|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
22.4.2009 7:18:38   
simonae
Picabo! A se dobiva 15 minut prej?

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
22.4.2009 8:00:59   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: simonae

Hura! Spet en lep dan!

Že zjutraj sem spet polna energije in nič me ne "matra" več.

Picabo kaj si kaj dobila v trgovinah zase?

Lepo se imejte!

Me ZEEEELO veseli, današnji dan (že sedaj je sončen in pozitiven pa še 8.00 ni) pa nam bo itak dal presežke.
Včeraj sem bila kar malce razočarana (pa ne preveč), saj v H&M, niti v C&A nisem našla nič, zamislila sem si pa kakšne fajn srajčke v živih barvah! Rada imam črno, samo sedaj jo zavestno zmanjšujem, naj iz mene sije zelena, roza, rumena... Sem si pa vsaj kupila nove superge za aerobiko. Seveda, se dobiva 18:45. Se že veselim miganja!

Čudovit dan želim vsem mamicam in si bom sposodila od ene punce, ki vedno lepo reče BOŽAJTE TREBUŠČKE! :)))

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
22.4.2009 8:06:06   
*kinnie*
Najprej en sončen pozdravček!

In res HB, da je malo posijalo sonce.....jaz sem bila z energijo že kar v minusu....groza....danes pa je že malo bolje...ampak samo malo...
pri nas imamo norice norice in še enkrat norice.....komaj jih je prebolela ta večja pupa, je zbolel še mali in še možek,...oba sta prav ubogauser posted image

pa pa

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
22.4.2009 8:20:31   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Najprej en sončen pozdravček!

In res HB, da je malo posijalo sonce.....jaz sem bila z energijo že kar v minusu....groza....danes pa je že malo bolje...ampak samo malo...
pri nas imamo norice norice in še enkrat norice.....komaj jih je prebolela ta večja pupa, je zbolel še mali in še možek,...oba sta prav ubogauser posted image

pa pa

Joj pazi, da ti ne zboliš... Jaz sem bila na začetku zelo v skrbeh, ker še sedaj ne vem ali sem prebolela norice ali ošpice (mami se ne spomni - jaz pa tudi ne). Čimprejšnje okrevanje želim!

(hrvaški pregovor)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
22.4.2009 8:30:44   
Anonimen
jutro!

jaz spet nisem spala k sm mela krče kljub buscopanu pa še zgaga me je pekla k pr norcihuser posted image
tko da zdele sm takaleuser posted image user posted image je pa lepo videt sonček vzuniuser posted image

(odgovor članu Picabo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4380
22.4.2009 8:46:46   
draja
Jutro punce!

Se nisem nič javljala zdaj dva dni, ker bi lahko spet samo jamrala - mi je bilo spet slabo za znoretuser posted image . Pa smo že na polovici, pa še kar ne izginejo povsem slabosti.

Oktavija verjetno ni nič hujšega, vendar pojdi raje k G. Ko sem jo jaz vprašala glede otrdevanja trebuha mi je rekla, da dokler ne boli je vse ok. Ker so pri tebi prisotne take bolečine pojdi res nujno na pregled.

Picabo obvezno se javi naslednjič, ko boš pri svoji G, da greva na eno kavo - stanujem (in delam) zeloooo blizu njene ordinacijeuser posted image . Pa drugače so tudi moji pregledi (pri sicer drugi G) podobni kot tvoji, ampak če pa kaj vprašam, pa mi lepo razloži in odgovori.

Kepica res je priden tvoj fantek, da te pusti takole počivat. Naša je še premajhna, pa tudi sicer se ne zna sama zamotit.

Vreme je danes res čudovito!!! Ampak to pomeni, da bom cel popoldne tekala za tamalo po igriščih in jo dvigovala na gugalnice in dol z njih, tko da bom zvečer spet čist crknjena, pa moj križ tudi. Tko da včasih mi zdaj prav paše kakšen deževen dan, da lahko doma v miru skupaj bereva knjigiceuser posted image .

