Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 10:31:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaan , moji princezki sta v Bruslju.... , jaz pa v SLO..... Buci, teb se pa dogaja.... norice , kazenske tocke.... , zelim ti da bo cimprejs leps.... ne, ne, te so fotrove, pa smo sicer pri nas bolj miroljubni na cesti, pa ne vemo, kako je s stem ... mislim, da se brisejo po treh letih....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 10:54:57
|
|
|
|
pina-1
|
dan. kako smo? vidim da je vsak dan bolj živo tuki gor. je skrajni cajt da pride dan piknika, da malo spet noter pridemo kar se čvekanja tiče. jaz sem danes še malo v gužvi ker gre moj šef na dopust, tako da bo malo pestro. pol bo pa se dalo dihat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 10:57:19
|
|
|
|
buči
|
Jaz sem pa psihično pripravljam, da sestavim še en test. joj, letos jih pa kr ni konca ... Ampak potem bodo pa počitnice!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 11:58:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
MOŠKI JE KOT ALKOHOL... NAJPREJ TE OPIJE, NATO PA TI GRE NA JETRA...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 12:58:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force MOŠKI JE KOT ALKOHOL... NAJPREJ TE OPIJE, NATO PA TI GRE NA JETRA...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 15:18:23
|
|
|
|
buči
|
Evo, midva sva od zdravnika, potrjeno: norice. Sem malo špegala pri aprilčicah, mlavla je imela ponoči popadke, potem pa spet nič. Ima pa jutri rok.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 19:55:39
|
|
|
|
bamby
|
mlavla, drži se, bomo dihali s tabo!!! Jasno, ko pride čas za tvojo pikico Joj, kar ne morem verjeti, da ji je 9 mesecev že minilo . buči, mi bi vsekakor radi norice stipe, za tvoji prinčipresi, da sta srečno prispeli v B. Sej petek bo kmalu tu, da pojdeš še ti za njima! Mi smo danes OK. Spala je kar dobro, potem pa zjutraj pri mami 2 uri, pa še ob 11.30 za 1h in pol . Zvečer sem jo pa tudi mogla dat že pred 19h spat. Je bila ful zmatrana. Upam, da se mi ne bo ponoči preveč zbujala. Danes je tudi imela kar dober apetit, ker prej nekaj dni skoraj ni nič jedla, ravno tako je tudi pila bolj malo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 20:10:08
|
|
|
|
ella79
|
dan oz. čer baby upam da se čim prej pozdravite pri nas HB sam mal iz noska teče in kašlja buči za norice, k si si jih tok želela a hočeš, da jih Tilen tudi dobi a jakob od Itate jih je potem dobil al ne dolenjka upam da vam max. en mesec v B čim prej mine komaj čakam drugi teden, ker imam dopustttttttttttt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 20:11:56
|
|
|
|
ella79
|
sem vedla da bom nekaj pozabila mlavla stiskam pestke in diham s tabo a boš komu sms poslala, da bomo na tekočem (beri se veselile s tabo)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 20:22:23
|
|
|
|
jencili
|
čer, no pa sem si končno spet vzela 3 minutke, da se vam malo javim. Ta teden sem na bolniški, ker je začel Taj čez vikend noro grdo kašlat, tko da sva šla včeraj z P. Plučka so čista, ma pa vnetje ušes, tko da je na antibiotikih in svečke dajeva proti bolečinam. Res je bogi, nč mu ne paše (razen, hrane, kar pa ni nič novega ), skoz neki cvergla in tud ponoči dons nismo spali glih kot bi lahko. Včeraj sem opazila tudi obe spodnji dvojkici, ki sta sicer še precej daleč, se pa vidita Da ne govorim o zg. dvojkici, ki je dlesen že skoraj 2 meseca čisto napeta, samo predre pa nikakor ne zobek Gremo pa naslednji petek na dopust in komaj čakam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 20:28:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Mlavla, držim pesti zate da ti čimprej mine, da boš lahko kmalu objela svojega sončka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 20:28:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer da se še jaz malo pofočkam princeska je zaspala ob 20h, dan v vrtcu je baje minil brez posebnosti, pridna, lepo spala, jedla, pila.... kot da ne bi manjkala te 3 tedne Upam, da tako ostane So bili pa popoldan zunaj, ker je bilo 20 stopinj in res lepo sončno in posledično sem dobila namesto roza, zeleno trenirko domov Ravno posladkala sem se - jagode z navadnim jogurtom in 1 vanilij cukrom Sem že začela kg nabirat - včeraj sem se doma vagala, sem že na + 5,5 kg pa še na polovici nisem Jencili, kam jo mahnete na dopustek ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 20:37:01
