|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 8:31:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
21.4.2009 8:35:24   
gogabojan
Jutro.

Noč je bila vse prej kot mirna. Sem mu ob 3h zjutraj merila vročino v ritki. Nakar pogledam še vsa zaspana 40,3 jaz pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Te sem se spomnila da odštejem, ker mu merim v ritki. Pa sem začela, obkladki, sirup, natočila banjico vode, ga notri dala, vmes smo naredili kisevo-krompirjeve obkladke.

Svečke mu nisem želela dati, ker je dobil polovičko pred spanjem. Pa saj veste da svečke (od pretirane uporabe) ''zažgejo'' steno črev.

No končno mu je vročina tam nekje čist padla okoli petih zjutraj.

Ob 6.30h pa spet malo vročine. Pa mu očitno spet raste. Je tak bogiiiiiii.

Tako da punce, NAS NE BO V ARENOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

PIKICA hvala za zs. Mislim super si. Bi morala prej videt, da bi Bojanu povedala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja danes imajo naši na šoli slikanje. Ej tamal se je takooooooooooo zrihtal, in to fulllllllllllllll hitrooooooooooo. Pa še frizuro je morala mami delat, in on potem popravljat pred ogledalom. Mislim EJ MALI SAJ SI SAMO 7 LET STAR, NE PA POBA V POBRTETI.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Žal bo slikica bolj tako tako, ker se mu je naredil EN OGROMENNNNNNNNNN OCVIREKKKKKKKKKKK NA USTIH.

Zdaj pa eno vprašanje. Ali kdo ve, kje slikajo dojenčke bolj profesionalno. Saj veste kot tiste slikice, ko je v sredini puhka in take pocukrane zadeve.??????

Mi je teta z nemčije pokazala njihove slike, ej da dol padeš. Pa je rekla da ona plača slikanje za Roka in Bojana, sam to za osebno uporabo. In da ji moramo potem dati slike. Je fullll kao HAJ SOSAJETI. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem prebrat kaj sem napisala. Se več ne spomnim. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
21.4.2009 8:39:20   
afnica mala
Beren kolk vaši user posted image  pojedo. Super, pa mislim da je dream napisala rižev narastek-user posted image .Moja še juhice noče, bom danes spet probala.

Mere : 6930g, in 68cm. Obrača se redko, nogico da v usta- redko, ko zapojem 5 majhnih račk- poje z mano- tolk je smešna

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
21.4.2009 8:46:21   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

to potem pomeni, da je čist OK če zmerim po flaški ...pa kje za user posted image  ste ve kupile take posodice, da so gor ml? Sem zadnjič spraševala v BC pa nimajouser posted image user posted image user posted image

ja imam ene od aventa - z modrim pokrovom. lahko tudi zmrzuješ hrano v njih. Je pa v osnovi mišljeno za izčrpano mleko shranjevat....vsaj tako sem jih jaz dobila od kolegice...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
21.4.2009 8:47:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

PikicaStonoga merilo imaš lahko tudi na posodi od paličnega mešalnika, ali pa npr. od posode za vodo pri kruhomatu, potem so večinoma vse otroške flaške z merilom, v BC sem pa jaz kupila posodice za shranjevanje, pa imajo tudi merilo. Pri meni je trenutno merilo kar žlica - 3 zelooooo polne jedilne žlice (na max. s kopico) in je ravno prav za obrok. Evo, tu imaš link za posodice, zraven pa se dobijo tudi pokrovčki. Praktično je za shranjevanje v hladilniku, za zamrznit ali pač da vzameš za seboj:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177822

ja, dream, si me prehitela - točno te imam tudi jaz

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
21.4.2009 8:52:12   
Dream
Ja, mi smo jedli rižev narastek. Včeraj je prvič jedel pšenični zdrob, sem ga vmešala v bučko, pa ni ravno z veseljem jedel. Ker je bil lačen, je sicer pojedel, ni bilo pa to neki zelo nbjami kot je npr. banana, zaradi katere bi tudi shodil...

