|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
21.4.2009 11:08:54   
altaja
melody: itak, lahko greš h kozmetičarki, sam ene par dni pred poroko, da ne boš vsa zabuhla pa rdeča.

Jst pa že dva dni razmišlam al bi šla na 3d al ne. A gre katera? Po eni strani se mi zdi brez veze ker nosečnost poteka ok, po drugi me pa firbec matra pa še razmišlam kako bi bil to lep spomin za otročka ko bo zrastu. Sam pišuka, te zadeve niso glih pocen user posted image . 80 eur pride... Pa da maš še to srečo da se ne vidi dobro.. ne vem no...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
21.4.2009 11:32:02   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Jutro!

Kaj ste vse srečke user posted image  doma in uživate? Jaz bi tudi tako rada dolgoooo spala in potem vse v miru pospravila, skuhala... Ne pa da mi to 8 urno buljenje v comp vzame vso energijo, da potem doma nimam več nobene energije za kakšno dobro delouser posted image . Sej se tolažim, da bo kmalu napočil čas, ko bom ostala doma.user posted image

LP
]

_melody_ se strinjam s tabo, jzt sem čist enaka, srečke tiste k so lepo doma u miru...men pa služba vso energijo pobere, tko k ti pravš. gorza.pol sam še dol padem, med vikendom je čist drgač user posted image

h kozmetičarki pa komot greš.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
21.4.2009 11:33:47   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Jst pa že dva dni razmišlam al bi šla na 3d al ne. A gre katera? Po eni strani se mi zdi brez veze ker nosečnost poteka ok, po drugi me pa firbec matra pa še razmišlam kako bi bil to lep spomin za otročka ko bo zrastu. Sam pišuka, te zadeve niso glih pocen user posted image . 80 eur pride... Pa da maš še to srečo da se ne vidi dobro.. ne vem no...

]

altaja midva sva se kar naročila...j...ga! sicer je tud zaenkrat vse ok, ampak sva glih iz razloga da bova mal midva vidla - firbec, pa da bo malček mel, se odločla in se naročila. je pa cena kar huda, res je.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 21.4.2009 11:34:05 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
21.4.2009 11:39:16   
mancag
Pozdravljene!

Jaz tudi razmišljam, da bom šla na 3D. Šla bom v Domžale Strahovi. Plačati bom morala (110E). Je veliko samo pri takih stvareh ne bom šparala. Nosečnost pri meni poteka tudi ok. Bodo lepi spomini.

Altaja: Kar pojdi ne bo ti žal.user posted image user posted image user posted image

LP!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
21.4.2009 11:40:57   
kepica
Bravo altaja user posted image  A ni to lep občutek. Jaz sem stokrat bolj srečna, kadar skupaj poslušava srček po AS ali pa drživa roki na trebuhu in čutiva premikeuser posted image  

čebriček oz. banjica sicer s čebričkom nimam izkušenj, mi ej pa že na prvi pogled tako štorast, da niti poskusila ne bom in bomo ostali kar na banjici, tako kot pri prvem otroku.

3D UZ jaz bom šla, pa čeprav je drago. Je pa zelo lep spomin in je vredno. Je nekaj neponovljivega in se splača reskirat.user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
21.4.2009 11:42:55   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Midva imava enako dilemo. V Velenju je baje 62 EUR, ampak se moram pozanit, kako je s kvaliteto slik...

_melody_, js sem tudi v službi in domov pridem čisto izčrpana in se mi nič ne da... zdaj mi že kronično primanjkuje spanja. Do sobote še delam, potem sem pa do vključno 4.5. doma user posted image . Če kdo ne zboli, pristane v bolnici ali kaj podobnega user posted image ...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 21.4.2009 11:45:09 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
21.4.2009 11:44:43   
Sarchi
mancag in kepica hvala za potrditev da bo 3D pregled super in da je prav da grem user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
21.4.2009 11:46:28   
tulpek
Aja, kdaj se pa gre na ta 3Duser posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
21.4.2009 11:48:51   
Sarchi
med 25 in 30 tednom

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
21.4.2009 11:51:42   
tulpek
Hvala, torej še imam nekaj tednov, da se odločim user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
21.4.2009 11:58:41   
altaja
Googlam na to temo že 2 dni... Mah po mojem me bo premamilo.

