta za pop malico in se je revček zelo kremžil, ker je dobil navadnega .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 21:59:31
|
|
|
|
gold fish
|
babike....fajn se načvekajte jutri...pa kako slikico za firbčne ne pozabit..... ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 22:00:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* to pa tudi mene zanima, kako je oči zrihtal lakoto brez hrane in žličke Ja... je lepo spala celo pot.... tudi tam, ko so parkirali in šli v trgovino, se ni zbudila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 22:01:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lahko noč, jaz grem spat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 22:02:07
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jst td ne spustim nobenga obroka,ce spi,dobi kasnej,pol pa naprej tku ko ponavadi,td ce poje manj..v pojslo pa nic hrane.nocem da ju povezuje.. Jaz tudi ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 22:02:25
|
|
|
|
leda
|
babike....fajn se načvekajte jutri...pa kako slikico za firbčne ne pozabit.. čaki, čaki. a nisi ti neki pisala o morebitnem prihodu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 22:07:35
|
|
|
|
leda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jst td ne spustim nobenga obroka,ce spi,dobi kasnej,pol pa naprej tku ko ponavadi,td ce poje manj..v pojslo pa nic hrane.nocem da ju povezuje.. Jaz tudi ne. se sicer čist strinjam, ampak joško smatram za neki vmes. in upam, da bo končno kej od zoje pobrala, ki je kar sama vse opravla. začela spat celo noč non stop (pri ene 10 mescih), mal kasneje se sama nehala dojit,...ampak to je pesek v oči, ker vse moje strašne izkušnje mi pri tadrugi koristijo le v tem, da vem, da vse mine in da ni nič tragičnega v čemerkoli...vse ostalo je čist drgač; od najbolj fizičnih težav (ene nimate iste; ena skoz vnet uč, druga poliva, ena občasno vneto rito, druga zeleno kaka,...) do bolj kompleksih (ena zadovoljna z obema staršema, druga hoče samo mamo,...). skratka še čez dan uvedem vse goste obroke, potem pa stopim v akcijo odvajanja dojenja ponoči...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 22:23:19
|
|
|
|
Čarli08
|
Naš je kar sam od sebe ukinil nočno dojenje, ki je bilo tudi sicer čisto znosno, tam nekje med deseto in polnočjo. Jaz se samo bojim, da bi ga začel sračkat, ker imam kar nekaj kolegic, ki so se pohvalile, da so njihovi otroci že spali, potem pa so se začeli zbujat pri osmih, desetih mesecih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 22:23:34
|
|
|
|
ključek
|
živjo. potem je srečanje jutri ob 12-arena vodafone???
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?