Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:05:18
|
|
|
|
gloria
|
..o vidim da nas je več nenaspanih ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:07:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROILO: gold fish lara ...ti si mi faca..... zakaj e?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:09:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROILO: gloria ..o vidim da nas je več nenaspanih .... ja,niso lhke.:)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:18:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa sem jaz? vljudno vabljena....pa vse ostale.... grem na drug forum prečekirat, kdaj in kje se dobite Novalaca nf pa ni bubi nikdar imel. Je prišel na tržišče, ko smo že prešaltali na Bebo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:18:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya fajn se imejte. Kje pa se dobivate, če ni skrivnost? Midve sva bile včeraj v MB, no v Leclercu. Bova zdaj en petek po prvem maju šle k meni v službo se pokazat, potem pa lahko tudi kaka kavica pade, če bote želele. Seveda bomo. Te oz. vaju že skoz vabimo . Lahko že kaj prej prideta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:18:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma ne vem,kaj si je po 6ih mesecih 11 urnega spanja v kosu,omislila to prebujanje in kakanje ponoci.. Sej,lohk sm sam tiho,ne rabi hrane,niti da jo dvignem,ma vseen mi je odvec potovanje v njeno sobo,bi rajsi spala..:) bubi je ob selitvi (6m) šel v svojo sobo. Ko sem začela hodit v službo (9,5m) pa sem kinderpet v spalnico stiščala, da ni bilo treba vstajat. Sem kar avtomatsko dudo poiskala in mu jo dala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:25:44
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma ne vem,kaj si je po 6ih mesecih 11 urnega spanja v kosu,omislila to prebujanje in kakanje ponoci.. Sej,lohk sm sam tiho,ne rabi hrane,niti da jo dvignem,ma vseen mi je odvec potovanje v njeno sobo,bi rajsi spala..:) enako je zdej začela tudi Sara... od drugega meseca spi po 12 in več ur v enem kosu, danes smo sicer spet spali celo noč, prejšnje par dni pa zbujanje in enkrat tudi kakanje... pa ne joka in ni lačna ampak se do konca zbudi in pol kako uro čebla tistim njenim igračkam na vrtiljaku... kaj nam hočejo zdej povedat "hej mami, sem bila do zdej skos pridna, pa nočem, da se razvadiš... haha"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:27:00
|
|
|
|
Alenka_
|
aja pa LEP IN SONČEN DAN VSEM VAM IN VAŠIM SONČKOM
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:31:12
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..o vidim da nas je več nenaspanih .... vam vsem "neprespankam" iz srca želim, da to le čimprej mine in da bodo kmalu prišle spet dolge in naspane noči nazaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 9:35:24
|
|
|
|
arabela*
|
kaj za j bubi,prideš na kofiiiiiiii??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 10:12:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROILO: gold fish lara ...ti si mi faca..... zakaj e? ...kr tak..... na splošno..... ..hihihi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 10:16:20
|
|
|
|
gold fish
|
..babike.... ..midva sva prišla malo prej iz spalnice .... mali je spal....jaz pa cela happy zraven....malo spala, malo ga gledala...sem si mislila, pa magari samo ležim zraven .. ...pol me je pa gledal, pa moj prst grickal(bez zob )...., ..pomaga pa definitivno to, da zdaj rolete v spalnici čisto zaprem....da ni nobene luknjice, da sonce skozi pogleda...ker drugače je že ob 5 veselo.. ..no tak, javila sem se.....zdaj moram it...je nekaj letelo v plenico, pol pa šibama ven na sončeka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 10:20:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria zdej sem se pa tko odločla da bomo začeli imeti 3 GH obroka dnevno(ker do zdej imam samo enega).sam pri nama so problem te kašice ker edina ko jo nekak spravi dol je hippova za lahko noč....pa ponoči bo dobil vodo pa da vidimo če se bo še zbudil ...ni treba brati mal se tolažim .... jaz sem videa, da če slučajno kaki obrok spustima, da recimo čez dan ful spi...sploh zdaj zunaj....se pol ponoči zbudi in fehta... ...zato mu zdaj dam magari manj, pa vseeno... aja, naš je zdaj 2x zvečer jedel čokolino na aptamilu pripravljen...120ml..... pol čez kako uro-1,5 mu pa dam še kakih 60ml mleka- flaško v posteljo..... ....naš je tud jedel tisto hippovo, sami mi tak umetno že deluje...mu rajši nardim kaj takega ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 11:00:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
