Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 19:30:32
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Diana a v nobenem primeru ne moreš jutri v Ljubljano? Ker bi lahko šla v Adrialab, tam krvni test stane toliko kot CB. Diana, tut jaz mislim isto kot Barbi, pojdi kar zjutraj, pa se zmeni, da lahko pokličeš za rezultat tam okrog 12.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 19:46:08
|
|
|
|
Pija76
|
Čau lepotičke, evo po diagonali sem letela čez WP je ponorela čist . Ja je **** deliti tkole računalnik Mismis navijam za ju3, naj bo bthcg čimvišji ! Pa javi mi please. Diana naredi kot ti punce svetujejo. Škrat zdaj imam po 3 mesecih s5 čas za kuhinjo, sam me mal količina heca. Mi je moj rekel da se moram s5 mal količinsko navaditi . LL mah res sem imela skoz slabo vest, ker sem mislila tudi nate in pisala, tebi pa nič napisala. Ampak sej veš - blond telica . Mah valda da boš vedla kdaj bo akcija, če pa table ne bo pa garmina vklopi ! Navijam da vstaneta čimdlje 3v1. Miklamon pozdravček tudi tebi! Gloria VSE NAJBOLJŠE!!!!! Lepo praznuj! Kaj Bradjolina je s5 noseča? Ja bravo....... Možek je prišel, letim za šporget
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 20:08:27
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice aja, pa še za jutri navijam Sreda, 22.04. Miklarom - UZ MISMIS - ponovno merjenje beta - držim pesti!!! Jaz tut!!!!!! tud jest, tud jest diana, jaz še kar verjamem, da si ti nosečka......pojdi na krvnega, ko te bo tvoj lahko peljal... pia, kaj kuhaš...drgač sem pa videla reklame za dellove laptope,ki so baje zelooo primerni za v kuhinjo, tudi če kaj poliješ po njem, mu nič ne škodi......no, enga tazga bi si morala jest omislit, k s temi krožniki skačem okrog...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 20:12:53
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 diana, jaz še kar verjamem, da si ti nosečka......pojdi na krvnega, ko te bo tvoj lahko peljal... Jest tudi vsaj dokler se ne ulije "v vsej svoji lepoti". Držim pesti pupa!!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 20:15:59
|
|
|
|
Pija76
|
Lana puran s sirom in solata . Na hitr, pa za zvečer. Zdaj pa čokoladne piškote čez
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 20:21:27
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Lana puran s sirom in solata . Na hitr, pa za zvečer. Zdaj pa čokoladne piškote čez njami, drgač pa čokoladni piškoti vlih niso za zvečer, mah, komu to jaz govorim
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 20:41:49
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mismi močno mislim nate in ti pošiljam eno veliko Bhcg in naj bo jutri najboljsrečnejšnosrečni dan .Držim pesti pa še za srečo Draga moja mismis, potem se pa kar podpišem pod tole in upam, da bomo ob 12.15 jutri vriskale od sreče!!!! In jaz tudi . Jaz tudi jaz tudi
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 22:02:36
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
Ojla bejbike! pozdravljene po dolgem dolgem času. Še vedno ne morem verjeti in dojeti, da eno male bitjece raste v mojmu bušiju, ampak do septembra bom že dojela. Se opravičujem, ker sem vas malo zapostavljala, saj v mislih sem itak še vedno z vami in navijam za vsako od vas. Sem pa prej gledala malo pri Nosečke po IVF/ICSI in kaj vidim mismis se pridružuje nosečkam!!!!! Upam, da bo vse tako, kot mora biti, navijam pa tudi za belino pri Womanpolice, da bo tudi njen dragi vesel kot marela Mah kaj bi izpostavljala, navijam itak za vse, da se vam uresničijo želje, ki jih tako skrbno čuvate in gojite v srčkih! pozdravček, MC
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 22:15:05
|
|
|
|
gloria
|
BABENCE MOJE ŠE ENKRAT HVALA ZA TAKO ISKRENE ČESTITKE ...NE MOREŠ DA NE BI KAKŠNO SOLZO SREČE IZPUSTIL KO BEREŠ...RES OD SRCA VAM HVALA....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 22:20:55
|
|
|
|
gloria
|
.....meni se je pa danes začel tko čudoviti dan...že včeraj me je poklicala ena punca ki je včasih tuki gor sodelovala(dejansenka) s katero smo dale borbo skupi in obe rodile z malo razliko da je v našem koncu na dopustu in da bi se dobili...jaz sem popokala malega in šla in vama povem da sem se imela super ...res je čisto drugače se pogovarjat z tako punco ko se bori za otroka ko pa *****pa brez zamere ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 22:25:12
|
|
|
|
gloria
|
...tko piše se zadnja 2 ....vem da se mi je izpolnila najlepša želja ki sem si jo želela....tko da zdej grem naprej mirnim potem,z kančkom borbe in veliko volje,ter se prepustim presenečenju kaj mi še lahko življenje podari ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 22:27:00
|
|
|
|
gloria
|
...nočka ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 22:47:17
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: n74 Čer, pri meni je po ponovni abraziji vse ok, zgleda da me je dr.D fajn uštimal. Bom šla jutri kar v službo, me je vsa papirnata p.... počakala. Metulj1 - bravo za tako lepo novičko, bosta prihranila vse neprijetnosti s postopkom WP- super za belino, naj tako ostane diana79 - ti si še kar ustavljaj u....., jutri pa le naredi test, da boš vedela pri čem si. Če si imela dve pikici, se je mogoče le ena poslovila. špelka12 - drži se, tukaj vse mislimo nate in ti želimo najbolje kiwi - ne smeš tako obupavat, je kar treba pozitivno razmišljat in mislit na pikico. Upam, da te preseneti in ti zajoka čez 9 mesecev. sapi - bravo za pikici in zamrznejnčka Hvala ti n74. Kak se mi pa ti kaj držiš? Upam, da se boljše počutiš... V službi vse ok? si zrihtala papirovje? wp - še malo pa boš izvedela, hmmm, mogoče tudi po beti koliko pikic je ostalo pri tebi. Nič razmišljat o superfactu, če je belina, je belina in naj tako ostane. Jaz se fizično počutim super, me pa malo skrbi, če ima nepočivanje kakšne posledice po abraziji. No, saj v službi uglavnem sedim in tapkam po tipkovinici.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?