Še podatki za tabelo: naslednji pregled je 18.5., zredila sem se pa za 3,5 kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
22.4.2009 8:49:04   
Anonimen
pa kako hudiča se vam uspe zredit za samo tok mal?user posted image user posted image jaz sem se že za 7 kil zredilauser posted image upam da se ne bo ponovil kot pri prvem k sem se za 23 k mislim da takrat mi pa G glavo odrežeuser posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4382
22.4.2009 8:50:35   
mancag
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image .

Altaja: verjetno mi bo še delala MF. Strahova. pregled pri svojem g. imam 12.05. ne vem, če mi bo že delal MF. Sredi maja se bom takoj naročila Strahovi. Zdaj sem komaj v 17. tednu n.user posted image .

LP!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
22.4.2009 9:09:09   
SONČEK LARA
Dobro jutro, dober dan...

pa je posijalo sončeceuser posted image user posted image

no da še jaz povprašam, kaj hudiča bi bilo to, včeraj me je začelo v prsih, v žlički al kako se reče tako bolet, in bolečina je trajala par minutk in nato spet, v ene treh intervalih, kaj bi to bilo, to najbrž nima nič veze z nosečnostjo, ali pač?

Pogovarjate se o 3D pregledu,  v prvo sem šla, sedaj pa razmišljam da bi šla raje na MF k Pušenjaku, Zakaj? Ne vem, želim si da še nekdo orng pregleda otročka, 3D je pa itak ista figa k MF sam da otroka vidiš še z drugega kota, v tej 3d obliki. Ne vem še razmišljam, najbrž bom kr šla ja. Stane pa v dravljah ja 80€.

Glede kilogramov LARILU se jaz ne bi obremenjavala, še prehitro gre dol s kilogrami, no ja vsaj pri meni je bilo tako.

No prelep in uspešen dan želim...ja in tako kot pravi PICABO...BOŽAJTE TREBUŠČKE!!

Pozdravček

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
22.4.2009 9:46:58   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Picabo obvezno se javi naslednjič, ko boš pri svoji G, da greva na eno kavo - stanujem (in delam) zeloooo blizu njene ordinacijeuser posted image .

Super, se bom! Samo na naslednjega gre tudi moj dragi, tko da kdaj drugič, ko bom sama in bo več časa :)

(hrvaški pregovor)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
22.4.2009 9:51:42   
JaLuca
Pozdravljene,

včeraj sem imela MF, vse je ok, težki naj bi bil 330g, v 20 tednu.

Za seznam:

PDP: popravek na 9.9l
spol:user posted image

teža: plus 5,5 kg

naslednji pregled: 11.5, takrat bom tudi pila glukozo.

Drugač pa danes malo bolj pospravljam, še posteljino bom oprala, kaj bo za kosilo pa še ne vem.

Sem bila danes tudi pri osebnem zdravniku za bolniški list, pa še v lekarno sem šla po mazilo za kržne žile, pa še vrečko z gelom sem si kupla, da si bom tisti predel hladila. Da bo le malo boljše.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
22.4.2009 9:55:15   
yenny
Pri nas je tudi sonček user posted image !Sem še kar v pižami imam pa v planu,da grem danes na sprehod,še prej pa v trgovino,ker se danes vrne dragi,ki ga ni bilo cel teden.Saj po eni strani mi je kar pasalo malo miru,po drugi strani pa,koga naj pa potem sekiram,če ga ni!user posted image
Tudi mene je imelo,da bi šla na 3 DUZ,še prejšnji teden sem malo raziskovala,ampak ker imam čez 14 dni MF bom pa že zdržala,saj v bistvu je vseeno kako vidim otročka,važno da ga.
Imejte se!