Je pa baje najbolj idealen 25. teden ker pri 30. je lahko že dol obrnjen pa tud sam po delih ga lahko slika.

Je pa v Lj najdražje!

Manca, teb bo najbrš Strahova zravn še mf delala, ne? Kr če bom šla, bom najbrš brez mf ker sem jo itak že imela.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
21.4.2009 12:12:07   
oktavija
Halo dekline!

No jaz sem hotela it na 3D, ampak se mi zdi res predrago... saj res da je enkratno doživetje, ampak si v teh kriznih časih tak luksuz ne morem privoščit, ipak bo otroček potreboval še marsikaj in bo denar bolj potreben za kaj druga...

Drugače pa imam vprašanje:
Jaz imam en teden take hude bolečine s krči v predelu mehurja, pa me zanima ali se je katera srečala s tako bolečino...
Bolečina je bolj intenzivna popoldan in zvečer, ko se uležem in iztegnem noge... ponavadi pa je najbolj hudo ponoči saj me bolečina zbudi... zjutraj še kaki dve urici boli potem pa do večera skoraj nič....
Boli me celo ko grem lulat... sem mislila, da sem si mehur prehladila sam me voda nič ne peče.... Zdaj pa nevem ali se spalča zagnat paniko in odidit na predčasni preglad k moji G, ali pa so take bolečine običajne pri rasti trebuščka.......
Lep dan vam želim!user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
21.4.2009 13:42:45   
planinc1978
ojla nosečke,
ja danes je res tak turoben dan, in se pridružujem vsem tistim, ki ste brez energije. Tisto, kar je bilo nujno za poštimat sem naredila, sedaj se mi pa nič ne da...

Ena je spraševala za čebriček. Tud meni se tisto "čudo" zdi totalno nekomfortno, tiste ki pa ga imajo, so z njim bojda zadovoljne. Mi smo pri prvem imeli banjico na "stojalu" in mi je bila fina, k se mi ni bilo treba sklanjat. Taisto bomo imeli tudi sedaj. Res nima neke gumijaste podloge, ampak v začetku moraš itak bebo položit vanjo s plenico vred - tako se počuti varno in tudi ne drsi. Jaz sem tako prakticirala in je bilo fajn.

3d ultrazvok, kaj pa vem, se še nisva odločla. Pri prvem nisva šla, tako da se mi zdi s stališča, da bi imela beba spomin, mal nefer do prvorojenca...cena pa je tud ubijalska (110 € pri Strahovi???...imam občutek da plačaš tud mal imeuser posted image ne sam storitev).

včeraj sem vam vrgla kost o porodnem načrtu, sama pa nisem povedala mnenja...jaz ga po vsej verjetnosti ne bom delala. Ne vem kako je z njim v Lj porodnišnici, kako so dosledni in kako mu sledijo,  pa tudi nisem nek komplikator, ki bi "silila" v nekaj in zahtevala svoje, kar me večkrat v določenih situacijah tudi kdaj tepe. Vem približno kaj me čaka, mogoče, če bom rojevala v dopoldanskem času, se odločim za epiduralno - mislim da tega ne rabiš prej napovedovat, ali se motim...