Gogabojan user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za Roka!!! Da mu čim prej vročina pade in ne naraste več!

Telovadba nogice so stalno v ustih, nogavičke menjamo kar naprej, ker so stalno mokre, če že ne samo sezute in poslinjene, včasih napade tudi copatke, ker je več materiala za v usta stlačit user posted image  Preobrača se kar naprej, venda mu takoj po oborku ne pustim, ker gre običajno kaj ven - še največkrat po mleku in kakšni mlečni kašici. Za obračanje s trebuha na hrbet ima mene, ker se tako razburi, da ga je slišati po celi ulici. Rit vzdiguje že enih 14 dni, samo potem ne ve, kaj bi počel naprej user posted image  Nekaj se je skušal postavljati na kolena, pa so bile potem rokice premalo močne za kakšen nadaljnji podvig in se je odrival tako, da kje glavo dal na podlago. Itak, da je bil nosek potem ves rdeč...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
21.4.2009 9:06:13   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Jaz sploh več ne merim, kolk poje, ampak poje pa FUL velik. Če primerjam s temle, kar je napisala Dream:

IZVIRNO SPOROČILO: Dream
Pri meni je trenutno merilo kar žlica - 3 zelooooo polne jedilne žlice (na max. s kopico) in je ravno prav za obrok

Pri nas jih ziher poje 5 velikih žlic. Potem bi se pa še dojil user posted image  Moram jutri prav stehtat obrok, kot je rekla Lovely.
Glede na to, kolk poje, sem se včeraj kar na hitro odločila, da ima za kosilo dost samo GH. Danes v Areni mu bom dala pa kar Hipp.

.stonoga, kot je rekla Dream, lahko kupiš Aventove lončke (mislim, ktera prodajalka v BC, da ni vedla, da jih imajo user posted image ), ali pa kakšen merilni lonček, ki ga dobiš v Mercatorju, Sparu,...

ja sej ene lončke  je gledala, pa je rekla, da ni gor za ml. Sem gledala tud v Šparu in nič našla ...vsaj ne tolk mini ml ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
21.4.2009 9:12:02   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Ma jaz nimam besed za to našo P.user posted image user posted image user posted image user posted image vedno je treba čakati vsaj uro....halooooo z bolanim otrokom, ki ima 40 vročine to je pa too much. Pa pogleda otročka in v minuti postavi svojo diagnozouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jolly držim pesti da bo vse ok pa Alja pošilja Tajkotu lupčka da se hitro pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pravi jutri se ne vidimouser posted image

Ne, ne bo nas danes..itak nima smisla. Se še vedno borimo z vročino. Noč je bila  malo boljša, čeprav še vedno slaba. Spi mi samo po naročju...ves je cmerav, nonstop roke steguje in hoče bit pri meni. Tko da se počutim kot na začetku, ko čisto nič ne morem nasrest. Samo njega ujčkam. Spimo pa itak ne user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
21.4.2009 9:26:53   
Lucka1
pšemek se pa nič ne oglasi zadnje čase.....JE VSE OK?**** user posted image user posted image user posted image
al sem samo spustila kako info, da je ne bo tu gori?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
21.4.2009 10:01:34   
iraira
Evo mi smo od P. Dobili pikico - niti opazila ni, da jo je pičilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še kri in vodo smo mogli dati, ker kao pri 6m je treba tudi to pogledati. In tudi ko ji je kri vzela iz prstka se ni niti malo zajokcalauser posted image user posted image user posted image user posted image  je imela preveč dela z gledanjem vseh tistih flašk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa spi v lupinici pri odprtem oknu...je čisto izmučena revica, ker sem jo zbudila zjutrajuser posted image .
Upam, da ne bo kakšne hujše oblike vročine.....
Sva bili pa začuda danes takoj na vrsti, ko sva prišli, še slekla jo nisem do konca.

Jolly saj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..itak zdaj ko je bolan hoče samo mamico. Moj sin je 11let star pa še vedno ko je bolan hoče samo mene zravenuser posted image

Gogabojan user posted image user posted image user posted image user posted image  za Roka, da mu čimprej pade vročina

Laknerš VBuser posted image user posted image user posted image , smo te kar malo pogrešale tu.