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
22.4.2009 10:21:51   
tulpek

Ko pišete za spol ali datume ipd, prosim ODEBELITE ali POBARVAJTE, da bom lažje videla

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   Nas. preg. Spol  Kg

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      13.05.  +5

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image      04.05. MF    user posted image
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      11.05.   user posted image      +2

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     14.5

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  ?.?.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )     24.04. MF
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
litlleMiss (18)          (1.user posted image , 0.user posted image   18.05+7
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     04.05.MF

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF 
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
planinc1978 (30)    (2.user posted image , 1.user posted image )     04.05. MF   +6
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  ?.?. 31.03.(AC)
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
Mihaelca (26)        
(2.user posted image , 0. user posted image )       15.5

06.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )     07.05. (MF)
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     22.04. MF
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    

07.09.  
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   21.04.MF user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    08.05. MF
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   ?.?.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    18.5.   +3,5 

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    21.04. MF 
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF user posted image    +2
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05. MF  08.05.
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
JaLuca (32)             (3. , 2. )     11.5.   +5,5

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   13.05. MF
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image    08.05. MF  user posted image
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )   08.05.
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
vn1983(25)             (3. user posted image , 2.user posted image )   23.04.   +6

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?.

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
jancyika (19)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   07.05. MF
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05.  user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                 (1. user posted image , 0.user posted image  04.05. MF    +2
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.   
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(27)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    21.04.

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
Doria (?)                      (?.user posted image , ?. user posted image )      04.05. MF  
miki_miska83 (?)        (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    23.04. 
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )    12.05. MF   +7
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )    6.5.-MF, 19.5  

21.09.
alma84 (24)               
(?. user posted image , ?. user posted image )         4.5

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )    12.05. MF 
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     04.05.
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )      27.05. MF   +3

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      24.04.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )     29.04.

26.09.  
Katka11 (33)              (2.user posted image , 1. user posted image )      14.05. MF
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      22.04.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      23.04.
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )       04.05.

27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        12.5.-MF
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )     07.05.
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )     12.05. MF

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       05.05.  user posted image

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (?user posted image , 3.user posted image )        20.05.
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )       24.04.  user posted image   +5

Skupaj:
92

Fantki user posted image :
Punčke user posted image :
Presenečenje user posted image :

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ko pišete za spol ali datume, prosim ODEBELITE IN POBARVAJTE, da bom lažje videlauser posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 22.4.2009 10:22:40 >

(odgovor članu tulpek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4388
    22.4.2009 10:21:55   
    Anonimen
    sonček lara jaz sm težko zgubila tiste kile od prejšnje nosečnosti pa še tist nisem vseh zgubila k na začetku sm mela tm 47 kilc na konc pa 72kg pa še to sm 5 tedno prej rodila,tko da upam da pri tej nosečnosti ne bom dobila tok kil gor,pa k čist normalno jem pa skor nič cukra k mi sploh ne pašeuser posted image
    jaluca super za pregled da je vse okuser posted image

joj mene tud že tok matra kaj imamo,pa mam šele 12.5 MFuser posted image

(odgovor članu yenny)
      Neposredna povezava do sporočila: 4389
    22.4.2009 10:32:30   
    Tanik
    Dober dan user posted image

po dolgem času se spet oglašam. Seveda spet nisem na tekočem o čem ste pisale, obljubim da vas bom bolj spremljala in brala, ko ne bom na bolniški, bom imela več časauser posted image
    kot kaže grem v službo po prvomajskih user posted image

pregled je bil v redu, rastemo, srček lepo bije, vse v redu. naslednji pregled 20.5. MF pa še za spol bova vprašala.

kako štejete koliko ste se zredile, jaz štejem odkar so me začeli tehtat pri ginekologu user posted image

in vse ki kupujete nosečniške obleke, jaz sem kupila v H&M na Rudniku super cotke, nosečniško krilo, pajkice, tuniko, prav super stvari imajo pa niso tako drage, da me ne preseneti ko bom šla v službo, namreč sedaj hodim samo v trenerki.

pa voziček imamo user posted image

Žan
    4.10.2009:50 cm, 3050 g
    6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
    30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
    11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4390
    22.4.2009 10:36:34   
    tažana
    IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

kako štejete koliko ste se zredile, jaz štejem odkar so me začeli tehtat pri ginekologu user posted image

Ta je dobra user posted image . Za G. je itak samo ta važna, tako da če imaš razliko, je to za tvojo potuho user posted image .

