|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
21.4.2009 23:05:39   
gold fish
lara ...ti si mi faca.....user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
21.4.2009 23:08:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...sem ravno zdaj študirala....imam dva pikeca...pa niti en mi ne spiuser posted image .... tak celo noč mislim...user posted image

Joj, si zahtevna..... user posted image  Boš videla, kak hitro bosta šla od hiše, pol bo pa mir user posted image

se ti zdi, da je to zahtevnostuser posted image ....to je samo taka mala pobožna želja.....vsaj 1 dan...da se naspimuser posted image

.....tisti zadnji stavek....  se je ta veliki družbo učil, pa sem ga spraševala malo....

je blo eno vprašanje...kaj naredijo otroci, ko odrastejo?   .....

..pa mi odgovori...odselijo se od doma .....pol pa čisto tiho....pa si ustvarijo svoje družine...

jaz pa...ti se boš tud odselil....on pa nazaj...ne vem, če se bomuser posted image ....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.4.2009 23:09:01 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
21.4.2009 23:10:41   
Lara Croft
..imam dva pikeca...pa niti en mi ne spiuser posted image .... tak celo noč mislim...user posted image

Držim pesti, da bo kmalu boljše.... ma kaj tudi ta velik ne spi?

Sem zdej vidla, ko je House začel, da se je ena mamica kopala z dojenčkom in se je utopil..... Jaz vsakič, ko sem sama doma in kopam Laro, razmišlam, da kaj bi blo, da mi kej rata in mi pade v vodo.... kriza, niti jokat ne bi mogla...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
21.4.2009 23:12:28   
gold fish
...aja....sem pozabila.....on je taki domači ptiček...ne bi nikamor šel....ni hotel it košarke trenirat, ker imajo poleti kamp na morju.....bimbo mali...

...pa dobili so za drugo leto za šolo v naravi list, da ga izpolnimo.....če se strinjamo ali ne strinjamo z izvedbo šole v naravi.....   bi najrajši kar sam obkrožil...se ne strinjamuser posted image ...pol je pa rekel, samo ne bom šeluser posted image ...

...pa za ta malega mi je rekel, da ko bo cici..ne vem kaj...da ga ne bomo dali, ker še ne bo nal brat takrat....kaj bo te on tamuser posted image user posted image ..

..bi rekla lara...ubouga mati....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4354
21.4.2009 23:13:06   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Morango..... sem zdaj spet gledala fotke.... ma Lena ti je ful podobna.... user posted image
Ja, se tud men zdi. Sploh na slikah, kjer sem tolk majhna kot ona, sva si zlo podobni.

Neposredna povezava do sporočila: 4355
21.4.2009 23:14:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ma kaj tudi ta velik ne spi?

...ko je bil mali ni...do 1,5 letauser posted image ...zdaj spi kot top...zaspi pa prej kot ta maliuser posted image ....se že sam s tem pohvaliuser posted image

...no pa saj do konca leta bom že nekak pregurala, pol pa ma da spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4356
21.4.2009 23:16:26   
gold fish
..babike...nočka...moram še nekaj nardit, pol pa via spalnicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4357
21.4.2009 23:18:48   
morango
user posted image , upam, da se danes naspiš. Pa lahko noč še vsem drugim, naj bo čim daljša.

Neposredna povezava do sporočila: 4358
22.4.2009 7:25:53   
gold fish
...dobro jutro babikeuser posted image

.....da vas pozdravim, pa skuham user posted image user posted image user posted image ....

..ta velikega sem spravila v šolo, zdaj se pa grem še k ta malemu malo stisnituser posted image ... lepo panča v ta veliki postelji....user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
22.4.2009 7:26:37   
gold fish
...aja, pa danes smo bili ponoči brez flaške....sicer auf, ampak je bla duda pa kapljica goruser posted image  OK...

šibam...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
22.4.2009 7:44:14   
Lara Croft
gf,ma kaj je to za en napitek? Ne zgleda,da bi blo kufje v tistih salcah! Haha.. Buoga mati! :):)
Joj ne vem,kaj funkcionirate cez dan! Lara se je ob 3h zbudila,pokakana in s polnim noskom..in ko sm to ustimala,se je cist zbudila in sem skor eno uro tam sedela z njo..pol mam pa se ta problem,da zaspim ne nazaj..zdej sm cist koma,lara pa spi..