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer da se še jaz malo pofočkam princeska je zaspala ob 20h, dan v vrtcu je baje minil brez posebnosti, pridna, lepo spala, jedla, pila.... kot da ne bi manjkala te 3 tedne Upam, da tako ostane So bili pa popoldan zunaj, ker je bilo 20 stopinj in res lepo sončno in posledično sem dobila namesto roza, zeleno trenirko domov Ravno posladkala sem se - jagode z navadnim jogurtom in 1 vanilij cukrom Sem že začela kg nabirat - včeraj sem se doma vagala, sem že na + 5,5 kg pa še na polovici nisem Jencili, kam jo mahnete na dopustek ? gremo v Fažano v ene ful luštne apartmaje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 20:39:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer da se še jaz malo pofočkam princeska je zaspala ob 20h, dan v vrtcu je baje minil brez posebnosti, pridna, lepo spala, jedla, pila.... kot da ne bi manjkala te 3 tedne Upam, da tako ostane So bili pa popoldan zunaj, ker je bilo 20 stopinj in res lepo sončno in posledično sem dobila namesto roza, zeleno trenirko domov Ravno posladkala sem se - jagode z navadnim jogurtom in 1 vanilij cukrom Sem že začela kg nabirat - včeraj sem se doma vagala, sem že na + 5,5 kg pa še na polovici nisem Jencili, kam jo mahnete na dopustek ? gremo v Fažano v ene ful luštne apartmaje Super Jaz sem pa danes gledala karte za vlak za Amsterdam in hotel, bomo morda šli za 2 dni čez praznike, pa do ZOOja v Antwerpen bomo šli en dan in morda nam uspe še Achen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 20:45:05
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer da se še jaz malo pofočkam princeska je zaspala ob 20h, dan v vrtcu je baje minil brez posebnosti, pridna, lepo spala, jedla, pila.... kot da ne bi manjkala te 3 tedne Upam, da tako ostane So bili pa popoldan zunaj, ker je bilo 20 stopinj in res lepo sončno in posledično sem dobila namesto roza, zeleno trenirko domov Ravno posladkala sem se - jagode z navadnim jogurtom in 1 vanilij cukrom Sem že začela kg nabirat - včeraj sem se doma vagala, sem že na + 5,5 kg pa še na polovici nisem Jencili, kam jo mahnete na dopustek ? gremo v Fažano v ene ful luštne apartmaje Super Jaz sem pa danes gledala karte za vlak za Amsterdam in hotel, bomo morda šli za 2 dni čez praznike, pa do ZOOja v Antwerpen bomo šli en dan in morda nam uspe še Achen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 20:57:04
|
|
|
|
buči
|
Čer, saj vem, da ni lepo, ampak midva z mlekarnarjem se Aljažu tako nasmejiva, ker je tako smešen zardi teh noric. Skoz nekaj jamra, pravi, da ga mehurčki "vežejo", zdaj ima enega na podplatu, ne more hodit, stoji kot štorklja, potem prinosri iz wc-ja, da mu bo lulček odpadel, ker ima enega na jajčkih ... Imamo pa neko peno, ki mu ful oblaži srbenje in ker je hladilna, potem pol ure teži, da ga zaradi te pene zebe. Vse mu prav pride. Dolenjka, a me vzamete sabo po teh vaših potepih? Na čase sem ti kar malo fouš, ker jaz bi tudi šla malo pogledat naokoli. Ampak načelo pa ne bi zamenjala. e vedno stemi ful dobri, da sfolgate tak način življenja. Sicer boste pa spet kmalu pod hribom! Bamby, norice ti pa lahko pošljem po hitri pošti ... ella, ne vem, kaj je bilo z Jakobom, mi ni itata nič rekla, če jih je imel. Grem še malo pošnofat za mlavlo ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 21:04:07
|
|
|
|
buči
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 21:04:44
|
|
|
|
buči
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 21:05:17
|
|
|
|
buči
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 21:05:53
|
|
|
|
buči
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 21:06:19
|
|
|
|
buči
|
un ta prvi je najboljši ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 21:08:24
|
|
|
|
buči
|
nič ne najdem o mlavli ... ji jutri pošljem sms
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 21:09:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči un ta prvi je najboljši ... ..... za kva je.... ze najboljsi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 21:14:46
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer. Remember me? Buči - tebi pa dogaja . No v glavnem - preberem vse, tako, da sem na tekočem. Pri nas nič kaj novega. Spimo kar OK, zobkov imamo 9 (en pa še ven rine), jemo tako tako,... Ultra hitro se mi bliža dan D (služba namreč) - začnem namreč 6.5. . Sedaj pa imamo uvajanje pri naših - in je kar kriza. Sedaj teče že drugi teden, pa mala še vedno občasno joka - meni je pa tako hudo, da ne morem povedati. Komaj danes je bilo malo boljše. Ponavadi najbolj joka, ko grem domov. Potem se pa kar vsake toliko časa menda nekam zagleda in razmišlja in začne jokat. Pa nič ne pomaga, tudi če jo ne vem kako hočejo zamotit. Uhhh... Sej menda bo... Mi imamo tudi v planu s prijatelji malo na mini dopust in sicer že ta petek do ponedelja - na Pag. Upam, da bo lepo vreme napovedano, če ne bomo prestavili na drugič Vsem bolančkom .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 21.4.2009 21:17:19
|
|
|
|
mesecnica
|
Sem šla sedaj gledat vremensko napoved, pa je za . Najbrž bomo doma, ker v dež pa ne mislimo hodit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?