Aja jaz štejem od samega začetka. Torej 46kg, pa 2- sedaj sem pa na skoraj 48 kg.

< Sporočilo je popravil tažana -- 22.4.2009 10:38:01 >

(odgovor članu Tanik)
    Neposredna povezava do sporočila: 4391
    22.4.2009 10:38:10   
    Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Ta je dobra user posted image . Za G. je itak samo ta važna, tako da če imaš razliko, je to za tvojo potuho user posted image .

mal si pa morem na dušo pihat user posted image user posted image user posted image

Žan

(odgovor članu tažana)
    Neposredna povezava do sporočila: 4392
    22.4.2009 10:38:16   
    Anonimen
    ja jaz štejem od takrat pri G. k takrat se vsaj pri meni nič ni poznalo k sm se pred nosečnostjo tud stehtala pa je bilo isto,no zdej jih imam 64kg user posted image no sej tok k jih bo pač jih bo a ne?user posted image
    ja za cunje zame sm pa mislna enkrat drug teden it jih mal nakupit pol bomo pa videluser posted image

(odgovor članu Tanik)
      Neposredna povezava do sporočila: 4393
    22.4.2009 10:39:23   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Aja jaz štejem od samega začetka. Torej 46kg, pa 2- sedaj sem pa na skoraj 48 kg.

v najstniških letih sm tud jaz jih mela tok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
      Neposredna povezava do sporočila: 4394
    22.4.2009 10:40:55   
    laraa
    JUTRO PUNCE!!

danes pa je lep sonček!

gre katera na morfologijo samoplačniško!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4395
    22.4.2009 10:41:35   
    Tanik
    sem gledala cunje tudi v C&A pa mi niso bile tako všeč. a je še kakšna trgovina z normalnimi cenami?

ker v nosečniške ne grem, predrago

Žan

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4396
    22.4.2009 10:44:17   
    tulpek
    Js pa štejem od začetka nosečnosti, do pregleda sem šla na hitro dol s kilami,  ker 3 tedne nisem skoraj ničesar spravila v sebe. Ampak tiste 3 kile so potem še hitreje (takoj, ko sem začela vsaj za silo jesti) prišle nazaj, verjetno je bilo od tega 2 kg vode. 

(odgovor članu laraa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4397
    22.4.2009 10:44:17   
    Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: laraa

JUTRO PUNCE!!

danes pa je lep sonček!

gre katera na morfologijo samoplačniško!

zakaj bi šle samoplačniško? mogoče ste imele debato o tem pa žal ne vem, se opravičujem user posted image

nekaj me še zanima, kakšnem ste imele drugi pregled, ker moj G mi na hitro naredi UZ, s tistim malim UZ k je pri ginekološkem stolu pa še ginekološko me je noter pogledal? nič ne poslušava srčka, ga kar gledava. no saj sem vesela.

Žan

(odgovor članu laraa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4398
    22.4.2009 10:44:26   
    tažana
    Ti kar kaži jezike user posted image , meni so v najstniških letih pravili da se bom posušila user posted image . Sem pa tut bolj majhna, tako da me proti koncu nosečnosti trebuh okrog nosi, ne več noge user posted image  ( vsaj tako je bilo v prvo- sedaj kaže že huje) Torej bom septembra zgledala tako: naprej trebuh potem dolgo nič potem pa komaj vidna jaz. user posted image

Mal heca mora bit, ti si pa kar naprej na dušo pihaj, to paše ob takem sončku. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4399
    22.4.2009 10:47:02   
    tulpek
    Moj 2 pregled: na hitro je naredil UZ, nekaj minut je trajalo. Vaginalno me pa ni pregledal. Srček je preko UZ poslušal, oz. tam nekaj vklopi, potem se pa sliši bitje. 

(odgovor članu Tanik)
    Neposredna povezava do sporočila: 4400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Koliko traja nosečnost: devet ali deset me...
    Zdrava nosečnost traja 40 tednov. In ker ima vsak mesec štiri tedne, ali to pomeni, da nosečnost v resnici traja deset, ...

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?