oki doki punce, mejte seuser posted image

Življenje je lepo

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
21.4.2009 14:07:39   
ja.lo09
Tudi mene zelo mika 3D pa se še nisem čisto odločila, saj je še nekaj časa bomo videli.
Sem bila včeraj po nakupih, dobila sem lepe črne hlače po 44 evrov, zgornje dele pa sem kupila kar v redni prodaji, še sreča da so sedaj moderne široke tunike. Ampak kupila sem kratke rokave, vreme pa se kisa. No, do sobote se bo že zlilo.
Drugače pa je danes katastrofa od vremena. Čez dan sem zaspana, ponoči pa berem knjige, ker ne morem spat. Ko se mi že zdi da sem zaspana poskušam ležati na boku, ampak meni še vedno najbolj paše na hrbtu. Pa sem slišala da je boljše da naj nebi.
Včeraj sem dobila napad lakote, ampak ne kar neke hrane, ampak Mcdonalds. Me je moj moral takoj tja peljat in rajši vam ne povem kaj vse sem pojedla. Skratka tak izlet se ne sme hitro ponovit.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
21.4.2009 14:45:33   
Anonimen
oktavija no da še tuki napišem šibi k G,če te boli tok da ne moreš spati že ni ok,tko da kr lepo čeveljce obuj pa pejt potem pa nam sporoči kaj te je matralo pa da je vse okuser posted image

no midva ne bova šla še na 3d k tud pri prvem nisva šla in ne bom delala razlike tko da bomo že potrpeluser posted image

(odgovor članu ja.lo09)
  Neposredna povezava do sporočila: 4365
21.4.2009 14:48:13   
Picabo
ja.lo - želje v nosečnosti nas včasih res presenetijo. Zadnjič sem si zaželela pomfrija (prej ga nisem jedla že kakšne 2 leti), potem pa sem ga jedla 3 dni zapored user posted image
Sem pa tudi jaz izrazila željo po McDonald'su - ko pridem do tja si bom privoščila sladoled pa še kaj bolj konkretnega. Mmm, komaj čakam!

Glede 3D... Sama sploh nisem študirala o tej opciji, zdej pa moram reči, da ste me kar navdušile. Bom danes govorila z mojim, se pa mi zdi cena resnično pretirana. Nekje 50€ bi bilo realno in dostopno, ampak čez 100€. Res so mal tup-tup.
Name pa tole vreme nima vpliva - pokam od energije user posted image in komaj čakam, da danes zaključim s službo, da gremo malce po nakupih (za mamico!!!!)

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
21.4.2009 14:51:52   
Anonimen
no jaz mam pa zdej kremico gor na obrazu da bom tele mozolje stran odpravila sam madona se sploh nočejo ločit od mene,barabeuser posted image user posted image zdele vmes kapučinček pijem in študiram kam hudiča mi je škrat skril šivankeuser posted image k si morm hlače zašit pa k vem da je mel moj prste vmes sam je lažji na tamalga krivdo zvalit aneuser posted image potem grem pa po škrata v upanju da ni dobil nobene buškeuser posted image

(odgovor članu Picabo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
21.4.2009 14:55:23   
Sarchi
[Picabo:
Name pa tole vreme nima vpliva - pokam od energije user posted image in komaj čakam, da danes zaključim s službo, da gremo malce po nakupih (za mamico!!!!)
[/quote]
]

user posted image srečka, jzt bom pa kar sede za službeno mizo zaspala. komej še gledam. pa še obveznosti na faksu mam popoldne. groza.

joj ste me čist znorele s tem Mcdonaldsom, kr zdej biiiii, pa že skoz neki jem tko da me kr tišči se mi zdi. sem zadnje čase vse bolj brez občutka za prehranjevanje mam občutek.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 21.4.2009 14:57:51 >

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
21.4.2009 18:02:35   
Anonimen
pozdravjljene punce!
se opravicujem, ker tako vdiram na vaso temo. jaz sem augustovka.
ce bi katero mogoce zanimalo:
Koncno sem zacela izdelovati napise za na majcke po vasi izbiri. Napisi so kvalitetni(preiskuseno in oprano).
idelovala bom kakrsne koli napise po vasih zeljah. dodam lahko tudi slike, fotografije. Cena napisa je 7 €. Vendar sem se odlocila, da od vsakega prodanega preslikaca, podarim 1 € uporabnici RR-ja, ki ga se kako potrebuje.
Vsi ki ste zainteresirani, me kliknite na ZS, ali msn:miska@windowslive.com

tukaj pa je primer majice z napisom:
user posted image

napis august seveda spremenim september!
pa hvala za razumevanje(ne bit hude)