Imejte se fino v Areni pa načvekajte se še za mene malouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
21.4.2009 10:03:28   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Ful sem zaspana in tečkasta in smotana in vse mi gre na živce in dost mam in ne vem kaj še vse. Pa ni nobenega pravega razloga... najrajš bi se nažrla sladkarij, bemti te kg. Grem pogledat kaj Inya gor dela k jo slišim po varuški, da se neki obrača, oglaša se pa ne user posted image

ej danes mam pa tudi jaz en tak čuden dan....sem se že razjokala brez veze, pa skričala sama nase tudi user posted image user posted image user posted image , zdej pa grem napast čokolado!

Očitno je danes res en zoprn dan, tudi jaz sem bila čisto down, malo je manjkalo, pa bi tudi pri meni slano deževalo user posted image  (pa ne vem ali brez veze ali z vezo...), čokolado sem tudi jaz napadla, ampak me ni zmaga z njenim popolnim uničenjem nič kaj posebej dvignila user posted image user posted image . Ma ja, saj bo bolje. Jutri bo sonček.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja treba je z  malim začeti, in z malim biti zadovoljen, pa boš nato lahko tudi nad čokolado naredila masaker in bila zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da razumeš foro, ker te še ne poznam, ker si nova up here.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gogabojan, saj prvi del nasveta sem upoštevala, sem z malim začela (samo en košček!)user posted image , je pa res, da s tako malim nisem bila zadovoljna. Pa saj sama veš, da ženske z "malim" ponavadi nismo zadovoljne... user posted image Pa naj si to razlaga kdorkoli kar si hoče user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
21.4.2009 10:03:58   
iraira
Aja saj res še podatki za seznamček....kura babjauser posted image user posted image user posted image

Imamo 8685g, veliki smo 70.5, obseg glavice pa je 43cm....naslednji pregled 15.7.09

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
21.4.2009 10:07:43   
laknerš

Laknerš VBuser posted image user posted image user posted image , smo te kar malo pogrešale tu.

Midve se morava tudi dobit na eni kavici. Bi te rada spoznala!!!

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
21.4.2009 10:09:07   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ta teden lahko dopoldan če imaš čas, samo da se vreme zrihta ok.?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
21.4.2009 10:09:41   
laknerš

Aja saj res še podatki za seznamček....kura babjauser posted image user posted image user posted image

Imamo 8685g, veliki smo 70.5, obseg glavice pa je 43cm....naslednji pregled 15.7.09

UUUoooooooouuuuu. Vaša pa je korenjakinja. Naša ima več kot 1kg in 2cm manj pa je ful debeluška.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
21.4.2009 10:10:21   
laknerš

OK jest sm za akcijo! Ti napišem cifro na ZS.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
21.4.2009 10:11:50   
iraira

UUUoooooooouuuuu. Vaša pa je korenjakinja. Naša ima več kot 1kg in 2cm manj pa je ful debeluška.

Ja ja ima kar zalogo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , čeprav tako sploh ne zgleda, ampak ko jo pa slečem...da vidiš nogice in rokice user posted image  user posted image   user posted image  user posted image ...mali michelinko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
21.4.2009 10:12:23   
iraira

OK jest sm za akcijo! Ti napišem cifro na ZS.

Jaz pa tebi svojo user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
21.4.2009 10:19:10   
Tosca
Drugače pa dobro jutro vsem (ali pa dan user posted image ), jaz sem itak bolj med poznimi user posted image . Vidim, da je kar nekaj user posted image  bolnih. Gogabojan, afnica mala in jolly, user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image , da bi se vaši user posted image  čimprej pozdravili!

Naša je pridno spančkala, le okoli polpolnoči jo je zbudil močen naliv, ker sme ji pustila v sobi odprta balkonska vrata, da bi se shladilo. Pa ni nič jokala in je pridno zaspala nazajuser posted image .
GH nam nikakor ne stečeuser posted image , včeraj sva spet poskušali s korenčkom in ji sploh ni všeč, ne bolj gost, ne bolj redek.... Bom danes zmešala z mojim mlekom, pa bomo videli...