jst td ne spustim nobenga obroka,ce spi,dobi kasnej,pol pa naprej tku ko ponavadi,td ce poje manj..v pojslo pa nic hrane.nocem da ju povezuje..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 14:12:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jutro....ritual spanja se ponavlja ...jaz več ne vem kaj naj nardim po 1.00 uri ko bi on kr naprej na jošku visel...pa fora je v tem da ne vleče vedno nevem kolk ker sem jaz zjutraj čist mokra od mleka.....zdej sem se pa tko odločla da bomo začeli imeti 3 GH obroka dnevno(ker do zdej imam samo enega).sam pri nama so problem te kašice ker edina ko jo nekak spravi dol je hippova za lahko noč....pa ponoči bo dobil vodo pa da vidimo če se bo še zbudil ...ni treba brati mal se tolažim Veš kaj je najbolj žalostno Gloria? Tudi mi še jemo enkrat ponoči in zjutraj, ko se zbudi. Najbolj žalostno je, da če mu vodo turiš se lahko potem zbuja, ker bo hotel vodo piti. Moje prijateljice že imajo tako srečo. Ne več ziza, ampak voda. Pa so zdaj stari že blizu tri, pa eden dve. Pa ohohohooo jih je, ki se naslednjih par let zbujajo zaradi vode. Jaz, ko bom ukinila nočno dojenje (ne vem še kak uspešno bo) bom ji dajala samo dudo in se bo pač jokala dva, tri tedne. Jaz bi se včasih tudi najraje, ko sem zaspana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 14:16:24
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jst td ne spustim nobenga obroka,ce spi,dobi kasnej,pol pa naprej tku ko ponavadi,td ce poje manj..v pojslo pa nic hrane.nocem da ju povezuje.. Tudi jaz ne spuščam obrokov, v posteljo pa niti slučajno hrane. Samo stolček strogo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 14:17:24
|
|
|
|
pf
|
Lara greste kam čez praznike?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 14:33:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj zdaj, Lara, kam greš jutri v šoping?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 14:34:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj za j bubi,prideš na kofiiiiiiii?? Ja, sem bila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 14:39:18
|
|
|
|
pf
|
Likam, ko zmešana. Ob 16.00 pa pedikura, da bom imela urejene noge na morju. No saj tudi, če ne bi šli na morje bi morala iti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 15:08:15
|
|
|
|
leda
|
bubi, lara, jazzy in še kera, jst mam jut3 tut obe doma in mi ni glih do kofetkanja v trgovskih centrih. mamo pa dost placa v dnevni, eno sobo za igranje, en mini vrt s toboganom in gugalnico in voljo za gostoljubje. tko da, če se vam da, pridte na kavo rajši na kodeljevo. kapacitete so ene 6 mam s prikolicami, najkasneje ob 13.30 pa mečemo ven, ker se mora tavelka naspat, da gremo jest palačinke ob začetku Festivala pomladi http://www.facebook.com/event.php?eid=67478568726 glede zdravja je pa tko, da zoja dobiva od pondelka kapljice za oči in ni več kužna. občasno pa malo pokašlja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 16:03:14
|
|
|
|
Olivija*
|
pozdravljene! jaz res ne vem več kaj naj si mislim o teh pikicah. prosim tiste, ki se še spomnite, kako zgledajo norice, da mi svetujete, a so to norice ali sem že jaz ena norica postala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 16:57:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda bubi, lara, jazzy in še kera, jst mam jut3 tut obe doma in mi ni glih do kofetkanja v trgovskih centrih. mamo pa dost placa v dnevni, eno sobo za igranje, en mini vrt s toboganom in gugalnico in voljo za gostoljubje. bi z največjim veseljem, če bi bili sami z bubiko. Tako pa bomo vsi štirje. Bi pa bilo še toliko bolj zanimivo za bubija in Zojo Jutri je itak obupno vreme napovedano, pa sveeno mi dajte povedat, če so kje na območju BTCja zunanja igrala Ta trenutek sem se spomnila na ena pri hali A.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 17:01:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pozdravljene! jaz res ne vem več kaj naj si mislim o teh pikicah. prosim tiste, ki se še spomnite, kako zgledajo norice, da mi svetujete, a so to norice ali sem že jaz ena norica postala ojoj, olivija. Na prvi pogled zgleda kot norice. pojdita še 1x k P, če do zdaj pikice niso bile take. Samo se spomnim, da je bubi v približno taki starosti imel enake pikice po hrbtu, pa je P rekla, da zaradi vročine (je bilo poletje). In res niso bile norice. Je takrat rekla, naj nosi majčke namesto bodijev, pa tuširat tudi 2x dnevno, še posebej po igranju v pesku. Ampak na obrazu Glej, če ji te pikice nastajajo in izginjajo, ne da bi se krastica naredila, potem niso. Ko bom doma, prilepim kako bubijevo sliko.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 22.4.2009 17:16:50
|
|
|
|
leda
|
Ta trenutek sem se spomnila na ena pri hali A. no, pa drugič. zraven kratohvila je sicer en vrtiljak. pa mislim, da zraven zvezde nasprot merkurja mal več, a za bolj male...morda kera bolj šopingarsko izučena ve kaj več. no, pa pridemo pol me tri na en kufe, če le ne bodo glih šprikle padale z neba.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?