(odgovor članu Sarchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4369
21.4.2009 18:40:35   
jullie
...tale majčka bi bla pa za mene, ker sem alergična, če me kdo po trebuhu poboža.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
21.4.2009 20:24:27   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Zdaj pa nevem ali se spalča zagnat paniko in odidit na predčasni preglad k moji G, ali pa so take bolečine običajne pri rasti trebuščka.......

tudi jaz se to sprašujem zaseuser posted image  že od nedelje zvečer me namreč čez cel dan na trenutke boli trebuh, taka čudna bolečina, pride in gre, je pa kar precej intenzivna... boscopan ne pomaga, boli pa nekje nad popkom (btw do kod sega maternica v 20t?) mogoče me želodec boliuser posted image  ma ne vem, čisto sem zmedenauser posted image  na trenutke sem ok in se mi zdi BV hodit k G, češ kaj kompliciram, po drugi strani pa..... če naslednje dni ne bo bolje, bom mogla it.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
21.4.2009 21:57:12   
barika
helow.meni je crknil rac.tak da pisem iz mobija. baje da maternica raste s tedni nosecnosti -20t je 20 cm. mene tudi skozi okol desnega jajcnika spika pa trebuh mi otrdeva pa ...eh,se 19w tednov pa bouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
21.4.2009 22:27:39   
simonae
Preživela cel zaspan... dan!

Hura!user posted image

Bravo Picabo - se mi zdi, da imam sedaj še jaz malo več energije, ko sem tvoje spročilo prebralauser posted image .

Sicer pa sem se tolažila v Mercatorju - preveč zapravilauser posted image in kar dve uri tavala po Kranju - ogledovala oblačila za mamice, otročke...

No, glede na to, da imate tudi nekatere druge bolečine v trebuhu in manj energije, sem se kar potolažila. Posebej, ker pri meni ni tako hudo glede bolečin. Le, da se v prejšnjih nosečnostih tega ne spomnim. Ja seveda pa slabe stvari človek ponavadi hitro pozabi.

Verjetno je res le posledica ne ravno najboljše hrane te dni in pa slabšega vremena - kar oboje povzroči, da sem manj na zraku, na sprehodih in več jem - tako se veselo redim - kot sem že omenila. Seveda pa se potem človek ne more dobro počutiti - a ne?!

Lahko noč vsem

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
22.4.2009 6:59:33   
kepica
Dobro jutro user posted image

Ja, včeraj je bil res en zaspan dan. Sem si popoldne privoščila en konkreten lepotni spanec. Še mali je bil tako prijazen, da me je pustil spati 2 uri, on pa se je vmes zabaval po svoje. Še vmes, ko sem enkrat oči odprla, je rekel: "mami, ti kar spančkaj" user posted image  Sem ga ubogala in zadremala nazajuser posted image  Mali je res faca, kar se tega tiče. Si lahko vzamem čas zase, da se malo odpočijem ali naspim in me vedno pusti pri miru. Še pobožat me pride vsake toliko časauser posted image

Joj, sem lačna.user posted image  Letim po rogljiček in kakav.user posted image

Lepo sončno jutro vam želimuser posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 22.4.2009 7:00:00 >

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
22.4.2009 7:16:53   
simonae
Hura! Spet en lep dan!

Že zjutraj sem spet polna energije in nič me ne "matra" več.

Picabo kaj si kaj dobila v trgovinah zase?

Lepo se imejte!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko traja nosečnost: devet ali deset me...
Zdrava nosečnost traja 40 tednov. In ker ima vsak mesec štiri tedne, ali to pomeni, da nosečnost v resnici traja deset, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?