Neposredna povezava do sporočila: 4361
22.4.2009 7:48:44   
arabela*
jutrouser posted image
mi spet nismo nič kaj spali...sem ckrjena,ko hudič....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.4.2009 7:49:22 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4362
22.4.2009 8:08:36   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jutrouser posted image
mi spet nismo nič kaj spali...sem ckrjena,ko hudič....user posted image

Jutro tudi od mene! user posted image

Pišuka ko takole berem, kako se vam pikci zbujajo ponoči, pa res ne vem komu se mam zahvalit, da je L zelo pridna. DAnes je šla spat ob pol 9h in vstala ob pol 8h, brez vmesnega prebujanja. user posted image user posted image user posted image user posted image Ok, sam to se je danes pač zmotila! user posted image Drugače se praviloma zbudi za hrano enkrat, če ma pa zelo slab dan, pa še enkrat vmes za dudo.

Je pa res, da tudi vstajamo s kurami,  okorg 6h. Na kar se pa v teh 7. mesecih še sploh nisem navadila. Sem namreč tak velik zaspane drgač user posted image user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
22.4.2009 8:11:35   
arabela*
eh,saj se navadiš...ampak dolgoročno ne gre...to nespanje...ma jaz sem čist uničena.....me bo pobralo.....user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
22.4.2009 8:12:52   
arabela*
nič,grem počasi rihtat pupike...se z mariborčankami na user posted image  dobimo danes.....
lep dan vsem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
22.4.2009 8:20:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nič,grem počasi rihtat pupike...se z mariborčankami na user posted image  dobimo danes.....
lep dan vsem...

Kaj pa sem jaz? user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
22.4.2009 8:21:29   
*bubi*
To zbujanje ponoči..... meni sploh ni problem 1x vstat in ji flašo naredit. Itak ji potem dam v roke in zaspim nazaj.

Ni problem v tem smislu, da se fajn naspim, da me tisto vstajanje vmes ne prebudi do koncauser posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
22.4.2009 8:21:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj pa sem jaz? user posted image  user posted image

vljudno vabljena....pa vse ostale....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
22.4.2009 8:23:31   
arabela*
bubi,imaš kaj izkušenj z novalacon nfuser posted image  a res rad povzroča krčkeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
22.4.2009 8:30:34   
pf
Jutro punce. Mi smo dobro spali, pa zdaj spet spi baba.
Lara se navadiš zbujanja ponoči, je pa res, da se to nalaga, pol si pa crkjen ko hudič. Jaz sem kronično utrujena od vsega, ampak mi nič ne pomaga, ker sem itak tudi če jamram sama za vse 24/7. Tak da bouga mati.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
22.4.2009 8:31:59   
pf
Saraya fajn se imejte. Kje pa se dobivate, če ni skrivnost? Midve sva bile včeraj v MB, no v Leclercu. Bova zdaj en petek po prvem maju šle k meni v službo se pokazat, potem pa lahko tudi kaka kavica pade, če bote želele.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
22.4.2009 8:41:01   
Virtualna
Dobro jutro se od naju user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
22.4.2009 8:50:22   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Saraya fajn se imejte. Kje pa se dobivate, če ni skrivnost? Midve sva bile včeraj v MB, no v Leclercu. Bova zdaj en petek po prvem maju šle k meni v službo se pokazat, potem pa lahko tudi kaka kavica pade, če bote želele.

čist različno...saj nas tak ni dost al pa kera ne more...pol pa se bolj v malem številu udeležujemo....večina EP,včasih mesto....kak kdaj...ja upam,da se spoznamo že......

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
22.4.2009 8:55:58   
Lara Croft
Ma ne vem,kaj si je po 6ih mesecih 11 urnega spanja v kosu,omislila to prebujanje in kakanje ponoci.. Sej,lohk sm sam tiho,ne rabi hrane,niti da jo dvignem,ma vseen mi je odvec potovanje v njeno sobo,bi rajsi spala..:)

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
22.4.2009 9:04:03   
gloria
...jutro....ritual spanja se ponavljauser posted image ...jaz več ne vem kaj naj nardim po 1.00 uri ko bi on kr naprej na jošku visel...pa fora je v tem da ne vleče vedno nevem kolkuser posted image ker sem jaz zjutraj čist mokra od mleka.....zdej sem se pa tko odločla da bomo začeli imeti 3 GH obroka dnevno(ker do zdej imam samo enega).sam pri nama so problem te kašice ker edina ko jo nekak spravi dol je hippova za lahko noč....pa ponoči bo dobil vodo pa da vidimo če se bo še zbudiluser posted image user posted image user posted image ...ni treba brati mal se tolažimuser posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?