Druhače bom pa danes malo pospravljala in čistila, pa morda šla popoldne v ene manjše nakupe, če se vreme uredi, ker se mi z user posted image  pa res ne da v dež, če ni nujno. Moj pa itak pride šele zvečer domov, kot ponavadi user posted image .

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
21.4.2009 13:04:45   
Tejčika29
Jaz vse merim in sicer z merico od Tommee Tippee flaške, hrano imam pa tako v Aventovih lončkih in točno vem koliko poje. Mlečnih kašic ca. 150 ml, zelenjavni obrok 120 ml + dojenje običajno ker drugače ne pije vode ne čaja in se mora odžejat z mlekom ca. 10 minut dojim.

Kadar pa samo dojim pa pitaj boga kolk poje???? Res pojma nimam.

Hitro ozdravitev vsem bolnim želim!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
21.4.2009 13:05:51   
Tejčika29
Kakšno bo kaj vreme ta vikend na morju????????? Se mi zdi da slabo, bomo verjetno šli kar drug teden na Lošinj, za v dež mi ni, ojej pa tako se veselim!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
21.4.2009 13:50:15   
jolly123

ooooo ta prava baba user posted image Pa super, da ste enkrat končno hitro na vrsti. Mi smo vročino končno spravili pod 38 ampak ne vem kaj je pomagalo hladna kopel ali žlica calpola. Mamo pa drisko po ta novem user posted image Pismo da ni spet kaki rota virus user posted image Mi je pa kar gnilo da bi šla jutri nazaj, k pediatru če ne bo bolje itak me bo poslala na infekcijsko ker drugega ne zna, zraven pa še fajn napozdila ker ga nisem cepila proti rota virusu. user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
21.4.2009 16:02:15   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

ooooo ta prava baba user posted image Pa super, da ste enkrat končno hitro na vrsti. Mi smo vročino končno spravili pod 38 ampak ne vem kaj je pomagalo hladna kopel ali žlica calpola. Mamo pa drisko po ta novem user posted image Pismo da ni spet kaki rota virus user posted image Mi je pa kar gnilo da bi šla jutri nazaj, k pediatru če ne bo bolje itak me bo poslala na infekcijsko ker drugega ne zna, zraven pa še fajn napozdila ker ga nisem cepila proti rota virusu. user posted image

Pa ne it k njej, ampak pojdi takrat ko ona ne dela pa vaju bo dežurni P. pregledal pa bo.Meni tudi vedno podrobi zaradi rota virusa zakaj je nisem cepila, da moram full pazit in da se naj ne druži z drugimi otroci...mislim kaj si ona predstavlja da naj izoliram otroka al kaj!!!!!!!

Ja moja pikica je pa taprava babnicauser posted image  user posted image  user posted image , HB vsaj s tem nimam skrbi.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
21.4.2009 20:04:25   
afnica mala
ja, kje pa ste danes punce? Se, ,islila kolk ste naklofale- pa nič.

Neli je že ful boljšuser posted image , jaz sem bila pa čist boga, glavobol za znort, slabost, vrtoglavica in boleče grlo. Zdaj me občasno boli glava, pa grlo zelo. Ampak samo, da se Neli ne bi še od mene kaj nalezla, pa bo.

Jutri gremo pa s sestro v btc na šoping. To bo luštnouser posted image . Sem kupila gugalnico v Babyu za 17 eur v akciji, zdaj pa sem vidla, da naj bi bil od jutri v šparu Hello Kitty gugalnica 20 eur. Bom nesla nazaj v Babya, vzela kaj drugega, pa ji kupila Kitty- je tko luštnauser posted image

jolly- bravo za znižano temperaturo

iraira- user posted image  za nebolečo pikico

Nočko

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
21.4.2009 20:48:35   
iraira
Kje ste?

KU   KU   

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?